‘Moeder van doodgeschoten Rishi wil niet langer zwijgen’

63

De moeder van de vorig jaar door een Haagse agent doodgeschoten Rishi Chandrikasing doet vandaag haar verhaal in een exclusief gesprek met De Telegraaf. De nabestaanden van de 17-jarige, hindoestaanse scholier zeggen niet langer te willen zwijgen, nu het openbaar ministerie in Den Haag bijna een half jaar later nog altijd geen enkele openheid over deze bizarre zaak heeft willen verschaffen.

Volgens Carla Chandrikasing beseft de politieman die haar zoon Rishi heeft gedood, niet welk afschuwelijk leed hij hen heeft aangedaan. “Rishi verdiende dit niet, hij deed nooit iemand kwaad. Zijn hele leven had hij nog voor zich, maar dat alles is hem ontnomen. Ik wil gerechtigheid voor mijn kind” aldus de moeder tegen de krant.

Het OM liet de rijksrecherche een onderzoek naar het bloedbad instellen, maar weigert tot op de dag van vandaag te zeggen wat dat opleverde. Daarom verscheen vandaag in de papieren editie van De Telegraaf het aangrijpende relaas van de familie van de omgebrachte Rishi Chandrikasing.
(Bron: De Telegraaf)

63 REACTIES

 1. oh jee….hoe ging dit verhaal ook alweer???

  jongen ,amper 17 jaar, met een strafblad, vertoeft om 06.30 op het spoor!!!

  wat deed jij daar zo vroeg terwijl jou leeftijdsgenoten het weekend gebruiken om uit te slapen, en vanaf welke leeftijd woonde jij niet bij meer thuis bij je ouders en waarom??

  >>en toen kwam de melding bij de centrale: er staat er eentje te zwaaien met een pistool daar bij Hollands-Spoor,…..voor de politie is dit direct *CODE-ROOD*, …met dit als gevolg!!!!

  wie er stond te zwaaien met een pistool, dat weet niemand tot op heden,….maarrr, hoe “schoon” is Rishi zelf geweest Mw Carla Chandrikasing???


  Maak melding

 2. hihihihihihi ding mang dies tja fatoe boi!!!!!!!
  toen die vier criminelen werden dood geschoten door de speciale eenheid werd er gelijk moord en brand geroepen vooral die redimusus waren op de voorgrond familie leden waren aan het roepen dat ze niets hadden gedaan stand rechterlijk werden ze vermoord …maar men vergeet wat deze vier criminelen de hardwerkende burger hebben aangedaan en wat voor trauma de mensen hebben over gehouden .belfort moest het ontgelden met schelt cannonade terwijl het criminelen waren die zoveel mensen leed hebben aangedaan.
  als het niet voor jou deur gebeurt is het makkelijk lullen .

  in olland hebben ze deze jongeman neer geschoten ,de ene zegt hij was crimineel de ander zegt hij was rustig en dat komt van de familie als dat zo is weet ik niet .ook hoor je dat hij was bewapend ..in elk geval heb ik nergens kunnen lezen of horen dat men tekeer is gegaan tegen de nederlandse minister van justitie .het is slikken .
  daarom zeg ik belfort doe je werk je doet goed werk velen waarderen jou inzet niet een ieder kan van je houden a no kang .de werkende massa moet zich veilig voelen .wij staan als een man achter paars .

  bouta go go go


  Maak melding

 3. “Het OM liet de rijksrecherche een onderzoek naar het bloedbad instellen”

  Bloedbad? Met respect, maar één persoon neerschieten – gericht op zijn middel, maar uiteindelijk geraakt in de hals – is geen bloedbad…

  Dan nog, het onderzoek is gaande – logisch dat de politie dan niet halverwege de media opzoekt om de zaak te beïnvloedden.

  De persoon in kwestie stond onder toezicht, mocht op dat moment niet buiten zijn, was veroordeeld voor inbraak, poging tot geweld, en (niet onbelangrijk) er in geluist door een vriend;

  Die heeft het bewuste telefoontje gepleegd naar de politie, en gemeld dat zijn ‘vriend’ op het spoor stond te zwaaien met een pistool.

  De enige echte dader is niet de agent – die trouwens direct op non-actief is gesteld, hangende het onderzoek, maar de jongen die de politie valse informatie over zijn vriend heeft gegeven.

  Ik snap de reactie van de moeder, maar laten we wel de feiten voorop stellen.


  Maak melding

 4. De jonge delinquent stond inderdaad onder toezicht van de reclassering, en mocht het begeleid wonen project waar hij verbleef, nadat hij 2 dagen daarvoor uit dententie was vrijgelaten,alleen verlaten om de school of de reclassering te bezoeken.

  Nou lijkt mij station Hollands Spoor op zondagochtend 6.30uur nou niet bepaalsd de plek waar en een school of de reclassering spreekuur houdt, of lessen verzorgd…

  Inderdaad ook ik begrijp de reactie van de moeder, but she is blaming the victim, for the crime of the real criminal.

  En de criminal is Rishi en niemand anders DAN Rishi……

  Als Rishi zich aan de door de reclassering opgelegde voorwaarden had gehouden, dan had hij nog geleefd, en kon de rijksrecherche zich met andere zaken bezig houden.


  Maak melding

 5. De posting van Pero de zwakzinnige en Asperger patient slaan we voor het gemak maar over.

  Zn gewauwel, gebral,en gestoorde onzin is ons genoegzaam bekend.

  Bouta go go go go…to hell and back…..


  Maak melding

 6. Als het een blanke jongen was, dan was heel Nederland in schock, en was deze politieagent allang al gestraft. Helaas vrees ik, omdat het hier om een zwarte jongen gaat, zal de politie altijd gelijk krijgen.

  Wie kan zich herinneren dat een blanke hooligan in HvH was doodgeschoten door een agent. Zelf Jezus had bij zn kruisiging niet zoveel aandacht gekregen als deze hooligan, waarbij heel de politiekorps schuld kreeg.

  De politie in NL is allang niet meer neutraal, racisme komt erg veel voor. Als je zwart ben, sta al met 1-0 achter…


  Maak melding

 7. @Paagal
  En wat dacht je ervan indien een jongen in de Bijlmer was doodgeschoten?

  Dan waren de loftuitingen voor de politie zelfs hier op het forum te merken!


  Maak melding

 8. Het meest bizarre in dit verhaal van Rishi vind ik de reactie van de politie op een telefoontje van “elke gek” die belt en zegt dat er iemand staat te zwaaien met een pistool op een station.
  De reputatie van Rishi is hieraan ondergeschikt.
  Zoals velen zeggen, de politieman had ook in de schouder, arm of been kunnen schieten als hij zich bedreigd voelde.
  Waarom heeft hij dat niet gedaan?
  Leermoment: als je iemand wil laten opruimen, bel de politie en zeg dat die persoon staat te zwaaien met een pistool. De politie ruimt hem wel voor je op, dus!


  Maak melding

 9. LEA: Rishi had ook gewoon op zn logeeradres kunnen blijven en de reclasseringsregels kunnen naleven.WAAROM HEEFT HIJ DAT NIET GEDAAN???????


  Maak melding

 10. MEDUSA: Het ligt eraan wie er in de Bijlmer was doodgeschoten.

  Als het die klootzak van een Noty was, had ik niet alleen een lofuiting gepost, maar ook een lekker glas wit bier, of Franse cognac genomen.

  Jij mag blijven hoor!!! Of kom je niet uit de Bijlmer?

  Have a nice day…..


  Maak melding

 11. 8 december 82, zijn er 15 standrechterlijk vermoord en de dader is beloond met een presidentschap. 4 ongewapende mannen standrechterlijk vermoord door de Surinaamse politie.
  In geen van deze gevallen is geluisterd naar moeders en andere nabestaanden. Dus kijken jullie gvd maar eerst in eigen keuken.
  Dit criminele ventje hoorde op dat tijdstip niet op die plaats te zijn.


  Maak melding

 12. RISHI WIE!!???
  HEEFT DE FAMILIE VAN RISHI OOIT ZIJN STEM LATEN HOREN OVER DE 15 MENSEN DIE IN KOELE BLOEDE DOODGESCHOTEN WERDEN TE FORT ZEELANDIA??!!
  HEBBEN ZE OOIT GEPROTESTEERD TOEN MOORDMACHINE BELFORT IN DE STRATEN VAN PARAMARIBO 4 ONGEWAPENDE MANNEN EXECUTEERDE EN SCHOTVRIJ RONDLOOPT NETALS ZIJN BAASJE??!!!!
  ZO DUS RISHI WHO!!???
  WAAROM STEUN BETUIGEN AAN DE FAMILIE VAN RISHI EN NIET AAN ONZE EIGEN BURGERS VERMOORD OP EIGEN GRONDGEBIED DOOR EIGEN BURGERS[LANDVERRADERS] PAARSE KAKKERLAKKEN??!!!!


  Maak melding

 13. @ Bakra Basi en Who cares
  Jullie feiten kloppen niet. Op het moment dat hij werd doodgeschoten stond hij NIET onder toezicht, dat heeft het O.M. zelf moeten toegeven nadat er onjuiste info daarover werd verspreid in de media.

  @ Paagal
  Dit heeft volgens mij heel weinig met ras te maken. Laatst nog werd een blanke Rotterdammer doodgeschoten door de politie (aan aantal kogels in de rug als ik me niet vergis) en die agenten worden ook niet vervolgd door het O.M. Dit heeft te maken met klote politieagenten en O.M. functionarissen die mekaar de hand boven het hoofd houden.

  Gelet op hoelang dit onderzoek duurt zonder noemenswaardige resultaten begint deze zaak meer en meer te lijken op een doofpotaffaire en men (de politie en het O.M.) komt ermee weg omdat hindoestanen niet het type zijn om makkelijk te gaan rellen. Als het zou gaan om een marokkaan of een neger dan waren er allang rellen uitgebroken met de daarbij behorende druk op de overheid om snel openheid van zaken te verschaffen om de gemoederen te sussen.


  Maak melding

 14. Al was hij onder toezicht,wil ’t nog niet zeggen,dat die jongen als een wild dier moest worden afgeknald.
  Vóór ’t reageren,probeer eerst iets te begrijpen,indien nog mogelijk.


  Maak melding

 15. Zaterdag 4 mei 2013 om 17:02 uur, door Who cares:
  LEA: Rishi had ook gewoon op zn logeeradres kunnen blijven en de reclasseringsregels kunnen naleven.WAAROM HEEFT HIJ DAT NIET GEDAAN???????
  ——–
  Er is niets en dan ook niets wat de doodslag of moord op een onschuldige rechtvaardigt!
  Net als de moorden van 8 dec. Die zullen ook nooit en te nimmer gerechtvaardigd kunnen worden omdat het ook onschuldige, ongewapende mensen betrof.


  Maak melding

 16. Zo’n lievertje als zijn moeder beweert dat hij was, was hij ook niet anders heb je niet iets met de reclassering te maken, het bericht stond in de Telegraaf, een krant die de boel nogal eens op wil blazen, door zijn nek geschoten is iets anders dan een nekschot, heeft die agent hem bewust doodgeschoten?, het was in november, vroeg in de ochtend, dan is het behoorlijk donker, en wel eens op een bewegend mens geschoten, waarvan je het vermoeden hebt dat hij ook bewapend is, genoeg onduidelijkheden en vragen om een juist beeld te kunnen krijgen, maar wel een mening geven, waarop gebaseerd?, vooroordelen, racisme?
  Ik vind het triest dat er iemand is doodgeschoten, en vind ook dat de politie wel met antwoorden mag komen, maar om die agent als moordenaar te betitelen?.


  Maak melding

 17. Hans, domme boerenlul, of hij nou een lieverdje was of geen lieverdje was. Is niet interessant. Geen mens mag, en nota bene door de politie, zo, zonder enige redenen dan ook, zo neergeknald worden.

  Of ben je te ziek om de feiten onder ogen te zien.


  Maak melding

 18. @Who cares,

  Zoals je zelf aangeeft: Rishi mocht het pand in de weekends verlaten. En dat is wat hij gedaan heeft, dus heeft hij geen enkele regel gebroken.
  Mij lijkt dat het de mensen van de toezicht zijn die valselijk de politie hebben gebeld dat Rishi het pand had verlaten en vuurgevaarlijk was.
  Wie weet wat er aan de gang was daar in het toezichtshuis. De politie zou ook daarnaar een onderzoek moeten instellen.


  Maak melding

 19. KOLIBRIE:Klopt geen mens mag zonder reden neergeschoten worden, vertel dat maar aan je Paarse staatsdebielen in Sur. die op 8 dec. 1982 15 ongewapende burgers in de rug standrechtelijk hebben geexecuteerd.

  Die stonden niet onder toezicht van wie dan ook en hadden geen van allen een strafblad.

  Hun enige misdaad was dat ze opkwamen voor onrecht, en vrije meningsuiting.

  Kolibrie have a nice day….


  Maak melding

 20. PIEMUL: Delinquent Rishi mocht het pand op door de reclassering bepaalde tijden verlaten, en dat waren andere tijden dan zondagochtend 6.30uur

  Have a nice day….


  Maak melding

 21. HANS Thank U.

  bepaalde figuren dompelen zichzelf weer in het slachtofferrol en de politie heeft het weer gedaan.

  Je zal mij niet horen zeggen dat de politie lieverdjes zijn, want geloof het of niet, het zijn ook maar gewoon mensen van vlees en bloed.


  Maak melding

 22. @Who cares,

  Zelfs als je gelijk hebt: dan nog vermoed ik dat de reclassering hier een hand in heeft gehad. Want zij zijn de eersten die wisten dat hij weg was en in mijn logica zijn zij het die gebeld hebben over een vuurwapengevaarlijke jongen. Dat de politie nog steeds aan het onderzoeken is duidt erop dat er meer aan de hand is. Ergens zijn er door officiele instanties een fout/fouten gemaakt, maar niemand wil hiervoor uitkomen.


  Maak melding

 23. PIEMUL: Welja,ik hoor het al, complot theorien, slachtofferrol, iedereen heeft het gedaan behalve Rishi onze heilige St. Petrus.

  It wasnt me!!!


  Maak melding

 24. @Who cares,

  Je vergeet voor het gemak dat de jongen voor inbraak (misschien met geweld) was veroordeeld, niet voor moord. Indien hij steeds bij de reclassering zat, waar zou hij dan een vuurwapen vandaan gehaald hebben en wie zou hij op het station moeten gaan vermoorden? Makes no sense.
  En waarom is het zo moeilijk om aan te nemen dat de politieman gewoon een grove beoordelingsfout gemaakt heeft? Jij denkt dat ik Rishi heilig vind, ik denk dat jij die politieagent heilig vind.
  Alleen in extreme omstandigheden (indien iemand zichtbaar bewapend is en zijn wapen niet wil wegdoen) mogen politieagenten gericht op het hoofd of de borst schieten. Volgens mij heeft alleen die politieagent een pistool bij die jongen gezien. En misschien jij ook, hoewel je daar niet bij was.


  Maak melding

 25. Beste mensen, jullie hebben de krantenberichten gelezen toen Rishi werd neergeschoten en borduren daarop voort zonder rekening te houden met de rectificaties die daarna volgden..Foei..schande!!

  Op dit manier halen jullie op basis van de foutieve krantenberichten het verleden van Rishi door het slijk en rechtvaardigen het dodelijke schot! Jammer.. ik had jullie hoger ingeschat!


  Maak melding

 26. O ja, 3 agenten konden een ongewapende 17 jarige niet aan, die ene schijterd schoot als een gek.
  De burgemeester heeft de camerabeelden van station HS bekeken en is naar de ouders geweest,zou Rishi fout zijn geweest dan zou de burgemeester net als iedereen zeggen :eigen schuld dikke bult: en zou niet naar de ouders gaan.


  Maak melding

 27. A die bullshit dat hij een straatverbod had en veroordeeld was is allemaal gerectificeerd in de kranten maar maar vooringenomen idioten als who cares hebben last van hun eigen mening. Eenmaal gevormd, zal het wel zo zijn. Bovendien is het wel frappant dat in Haren honderden blanke kids de boel slopen en de politie bekogelen en er valt niet een schot, maar zes agenten openen het vuur op een zwarte jongen die ongewapend op het station staat. Heeft niets met slachtofferrol te maken, is de keiharde realiteit van Nederland nu. Deze jongen was onschuldig en die fuckers proberen het in de doofpot te zetten. En figuren als who cariës vinden dat prima. Ik walg van jullie. Sterkte aan de ouders met hun strijd.


  Maak melding

 28. who ceres heeft maar een woord en dat is zwakzinnig .
  als het aan who cer ligt is iedereen zwakzinnig die niet aan zijn kant staat ,dag zwakzinnige who ceres .


  Maak melding

 29. Who cares heeft één grote lange waslijn waaraan hij alles ophangt waar hij niet adequaat op kan reageren. De waslijn heeft ook een naam, het heet “slachtofferrol”. Te pas en te onpas wordt er van alles en nog wat te moeilijk is voor WHO CARES, aan opgehangen!


  Maak melding

 30. Ik denk dat Who Cares zijn frustraties hier op deze forum komt uiten/legen. Zulke mensen zijn ook in Nederland die achter hun computers zitten en hun frustratie uiten op zwarten en op mocro’s. Ze hebben totaal geen gevoelens en leven niet graag mee met anderen, tenzij het blank is. Het zijn dan ook geen mensen, maar zieke duivels. Er zijn meer van zulke mensen hier op de forum.

  Verder hoop ik dat de politie die Rishi dood schoot wordt gestraft. Hij had hem niet dood hoeven te schieten. De politie in Nederland faalt aan alle kanten tegenwoordig.


  Maak melding

 31. je kan je afvragen waarom gelijk een nekschot ?
  waarom duurt het zo lang bij het OM ? wil men het in de doofpot stoppen ? die poltie angente heeft de eerste de beste zwarte die ze tegenkwam meteen geliquideerd. meer kan ik er niet van maken .helaas.


  Maak melding

 32. Jammer dat sommige Surinamer dit vreselijke geburen misbruiken om hun misselijke zwart witte denken te verspreiden.
  Hier in dit mogen de slachtoffers naar de media gaan om hun verhaal te doen zonder bedreiging,in Suriname zijn vier vermeende rovers doorzeeft met kogels van de politie hun familie wachten nog steeds op antwoord van hun vragen.
  Als deze man zwart was hadden jullie ook een zwart witte racistische verhaal van gemaakt.http://www.nrc.nl/nieuws/2013/04/08/politie-schiet-29-jarige-rotterdammer-dood


  Maak melding

 33. Wat jammer nou van de reacties. in ieder geval moeder van rishi heeel veel sterkte en laat u niet afleiden door mensen die hun oordeel geven. het is uw zoon en wij zouden het allemaal laten uitzoeken waarom er geschoten is. ik zou de beste advocaat in de hand nemen om dit geval tot de bodem uit te laten zoeken,want onder de poltie agenten zijn er heeel veeel racisten die graag willen schieten en door de overheid worden zij ook beschermd.
  Ga door tot u de waarheid achterhaald en ikzelf denk dat de politie hier een gigantische blunder heeft begaan. sterkte.


  Maak melding

 34. PIEMUL: Als Rishi de heilige St. Petrus nou voor moord, inbraak of geweld is veroordeeld, hij was een delinquent punt uit…..

  Jij bent van die types die van mening is dat als je honger hebt, je brood mag stelen,en het pas erg vind als iemand 10 mensen om de zeep helpt, maar als die 1 moord pleegt het niet erg is.

  Jullie kunnen moord en brand schreeuwen,WHO CARES, maar ik blijf erbij, als Rishi zich aan zijn straatverbod had gehouden, was hij nu niet dood, en had de rijksrecherche zich met andere zaken bezig kunnen houden.

  En ik was niet aanwezig op het Hollands Spoor net zo min als jij en de rest van die schreeuwlelijkerds die beweren dat Rishi onschuldig is.Wentelen jullie maar lekker verder in je slachtofferrol.

  En ik weet niet onder welke steen je leeft, maar voor 100 euro, kan elke kruimeldief een pistool kopen ook Rishi.

  En KOLIBRI inderdaad bij de politie zitten er racisten net in alle lagen van de Suri en Ned bevolking, en vooral onder posters van WKN

  Have a nice day……


  Maak melding

 35. I Care, je slaat de spijker op zn kop. Die man in Rotterdam was gewapend, Rishi niet, daar zit volgens mij wel een heel groot verschil tussen…

  Als blanke pedofiele recividist krijg je sociale zorg en een zeer dure psychische behandeling, wat vaak niets helpt.

  Als tbs’er mag je gewoon tijdens je verlof, bejaarden gaan verkrachten of een roofmoordje gaan plegen als je weer gepakt wordt krijg je extra sociale zorg…

  Als je als zwarte huisarrestant, illegaal, buiten loopt en iemand belt dat je gewapend ben, is de kans groot dat je bij een confrontatie met de politie gelijk neergeknald wordt.


  Maak melding

 36. Hoe je het ook went of keert, de blanken zijn racisten en moordenaars.
  Als voorbeeld huichelachtig gedoe met dodenherdenking. Ik vind het ook heel triest dat er tijdens de tweede Wereldoorlog zoveel joden zijn vermoord . Maar als je verder nadenkt,zijn het de Nederlandse verraders die de joden hebben aangegeven aan de Duitsers. Als er geen Nederlandse verraders waren, hadden vele joden nog geleefd. Kortom ik vertrouw de blanke Nederlanders niet. Ze geven de allochtoon graag een nekschot. Waarom denk je dat de aanhang van de pvv zou groot is? Ik snap dan ook niet de Surinamers op deze site niet dat ze de kant van de blanke kiezen. Het zijn ook dus likkers


  Maak melding

 37. Wat ik niet goed snap is dat als het hier in Nl. zo slecht is voor bepaalde Surinamers die zich klaarblijkelijk altijd gediscrimineerd voelen, wat je hier dan nog doet, ga dan lekker terug naar Suriname, en ga daar lekker lopen kankeren tegen de politie of wat dan ook, moet je kijken wat er daar dan gebeurt, lekker ongenuanceerd en kort door de bocht deze reactie he, maar dat is precies wat een aantal hier ook doen, schijtziek word je er soms van dat gezeik en gezeur op alles wat wit is en nederlands, generaliserend en net zo racistisch, pleur dan lekker op, stelletje zielige slachtoffers.


  Maak melding

 38. Mike ik hoop dat je weet van het bestaan van het IOM in Den Haag?

  Internationale Organisatie voor Migratie, ze helpen onder voorwaarden remigranten, met of zonder behoud van uitkering een nieuw leven op te bouwen in een ander land.

  Er is vast een land ergens op deze aardbol waar je niet gediscrimineert word ,en je de bewoners kunt vertrouwen, en waar je geen landverraders om je heen hebt.

  Give it a try……

  Jij blij en gelukkig in een ander land ,en ik denk, ik weet het wel zeker met jou minimaal 16 miljoen anderen, en vooral de sociale dienst in je woonplaats…

  Have a nice day…..


  Maak melding

 39. Ik heb geluk gehad in Rotterdam daar bij een industrie terrein bij de bekende feest tenten.
  Het was in de winter en reed met mijn auto bij de industrie terrein naar de bekende feest tenten.
  Ik werd ineens klem gereden door twee politie agenten.
  Zij stapten toen uit hun wagen kwamen naar mij toen.meneer u moet blazen.
  De temperatuur was ongeveer 12 graden ,ik had toen netjes antwoord gegeven ja zeker.
  De ene politie man kwam bij mij aan de deur en de ander wilde naar de andere deur met zijn holster open.
  Ik kreeg toen rillingen over mijn hele lichaam.
  Maar tot mijn geluk gleed de agent uit en kwam terecht tegen de bumper van mijn auto aan.
  Hij viel zo hard dat hij moest kreunen .
  Zijn collega nam hem mee naar de politie auto en reden weg en ik dacht richting ziekenhuis.

  Zij hadden mij die avond zeker dood geschoten en met de mededeling dat ik een wapen had getrokken.
  Dus pas op als je buiten lander bent!


  Maak melding

 40. @Hans,

  Helemaal mee eens
  Als ik mij ergens ongewenst voel, dan ben ik weg.
  Ik begrijp die mensen ook niet. Hoe kun je nou leven, met de mensen die je uit de grond van je hart veracht.
  Das nou walgelijk en hypocriet.

  Eens ben je ook met je ‘plunjezak’, of in de ‘plunjezak’ van je ouders, met een paar dollars, gevlucht naar Nederland.
  Niemand houd je tegen om te verkassen, het gaat toch enorm goed in suri…..

  Maar nee hoor, geen haar op hun ‘ede’ die daar aan denkt.
  Zelfs paraman, een fervente paarse-ex-militair, neemt die stap niet. Hij wacht op het Nederlands pensioen, ondertussen pendelt hij heen en weer met zijn uitkering van de Nederlandse troepenmacht. En zo zijn er genoeg kondremans, die aan dit prototype surined voldoen. Ik vind ze maar zielig.

  Het gaat alleen maar om die paar ‘Hollandse’ euries

  Hoe kun je in godsnaam jezelf in de spiegel aankijken!
  Das nou principeloos!!!!!!!!!!


  Maak melding

 41. Ongewapend op een spoorweg staan in het holst van de nacht is geen reden voor een nekschot…sorry hoor. Die Rahish zal wel geen lieverdje zijn geweest, maar je dronken puberzoon zal maar eens een keer verdwalen en dan ook per abuis overhoop worden geknald.


  Maak melding

 42. Hans, domme boerenlul, je bek houden. dankzij de buitenlanders draait de economie een beetje hier. De buitenlanders werken. En zijn niet achterbaks en misselijk als jou soort. kijk maar naar de geschiedenis en tot op heden hoe achterlijk jullie wel niet zijn. europees noch internationaal zijn jullie nergens gewild. en doorgetrapt worden jullie letterlijk door de buitenlanders. Die internationaal meer klasse hebben. Kijk maar naar de hollandsche bedrijven die door de komst van de euro stuk voor stuk failliet gaan. Of worden overgenomen door buitenlanders.

  Hollands bestaat niet al lang niet meer.


  Maak melding

 43. KOLIBRIE: Het is weer tijd om langs de GGZ te gaan en om een herhaalrecept te vragen voor je pschiatrische aandoeningen en je destructief en shizofreen gedrag.

  Je kan ook de alarmlijn bellen…

  Beterschap….


  Maak melding

 44. Kolibrie, voor jou geldt nu precies wat ik in mijn laatste stukje schreef, en je moet ook geen dingen schrijven die je anders ook niet in je mond neemt


  Maak melding

 45. @ kolibrie
  “Hans, domme boerenlul, je bek houden. dankzij de buitenlanders draait de economie een beetje hier. De buitenlanders werken. En zijn niet achterbaks en misselijk als jou soort.”

  Sorry hoor maar dat is een hoop slap GELUL. Het is een feit dat allochtonen en buitenlanders oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en de bijstand en de NLse staat een hoop geld kosten. De immigratie van met name ongeschoolde en laagopgeleide buitenlanders heeft NL per saldo niet veel positiefs opgeleverd, eerder heel wat negatiefs.


  Maak melding

 46. Ray2: “dankzij de buitenlanders draait de economie een beetje hier. De buitenlanders werken. En zijn niet achterbaks en misselijk als jou soort.”

  Je bedoelt met buitenlanders de Marokkanen en Antillianen waarvan 40 procent thuis zit met een uitkering?


  Maak melding

 47. Darwin ging er in zijn evolutietheorie vanuit dat de mensen afstamden van de apen, maar volgens mij stamden die apen weer af van de soort waar Kolibrie toe behoort, rectstreekse famlie van de brulapen, behoorlijk primitief in ieder geval, ze overschreeuwen alles, ook zichzelf


  Maak melding

 48. Henk molenaar, wat ben je toch een achterbaks mannetje. Het is mijn reactie, en je benaderd ray2.
  Ben je niet man genoeg of heb je de ballen niet om mij hierover te benaderen.


  Maak melding

 49. @ kolibrie
  Wel dan moet men niet gaan janken over de opkomst van de PVV. Ik heb altijd geleerd dat als je ergens te gast bent je je dient te gedragen en een positieve bijdrage dient te leveren, blijkbaar heeft niet iedereen die les geleerd. Als een gast zich misdraagt in mijn huis dan trap ik hem eruit daarom zou ik het helemaal niet erg vinden als de Nederlanders het allochtone en buitenlandse criminele uitschot eruit trappen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.