dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse vlag gebruikt bij ‘terroristische grap’

Surinaamse vlag gebruikt bij ‘terroristische grap’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/CHICAGO, 3 mei – In de Amerikaanse stad Chicago is de vlag van Suriname gebruikt bij een misselijke grap. Dit meldt de Times of Suriname. In wat de indruk moest wekken van een terroristische aanslag, is een pakketje geplaatst bij een vlaggenmast. “Ik denk dat het gewoon een gek was, die een dit heeft gedaan bij de vlaggenmast van het land Suriname”, zei een woordvoerder van de plaatselijke politie.

Kort tevoren was de hele omgeving afgezet. Er was een verdacht voorwerp ontdekt en daar werd een batterij politie- en antiterreuragenten op afgestuurd. Het was allemaal live te volgen via de media die er intussen lucht van hadden gekregen. Het voorwerp lag aan de voet van de mast en er werd een robot op afgestuurd. Achteraf bleek het een doekje met daarin een donkerkleurig voorwerp met springveer. Er bleek geen springlading in te zitten en het spul werd bestempeld als ‘ongevaarlijk’.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

73 REACTIES
 1. De Surinaamse inlichtingendienst weet dat dit een van de vele vruchteloze acties van de gek GMAP is. GMAP had aangekondigd even naar het buitenland te vertrekken.


  Maak melding
 2. Zelfs onbewust ,Karma,wil men suriname aan de wereld tonen en nieuwsgierigheid , belangstelling en aandacht van de internationale pers vragen van het reilen en zeilen in Suriname,waar boezemvriend en “grote broer” van de DiDiBrie,Chavez veel te zeggen heeft gehad en wat nu ??? zonder de door Karma gevelde Chavez.Er volgen nog meer Chavez’s …..Karma.Als niemad je weg kan krijgen doet de natuur het zelf na geboet te hebben.


  Maak melding
 3. @Masala-Kwakoe
  Volgens mij lijdt jij aan een GMAP syndroom……
  No spang yeppie dé, bel dr Joemankhan mek a mang nakjoe wang AANTAL spoitie..


  Maak melding
 4. de gemiddelde amerikaan weet niet waar suriname ligt laatstaan om te weten hu de su vlag er uit ziet dus dit is een grap van een su zelf of een su met ptata paspoort. het land in discrediet brengen omdat je wrok heb naar de leiders vind k dat je je zelf meer dan belachelijk maakt en niet het land, want het is een ver van mij bedje show.


  Maak melding
 5. Alleen ik denk dat het een grap van de su staatsdebielen, een afleidingsmanouvre omdat ze weten dat de CIA ze in de smiezen heeft.


  Maak melding
 6. De titel van het stuk is verkeerd, het had moeten zijn: “nepbom geplaatst bij de Surinaamse vlag”. De persoon die de nepbom plaatste had volgens mij helemaal niet de bedoeling Suriname in discredit te brengen, hij had die nepbom net zo goed overal elders kunnen plaatsen. Ik vraag me ook af welke terrorist zo gek is om een vlag op te willen blazen, als hij die nepbom nog bij de Surinaamse ambassade had geplaatst zou ik nog kunnen denken dat hij de indruk wilde wekken een aanslag te willen plegen op een Surinaamse diplomatieke vestiging.


  Maak melding
 7. @Masala Kwakoe
  Hai baja,
  WAT WEET DE SURINAAMSE INLICHTINGENDIENST ??!!!
  NIKS,niks weten ze ,als ze het geweten zouden hebben zouden wij al lang bevrijdt zijn geweest van bouta je baasje!!


  Maak melding
 8. Roy,
  Laat de Surinaamse inlichtingendienst uitzoeken van wie die ponton is, laat de SID onderzoeken hoe het komt dat vanaf DDB president mag spelen er duizenden kilo witte poeder uit Suriname is onderschept.


  Maak melding
 9. Whahahahahahaha, leuk grapje..

  Eduard waar ben je 🙂 🙂

  Dit is een statement richting bouta……..
  Tenminste dat vermoed ik!

  Wereldwijd hebbend de suri’s, surineds, suri-states, suricur etc etc er genoeg van..whahahahahahaha


  Maak melding
 10. De Sirinaamse inlichtingendienst.Bestaat die er of bedoel je de CTU van Dino Bouterse die geen legale status heeft,gecreerd is door Desire Bouterse om de drugs handel de garanderen en zijn zoon alvast in de leerstoel te zetten en het volk de angst aan te jagen, zoals bij het geval van Bende Poeran .Wel deze bende was een concurent in de Cocaine handel en distributie en zij kregen de overhand dus…..van toneel veranderen en de monoploie alleen in handen van de Bouta’s..


  Maak melding
 11. GayMap het zijn die grappen die jij steeds loopt uitte halen om Su. in een kwaad daglicht te brengen…dit soort grappen zijn niet tegen Bouta maar uw maakt Su. kapot…..Dus voortaan maak Geen Ma Pi(ma) meer.


  Maak melding
 12. Dag in dag uit schelden en verwensingen naar Oom D. Bouta. werkt dus niet, en dan maar dom gaan doen.
  Wat een stel domme achterlijke mensen….straks moet Su op draaien voor de gemaakte kosten…..hoe dom kunnen julie nog zijn, is er echt zoveel haast om aan de macht te komen…..dat jullie nu op dit moment de domste actie’s ondernemen.


  Maak melding
 13. @Aboi

  ….dan kan je liever verklaren waarom je Oom D. Bouterse geniet van ZELFVERKREGEN AMNESTIE!
  Als het niet is om zijn straf te ontlopen of tot de ‘machtigste’ crimineel van Suriname gekend te worden, wat is de andere reden dan….ik wacht!!


  Maak melding
 14. Suriname heeft nou eenmaal geen bevriende naties, dan krijg je dit vanzelf. Deze apenheul wordt wereldwijd uitgekotst. EN TERECHT!!!!!!!


  Maak melding
 15. Oke, oke, achteraf niets van doen met suri.
  De vlag stond ’toevallig’ op de juiste plek.

  CHICAGO In a bizarre incident, someone wrote a message about Israel “in cheese, apparently” on a flagpole outside the Wrigley Building near a suspicious object, causing police to shut down North Michigan Avenue for hours Tuesday.

  Below the cheese message, someone taped a 6-inch piece of metal rebar wrapped in cloth to the flagpole flying the flag of Suriname, leaving cops with a head-scratching concoction of oddities, a police source said.

  “An official on the scene said the message, which included the words “Israel” and “land,” was smeared in a greasy food product that likely was cheese. An investigator got a closer look to try to confirm.
  “We think it’s cheese,” the official said.”

  Whahahahahahaha, ahum, zonde van het stukkie kaas.

  Read more: http://www.dnainfo.com/chicago/20130430/downtown/north-michigan-avenue-shut-down-for-suspicious-package?cid=253898&group_hood_id=#ixzz2SETW4gog


  Maak melding
 16. Ik hoop dat wij SuRI’S iedere buiten lander moet controleren die ons land binnen komt visum aanvraag moet voor alle landen vooral voor de wereld delen Azie en Europa blijven

  Een SURINAMER heeft deze idee niet en vindt het geen grap als die persoon denkt dat hij of zij grappig is

  Dat is niet te geloven

  En kijken julie uit met de investeerders die jaloers zijn op onze multicultureel tropische land

  Lobi SRANANG JAH BLES!!


  Maak melding
 17. de surinaamse inlichtingendienst weet alleen maar waar er dope wordt verhandeld en waar er grote bedragen worden gestort bij welke huizen zodat ze hun ondergrondse crimineeltjes erop af kunnen sturen.

  met natuurlijk kabouter als headmaster.


  Maak melding
 18. Hahaha de SID stuurd kogel brieven, ze bedreigen journalisten.
  Wat weet de SID over Tigrie ?
  the prinse geeft precies aan waar de SID goed in zijn.
  Wat heeft de SID gedaan toen E.Boereveen werd opgepakt in Miami.
  SID=surinaamse internationale drugs bende.


  Maak melding
 19. @Paul

  Geen wonder dat bouta de crimineel nooit durft te landen waar de visum plicht geld en reizigers gecheckt worden ![background check]
  Dus neemt hij genoegen met het reizen naar het dictatoriaal gedeelte van de wereld….bv china,cuba,venezuela……of reist hij naar de armste landen ter wereld die mekaasr niks te bieden …hebben,bv…haitie,afrika,brazilie…..enz…


  Maak melding
 20. @GMAP
  Broeder, Hij en of zij die de duivel, moordenaar, drugsdealer, crimineel koesteren hebben geen principes.

  Ben echt benieuwd hoe deze mensen hun kinderen opvoeden…
  Ik vermoed dat deze kinderen ook geen principes en geen enkel toegevoegde waarde zullen hebben voor de samenleving net als hun vader en moeder. Ik zou mij in elk geval diep schamen als kindzijnde indien ik zulke schaamteloze ouders zou hebben.
  Een ieder die een baarbaar koestert is schaamteloos !!


  Maak melding
 21. Masala-Kwakoe,

  De Nederlandse inlichtingendienst, AIVD en de Amerikaanse CIA weten van jouw achterlijke mentaliteit en duivelse acties die jij in het verleden en heden voor DaDa Bouta hebt gepland en uitgevoerd. May I name one or two?

  De moordaanslag met drie doden in de jaren 80 op een Indische popband die in hetzelfde pand in Rijswijk verbleef als de toenmalige Bevrijdingsraad.

  De moordaanslag op het actieve verzetslid Sadjadsingh in de jaren 80 wiens lijk in de Amstel werd gevonden.

  We houden je in de gaten smerig zwijn. Welk alias je ook gebruikt of het nu Anna_z is of Sabidieri of Massala Kwakoe, je gaat poepen als een olifant als je je vin verroert om iets te doen.


  Maak melding
 22. Leuk berichtje, en toen was Suriname in het nieuws,
  en verder geen gezeik erover, iets voor de doofpot, en na een paar dagen zijn we het vergeten, lekker belangrijk.


  Maak melding
 23. Waarom zou een gemiddelde amerikaan niet weten waar Suriname ligt? Een gemiddelde amerikaan heeft het vak geografie/aardijkslunde of landen van latijnsamerika ook op school gehad in zijn of haar vakkenpakket.

  Ik ben mensen uit zelf het verre oosten, het voormalige ijzeren gordijn tegen gekomen, die Suriname kennen.

  Dus gemiddelde Surinamer houdt op om te denken dat mensen Suriname niet kennen. Het internet, geogle earth enz, hebben het ook een stukje eenvoudiger gemaakt. Dus houden jullie op met dat oerdom gekletst.


  Maak melding
 24. Nu nog een echte bom bij het kabinet van de moordenaar ruimt lekker op, wat zal dat een zucht van verlichting zijn als deze moordenaar opgeruimd zal zijn met de rest van zijn werknemers wat daar rotzooi loopt te verkondigen tegen dit volk zoals een van der San en een Limburg.


  Maak melding
 25. @passant, uiteraard kent men Su. kwestie van wikileaks raadplegen en zoek dan maar bij… ddb, brunswijk, dino, allibux, naarendorp etc. etc.


  Maak melding
 26. Hmmm Bifa,
  Interessante reactie van jou.
  De CIA en AIVD kennen alle schuil plaatsten DESI DELANO.
  M. Noriega dacht ook dat hij die Amerikanen slim af was.


  Maak melding
 27. Met de 75 nieuwe zwaar beveilgde autos voor. USD 7.2 miljoen, laatselijk gekocht tbv.de CIVD olv Linscheer, moet een een teken aan de wand zijn van, machtsuitbreiding.Dit onderdeel is legaal maar de CTU onder leiding van Dino is te vergelijken met een TON TON MAGUOET van BabyDoc en PapaDoc (Doodseskader) uit Haitie maar op den duur verjaagd,,is om Bouterse te beschermen,de drugshandel te continueren,en de goudmijnen te beheren.
  Hier gaan de gelden van het volk…macht consolidatie en machtsvertoon.


  Maak melding
 28. sme-se vlag gebruikt bij terroristische grap..

  dit is geen grap,maar de naakte waarheid,sme is een terroristisch land geregeert door criminelen op en top veroordeelden op alle ministeris alle ambassades,wat verwacht je dan..

  welk beschaaft land wil nog banden onderhouden met sme..

  waar zijn de investeerders anno 2013,, waar blijft abinagoogo go met de drie sleutels aan ddb gegeven..

  waar blijven de beloftes van die crimieneel met nog twee jaar te gaan na heden..


  Maak melding
 29. Suriname is een grote terror op zich.

  Misschien wilden die mensen het zo aanduiden.

  Tja, Joost mag het weten, maar ho the fuck is Joost?


  Maak melding
 30. No foefoeroe no lee, het inlossen van beloftes van ddb ? Als pinksteren en pasen op 1 dag vallen. De Nationale Drek Partij trekt stemmen met een bordje BBR en de blinde suribabwanen rennen achter ddb aan. Zegt genoeg toch. Men zal eerst moeten pienaren wil men anders gaan stemmen. Kwestie van tijd.


  Maak melding
 31. Een signaal naar DiDiBrie toe dat de amerikanen weten van het reilen en zeilen hier.Hoe niet als zovelen zelfs de President..Bouta..op de opsorings- en sinalerings lijst van zowel Interpo,DEA.CIa als de CIVD van Holland staat.Daarom gaat hij met de sLM buiten Su naar landen waar ook hetzelfde soort Regime ’s zijn gevestigd….Equatoriaal Gunea in Afrika.Wat valt daar te halen ???,lading Coca afzetten!!!!!


  Maak melding
 32. het zal wel een surinaamse moslim zijn die dit gedaan heeft denk ik .je kan moeilijk een surinamer vertrouwen die in het buitenland zit ..je weet niet die het met dat land meent en wie niet .zie maar met die redimusus in olland didibrie vooral als ze een uitkering van die bakra hebben oweeeeee ding mang e tak san lik te ding tai wiesmang na tetee..na wang sranag taliban wan verneder a surinaamse vlag in amerika .
  bouta loekoe boeng nanga ding sranang taliban je kan niet een ieder vertrouwen mie mang .


  Maak melding
 33. Pero niet iedere surined maakt gebruik van een uitkering. Je doet er verstandig aan om je morgen te laten opnemen in een sanatorium. Je spoort echt niet.


  Maak melding
 34. koos voelt zich aangesproken dat kan ik begrijpen als hij van die uitkering leefd of aov .
  je hebt in mijn ogen surinederlanders en redimusus .die redimusus zijn de mensen die niet werken en de hele dag achter die pc zitten onzin over suriname te typen .zowel onze justitiele apparaat moet het ontgelden als de gewone man van de straat …dat doen die redimusus ze willen in de gunst komen bij de witte man ze willen indruk maken maar ze vergeten de problemen die ze in olland hebben .de surinederlanders hebben geen tijd om de hele dag achter die pc te zitten kooss kom in su er is werk voor je je kan wachter worden ze zoeken mensen.
  op waterland zoeken ze 2 wachters koos niets voor jou en who ceres …zo lever je toch een bijdrage kan je het nog goed maken met suriname .
  kooss ik hoor nog van je als je die baan wil hebben .
  soor ding wit mang dat joe no wan ding uitkering koos wees een voorbeeld voor die redimusus …voorbeeld doet volgen koos .


  Maak melding
 35. Wat ik niet doe?
  – Roven en stelen
  – Ouderen AOV verhoging beloven en niet nakomen
  – Jongeren uitmaken voor landverraders
  – Drugs dealen

  Hmm,..ik ben best gelukkig met mijn uitkering


  Maak melding
 36. @surinam patriot

  Bedrag per maand inclusief vakantiegeld € 825,37

  De verplichtingen wat jij moet doen zijn:
  -de huur € 350
  -water,gas,licht €200
  -ziekenfonds €150
  -etc,etc,etc alles bijgeteld hou je maar liefs een magere € 100.met dat bedrag per maand kan ik echt niet permitteren en ook mijn vrijheid niet.100 keer 4 srd dat na 4 barki srd nomo !!


  Maak melding
 37. da mi verdiend moro anga mi koemboe sirie en bita kwasie
  plus a weer kowroe no kaka na witboeba kondre eheee awooo
  bala disi no dong!!


  Maak melding
 38. bus kondre bala,
  Wat krijgen ze in Suriname?
  Kan je dat ook voor mij berekenen a.u.b
  Vertel ook hoeveel een doodzieke patient moet neer tellen voor die wordt geholpen in een Surinaamse ziekenhuis.
  Vertel ook erbij dat Suriname 500000 zielen telt


  Maak melding
 39. -de huur € 350…als aleenstaande krijg je subsidie!

  -water,gas,licht €200 (klopt niet) dit bedrag is voor een 4 a 5 persoon huishouden!

  -ziekenfonds €150…hierover krijg je zorgtoeslag…bijna 90 euries!

  bus kondre bala…ie begrijp tog 🙂


  Maak melding
 40. gmap doe niet alsof het koek en ei is in nederland ,ik heb een smalle beurs ik werk en heb 1320 euro en heb een vrouw en drie kinderen . als ik alles bij elkaar moet optellen kan ik moeilijk rond komen .ik heb geen auto die kan ik niet betalen ,mijn zus die het goed heeft ,heeft twee tickets voor mij en mijn vrouw betaalt om naar suriname te gaan ,wat ik heb gezien stond ik wel verstelt
  suriname is geen suriname van de jaren 90 en 2000 .
  sommige mensen hebben drie autos voor hun deur staan grote huizen moet ook toe geven dat je ook bouwvallige huizen ziet maar zie meer mooie huizen op het platte land .in en rond paramaribo zie je wel krotten maar buiten paramaribo staan de mooie huizen .hoe men er aan is gekomen weet ik niet wel stond ik verstelt wat ik zag .ook zijn er veel binnen wegen geasfalteerd .toch vindt ik dat suriname vooruit is gegaan het ligt ook aan de mensen die wat willen bereiken .sommige mensen zijn gewoon lui en willen niets doen .


  Maak melding
 41. Pasew, we gingen de stroom betalen bij EBS, omgerekend in euro, 7 euro, en dat met drie airco’s. Kom toch lekker naar Su iedereen, wat een zalig land!


  Maak melding
 42. Ja Anne 7 euro p.m. ver beneden de kostprijs vandaar dat de electriciteit om de haverklap uitvalt, en kan de EBS geen investeringen plegen om voor een goede electriciteitsvoorziening te zorgen, en beschikken tienduizenden huishoudens anno 2013 nog niet over electriciteit, en duurt het jaren voordat je aangesloten wordt op het electriciteitsnet.

  Anne Have a nice day….


  Maak melding
 43. Anne goedemorgen mi gudu!

  7 euries.. mi gado, da mi moes kong ooktu!

  wie weet,..wie weet!

  weet je Anne…dies na wang forum dus mi no kang skrief alla sani tog, maar mi breti dat ju gelukkig drape!

  Odi


  Maak melding
 44. ik heb mijn leven in nederland maar als ik de kans zou krijgen om een stuk grond te kopen in suriname had ik dat zeker gedaan .wie weet win ik de staatsloten ga wel lang moeten wachten dat srif mie no mang bai .ik kam nederland niet af ,het heeft zijn voordelen maar suriname trekt mij ook aan .jammer dat ik de middelen niet heb .


  Maak melding
 45. Degenen die Nederland met Suriname vergelijken zijn dom.
  Ik hebt nooit beweerd dat het koek en ei is Holland. ik wordt moe van jullie die schelden op Nederland terwijl niemand jou verplicht op hier te wonen, als je Suriname beter vindt wat belet jou dan om te vertrekken uit Holland.
  bericht gaat over een vlag mi boi.
  Willie ik heb een betere en fatsoenlijke Suriname verlaten toen ik naar Holland vertrok.


  Maak melding
 46. WILLIE WORTEL: Er bestaat een mogelijkheid om met behoud van uitkering te remigreren.
  En als je werkelijk zoveel van Surimaribo houd, kan je ook zonder behoud van.. met alleen je koffer vertrekken.

  Je kent het spreekwoord: Wie van oker houd, moet ook van de pitjes houden.
  Niet alleen de lusten, maar ook de lasten.

  Tenslotte dit nog: In Den haag staat het gebouw van het IOM, Internationale Organistatie tot Migratie, ook die zouden je onder bepaalde voorwaarden kunnen helpen een nieuw leven te starten in Surimaribo.

  Willie Wortel succes en laat weten hoe het afloopt, en vergeet niet bij vertrek je Ned. paspoort in te leveren op Schiphol.

  Have a nice day……


  Maak melding
 47. Gran tangi Pasew, ik begrijp dat dit over de vlag gaat, maar wilde je even laten weten hoe gelukkig ik ben. Jammer genoeg hebben we geen internet waar we wonen,maar kan er nu even gebruik van maken in NL, nog twee weken, en dan ga ik weer terug, heerlijk.
  Dan kus ik de grond in Su en voel de warme deken weer over me heen vallen, och wat een zalig landje is het toch, en echt, heb goede ervaringen met de mensen daar, ben dankbaar dat we daar mogen wonen. Brasa, An


  Maak melding
 48. Anne,…hahahaaaaaaa

  wang dei mi a saka fu a vliegtuig, de trap af met nog een horde mensen achter mij aan, veel volk daaro op zanderij op het *balkon*, ik door mijn knieen, en ik kus de grond LETTERLIJK…..applaus mang 🙂

  wat je vandaag niet hebt, kan “morgen” een feit zijn tog!

  ga maar eerst goed *wortelschieten” daaro,…de rest komt wel 😉


  Maak melding
 49. Gmap,

  Ik ga er gemakshalve vanuit dat jij een man bent met
  een goed stel verstandelijk vermogen. Maar ik vind jouw beweringen behoorlijk tegenstrijdig. Jij vindt namelijk dat wanneer men kritiek heeft op Nederland dat diegene het land maar moet verlaten.

  Net als jij moest ik ook mijn geliefde Suriname ontvluchten. In woon en werk in Nederland en ik heb blanke collega’s die vrijwel elke dag klagen over het beleid van de overheid.
  Volgens jouw visie zouden deze mensen Nederland dan maar moeten verlaten?
  Moet een ieder die kritiek heeft op het beleid van Nederland het land maar verlaten?
  Waar blijft dan het recht van vrije meningsuiting?

  Geldt jouw visie ook voor de oppositie van Suriname die constant kritiek heeft op de Surinaamse overheid?
  Moeten zij Suriname dan ook maar verlaten?

  Gmap, Nederland is een goed land om in te leven maar ook Nederland is geen perfect land.
  Ook Nederland gebeuren dingen die niet altijd door de beugel kunnen. Mag je dan als inwoner van Nederland dan daar geen kritiek op hebben zonder dat iemand als jij, Gmap, met de ondoordachte bewering komt dat je dan maar het land moet verlaten???

  Dat jij alles wat Nederland doet goedkeurt, is jouw goed recht. Maar aan de andere kant is het ook het goed recht van de ander om kritiek te mogen uiten op het beleid van Nederland.
  In sommige landen word je nog steeds uit het land gezet wanneer je kritiek durft te hebben op het beleid van de regering. Is dat de situatie die jij graag zou willen zien?

  Gmap, ik kan mij echt niet voorstellen dat iemand als jij die juist vanwege de beknotting van vrije meningsuiting en terreur destijds in Suriname het land is ontvlucht en nu doodleuk beweert dat mensen die kritiek hebben op Nederland het land maar moeten verlaten.

  Gmap, vrije meningsuiting is een universeel recht.


  Maak melding
 50. who ceres het valt mij op je het het vaak hebt over zwakzinnige mensen ,ik denk dat jij zwakzinnig bent .leg geen woorden in mijn mond die ik niet heb gezegd .
  ook valt het mij op dat jij graag wil horen waar men alleen negatief over suriname praat .steeds ben je negatief over suriname wordt wakker geef je mening en respecteer de mening van anderen .jullie hebben de mond vol van democratie maar zelf wil jij bepalen voor anderen .wees een volwassen democraat en respecteer de mening van een ander .je mag van nederland houden ik hou ook van nederland maar suriname is mijn land en ik ga het niet verloochenen als wat jij doet .het wordt eentonig om steeds dat woord zwakzinnig te moeten lezen
  sla een andere toon ,lever kritiek maar opbouwende kritiek .steeds het zelfde met jou .wat versta jij onder zwakzinnig daar je steeds dat woord in de mond neemt .ik zal suriname nooit vergeten al zou ik 70 jaar in nederland wonen .als jij je afkomst wil verloochenen moet je dat zeker doen , maar kom mij geen woorden in de mond leggen die ik niet gezegd heb .duidelijk geef ik aan dat als ik geld zou hebben ik een stuk grond zou kopen in suriname ,als nederland het paradijs is voor jou en je hebt er vrede mee dan is er toch niks mis mee
  jij heb toch niet voor mij betaalt om naar nederland te komen .houdt u bij uw leest meneer who ceres .ik respecteer een ieder respecteer ook een ander .ik ben ook geen voorstander van bouterse maar ik respecteer de mening van mijn surinaamse broeders en zusters die op bouterse gestemd hebben .waarom vloek jij naar die surinamers die deze regering dan gekozen hebben terwijl je in nederland woont .jij hebt dan ook geen recht om die mensen te veroordelen omdat ze bouterse gekozen hebben en je noemt je eigen een democraat .je maakt je eigen belachelijk who ceres .


  Maak melding
 51. GMAP,er zijn mensen die moeite hebben met de persoon Bouterse,maar dat hij de ontwikkeling van het land ter hand wil nemen en meer resultaten boekt dan het vorige regiem, is goed.We nemen dit voor lief.Laat dit goed tot je doordringen.Het is het recht van een ieder om achter de bepaalde politieke partij van zijn/haar keuze te steunen.


  Maak melding
 52. ABEMBA: De bewoners van de Limesgracht nemen het niet voor lief en denken daar schijnbaar anders over.

  Ook de leerkrachten van de naschoolse opvang, de bushouders, de oudjes die op de beloofde AOV verhoging wachten zijn een andere mening toegedaan.

  Laat dit ook goed tot JOU doordringen and Have a nice day………


  Maak melding
 53. WILLIE WORTEL je hebt wel heel veel woorden nodig om je punt te maken.
  Toch misschien een teken van een lichte vorm van zwakzinnigheid?? Wie zal het zeggen.

  En lieve Willie Wortel; Je mag van mij in Holland wonen tot in lengte van dagen,ik ben alleen ingegaan op je verlangens om je in Surimaribo te vestigen, en heb je gewezen op de mogelijkheiden.
  Mijn punt was dus volg je hart…

  En je kan er van alles bijhalen maar dit getuigd van… en daar komt ie…. zwakzinnigheid.

  En Willie het enige paradijs die ik ken, wordt genoemd in een of andere sprookjesboek genaamd de Bijbel.
  Ik ben er nooit geweest en wil het ook zo houden.

  En wat is mijn afkomst Willie? En welke afkomst zou ik verloochenen volgens jou?

  En de Suris in Surimaribo mogen elke leider kiezen die ze maar willen kiezen, dat is huin goed recht, maar daarom mag ik toch een mening over hebben? Elk volk krijgt de leiders die ze verdienen.
  Ook dat is democratie en recht op vrije meningsuiting.

  Willie mn posting van 12.04uur staat nog als een huis… take it ….or leave it…

  En ondertussen zeg ik….Have a nice day….


  Maak melding
 54. @who car
  citaat:
  En de Suris in Surimaribo mogen elke leider kiezen die ze maar willen kiezen, dat is huin goed recht, maar daarom mag ik toch een mening over hebben? Elk volk krijgt de leiders die ze verdienen.
  Ook dat is democratie en recht op vrije meningsuiting.

  Willie mn posting van 12.04uur staat nog als een huis… take it ….or leave it…

  Ba die who care komt weer met een en al domme retoriek als gewoonlijk.

  Dat getuigt van onkunde en zwakbegaafdheid van deze persoon die allerlei onzin loopt uit te kraaien. En als iemand hem van repliek dient dan vervalt meneertje in zij autistisch gedrag.

  De persoon who car is duidelijk een autist die niet buiten zijn kader kan treden.

  ALS iemand hem duidelijk wijst op zijn vreemde, asociaal en autistisch gedrag, dan vlucht hij in opstandig gedrag en koppigheid die buiten elke werkelijkheid valt, die normale mensen ervaren.

  Ook vervalt hij af en toe in een psychose en waanideeën.

  En als dat niet genoeg is waant hij zich de betweter van waterkant te zijn die alles weet.

  Daarbij schroomt hij niet om volwassen mensen met een goed stel hersenen en die ook vakkundig zijn diep te beledigen.


  Maak melding
 55. @@WHO CAR: Ha die @@who car, hoe is het met je?
  Das een tijd geleden, we kennen elkaar van de zelfhulpgroep en de vereniging van lotgenoten van Autisme.

  Jammer dat ik genezen ben verklaard en jij nog steeds in behandeling bent, voor de pshychoses die gepaard gaan met autisme…

  Beterschap and have a nice day….


  Maak melding
 56. @@WHO CAR: Ha die @@who car, hoe is het met je?
  Das een tijd geleden, we kennen elkaar van de zelfhulpgroep en de vereniging van lotgenoten van Autisme.

  Jammer dat ik genezen ben verklaard en jij nog steeds in behandeling bent, voor de pshychoses die gepaard gaan met autisme…

  Beterschap and have a nice day….

  Bingoooooo…, mijn diagnose wordt bij deze inderdaad bevestigd.

  Voor een nadere uitgebreide analyse gelieve zich te wenden tot uw huisarts die je vervolgens verder zal doorverwijzen naar een specialist.

  Ze zullen een paar vragen stellen en vervolgen een paar casus voorleggen. Aan de hand van de uitslag zullen ze je tools en handvatten aanreiken om uw psychische afwijking om te gaan.

  Blijf niet te lang mee rondlopen want de mogelijkheid bestaat dat erger kan worden.

  Succes


  Maak melding
 57. @Een nieuw lid Who car!!!
  😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
  Ik lig krom hier van het lachen.
  Eerlijk waar,geen gein!Voortreffelijk gevonden.
  😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀


  Maak melding
 58. ach,wat moet hier tegen zeggen..

  de sme-se vlag is al 33 jaar sinds 1980 verbonden met coke..,dat weet de hele wereld ,ook onze lijders zijn de meest corrupte boeven bende bij elkaar..

  de meeste lijders zijn ver-beoordeeld hebben een straf blad op hun naam staan durven het land niet te verlaten..

  sme zit op en top vast kan niet verder komen..


  Maak melding
 59. De coalitie is nu een tikkende tijdbom zie bericht ,..

  PARAMARIBO – Parlementariër Henk Ramnandanlal (MC/Palu) eist dat minister Ramon Abrahams van Openbare Werken tekst en uitleg geeft over alle onderhandse gunningen waar hij zijn handtekening onder heeft geplaatst. Ramnandanlal benadrukt dat de president er niet voor moet schromen, indien nodig, koppen te doen rollen.

  “De minister van Openbare Werken moet uitleg geven. En als de informatie niet komt, zullen wij via het parlement daarvoor zorgen.” De oppositie deelt deze zienswijze. Ook Asiskoemar Gajadin (NF/VHP) wil snel duidelijkheid in deze kwestie. “Want pas dan is het je menens”, zegt de VHP’er.

  Beide assembléeleden hadden een speciale bijeenkomst gehad met minister Adelien Wijnerman van Financiën en governor Gillmore Hoefdraad van de Centrale Bank. In een geladen ontmoeting werd uitleg gegeven over de liquide positie van de regering. De parlementaire delegatie, die Financiën en Staatsuitgaven in haar portefeuille heeft, verweet de monetaire autoriteiten halfslachtig te zijn geweest in het verstrekken van deze informatie. Ook moest eerder duidelijkheid zijn verschaft over de onderhandse deals die de laatste maanden zijn gesloten.


  Maak melding
 60. @@GMAP

  Citaat Vivian:Zaterdag 4 mei 2013 om 12:23 uur, door Vivian

  Gmap,

  Ik ga er gemakshalve vanuit dat jij een man bent met
  een goed stel verstandelijk vermogen. Maar ik vind jouw beweringen behoorlijk tegenstrijdig. Jij vindt namelijk dat wanneer men kritiek heeft op Nederland dat diegene het land maar moet verlaten.

  Net als jij moest ik ook mijn geliefde Suriname ontvluchten. In woon en werk in Nederland en ik heb blanke collega’s die vrijwel elke dag klagen over het beleid van de overheid.
  Volgens jouw visie zouden deze mensen Nederland dan maar moeten verlaten?
  Moet een ieder die kritiek heeft op het beleid van Nederland het land maar verlaten?
  Waar blijft dan het recht van vrije meningsuiting?

  Geldt jouw visie ook voor de oppositie van Suriname die constant kritiek heeft op de Surinaamse overheid?
  Moeten zij Suriname dan ook maar verlaten?

  Gmap, Nederland is een goed land om in te leven maar ook Nederland is geen perfect land.
  Ook Nederland gebeuren dingen die niet altijd door de beugel kunnen. Mag je dan als inwoner van Nederland dan daar geen kritiek op hebben zonder dat iemand als jij, Gmap, met de ondoordachte bewering komt dat je dan maar het land moet verlaten???

  Dat jij alles wat Nederland doet goedkeurt, is jouw goed recht. Maar aan de andere kant is het ook het goed recht van de ander om kritiek te mogen uiten op het beleid van Nederland.
  In sommige landen word je nog steeds uit het land gezet wanneer je kritiek durft te hebben op het beleid van de regering. Is dat de situatie die jij graag zou willen zien?

  Gmap, ik kan mij echt niet voorstellen dat iemand als jij die juist vanwege de beknotting van vrije meningsuiting en terreur destijds in Suriname het land is ontvlucht en nu doodleuk beweert dat mensen die kritiek hebben op Nederland het land maar moeten verlaten.

  Gmap, vrije meningsuiting is een universeel recht.

  Heel goed en heel mooi gefomuleerd heer/mevr. Vivian.

  Ik deel je mening voor 100%

  Ik deel je mening voor 100%

  Vijf essentiële vragen zijn aan GMAP gesteld. Deze vijf vragen heeft betrokkene niet kunnen beantwoorden. Wij, de leden van dit forum wacht nog steeds op het antwoorden van GMAP die jammer genoeg uitblijven!!

  Kan ik gevoeglijk aannemen dat GMAP niet instaat is deze zeer wijze vragen te beantwoorden?

  Kan ik hieruit dan concluderen dat hij het zelf niet weet​?

  Of zou den het feiten waarvan hij dat die toch niet te weerleggen zijn?

  Jammer dat bovengenoemde figuur zich niet thuis geeft..

  Ik wacht en wacht..

  Wie A schreeuwt moet ook B beantwoorden.

  GMAP ik blijf wachten.

  Ik zie de antwoorden heel gauw tegemoet.

  Groet en succes met met beantwoorden van de vragen.


  Maak melding
 61. Ach ja, ik wordt echt moe van paarse koeien die hun draai geven op mijn reactie.
  1) ik vindt het dom om Nederland te vergelijken met Holland.
  2) Als Suriname volgens jullie beter is dan Nederland waarom gaan jullie niet daar wonen.
  3) Nergens staat in mijn reactie dat je geen kritiek mag hebben op Nederland, en ook niet dat je moet vertrekken als kritiek hebt op Nederland
  4)Hollanders zijn de meest kritische volk die ik hebt meegemaakt,daarom vindt ik jullie conclusie misleidend en onwetend.
  Als wij die in Suriname geboren zijn terecht kritisch zijn over die moordenaar en criminele president van Suriname worden wij uitgemaakt voor redi musu .
  Als jullie president protesterende jongeren als vijanden van het volk neerzet hoor ik jullie niet, stelletje hypocrieten zijn jullie bij elkaar.
  Jullie zijn de laatste hier op dit WKN die het over vrije meningsuiting moeten praten,Als je het over vrije meningsuiting met mij wil hebben dan moeten jullie eerst weten wat het het inhoudt, voorstanders van vrije meningsuiting,persvrijheid aanbidden geen dictator en mensenrechtenschenders.
  A.U.B


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES