Minister van Justitie & Politie wil zweet zien

60

PARAMARIBO, 5 mei – Minister Edward Belfort van Justitie & Politie wil politieagenten letterlijk zien baden in hun zweet. Het duurt niet zo lang meer voordat een goede lichamelijke gesteldheid mee gaat tellen bij bevorderingen. Dus het met dikke buik en bolle wangen toch nog brigadier of majoor worden, wordt eruit gesneden. De aftrap is een groot politietoernooi.

Over enkele maanden zullen verschillende afdelingen van het Korps Politie Suriname, KPS, dan elkaar bekampen. De sportieve prestaties in verschillende sportonderdelen moeten een nieuwe HRM-trend afkondigen. “Vanaf dan zullen bevordering en gekoppeld zijn aan fysieke gesteldheid en een medische keuring”, zegt Belfort tegenover STVS. De dienders mogen de borst dus flink nat maken. Lichamelijke testen zijn geen nieuwigheid in het politiebeleid.

Alleen is er jarenlang geen acht meer op geslagen. Het is publiek geheim dat menige agent de dienst doorkomt op doktersattesten. Zo’n agent is dan nooit beschikbaar voor het werk. Wel verschijnt die wel prompt bij de examens, de voornaamste bevorderingstest. Belfort denkt er radicaal mee te kunnen kappen. “De gemeenschap moet weten wat die heeft aan de man in uniform. Ziektes kunnen dan ook tijdig ontdekt worden.”

60 REACTIES

 1. ai boi belfort jij bent een voorbeeldige minister .
  jij bent de eerste minister die de surinaamse politie onder handen neemt als het gaat om dicipline.
  er is toch veel mis op dit ministerie wie weet komt er een kentering …de politie moet veel bijgebracht worden als het om haar burgers gaat …maar ik heb heel veel lof voor de politie als het om de aanpak gaat van criminelen, en het plan om sommigen criminelen te resocialiseren die minder ernstige feiten hebben begaan.


  Maak melding

 2. Pero,
  De man die president speelt in Suriname is persoonlijk verantwoordelijk voor de vernietiging en achteruitgang van KPS.
  Wie durft mij tegen te spreken.


  Maak melding

 3. gmap heb respsct voor de surinaamse president die door het surinaamse volk is gekozen ..ik heb toch ook respect voor jou prins ,je beledigt het surinaamse volk mie mang ook jou familie heeft op bouterse gestemd. jullie weten het misschien niet suripatriot heeft familie op boxel ook zij hebben op de ndp gestemd alleen weten jullie het niet .


  Maak melding

 4. @Pero,..respect moet je verdienen en niet afdwingen door middel van kogelbrieven ,..
  Voor Eddy Jharap heb ik respect, voor Ronald Venetiaan heb ik respect, en voor alle moeders die het helemaal alleen moeten doen, en ieder Surinamer die op een eerlijke manier de kost verdiend.


  Maak melding

 5. PERO DE ZWAKZINNIGE CLINI CLOWN:Hoe durf je onze Koninklijk huis te vergelijken met een drugsdealer, massamoordverdachte, fraudeur analfabeet, grootgraaier, steeldief en steeltuig van de richel.

  Shame on you…..

  De uitwerpselen van onze Koninklijke familie is miljarden meer waard dan dat uitschot van een DDB

  Asjeblieft….

  Bouta go go go go…. to hell… high water… and back!!


  Maak melding

 6. Bedankt surinam patriot.
  Pero jij doet mijn prins tekort om hem in één adem te noemen met een drugs criminele massamoordenaar.
  Alexander is prins van alle Nederlanders.


  Maak melding

 7. Wat een lul verhaal weer van die ellendeling belfort.oke de gesteldheid van een agent moet uitstekend zijn en dan? denk je nou echt dat de agenten in su er beter op worden, ik garandeer je :nol komma nul.
  Een ding is zeker als de agenten voor geld hun familie kunnen verkopen dan doen ze dat.
  Ik zou zeggen betaal ze beter en leer ze dicipline en vooral respect om met mensen om te gaan.
  Zorg voor een betere samenwerking onder collegas en hou coruptie in de gaten en zorg voor betere materialen voor de agenten . dus belfort ons niet voor de gek


  Maak melding

 8. Bloed en tranen hebben onze agenten al genoeg laten vloeien, we hebben nog steeds niet gehoord wat het onderzoek naar de doorzeefde auto, met de vermeende criminelen erin, heeft opgeleverd. Misschien krijgen we dat eindelijk te horen wanneer alle agenten flink gezweet hebben en in goede conditie verkeren.


  Maak melding

 9. wiens brood jullie eten diens woord jullie spreken ik kan het jullie niet kwalijk nemen …jammer dat die witte man anders over jullie denken hihihihihi ze willen jullie olland uit .economisch gaat het niet goed doen jullie niet alsof het goed gaat in olland .we ka dape ,werkloosheid meer dan 30.000 op maand basis ,criminaliteit omhoog ,discriminatie ,buitenlanders komen moeilijk aan werk ,je kan dan die ollandse paspoort hebben je bent buitenlander joe boeba blakka jullie kunnen nog zoveel je tong verdraaien joe e tang buitenlander ,je kan je wit schilderen je bent en blijft buitenlander .owee als jullie je wit schilderen ze komen toch erachter dit geldt voor who ceres en die redimusus .


  Maak melding

 10. Simpel op te lossen, keihard op de fiets in de zon, boi, je zweet je rot, moet kunnen. En dat moeten die dikke gasten doen, ze vreten en zuipen zich rond, doen geen flikker, en voelen zich heel wat als ze over straat gaan.


  Maak melding

 11. Ai baya,……roven is een nationale sport geworden in Suriname,..de jongeren doen aan mee tot de president,.

  Op het parkeerterrein van Combémarkt is een geldhandelaar gisteren beroofd van SRD 220.000. De man werd overvallen door ten minste drie gewapende en gemaskerde mannen.

  De geldhandelaar werd overvallen toen hij wilde wegrijden van het parkeerterrein. De criminelen hebben de auto waarin zij na hun daad gevlucht waren in de Arnoldstraat achter gelaten.

  De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht.


  Maak melding

 12. koos weet je waar jij je moet schamen …dat er pedopartijen in olland zijn hihihihi daar moet zich schamen ,en die drugs die men legaliseert .
  die splinter in je oog zie je maar die balk in jou oog zie je niet .boi draai drie lees salto jere .vul het verder in .riool ratten land verraders zijn jullie en die witte man wil jullie zelf niet kennen ..ze zien jullie liever gaan dan komen .


  Maak melding

 13. GMAP van oranje gaat volledig de mist in.De ene na de andere blunder begaan is kenmerkend voor zijn hysterische reacties. GMAP velen vinden je irritant.


  Maak melding

 14. Het konings huis had toen ook opdracht gegeven on slaven handel te bedrijven , dat is nog erger dan wat dan ook en dat valt noooooooit goed te praten .
  jullie zijn gevoellose land verraders , en het is jullie koning niet het onze .
  het is jammer dat jullie het nog niet door hebben dat Suriname met zijn inwoners nu niet meer achteruit kijkt maaar vooruit , blijven jullie maar haten .


  Maak melding

 15. Liesa,
  Ik vindt het niet erg als moordenaars aanbidders,tuig en onfatsoenlijke mensen zonder menselijke waardes mij irritant vinden, ik ga mij pas zorgen maken als integere fatsoenlijke mensen met waarde en normen mijn irritant gaan vinden.
  Seng Sang, het koningshuis die ik ken en memaakt heeft nooit opdracht gegeven voor slaven handel, de president van suriname die ik hebt meegemaakt heeft wel mensen zonder proces vermoord, hij is ook veroordeeld voor drugshandel, zijn Dino B ook, Vader DDB is ook verantwoordelijk voor de moord op onschuldige landgenoten in moiwana.
  Deze Feiten tellen voor mij.
  Men zegt als iets jou irriteert betekend dat het werkt Liesa, mijn boodschap komt aan.


  Maak melding

 16. Belfort heeft het goed gezien,discipline is een goede leermeester,niet alleen voor politie,maar ook voor het volk.

  Belfort,ga zo door.

  Wij willen en creëren alleen het beste ,en de fronters en redimusus die dat niet kunnen inzien”ghet lost in jour brainwash mentality.

  Bouta,koni


  Maak melding

 17. Gmap
  Hitler was een van de grootste moordenaar die miljoenen mensen vermoord heeft,”en toch heeft jou konings huis prins klaus van duitsland getrouwd,en vind jij het zeker niet erg dat jou koning bloed van een moordenaar in zich heeft.
  Jou hele koning familie is half duits,zelf het volk lied is van duits afkomst”spreek mij dan tegen als jij kan,Ju ka judas.


  Maak melding

 18. watraman ( waterrat)

  “Hitler was een van de grootste moordenaar die miljoenen mensen vermoord heeft,”en toch heeft jou konings huis prins klaus van duitsland getrouwd,en vind jij het zeker niet erg dat jou koning bloed van een moordenaar in zich heeft.
  Jou hele koning familie is half duits,zelf het volk lied is van duits afkomst”spreek mij dan tegen als jij kan,Ju ka judas”

  De totale domheid, gebrek aan moraal en pure slechtheid komt allemaal samen in de postings van waterrat


  Maak melding

 19. jullie dwalen af van dat gehele onderwerp.
  ik vindt dat de minister goed aan doet de manschappen fit te houden ,een goeie stimulans om de politie zwetend te bevorderen en te motiveren .


  Maak melding

 20. henk molenaar

  ik heb gedacht dat jij een betere posting zou neer zetten,jou argument geeft weer aan dat jij woorden tekort komt om een goede tegenargument te weerleggen.
  mijn woorden waren naar jou vriend gmap gericht en niet naar jou,dus vraag ik mij af wie nu de echte waterrat is”ik de ekte watraman of jij molenaar waar ratten hun huis vinden.


  Maak melding

 21. Intussen timmert Nederland aan de weg. Daar waar Suriname ook een probleem heeft met afval, gaat Nederland de Chinezen helpen met haar problemen. Hoogste tijd dat de megalomane president (DDB) opdondert. De man houdt Suriname veel te lang gegijzeld. Suriname had ook kunnen profiteren van de Nederlandse kennis. DDB is en blijft een obstakel voor goede betrekkingen met Nederland.

  DEN HAAG- Nederlandse bedrijven gaan Hongkong helpen om afval milieuvriendelijk te verwerken. Minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel) en de autoriteiten van Hongkong hebben daarover een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dat maakte het ministerie van Buitenlandse Zaken maandag bekend.

  ‘De autoriteiten in Hongkong spreken van een afvalcrisis. Er moet snel iets gebeuren om de grotere hoeveelheid afval op een milieuvriendelijke manier te verwerken’, zei Ploumen, die ervan overtuigd is dat Nederlandse bedrijven zullen profiteren van de samenwerking. ‘Mijn doel is Nederlandse bedrijven te ondersteunen bij het grijpen van de enorme kansen die de groeiende Chinese economie biedt.’

  Nederland en Hongkong zullen de komende jaren ‘intensief samenwerken’ aan het afval- en recyclingbeleid van Hongkong.

  Ploumen is tot en met 10 mei met een grote handelsdelegatie in China. In de handelsmissie zitten vertegenwoordigers van 50 Nederlandse bedrijven


  Maak melding

 22. nogmaals;belfort is een van die ambtenaren die goed bezig is”hij denkt tenminste aan gezonheid van ambtenaren in het politie ambt.
  het zou nog beter zijn als hij die toepassing in het hele landelijke politie ambt als een vaste standard patroon voor een opleiding zou laten invoeren.


  Maak melding

 23. Stelt geen bal voor belfort!

  Hoe “dun” ze ook mogen zijn, ze blijven corrupt!

  Ondertussen worden er weer regelmatig toeristen en stagiaires beroofd.
  Lokale ondernemers worden achtervolgd en beroofd, schooljuffen om 9:00 uur ’s morgens op school nota bene.
  Ook de alleenstaande oudere surined, die wss een pot met ‘gouden euries’ in hun nachtkastje hebben liggen, zijn niet meer veilig.
  De suri- gemeenschap is te klein voor zoveel ongein!

  Belfort, doe jezelf een lol…….ga toch weg man!


  Maak melding

 24. koos

  het is duitsland die met hun kennis nederland helpen,nederland denk alleen maar aan 1 vinger geven en 10 terug nemen,dus die hulp heeft ook zijn terug betaal concessies.
  suriname heeft niks aan die nederlandse kennis omdat het niet opbouwend voor su zou zijn”dat heeft zich in de afgelopen eeuwen bewezen.
  suriname heeft kennis van ekte surinamers nodig die in su en in het buiten land verblijven(vooral in amerika)wij hebben geen kennis nodig die in het begin goed lijken te zijn maar niet voor lang in afbraak vervallen,’su kan jij niet met nl vergelijken”omdat nl zich door middel van anderen heeft opgebouwd maar nu in een cultuur,sociaal.maatschappelijk,economische,politieke,financieel,belijd,orde,wet crisis verkeren”uiterlijke bedrog heeft niks met de waretoedracht van de gang van zaken te maken.
  en,koos het gaat om afval en het recycling”suriname is al met een eigen fabriek bezig,of denk jij dat wij alles aan de chin over laten.

  koos,wat heeft het bovenstaande nieuws met jou posting temaken.


  Maak melding

 25. Eey Belly dat heb je goed gezien mang!

  geen 3 x daags pitjel & bami onder werktijd, da gaan zij heel wat overhouden tog,..dan hoeven zij ook geen tjoekoe-doen en ook niet bedelen om meer salaris ja tog!!

  maar Belly…op jou skwotufeest kom ik niet!!

  waarom niet??

  ik ga tog geen bigi-poku dansen met die platte derrières 🙂


  Maak melding

 26. Interessant nieuws!

  “Een ieder die in Suriname moord of poging tot doodslag heeft gepleegd kan bij een verblijf in Nederland door dat land worden vervolgd. Tot deze ‘voorlopige conclusie’ komt advocaat Soerin Jankie na bestudering van het vonnis over een Surinaamse Nederlander, dat eind vorige week door de rechtbank in Amsterdam is uitgesproken.

  De 42-jarige Nolty Welch is veroordeeld tot zes jaar celstraf voor poging tot doodslag op zijn neef in Suriname. Deze zaak kwam boven water naar aanleiding van een uitzending van misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 die de verdachte in Amsterdam opspoorde. De man bekende aan een nichtje op het slachtoffer te hebben geschoten.

  Jankie concludeert dat artikel 4 van het Nederlands Wetboek van Strafrecht de bevoegdheid aan de justitiële autoriteiten geeft om personen (ook vreemdelingen) te vervolgen voor misdrijven, waaronder moord en doodslag, die in het buitenland zijn gepleegd. De personen moeten dan wel in Nederland woonachtig zijn.

  Volgens Jankie is dit wetsartikel “niet lang terug” ingevoerd. Hijzelf was er eerder niet bekend mee. Jankie weet niet of, gezien de vervolging in de bovengenoemde zaak, ook de verdachten in het 8 Decemberstrafproces in Nederland vervolgd kunnen worden. Hij vindt deze kwestie wel het bestuderen waard.”
  bron:de ware tijd

  Mijn zegen heeft hij in ieder geval.
  Effe brainstormen met Spong en anderen…


  Maak melding

 27. Nog een interessant weetje!

  “Nabestaanden van de Moiwanaslachting starten binnen een maand met het vastleggen van ooggetuigenverklaringen. Ze zijn het beu te wachten op strafrechtelijke vervolging van de daders.
  ‘We zullen het verslag naar de procureur-generaal sturen en we verwachten dat de daders worden vervolgd’, zegt André Ajintoena, voorzitter van stichting Moiwana.

  Alvast vijftien mensen zullen hun verklaringen op papier laten zetten door een lid van de stichting. Of de organisatie daarvoor bijstand krijgt van raadsman Fergus Makay, weet de voorzitter nog niet.
  “Ik probeer hem op de hoogte te stellen, maar ik heb hem niet aan telefoon gekregen.” Makay woont in het buitenland.

  Mensenrechtenspecialist Margo Waterval vindt het initiatief van de stichting belangrijk voor het strafproces.
  “De verklaringen op papier kunnen gebruikt worden bij de strafvervolging”, zegt Waterval. Zij zat in de ‘commissie juridische deskundigen mensenrechten’, die de staat tijdens het Moiwanaproces heeft vertegenwoordigd.”
  bron:dwt

  In een normale wereld, worden altijd de l(ij)ders oftewel opdrachtgevers berecht.
  Wie zijn dat ook al weer; bouta, brunsi, etc etc.


  Maak melding

 28. Vervolging van verdachten in het 8 Decemberstrafproces in Nederland zou een zegen zijn ! Zsm bestuderen en hopelijk pakt de OM deze zaak op.


  Maak melding

 29. Om de moiwanaslachting waarbij vrouwen en kinderen werden afgeslacht in hun slaap in de avonduren….3 uur in de ochtend, onderzoek werd Gooding bij vluchtpoging vanuit Fort Zeelandia doodgeschoeten,.Het onderzoek was in vergevorderd stadium en er zouden koppen rollen dus,,,,,,Gooding ook afgeslacht als Cyriel Daal op 8 december 1982 en nog 14 anderen.Zijn penis werd door Bouterse agfesneden en Daal moest het opeten ed diezelfd heer is nu Prsident van Suriname.Wat een eer voor een moordenaar.


  Maak melding

 30. zolang die smerige rat daar president is zal er nooit een uitspraak zijn en een vonnis komen. De gehele bevolking van hoog tot laag zijn in de wurggreep van deze hond. Dit laffe, bange volk moest massaal de straat op gaan korte metten maken met deze diktatuur, zoals is gebeurd met ceaucescu, khaddafi, saddam hoessein en meer boeven van dit kaliber


  Maak melding

 31. hahahahahaah ik ben van duitse bloed..maar woon in nl..
  hitler heeft een heleboel gespaard.daarom is hij koning vandaag…止泻 药..Zhi xie yao…
  I LOVE SU WOON EN WERK…


  Maak melding

 32. R!@O, i love su woon en werk …. lekker belangrijk boeie …. . Nog zo’n ongeschoolde paarse aanhanger zonder historische besef. Hou jij het nou maar afhaal eten, schoonmaken van koelvitrines en de keuken. Deze discussie boven jouw voorstellingsvermogen.


  Maak melding

 33. koos jij ben de laatste plak van die koemakooisie
  ..卫生纸 Wei sheng zhi..en over su lullen..8000km verder is makelijk lullen, kom in su op het grote plein dan ben je een man (homo)…jo koemakooisie jo..
  I LOVE SU WOON EN WERK…


  Maak melding

 34. R!@O, waarom zou ik een ticket naar Su moeten boeken om jouw zien ? Als je me zo graag wilt ontmoeten dan boek je een enkele reis naar Amsterdam en geloof me een retourtje heb je echt niet nodig, hooguit een transport verzekering voor je kist die naar Paramaribo wordt verscheept wordt, begrijp je me boelertje… (om maar even in jouw taal te communiceren)


  Maak melding

 35. koos ati tik faja …maar om heel eerlijk te zijn had ik koos hoger ingeschat en het zijn deze mensen die anderen de les willen voorlezen .koos ik zou mij niet laten mee slepen en dat doe jij wel .sorry hoor je bent van een lager niveau .jij niet alleen er zijn er nog meer hier .ze hebben een haat tegen alle mensen die opkomen voor het surinaams belang .


  Maak melding

 36. WILLIE Ook al is het zo dat KOOS van een lager niveau zou zijn, steekt zijn niveau nog steeds torenhoog boven dat van een gemiddelde paarse pauper..

  Have a nice day…


  Maak melding

 37. koosje jij bent een echte hitler zoon jij stelt niets voor,
  jij bent een kansloze in nl,zo te zien,,waardeloze,,luch je hart via waterkant.zal je goed doen..nog mals jij bent en blijf een koemakooisie laatste plak,laat het vertalen voor jou..卫生巾 Wei sheng jin .i love su woon en werk..


  Maak melding

 38. @R!@O, voor mij ben jij een echte internet held. Als je dreigingen uit maak ze dan ook waar of zwijg anders. Maar goed jij bent daar geen uitzondering op, jouw paarse addergebroed(ers) hebben daar een handje vol van. Ik word daar niet koud of warm van.

  @Willie (Wortel), opkomen voor het Surinaamse belang ? Dus als ik tegen het NDP ben, kom ik niet op voor het Surinaams belang. Je bent niet goed bij je hooft.
  Zo genaamd de patriot op wkn uithangen maar intussen rooft Bouterse het land leeg. Het kopen boten, pimpen van kantoren, auto, schilderijen etc etc… Je staat erbij en kijkt ernaar, sterker nog je juicht nog voor deze criminele zooitje. Een beetje patriot had Bouterse met pek en veren het land uitgeschopt. Blijf maar juichen voor Bouterse, straks mag je zijn drek eten en ben je weer afhankelijk van Nederlandse voedselpakketten. I Love Su woon en werk… yeah right sorry heeft iemand een teiltje ?


  Maak melding

 39. HOOLIGANS strooien Nederland dagelijks zand in de ogen.

  R!@O jij hebt niet 99% maar voor de volle 100% heb jij gelijk. HOOLIGAN miss Koos(je) kun je het niet kwalijk nemen. Deze ziekelijke HOOLIGAN en consorten zijn de lafaards bij uitstek. Je gaat ze nooit iets negatiefs bijvoorbeeld tegen Nederland waar ze woonachtig zijn horen zeggen. Dan zullen ze voor eens en altijd weten, wat de Nederlandse democratie waard is. miss Koos(je) kent en weet als geen ander de schijndemocratie in zijn koude kikkerlandje.

  Dus heldhaftige R!@O, jij hebt meer dan gelijk. Deze lui zijn de flikkers bij uitstek. miss Koos(je) geeft je “eerlijk” aan hoe hij zijn schijndemocratie dagelijks behoort te beleven.

  R!@O ik zou willen zeggen: geniet van miss Koos(je) zijn dagelijkse schijndemocratie. Ik vermaak me dagelijks met deze HOOLIGANS. Hun dagelijkse “BIJDRAGE” aan de Nederlandse democratie. Wat een nivooooooooooo!!!

  Als ik me wil vermaken, kijk ik met alle plezier uit naar zo’n HOOLIGAN, die denkt Nederland dagelijks zand in de ogen te moeten strooien.

  HOOLIGANS, kom op met jullie STROOIZAND. We krijgen er geen genoeg van miss Koos(je).

  We benne benieuwd.


  Maak melding

 40. Min van Justiie en Politie dat is een GOED plan om de politie met een grote buik en bolle wangen flink aan te pakken.Een goed getrainde lichaam geeft meer mogelijkheden om je werk te doen als politie.
  Gemakkelijk om snel en goed te handelen tijdens camiliteiten.
  Heel veel succes toegewenst.


  Maak melding

 41. who ceres zegt pero is zwakzinnig hihihihihihih .
  who ceres zolang jij of een redimusu dat zegt maak ik mij geen zorgen …ik heb liever dat jij of een redimusus dat zegt dan een surinederlander die van nut is voor suriname …zij neem ik serieus zij die van nut zijn voor suriname zij spenderen geld in suriname ….joe na lasting mie mang …zit rustig achter je pc en zeg wat je wil jou inbreng is 0,0verliespost voor olland geldt niet voor jou alleen maar al die redimusus
  miss koosje je bent voorbarig mang als het gaat om die boot die zogenaamd bouterse gekocht heeft .jullie zijn zielig front broeja maar pero no e broeja ze liegen en bedriegen …oeng kang mik soort lee oeng wanie bouta sidong lid pe ade de komende verkiezingen komt hij keer aan de macht …paars is honderd maal beter dan front .
  front is niet beter dan paars ..misschien zij n sommigen al mvergeten wie het voor het zeggen had in su het was niet vene maar somo heb ik vaak geroepen trouwens niet ik alleen ….de vhp roept moord en brand als het om corruptie gaat maar zij voeren de ranglijst …ik heb vertrouwen in deze regering wij laten ons niet klein krijgen met leugens ..neks no fout nanga paars tenzij het bewezen is zoals het bewezen is met gilds en balesar ….bouterse laat zich niet over bluffen ,niet voor niets kreeg vene vier zetels !!!
  als het om vene gaat wil ik niet in herhaling vervallen maar soms moet je het mensen inpeperen dat deze waardeloze wiesatie president niets te vertellen had …eigenlijk moesten ze somo tot president hebben gemaakt hij had de touwtjes in handen,en dat hebben de mensen weer gehoord ,van je fouten moet je leren maar vene nooit no leer voe ing foutoe .ik heb toch ook vertelt over een groot stuk terrein op domburg met twee grote gebouwen er op die jong tjien fa heeft toe ge eigent terwijl het van iemand anders was .para ook het zelfde waar somo mensen hun grond heeft ingepikt, en bedenk wat wij niet weten wat hij nog meer heeft ingepikt dankzij pa vene de goeroe van de redimusus .

  bouta go go


  Maak melding

 42. Pero is druk met export van “cassave”naar het buitenland.
  Zie bericht:

  DEN HAAG – Justitie in Nederland is een groot onderzoek gestart naar aanleiding van twee drugsvangsten. Vorige week is bij twee controles ruim 800 kilogram cocaïne aangetroffen door het HARC-team Rotterdam.

  Het HARC-team is een samenwerkingsverband van Douane, Zeehavenpolitie, FIOD en Openbaar Ministerie.

  OP woensdag 1 mei werden bij een douanecontrole 162 pakketten met ongeveer 150 kilo cocaïne aangetroffen. De pakketten waren verborgen in de vloer van een container en werden met behulp van scanapparatuur ontdekt. De container bevatte bananen, bestemd voor een koelopslag in België, en was afkomstig uit Ecuador, meldt het Openbaar Ministerie.

  Op vrijdag 3 mei werd tijdens een kwaliteitscontrole van een partij cassave opnieuw een partij cocaïne aangetroffen. Bij de controle in een koelhuis in Schiedam werd ontdekt dat de dozen naast cassave ook pakketten cocaïne bevatten, waarop de politie en Douane werden gewaarschuwd. In totaal werden er 680 pakketten cocaïne, elk met een gewicht een kilo, uit de dozen gehaald. De cassave kwam uit Costa Rica en was bestemd voor een bedrijf in Frankrijk.

  De cocaïne, ter waarde van ongeveer 25,6 miljoen euro, is intussen vernietigd.


  Maak melding

 43. vene kier omin baby toen er geen baby voeding was .
  hij heeft bezuinigt terwijl somo grond inpikt en de vhp corrupt bezig was …vene mik na somo tik ding grong voe ding bigie sma voe para sotoe ka oeng e takie .vene mik ding vhp tik mie belasting monie onderhandse gunningen .alles is nog vers in het geheugen .front liegt en bedriegt .olland en somo waren de lakens aan het uitdelen .vene was een symbolische president zonder macht wel een wiestie president die haat dragend is naar zijn eigen soort en daarom hekel ik die man hij is geen voorbeeld voor de natie suripatriot ..je hebt de verkiezingen verloren en geeft jou verlies als het ware niet toe anders zou je de hand van bouterse schudden …dat is geen goed voorbeeld voor de natie .en daarom vier zetels .


  Maak melding

 44. Da now,….Somo na Bouta bigi matie,…Bouta maakt Somo zijn vrouw tot ambassadeur in Indonesie.
  Abrahams é rooooof,..Bouta né doe neks!


  Maak melding

 45. @pero

  de baby’s raakten ondervoed door gebrek aan voeding.Het zijn de chinezen die de ingevoerde baby voeding naar China sturen.Net als onze U.S dollars.
  En je pres.kon de gronden van Somo intrekken.Maar in zijn eigen belang doet hij dat niet.In plaats daarvan bracht hij een sterk uitgedunde dossier naar de PG.
  En zaterdag mocht bout ook feesten bij Somo.Dan is hij niet ziek.


  Maak melding

 46. wij hebben de vhp,nps,ndp,allemaal in combinaties welke van deugen volgens u .ze hebben allemaal regeer macht gehad de een nog langer dan de ander ,geeft u aan welke beter is .a.u.b


  Maak melding

 47. Over Somo gesproken.
  De oudjes in het bejaardenhuis waar mijn moeder verblijft hebben letterlijk honger geleden.
  Daags te voren had het tehuis te horen gekregen dat jarige Somo hen zou trakteren op een warme maaltijd.
  De oudjes hebben tot 4 uur in de middag gewacht op het eten, uitgehongerd als ze waren. NOOIT is het eten bezorgd!
  Uiteindelijk moest het tehuis zelf koken.
  Tot op heden is er geen enkel bericht, verontschuldiging of iets van dien aard gekomen van de kant van de jarige Somo, kromo, petjil, pleng pleng bedrieger!
  Zo behandel je de ouderen niet!
  Sorry, dat moest ik ff kwijt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.