TV-opnames VARA van cabaretier Murth Mossel

0

Cabaretier Murth Mossel heeft in heel Nederland opgetreden met zijn voorstelling ‘Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld’. Als afsluiting zal deze voorstelling op 26 mei worden opgenomen door de VARA in Theater Zuidplein te Rotterdam.

Volgens de 43-jarige Murth moet er meer gelachen worden, moeten we positiever in het leven staan en meer genieten. Deze boodschap brengt hij met zijn warme persoonlijkheid, charisma en enthousiasme goed over. Een avond met Murth belooft een avond met humor en diepgang.

‘Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld’ is een gemoedelijke voorstelling waarin lachen centraal staat en dat wordt er dan ook tot aanstekelijk toe gedaan.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.