dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmbtenaren BuZa mogen niet naar feest Willem-Alexander

Ambtenaren BuZa mogen niet naar feest Willem-Alexander

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 30 apr – In Paramaribo hebben ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken een verbod gekregen om naar het inhuldigingsfeest op de Nederlandse ambassade te gaan. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd.

De ambtenaren kregen volgens de krant gisteren een circulaire van hun ministerie waarin stond dat een bezoek aan de ambassade op 30 april taboe is. Het is niet duidelijk wat er gebeurt als het verbod wordt genegeerd.

De Surinaamse regering wordt al twee jaar niet meer uitgenodigd voor officiële gelegenheden op de Nederlandse ambassade. In 2011 was president Bouterse ontstemd omdat hij geen uitnodiging had gekregen om op de ambassade Koninginnedag te vieren. Uit protest bleef de hele regering weg.(Bron: NOS.nl)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

256 REACTIES
 1. Verboden door wie?

  Mogen de ambtenaren er niet naar toe, omdat Bouterse het hun (uit wrok en rancune) heeft verboden – of wil het Nederlandse ambassadepersoneel geen Surinamers over de vloer?

  Het laatste lijkt me stug (het is een ambassade, dus per definitie open je de deuren dan voor een ieder) – het eerste lijkt me een zwaktebod.


  Maak melding
 2. -Vreemd dat Lackin wel mag gaan bedelen in het buitenland.

  -Vreemd dat Winston Wirht, Bouterse zijn neef wel geld mag vragen in Nederland voor een monument.

  In eigen land mogen mensen niet eens naar de huldiging van koning Willem Alexander.

  =Jammer voor Suriname, omdat Maxima uit Zuid-Amerika komt en dit gaat om een nieuwe periode en niet om het verleden.

  =Geeft Suriname dan geen blijk richting Argentinië?

  SURINAME SCHAAM JE DIEP MET HET GEKRONKELD GEDACHTEN.
  ZIE WAAROM DE MENSEN ACHTER LOPEN OP KENNIS EN ERVARING.
  HIERDOOR MAAK JE HET JUIST MOEILIJK VOOR DE DISAPORA’S IN HET BUITENLAND.

  =Ik dacht dat men het veel beter zou gaan doen, maar nee het volk wordt alleen maar met HAAT opgevoed.


  Maak melding
 3. aah..Dit heeft niets te maken met buitenlands beleid
  ….. een misser!!!

  …wat gaat er gebeuren als die ambtenaren dan toch gaan?
  aub invullen… hoeveel zweepslagen met de balata???

  Zij worden in hun grondrecht als vrij mens beknot om een eigen prive keus te maken.

  Su.. u wat een verval…..


  Maak melding
 4. Kijken we ervan op, dacht het niet, weer zulk een k berichtje. In ned is het een feest en op de Antillen.
  Bea is na 75 nooit meer naar Suriname geweest, die Willem A, die gaat dus helemaal niet, hij heeft daar ook niets te zoeken.


  Maak melding
 5. Eey DADA fawaka?

  ga goed mang beetje bij beetje weetje…de Lady zorgt goed voor mij,…optijd een asprientje/paracetamol, alleen vandaag per ongeluk kreeg ik een blauwe koninklijke pil en toen overtrof ik de pornotieners daar in die goudvelden!!

  ai ai pres Sodom en Meye in die achterhoek baja!

  Pres , waarom niet mee oranjefeesten??

  die **beesten** gaan ons geen stoel geven tog daarom!!

  Pres,, weg naar zee is zowtu, dus groente duur, da hoe ga je doen met die naschoolse keuken???

  wel, da laat ze cassave eten, wij hebben in Para van die kingsize!

  Pres…als Ingrid per ongeluk zelf zo’n blauwe asprine inneemt, mag zij dan zo’n Kingsize cassave bestellen???

  jo vuile beest yu

  🙂


  Maak melding
 6. In een land waar een dictator het voor het zeggen heeft krijg je zulke toestanden!!
  De dictator heeft een REISVERBOD opgelegd …en o,wee als jij je niet houd aan zijn regels dan moet je staan in de rij van VUURPELETON!!!


  Maak melding
 7. Forummers, Odi odi.

  @pasew & Co.: fawaka mang?

  Wel onze (pero) de slechtste Cassaveteler gaat wel incognito naar het Kroningsfeest op de Nederlandse ambassade in Paramaribo.

  (pero) gaat natuurlijk niet in het Paars gekleed.
  Maar hij zal (100%) aanwezig zijn.
  Want het is Gratis Eten & Drinken.

  Dus (pero) vandaag geen Cassave & Sardine op het menu.


  Maak melding
 8. Wil men in het leven goede relaties op na houden dan is WEDERZIJDS RESPECT van LEVENSBELANG !!! Hiermee is alles gezegd.

  Bien, CHAVÉZ es mi sobrenombre !


  Maak melding
 9. als DADA zijn eigen “””koninklijke parade””” geeft op het plein, dan schroomt hij niet om zelfs de Senioren van Ashiana te kidnappen!!

  heden is de dam (amsterdam) tjokvol,….DADA moet gratis vervoer inzetten om zijn plein vol te krijgen, en als het op betalen aankomt;

  busvervoerder failliet vanwege ‘Betalingsdiscipline overheid’ 🙂


  Maak melding
 10. Ik vind ook dat Suriname geen respect moet tonen voor Willem-Alexander. Respect moet van twee kanten komen.
  Nederland toont geen respect naar Suriname, maar alleen machtsmisbruik. Nederland verwacht steeds dat Suriname buigt Niet doen!


  Maak melding
 11. Het ministerie van Buitenlandse Zaken verbiedt haar ambtenaren deel te nemen aan het kroningsfeest vandaag, dinsdag 30 april 2013, op de Nederlandse ambassade. Het personeel ontving gisteren een circulaire waarin het verbod is verwoord. Of er sancties volgen bij het niet naleven van het bevel is onduidelijk, aldus schrijft Ivan Cairo vandaag in de Ware Tijd.

  Minister Lackin verbiedt zijn ambtenaren deel te nemen aan Oranje-festiviteiten bij Nederlandse ambassade.

  De Surinaamse regering ontvangt al twee jaar op rij geen uitnodigingen meer van de Nederlandse ambassade voor het bijwonen van activiteiten zoals recepties of andere festiviteiten.

  In 2011 ontstond een rel toen president Desi Bouterse niet was uitgenodigd op de traditionele receptie ter ere van Koninginnedag. Ook vicepresident Robert Ameerali kreeg geen invitatie. Minister Lackin van Buitenlandse Zaken daarentegen wel, maar hij bleef weg. Sinds het aantreden van de regering Bouterse in augustus 2010 zijn de diplomatieke contacten tussen Paramaribo en Den Haag gedaald tot een absoluut dieptepunt. Nederland wacht nu al maanden op het akkoord voor zijn nieuwe ambassadeur in Paramaribo, maar de regering heeft daar geen haast mee.

  Niet alle medewerkers van Buitenlandse Zaken schijnen de circulaire onder ogen te hebben gehad. Naar verluidt, aldus de krant, zou het kort voor einde werktijd zijn rondgegaan.

  Het is nog onduidelijk of de Surinaamse ambassadeur in Nederland een uitnodiging heeft gekregen om de activiteiten rond de troonsbestijging van Willem-Alexander in Amsterdam bij te wonen. Pogingen van de redactie om daarover geïnformeerd te worden door ambassadeur Chantal Doekhie bleven vruchteloos.

  Floor Nuiten-Elzinga, woordvoerder van de Nederlandse ambassade, zegt dat het feest al om vijf uur ‘s ochtends begint met een doorlopend ontbijt, rechtstreekse uitzending van de kroningsceremonie en een Oranjetentoonstelling. In de middaguren wordt het feest voortgezet met ‘haring en een borrel op de nieuwe koning’. Zowel voor het ontbijt als de borrel hebben zich circa vijfhonderd mensen geregistreerd. Veel meer dan wat de ambassade had verwacht. ‘We weten wel dat er veel koningsgezinden in Suriname zijn, maar zoveel hadden we niet verwacht’, zegt Nuiten-Elzinga.

  ‘De regering heeft geen officiële uitnodiging gekregen. 2011 Was niet helemaal geslaagd, omdat de regering niet wilde komen vanwege het niet uitnodigen van de president’, aldus Nuiten-Elzinga. Daarom worden nu ‘open feesten’ gehouden. Ook naar anderen zijn geen uitnodigingen gestuurd. Belangstellenden moeten zich alleen vooraf aanmelden. Nuiten-Elzinga: ‘Wie wil, die komt’
  April 30, 2013


  Maak melding
 12. De donkere agen 1980- 87 zijn in zicht . de stilte voor een orkaan is merkbaar en men moet even rustig afwachten van de dingen die gaan komen,Men wordt als vrije ,man verboden om activitieten ivm Kroning van Mijn Koning mee te maken Dit is Dictatuur a la 25 februarie 1980 en mooredn a la dol Hawker,Sultan Gooding……….. wat van onze mooie land was geworden.Vene en Telting hebben geholpen bij wederopstanding en de huidigen brengen het weer naar de knopen.Kruisiging van het volk.Hierbij wordt niet Jezus naar de slachtbank gebracht maar het hele Surinaamse volk.


  Maak melding
 13. Ik ben het volkomen eens met de Surinaamse regering.De oorzaak van de bekoelde verhouding tussen Nederland en Suriname moet gezocht worden in de houding van Nederland t.a.v. de regering in Suriname.De gepleegde gebeurtenissen zijn duidelijk. Nederland heeft met boos opzet, de zwaarste gradatie van opzet,geprobeerd om de republiek Suriname te isoleren van andere landen in de wereld en om het land economisch kapot te maken. Met boos opzet de zwaarste gradatie van opzet, wilde Nederland het volk van Suriname straffen omdat het volk niet koos voor de kandidaat van Nederland.


  Maak melding
 14. @Ray, dank je wel.

  @Ferrel_NL, lees het stukje tekst van Ray even.

  =Als men praat over respect zou ik eerst naar de president van Suriname kijken en zijn hele regering.

  =Hoeveel van hen tonen echt respect voor land en volk??
  ==Ik dacht eerder dat men bezig is HAAT te zaaien in het land en onder het volk in Suriname.

  =Laat de regering ervoor gaan zorgen dat er meer respect voor Suriname op internationaal niveau komt, omdat vanaf deze regering aan de macht is gekomen Suriname laag op de ladder staat.

  =CHAVEZ IS AAN ZET ZOALS BOUTERSE ALTIJD HEEFT GEZEGD DAT HIJ ZIJN VRIEND AANBID HOE HIJ HET LAND VENEZUELA HEEFT GEREGEERD.

  SHAME


  Maak melding
 15. Nederland heeft geen problemen met de Surinaamse bevolking anders zouden alle banden permanent gebroken zijn. Dit gaat enkel alleen om Bouterse.


  Maak melding
 16. Zielige president, als ik nie mag, mag niemand. Zielige dictator, zo laat die “man” zijn karakter zien. Iedere bedreiging naar zijn macht straft hij. 8 Dec?


  Maak melding
 17. @RobG
  Wat een IDIOOT ben jij toch!!!
  Het is je baasje die Suiriname geisoleerd heeft van de buitenwereld en NIET Nederland!!
  Het is jouw baasje die de beschaafde wereld bye ,bye heeft gezegd en relaties aangaat met landen waar schoften zoals hem regeren!!En landen die mekaar niets te bieden hebben,wat ze wel gemeen hebben met mekaar is de vele MISERE die ze land en volk bezorgen!
  Nederland zit heus niet op bouta en zijn zegen te wachten!!Wat voor een GOEDWENSEN kan een CRIMINEEL MET AMNESTIE aan de wereld geven??!!!
  Klopt geen enkel!!
  Nederland zegt daarom dan ook gerust….FREK HOOR BOUTA!!!


  Maak melding
 18. Ik de DADA kan U vertellen dat wij doen aan reductie van ambtenaren!

  hoe dan???

  een ieder die is gaan “oranjen”, heeft gehad een… * op de vogelvlucht* 🙂


  Maak melding
 19. Dit Zegt alles over de staatsdebielen en de topregeringsjunta die het voor het zeggen hebben in Suribabwe.Een natte kliek van colorcrimis en politieke delinquenten, en het fout volkje dat hen aan de macht heeft geholpen.

  Ontwikkelingszwak, en labiele omgangsvormen totaal niet diplomatisch

  BUT WHO CARES!!!!!!

  Met trots heb ik onze Caribische leden van de staten hun trouw zien en horen uitspreken bij de inhuldiging van onze Koning W.A.

  Ik ben ervan overtuigd dat menig Surinamer in Su voor de t.v. p.c. of whatever zat en nog steeds zit en stiekem vol afgunst en jaloezie dacht van hoorden wij er ook nog maar bij zoals de Caribische delen van het Koninkrijk.

  Maar helaas voor hen hun staatsdebielen van toen en nu hebben anders voor hen beslist.

  Maar zoals een spreekwoord zegt waar ik vandaan kom: Falta lo bo no hasi… We zullen ze niet missen…..

  Have a nice day……


  Maak melding
 20. De zoveelste diplomatieke blunder van een rancuneuze president die in enkel land wordt gerespecteerd gezien zijn misdadige verleden.

  Kansloze Paarse Paupers……


  Maak melding
 21. mooi glamour,onroerend en emotionele prachtige beelden Een mooie luxe uitstraling, erg mooi voor een feestje van 5 miljoen euro ! daar ga redimusu duurzame geld naar de troonwisseling,…. haha

  Artikel 1 van de witte man. Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst …etc etc

  Laten we er niet omheen draaien: Nederland is de graaicultuur meer dan zat. Al jaren woedt de discussie hoe er een einde gemaakt kan worden aan het schaamteloze grootverdienen in de top van de publieke sector. Terwijl er nu al jaren achter elkaar bezuinigd wordt op voorzieningen die jullie met allen treffen, die z.g.n instellingen ,instanties,topmannen,..etc etc die tonnen aan jaarsalaris, bonussen en gouden handdrukken blijft opstrijken. En dat terwijl Nederland in zware economische tijden verkeert.


  Maak melding
 22. Dinsdag 30 april 2013 om 14:46 uur, door Koos

  ” Nederland heeft geen problemen met de Surinaamse bevolking anders zouden alle banden permanent gebroken zijn. ”
  ————-
  Wat houdt ze eigenlijk nog tegen ?

  ————-
  Dinsdag 30 april 2013 om 15:35 uur, door felix

  Wordt tijd voor een oranje mars in paramaribo. We hebben genoeg van paars gehad.

  ———–
  Die olifant (VHP) probeert dat al jaren,…..Helpt geen meter !


  Maak melding
 23. Het is nog onduidelijk of de Surinaamse ambassadeur in Nederland een uitnodiging heeft gekregen om de activiteiten rond de troonsbestijging van Willem-Alexander in Amsterdam bij te wonen. Pogingen van de redactie om daarover geïnformeerd te worden door ambassadeur Chantal Doekhie bleven vruchteloos.

  Huh????????????????????????????????
  Heeft Suriname een ambassadeur in Nederland????????????
  Heb ik iets gemist????????????????????????


  Maak melding
 24. TIGRIE: Ook al kost de inhuldiging 100 mln euro aan belastingcenten, heb jij met je uitkering geen centje pijn aan, dus back off…..

  En de lui die zich gediskrimineert voelen, kunnen altijd ervoor kiezen een enkele reis te kopen naar waar ze denken niet gediskrimineert te worden, de meesten hebben er zelf voor gekozen naar Ned te komen, dus de weg terug moet geen probleem zijn….

  En Nederland een graaicultuur?
  Je bent zeker nooit in Suribabwe gewwest…..

  Have a nice day…….


  Maak melding
 25. MEDUSA je hebt niets gemist, Su heeft een zaakgelastigde in Den Haag, en de broer van de first lady wannabee van Sur, de vrouw van DDB is Consul in Amsterdam.

  Its all in the family…

  Have a nice day…..


  Maak melding
 26. Beste Who Cares:

  Zowel de ambassade in Nederland als in Parijs zijn non stop onbereikbaar….

  Typisch geval van spook ambassades….

  het is wat je zegt: ze worden bemand door familieleden van de Paarse Roversbende….


  Maak melding
 27. Ik ben blij dat nnie mand is gekomen, want het zijn een stelletje harteloze idioten zonder respect en zakken vullers. En hetbespaart een hele hoop familie delegatie.
  Blijf maar in die babanen republiek.


  Maak melding
 28. Bij deze geef ik Kolibrie 100% gelijk dat Su een schurkenstaat is en vergeleken kan worden met Chaviz en vrienden.Een ding is als paal boven water dat Su geen Venezuela is waar Oliegelden vloeien en het wat betekent in de wereld maar Suriname met Bouterse .laagste op de ladder vooral vriendschapbanden met een moordenaar en de adere leiders die allen en strafblad hebben(MOORDENAARS).dus bouta en cs houden jullie je grote bek dicht want Grenada met Bisshop hebben jullie meegemaakt en Caldeira moest weggejaagd worden indertijd anders ook een invasie a la Bisshop.


  Maak melding
 29. Nederlands Kampioenschap is hernoemd tot de beste graaierrr ….zit al in zijn bloed!

  who cares

  ik ben zelfstandige,ben niet afhankelijk van sociale dienst uitkering!

  witte man geef je iets van voren en haal weer wat vanuit je reet…..na soso poer broekoe,wer broekoe !! haha


  Maak melding
 30. Was wel gratis eten en drinken…..?

  Toch meestal de belangrijkste reden voor de Paarse Roversbenden en hun aanhang om een bezoekje te brengen….


  Maak melding
 31. De koning zit te wachten op criminelen en of lakeien die de konten van de criminelen blijven kussen……

  De koning is een integer persoon in tegenstelling tot de barbaren en criminelen olv de wolf…


  Maak melding
 32. Van alle dagen die jaarlijks herdacht worden zal 30 April ( nu Koningsdag) als nationale ‘feestdag’ behouden blijven.

  Niet zozeer omdat dan de geboortedag van de koningin of (nu koning) wordt gevierd ( want dat is het dus niet ), maar meer nog omdat dan de ‘Sterfdag van Hitler’, feestelijk begint en eindigt.
  Dit als stille gebaar naar de joodse onderdanen toe.

  Deze datum is dus bewust gekozen en veel belangrijker dan men denkt.
  Het zal dus niet gauw anders worden, ook al zou Willem Alexander dat willen veranderen naar zijn geboortedag.


  Maak melding
 33. Dat is nou net de ‘gepaste solidariteit’ die deze Regiem toont met Nederlandse Surinamers in het buitenland.

  1. Bij de Toescheidingsovereenkomst, werden Surinamers de Surinaamse Nationaliteit afgepakt,
  2. Daarna worden Surinaamse Nederlanders zoveel als mogelijk afgeperst met een verplichte betaling van een visum, om toegelaten te worden in hun geboorteland.

  Het is ronduit schandalig wat deze kornuiten uithalen. Gewoon belachelijk, voor een bevolking die kleiner is dan elk van de grote Duitse en Nederlandse gemeenten.


  Maak melding
 34. Als je even kijkt welke landen vertegenwoordigers naar Nederland hebben gestuurd voor de kroning en vergelijk dat met de aanwezigen bij de inhuldiging van Bouta dan weet je genoeg.


  Maak melding
 35. Kan Ned niet de lijn van Amerika(tegen Cuba) volgen richting Su.Er mocht van de americanen niets maar dan ook niets vanuit Am naar Cuba.Het zelfde moet Su gebeuren.Er mag niets en niemand vanuit Ned naar Su.Wat een stom gedrag van NIET Surinamers,maar van de idioten regering in Su.Deze idioten roepen zelf dat ’t Su volk niets heeft tegen’t Neds volk dan vraag ik me af,waarom verbied je mensen dan om er naar’t feest or what ever toe te gaan?Men/Mevr op dit forum ik vertel u geen nieuws toch als ik schrijf dat alles maar dan ook alles door Nederlanders in Su wordt geadviseerd/uitgevoerd.Zie waterleidings activiteiten-zie de bouw van de bruggen Ballas Nedam-Zie dat baggerwerk dat gedaan wordt door Boskalis- zie ’t feit dat ze KPMG vragen om Su met dat soc stelsel te adviseren.
  Maar toch blijven die dommies in Su stoer doen. Volk van Su laat je niet gek maken door de idioten regeerders die alleen aan zichzelf denken nogmaal donder deze regering toch gauw op met dat ontactisch gedrag vandeze Su regeerbeesten.Ik zit nu naar de tv te kijken dan zie je met hoeveel tact Art-Jan Boekenstein antw zit te geven op de vragen van Rob Trip ook mevr.Gerie Verbeek oud kamervoorzitter.Het is een lust om naar de mensen te kijken en te luisteren soso in Su ding mang e sorie fa ding dong.Met dit verbod van LAFING schaam ik me vandaag om een Sur(Ned) te zijn.Soso verveerie.Odi
  Glenny.


  Maak melding
 36. Ik voel mij als Surinamer een verstotene,een persona non grata ,een paria ,maar aam wie heb ik dit alles te wijten? Is niet een deel van het volk schuldig dat we nu met bepaalde figuren opgescheept zitten?


  Maak melding
 37. Dan durven deze lieden van die paarse bende het woord democratie in de mond te nemen, terwijl er telkens weer mensen van hun vrijheden beroofd worden, en mochten deze ambtenaren het verbod in de wind slaan, dan zal er zeker ontslag gaan volgen, want met dit soort maatregelen staan deze paarse mensenrechtenschenders, en grondwetrechtenschenders bekend om.


  Maak melding
 38. De viering van onafhankelijksheidsdag,1 juli of pagwafeest in Suriname is toch veel leuker dan een koninginnedag op het onafhankelijkheidsplein in Paramaribo.Jammer voor GMAP,Who cares,Jack Russel, die graag het Koningsfeest wilden vieren op het Oranjeplein in Paramaribo.


  Maak melding
 39. @okraD
  Koningsdag in 2014 valt op 26 april.Zevenentwintig april is de verjaardag van koning Willem-Alexander,maar omdat 27 april in 2014 op een zondag valt,wordt de viering verplaatst naar de zaterdag ervoor dus 26 april.

  Dus jouw opmerking is een flut opmerking!


  Maak melding
 40. Personeel ‘verbieden’ om naar de Ambassade te gaan. Dit riekt naar dictatuur en schending van de elementaire grondrechten. Het moet niet gekker worden met deze Paarse idioten in Paramaribo!!!!

  Ze zijn de klus volledig kwijt.


  Maak melding
 41. @Masala-Kwakoe
  Wat wil je dan?Onafhankelijksheidsdag,een juli of pagwafeest zijn geen Nederlandse feesten,koninginnedag wel!
  Dus ook jij maakt je belachelijk met zo’n flut vergelijking!


  Maak melding
 42. De inhuldigingsfeest groots gevierd op de Nederlandse ambassade in China!
  Gastheer …je raadt het nooit …ex ambassadeur in Suriname en tegenwoordig ambassadeur in China ..Aart Jacobi!


  Maak melding
 43. Sranang mang no spang if maxima pa no dhe na feest sang na oenoe in sranang…dus buza heeft gelijk..op oprotten die handel…kost allen maar…我 要去 医院..Wo yao qu yi yuan

  ..I LOVE SU WOON EN WERK…


  Maak melding
 44. Plato jij bent totaal geschift geraakt door de Nederlandse mentaliteit die je jezelf met dwang heb aangeleerd.Misschien hoeven ambtenaren in Nederland niet te luisteren naar dienstorders van hun meerdere,maar in andere landen lig je zo op straat.Je moet je bananenmentaliteit niet aan Suriname opdringen.


  Maak melding
 45. @Masala-Kwakoe en vele anderen, niet met de westerse opvoeding ben je groot geworden?
  Wiens taal spreken en schrijven jullie?????

  =Dankzij de blanken is Suriname ook zo vooruit gekomen, omdat “sommige” Surinamers alleen maar kunnen praten maar zelfs niets willen doen.

  =Het zijn weer de blanken die bezig zijn met al dat goud.
  Corruptie ten top.


  Maak melding
 46. Ira

  white power!!

  Helaas is het eenmaal zo dat grotendeels van de buitenlanders in Nederland meestal betrokken is bij ludieke acties. Al moet ik in zijn geheel ook vermelden dat de trotse Nederlanders ook hun veel grove fouten begaan.al zou het blanke ras superieur zijn houden we zoveel zwakke exemplaren in leven dat we toch uitsterven de toekomstige mens is niet blank


  Maak melding
 47. Henk Molenaar, met je opmerking: “Nederland heeft geen enkele problemen met Suriname maar wel met drugscrimineel/coupepleger/moordenaar Bouterse” ben ik het niet voor honderd procent met je eens, Nederland had/heeft geen problemen met de coupepleger Bouterse, na de coupe betaalde Nederland zijn aanvullend salaris gewoon door, sterker nog, het heeft er veel van dat Nederland met ene Hans Valk, de coupepleger aangezet heeft de coupe te plegen (http://nl.wikipedia.org/wiki/Hans_Valk), ik kan het daarom niet uit mijn hoofd zetten dat Nederland medeschuldig is aan de ellende waarin Suriname zich nu bevindt, als dat niet zo is moet de dossiers die het tegendeel kunnen bewijzeNederland n niet voor 60 jaar achter slot en grendel zetten. Het pleit wel weer voor de Nederlandse regeerders dat ze doorhadden dat ze op een gegeven moment niet verder in zee konden gaan met zo iemand.


  Maak melding
 48. Welke criteria de Nederlanders willen hanteren om te herdenken of gedenken bepalen niet jij of ik.
  Eerder genomen besluiten kunnen door het huidig sentiment worden aangepast.
  Als men nu besluit dat bij de dodenherdenking Duitsers aanwezig mogen zijn, en ook omgekomen Duitse soldaten daarbij te betrekken, dan is dat voor de joodse slachtoffers diep treurig maar vanwege de verdere Europese integratie gedachte te begrijpen.
  Het volledig opentrekken van jouw scheur met daarbij de opmerking ” Dus jouw opmerking is een flut opmerking! ” is dan ook zeer voorbarig, temeer omdat het hierbij gaat om informatie van mensen die het wel kunnen weten en ik zelf daarbij niets heb in te brengen.


  Maak melding
 49. het is nog nooit eerder voorgekomen,dat er ambtenaren verboden werden op feestjes van de nederlandse ambasadis tegaan ,

  maar met deze regering althans waar de hoofd verdachter moordenaar drugs veroordeelde crimineel leidng aan geeft, wordt alles wat nederland betreft verboden en de volgelingen zijn trouw aan zijn woorden..

  de vertrek tijd van deze bende lijder is al in zicht en ik ben benieuwd wie nog achter hem staat..


  Maak melding
 50. Dit verbod aan het adres van de ambtenaren van Buza getuigt van veel paniek binnen het paarse kamp. De censuur van de jaren 80 komt terug. Bouterse en trawanten hebben het niet verleerd. Schending van de vrije meningsuiting, schending van de grondrechten van het volk. Daarin is men kampioen! Het volk moet niet over zich heen laten lopen en deze regering voor altijd naar huis sturen!!!


  Maak melding
 51. Vrijheid!,is een mensenrecht in een democratie en rechtsstaat.

  Als van boven door adhoc maatregelen voor de burgers wordt wat wel en niet kan of mag en dit in strijd is met de grondwet, dan ziet het er behoorlijk slecht uit voor het individu, mensenrechten cq vrijheid, enz de grondwet van een land dan is het einde zoek.

  De macht en kracht berust bij het volk. Het volk moet zelf weten wat het wil of wens en bepaalt wie dat moet realiseren. Als degenen die op de stoelen in de DNA en de regering willen bepalen wat er gebeurt moet het volk in actie komen en de lijders laten zien, waar de macht ligt. In vele landen werden de lijders weggejaagd.


  Maak melding
 52. Bout klem!A mang fasi.
  En de dochter van Doekhie zal weer geboord zijn haha.Die wacht heus niet op een uitnodiging.De vruchten blijven om de stam vallen zie bij de pres.en Doekhie is ook in de buurt van hem.


  Maak melding
 53. Ira,opzouten met je westerse opvoeding.Misschien liepen jouw ouders rond in rokken van bananenbladeren en hebben de Hol-landers(Holbewoners of Neanthertalers)hen geleerd om met lepels en vorken te eten.Jouw soort of je zussen willen maar al te graag het bed delen met Hollandse mannen om wat van hun cultuur in je genen te krijgen. Mijn opvoeding is Surinaams geweest.


  Maak melding
 54. wederom een voorbeeld dat dit domme, luie volk geen eigen mening mag hebben en slaafs moeten voldoen wat die criminele regering voorschrijft.


  Maak melding
 55. @Masala-Kwakoe, ik zou zeggen, kom met een betere reacties en scheld niet uit op een ander.

  =Is het waar of niet wat geschreven staat???

  -Je moet maar eens weten hoe trots ik ben op mij zelfs en geleerd heb niemand uit te schelden.

  =Vele Surinamers moeten niets van de Nederlanders, maar vraag ze waar ze eigenlijk wonen en van wie zij een uitkering ontvangen.

  -De goede haal ik allemaal eruit.


  Maak melding
 56. En wat nou als een ambtenaar dit verbod negeert en toch een bezoek aflegt??? Volgt er ontslag of een jarenlange gevangenisstraf?? Of wordt deze ambtenaar op non aktief gesteld?

  Deze regering staat bekend om haar intimidatie, bedreiging en provocatie. Zie daar de bedreiging van de deelnemers aan de Witte Mars tegen de Amnestywet.


  Maak melding
 57. Plato,ambtenaren die orders negeren en vooral in gevoelige kwesties,moeten op staande voet worden ontslagen.Ook de rechter zal de minister in het gelijk stellen.Geen concessies aan ondergeschikten.Duidelijk!!!!!!!!!!!!!!!?


  Maak melding
 58. Amerkanen mogen niet op vakantie in Cuba, (democartie?). Ik vind dat als land (lees Nederland), een heel volk (Surinamers) niet respecteert, ze voor mij paart mogen oprotten. Een democratisch gekozen president willen dissen, dan moeten wij meedoen met alle aansetellerij van een ongekozen persoon (Koning). Primieteiever kunnen sommige niet zijn. Het jammerlijke is dat Surinamers het tegen Surinamers opnemen, en die bakra zit te lachen.Dan vinden sommige Surinamers in Nederland het nog vreemd dat ze niet met respect worden behandeld.


  Maak melding
 59. Als regering jouw eigen ambtenaren beletten om de saamhorigheid tussen landen te helpen vergroten is een vorm van afgunstigheid. Als Surinaamse regering voelt men een negatieve, pijnlijke emotie, waarbij men een ander het geluk misgunt dat men zelf ontbeert. Men kan afgunst voelen wanneer men vindt dat de ander bijvoorbeeld meer succes heeft, of wanneer de ander gelukkig is met zijn materiële bezittingen, wanneer men zelf minder succesvol is of minder materiële bezittingen heeft. Men vergelijkt zich met een ander. Men is soms zelfs bereid zelf schade te lijden om de ander zijn bezit te kunnen ontnemen. Door afgunst kan het zelfs voorkomen dat men het eigendom van een ander vernielt. De afgunstige heeft daardoor de voldoening dat de ander niet meer heeft dan hijzelf, maar zelf wordt hij er niet beter van.

  Ik kan het alleen maar typeren als zielig. Jammer


  Maak melding
 60. Milla,

  Er zijn landen die zich in hun relaties beschouwen als bevriende mogendheden. Cuba en de VS zijn geen bevriende mogendheden,vandaar de restricties.Bovendien Mogen Cubanen evenmin afreizen naar de VS of elk ander land zonder toestemming van hun regering.(Onlangs zijn deze regels versoepeld).
  Zover mij bekend is er geen bekendmaking geweest waarin staat dat Sur en Ned geen bevriende mogendheden zijn. Wel zijn de relaties bekoeld.

  Niemand ontkent dat Bouterse democratisch gekozen is. Dat democratisch gekozen zijn is niet de enige grond voor beoordeling van de President.Hij sleept constant een veroordeling tot gevangenisstraf achter zich aan.
  De landen die zaken doen met Sur,doen dat voor hun eigen belang en niet omdat Bouterse democratisch gekozen is.


  Maak melding
 61. Tel de voordelen op wanneer Suriname een kolonie wordt:
  – Sinterklaasfeest
  – Koningsdag
  – Een voetbal team die bij elk toernooi om de prijzen speelt, dus geen uitschakeling meer in de voorronde van de Parbo cup.

  Kom op jongens, hier kunnen jullie niet tegen zijn en de oranje pruiken zullen jullie niet mistaan.


  Maak melding
 62. @Masala Kwakoe met alle respect maar u heeft geen kaas gegeten van Ambtenaren en bestuursrecht. Het verbod van BUZA is in flagrante strijd met de grondwet en andere internationale verdragen zoals het BUPO Verdrag. Daarnaast is dit verbod strijdig met de Personeelswet en het Ambtenarenreglement. Pakt u al deze regelingen en neem goede nota hiervan. Als u geen tijd hebt, vraag het dan maar aan mr Boldewijn (bestuurskundige) Hij is de enige autoriteit op dit terrein. En vooral geen domme dingen roepen en het niveau van dit forum naar beneden halen Ja?


  Maak melding
 63. Suriname als land heeft geen probleem met Nederland. En Nederland heeft ook geen probleem met Suriname.Want als dat zo zou zijn zouden geen Surinamers naar Nederland gaan en andersom geen Nederlanders naar Suriname.
  Bij ons in Suriname wordt een kardinale fout gemaakt.

  D. Bouterse is geen Suriname noch is Suriname zijn eigendom. Hij, Bouterse heeft problemen met Nederland hij is bij verstek veroordeeld vanwege grootschalige exporteren van cocaïne niet Suriname is veroordeeld.

  Dat Bouterse president van Suriname is, is doordat een groot deel van de onze bevolking schaamteloos is. In het Caribisch gebied vindt men dat nog steeds onbegrijpelijk dat men iemand als Bouterse, die helemaal geen moreel gezag heeft en veel bloed aan zijn handen president is van een land dat pretendeert leider te willen zijn in het Caribisch gebied.

  Met deze man aan de macht zal vooruitgang ver te zoeken zijn. De man vertegenwoordigt het kwaad, de teloorgang van ons land.
  D.Bouterse is geen Suriname hij heeft grote problemen met de ontwikkelde landen maar Suriname en haar bevolking heeft geen problemen met die landen.

  Dit moeten wij eens te meer beseffen.


  Maak melding
 64. Beste R!@O, weet je wat 我 要去 医院.. betekent dan? Het betekent dat je “NAAR HET ZIEKENHUIS GAAT”, letterlijk vertaald. hahhahhhahhaaaaaaaaaaaaahahhaaaaa, Lig je in het ziekenhuis in Suriname dan? Of ie no man tak nengre of Hollands sobu? Ja toch….Anyway, on topic ,de president die ambtenaren van een ministerie belet om festiviteiten te bezoeken op straffe van mogelijk het ziekenhuis? Yeah, want wat zou gebeuren als de mensen wel waren gegaan naar de NL ambassade?


  Maak melding
 65. @okraD
  Volgens mij moet jij evenals je baas een behoorlijk aantal dagen buitenwerking gesteld worden!
  Je brabbelt maar wat onsamenhangend.
  Te veel gesnoven,sneeuwwitje?


  Maak melding
 66. MEDUSA ik dacht dat het aan mij lag dat dat ik die wartaal en abracadabra van okraD niet kon volgen, je posting stelt me gerust…..


  Maak melding
 67. Mensen, mensen, waarom zouden wij ons druk moeten maken om een groepje arrogante, hoogmoedige staatshoofden die nooit respect voor ons hebben gehad en ons ook nooit zullen respecten. Vergeet niet dat wij nog altijd te maken hebben met mensen die zich constant bezig houden met roofbouw. Nu moeten wij naar ons zelf kijken en ons verlossen van het post koloniaal syndroom.


  Maak melding
 68. Deze Surinaamse regering lijkt letterlijk stratiemang manieren te hebben, maar het volk wilde deze “beschaafde gasten” als regering dus ook het volk zijn low levels!!


  Maak melding
 69. De vader van Maxima is ook niet bij het feestje omdat hij mede verdacht wordt van massamoorden….

  Waarom moet voor een president van Suriname een
  uitzondering gelden met dezelfde verdenkingen….

  Zulke mensen passen nou eenmaal niet bij zulke plechtigheden….


  Maak melding
 70. Liever een constitutionele monarchie dan een republiek met een president die….. vul maar in! En dan heeft iemand het nog over de NEDERLANDSE graaicultuur!!! Hahahaha, wacht een lacher, zeg.


  Maak melding
 71. Mensen halen zo hard uit naar de huidige regering in suriname, maar vergeet niet dat hij is gekozen door het volk. Wanneer je vijftien jaar het land heb mogen regeren ( venetiaan ), en niets doet, dan kiest het volk voor iemand anders. Heel simpel.


  Maak melding
 72. @Marty says hello,….da wat heeft Bouterse behalve die Amnestie voor Suriname gedaan dang?
  Waterleiding op Domburg ga je zeggen zeker? Die werd door de regering Vene al goed gekeurd maar werd later uitgevoerd.


  Maak melding
 73. @surinam patriot,

  jij zegt het zelf al,

  ‘ werd door de regering Vene al goed gekeurd maar werd later uitgevoerd ‘

  …met andere woorden, de een beloofd ( Vene ), de ander ( Bouterse ) doet het. Met alleen goedkeuring kom je blijkbaar nergens, en zoals jij zelf ook gezien hebt, werd hij ( Vene ) o.a. mede hierdoor niet weer opnieuw gekozen. Vijftien jaren vond men meer dan genoeg en is eigenlijk ook best lang voor wat het volk terug heeft gekregen, vind je niet?

  Wat ” Amnesty ” betreft, ken ik net als jij en velen anderen een kant van het acht december verhaal en dat is de kant van de ” aanklagers ” ofwel de nabestaanden, maar tot nu toe kent noch weet niemand de andere kant van het verhaal en dat is de kant van verdedigers ofwel het kamp van ” bouterse “. Hij heeft alleen gezegd dat hij de verantwoordelijkheid neemt. En als je een beetje voor jezelf kunt denken, lijkt het mij niet vreemd waarom niemand tot nog toe weet wat de andere kant van het verhaal is. De vraag is en blijft wat toen op acht december zwaarder woog dan deze vijftien mensen, en wat men bewogen heeft om ze te ontnemen van hun leven. Maar nu komt het, wat als de vijftien slachtoffers nog zouden leven, en bouterse was dood, dan had de bevolking ten eerste nooit op hem kunnen stemmen, en je had gigantisch veel goedkeuringen maar geen uitvoeringen. Kortom, wanneer je alles bij elkaar optelt, dan lijkt het mij in ieder geval duidelijk, dat het hier gaat om de toekomst van suriname, en niet zomaar een revolutie. Met alle respect naar de nabestaanden toe.


  Maak melding
 74. Alle megeprojecten liggen op het moment stil ( vaak na een eerste ‘symbolische steen’ en de rest is niet eens opgestart.

  Bouterse heeft ALLE verkiezingsbelofte verbroken,

  En de amnestiewet waarover NOOIT is gesproken tijdens de verkiezingen heeft hij er in 2 dagen doorgeduwd.

  Bouterse is dus behalve een coupepleger, drufgsdealer en moordenaar dus ook nog eens een pertinente leugenaar.

  En deze schoft is president van Suriname….


  Maak melding
 75. Bouterse zijn criminele bende slepen Suriname steeds mee in dergelijke gevaarlijke avonturen. Ze hitsen het arme volk op tegen Nederland enkel en allen om hun hachje te redden en hun duistere aktiviteiten te verdoezelen. Dit verbod van Buza is een van die handelingen.


  Maak melding
 76. @ Plato,

  Suriname was honderden jaren lang in handen van criminelen, echter kwamen zij niet uit suriname maar uit nederland. Vermoedelijk draag jij zelfs een van de criminelen uit nederland zijn achternaam, deze kans acht ik vrij groot eerlijk gezegd. En wanneer jij denkt dat suriname beter af is zonder de huidige president, dan zou ik als ik jou was nog maar eens goed nadenken, want anderen zijn niet echt veel beter, maar wat wel gezegd mag of misschien gezegd moet worden, is dat suriname nooit en te nimmer meer ” indirect ” in handen mag komen van buitenlandse staatshoofden en dus ook nederland. Om jou een beetje een idee te geven wie de nederlandse staat is wil ik jou vragen om dit artikel maar eens te gaan lezen. Je schrikt, en het is maar slechts vier jaar geleden.

  http://www.doorbraak.eu/?p=163


  Maak melding
 77. Op deze website laat ik nooit meer een reactie achter. Mij is het vreemd dat de plus en de minnetjes willekeurig en ook vrij snel gegeven worden.

  Will the liar please stand up


  Maak melding
 78. MARTY SAYS HELLO: ( When is IT saying goodbye???)

  MARTY Ik moet constateren dat een deel van het Surinaamse volk, ongeletterd politiek ongeschoold, de criminelen uit Nederland waar jij het over hebt, hebben ingeruild voor criminelen uit eigen land.
  Pretentieuze nietsnutten, idiote charlatans, randdebielen die dagelijks bezig zijn met recycling van gelul in de ruimte.

  En ja afhankelijk van hoe je het bekijkt kan je misschien zeggen dat het klootjesvolk beter af is met criminelen uit eigen land dan uit het buitenland.
  Liever de kop van een rat dan de staart van een leeuw moet het stemvee en de blinde lammetjes gedacht hebben.

  But Who cares!!!!!

  En je bent behoorlijk in de war op de vroege woensdag ochtend,( misschien toch wat Oranjebitter op) want Suribabwe is indirect reeds in handen van het buitenland voornamelijk China Venezuela en Canada Brazilie als je begrijpt wat ik bedoel.

  En ik zou met alle soorten van genoegen de achternaam van de Nederlandse criminelen dragen, dan die van de Surinaamse, want de laatsten staan vrijwel allemaal op de lijst van Interpol, of worden door met name de CIA in de gaten gehouden.

  Dagelijks ondervinden onschuldigen het resultaat daarvan op Internationale luchthavens, met name Schiphol…..

  En het advies tot nadenken, kan je beter geven aan je paarse lamme blinde schapen en cornuiten, want die kunnen het gebruiken.

  Dat gezegd hebbende betwijfel ik of dat enig resultaat zal hebben, want geindoctrineerden, napraters en een volk die jarenlang lijd aan een zeer ernstige vorm van apathie zal het nog moeilijk krijgen om zelf na te kunnen denken.

  Marty have a nice day……..


  Maak melding
 79. Ach,wat jammer dat het feest niet daar niet compleet was,maar hier in Amsterdam hebben we genoten,en de rest van de wereld,ook…..


  Maak melding
 80. maria: dit moet je vertalen voor mij je kunt het heel goed toch….威廉和最大值可以他妈的,,我们苏,爱su.i爱生活和工作..
  I love su woon en werk…


  Maak melding
 81. @Bad Santa
  Jij zegt:”Als ik de reacties zo lees moet Suriname weer snel een kolonie worden”.

  Weer een kolonie worden?????
  Suriname is altijd een kolonie geweest.
  Eerst relatief kort van de Engelsen,dan(ongeveer 300 jaar)van de Nederlanders en nu van de Chinezen.
  (en is zelf op weg over enkele jaren in een vazal staat van de Chinezen te veranderen).
  Dus jouw opmerking is een ……. flut opmerking!


  Maak melding
 82. Maar men moet respect opbrengen voor beide partijen…Wij weten niet of Su. een officiële uitnodiging gehad heeft.
  Als men dus volgens protocol dit moet aanpakken dan kan jij je kop niet daar opsteken men jaagt jou weg als hond…………..GEEN UITNODIGING…..(U KUNT UIT VELIGHEIDS MAATREGEL ZELF OPGEPAKT WORDEN)………Ik denk dat er daarom gevraagd is geen domme risico te namen.


  Maak melding
 83. @ surrogaat MEDUSA
  surrogaat = (een vervangingsmiddel,maar van mindere kwaliteit).

  Aan het forumlid dat mijn schuilnaam misbruikt wil ik zeggen:Er is een verschil tussen medusa en MEDUSA!
  Ook dat weet je niet!!
  Je richt dus het woord tot medusa en niet tot mij,de echte MEDUSA,oen!

  Dus probeer het nogmaals surrogaat en doe het volgens de etiketten!
  Hihihihihihihi!


  Maak melding
 84. Het is buitengewoon lastig om op dit forum een zinvolle en inhoudelijke dispuut aan te gaan met de voorstanders van het Bouterse regiem. Het ontbeert hen essentiele kennis op het gebied van recht, economie en organisatiekunde. Dat maakt de discussie knap lastig.
  Ze leven in hun eigen wereld en zodoende kom je niet nader tot elkaar!


  Maak melding
 85. Sommige Nederlanders (ik ga er niet vanuit dat ze rechtgeaarde Surinamers zijn)schijnen nogsteeds het vermogen te missen om in te zien dat het om een politiek proces ging, waarbij in hun eigen land, miljoenen gestopt is, en toch alle aantijgingen van de tafel geveegd zijn. Op de valreep heeft men een crimineel belastende verklaringen laten afleggen tegen de heer Bouterse, om zo stafvermindereing te krijgen. De crimineel is daarop trouwens teruggekomen. Als dan nogsteeds het verhaal van die bakra wordt geloofd, ben je een grotere misdadiger dan hun voorouders die slavenmeesters waren.


  Maak melding
 86. Surinamers laat je niet kleineren door de uitspraken van de Nederlanders ( en hun foetoebois). We weten dat we in een heerlijk land leven. Wij die hier wonen en af en toe op vakantie gaan naar hun land kunnen het best een oordeel vellen over zaken hier te lande, niet omgekeerd. Het is niet onze fout dat hun mening slechts gebaseerd is op wat de Nederlandse overheid ze via BVN voorschotelt.Ze weten jammergenoeg niet dat de djadja djadja Srananmangs niet gevlucht zijn, en niet nederig zijn voor de bakra. de tijd om slecht te praten over het eigene om in die gunst te staan is voor een groot deel van de huidige Surinaamse generatie voorgoed voorbij. we zijn een trots volk, dat zijn eigen leider kiest.Ik heb bye the way een andere politieke opvatting dan de President, maar hij is en blijft President van mijn geliefd land, door de meerdereheid van mijn landgenoten gekozen, en daar heb ik respec voor.


  Maak melding
 87. @ surrogaat MEDUSA
  Iedereen weet hoe ik denk dus doe je best maar!
  Ik heb kritiek op de regering,tegen het gezeur over slavernij verleden,Bouterse en alle andere moordenaars moeten de bak in,de relatie tussen Nederland en Suriname moet genormaliseerd worden en de NDPmoet het besturen van het land aan anderen overlaten,want zij kunnen het niet etc. etc.en ik zal mijn mening nooit veranderen,dus doe je best maar!


  Maak melding
 88. @MILLA wees vooral trots op je pres en heb vooral respect naar hem toe en zijn 40 struikrovers, want als je alleen een hamer hebt, lijkt alles op een spijker.

  En laat je vooral niet kleineren door de Nederlanders en hun foetoeboys, want daar heb je tenslotte je staatsdebielen en het assemblee met hun wannabee leden voor, daar heb je de Nederlanders niet voor nodig.

  De rest van je abracadabra, wartaal en voodoo-retoriek laat ik voor wat het is.

  But ondanks dat have a nice day…..


  Maak melding
 89. Waarom laat Hooghart als vakbondsleider zich niet uit over dit verbod van BUZA jegens de ambtenaren??? Hier worden toch primaire arbeidsvoorwaarden vertrapt door de werkgever??? Waar is Berenstein???


  Maak melding
 90. Wat hebbend de ambtenaren daarginds te zoeken?? op de eten en drankjes af te gaan?? waar honing is, komt altijd mieren op af!!!


  Maak melding
 91. Als gaat om schurkenstaten dan mag paars vertegenwoordig worden, als het om beschaafde democratie gaat dan mag paars er niet bij zijn, met paars bedoel ik die paarse criminele benden van bouterse en co.


  Maak melding
 92. Ik moet wel met lede ogen constateren dat het grootste verzet tegen NL afkomstig is van de creolen. Historisch gezien is dat niet onlogisch. Kijken we naar diegene die de onafhankelijkheid door de strotten van het volk hebben geduwd dan zijn het de creolen geweest. Vervolgens heeft het ‘slavernij trauma’ ertoe geleid dat NL als ‘boeman’ werd neergezet waarbij ‘paarse idealisten’ die hoofdzakelijk uit creolen bestond, een beroep deden op de soevereiniteit van Suriname. Elke daad van Nederland werd argwanend aanschouwd en met een naive tegenreactie beantwoord. In dat licht moeten we ook het recente verbod van BUZA zien aan haar ambtenaren. Een domme aktie die voortspruit uit een PKS (post koloniaal syndroom) en die Suriname onnodig in een gevaarlijk avontuur stort.


  Maak melding
 93. Beste Plato:

  De fanatiekste aanhangers van Bouterse zijn de creolen.

  De fanatiekste anti- Hollanders zijn creolen.

  Het is Bouterse die als een echte cliche dictator de tegenstellingen aanwakkert.

  Trek zelf je conclusies


  Maak melding
 94. De Surinaamse regering wordt al twee jaar niet meer uitgenodigd voor officiële gelegenheden op de Nederlandse ambassade. …….Wij moeten eerlijk zijn als men geen respect kan opbrengen, voor de President maar dat jij de wil hebt, om toch te gaan…weet een ding de kans is dan groot dat jij als hond behandeld wordt of juist anders dat jij in de watten gelegd wordt om domme dingen te doen zodat zij voordeel hieruit krijgen….Er is ergens een feest en jij krijgt te horen maar je Vader is niet welkom…hoe zal jij je voelen al is je pa een rover is of pedo…..dat wan taki yu na rover of pedo tu….verdeel en heers.


  Maak melding
 95. @ Who Cares,

  jij maakt nogal behoorlijk veel ” stampij ” met zo’n vind jij dit zelf ook niet? Evidently you do care.

  Wat het volk van suriname betreft, het heeft suriname nooit kunnen inruilen of mogen inruilen want jij weet zelf heel goed wat er gebeurd is in 1975. Het ( de toenmalige overheid van suriname ) ruilde suriname destijds ” zelf ” in voor autonomie en wilde af van die hollander, met alle gevolgen van dien. Het volk van suriname heeft vandaag de dag misschien ” wel ” mogen kiezen, en in dit geval voor de huidige regering, maar vergeet ook niet dat zij ooit heeft gekozen voor een andere partij ( NPS ), en niet eenmaal. Dit is dan ook geen gelul in de ruimte van een pretentieuze nietsnut, of een idiote charalatan ( oplichter ), of een randdebiel. Dit zijn feiten. De vorige regering heeft het bij het volk simpelweg niet goed gedaan. But who in the hell cares, well, it’s evident to me that you do care.

  Dat suriname reeds ” indirect ” in handen is van andere landen ” als jij begerijpp wattuh ikkuh ba-doel ” moet voor iemand als jij toch niets uitmaken, sinds jij jezelf ” Who cares ” noemt. Of moet er nog steeds 5% vanuit ” canada ” naar suriname toe in ruil voor tonnen goud naar de staatskas. Dit is overigens ” reeds ” veranderd, het was zelfs te lezen op de website van de nos. But who the hell cares.

  Goed dan, en draag jij maar heel braaf en netjes de achternaam van de ” nederlandse criminelen ” die jou overduidelijk in hun naam gemaakt hebben en de naam die jij ooit droeg van de allerhoogste ( Gado ) hebben ontnomen. Want toen, wist jij nog wie jij was, en vandaag de dag verdegig jij ” nederlandse criminelen ” die jou ooit bewust behandelde als een slaaf? En jou nog steeds zo zien. Schande, but who cares. I do in dit geval, en nee, ik heb geen Oranjebitter op, en in de war ben ik ook niet. Conclusie, liever jezelf zijn en met een surinaams achternaam staan op interpol, en ben president van een land en kan gaan en staan waar ik wil, en mag het volk dienen, dan gemaakt zijn in het beeld van ” nederlandse criminelen ” lopend met hun achternaam en loopt jouw eigen mensen aan te vallen op waterkant.net. Via deze weg houden nederlandse criminelen suriname ook ” indirect ” in handen. Think about it ;).

  Having said that, lijdt het volk totaal niet aan ” apathie ” het is omdat velen die tegen deze regering zijn nog ontwaakt moeten worden uit hun roes, en dat je nog steeds ” in the image ” van nederlandse criminelen rondloopt i.p.v. de allerhoogste ( Gado ). Hoe jij reageerde naar mij toe o.a. zegt al genoeg.

  Ik zou zeggen, doe de hartelijke groeten aan Plato, en nog een fijne dag verder.


  Maak melding
 96. @MARTY SAYS HELLO: Ik dact dat je niet meer zou posten op dit forum.
  Hiermee bevestig je dat je net als de rest van de paarse randdebielen een Awarie Domrie en een Two moffo gun bent.

  En met mn stampij vind ik het best wel meevallen.
  Als ik stampij zou maken zou je de vibraties tot in je mailbox voelen.

  Overigens ben ik na een stuk of vier/vijf allineas van je onzin posting gelezen te hebben ermee gestopt.
  Ik geloof het allemaal wel. WHO CARES!!!!!

  Maar mn vorige post staat nog steeds als een huis.

  Have a nice day…….


  Maak melding
 97. @Who cares
  Je kent me lang genoeg en weet dus wat van mij komt en wat van de surrogaat MEDUSA afkomstig is.
  Er is een faker,zoals jou overkomt in het spel!


  Maak melding
 98. @Marbonzu
  Jouw president ordt wel uitgenodigd.Hij is al jaren geleden uitgenodigd naar Scheveningen af te reizen,maar hij verschijnt niet!
  Het ligt dus aan hem niet aan Nederland …. !.


  Maak melding
 99. @ Who Cares,

  Ik zou ook niks meer posten, maar sinds iemand reageerd op mijn reactie, maakte ik voor diegene even een uitzondering. Of heb jij soms problemen hiermee. Dus geen bevestiging van een randdebiel, awarie domrie, two moffo gun.

  Blijf jij maar de hele dag forums refreshen, misschien dat iemand heeft gereageerd op jouw post. Want je doet niks anders volgens mij.

  Slave

  Have a nice day


  Maak melding
 100. @MARTY SAYS HELLO & NOT GOODBYE:Be my guest, je mag zoveel posten als je wil, en ik zal als ik dat nodig vind je van repliek dienen, en gehakt , Fu young hai of Chop Choy van je posting maken…..

  Have a nice day……


  Maak melding
 101. MARTY SAYS GOODBYE herstel HELLO: You bring it on, and i will give it back to you in French or in Spanish…….

  Have a nice day…..


  Maak melding
 102. MARTY SAYS GOODBYE OR HELL: Overigens als ik gehakt Fu young hai of chop choi van je postings maak is het de bedoeling dat ik het voer aan de varkens op de kinderboerderij bij mij in het dorp…

  Have a nice day….


  Maak melding
 103. KOLIBRIE: Natuurlijk moeten ze belasting betalen, dit is hard nodig om het luxe leventje van DDB en zn 40 rovers en hun buitenvrouwen/mannen en loyalisten te financieren…..


  Maak melding
 104. who ceres jaar in jaar uit de zelfde plaat de zelfde cd kom nu met wat anders …jou lul verhalen worden met een korreltje zout genomen ,ga je wit schilderen als hans die witte pedofiel …jullie passen bij elkaar ..wie weet kunnen jullie een pedopartij beginnen maar dan in olland in su zijn jullie er geweest .

  volgens mij weten jullie nog geen eens wat 1mei is en betekent ..who ceres hans en consorten jullie zijn een zware schade post voor de ollandse belasting betaler .
  oeng no kong ini sranang wij missen jullie niet wij willen surinaamse nederlanders een paar keren heb ik gezegt ze komen investeren in su ze geloven in paars …criminaliteit gaat naar beneden .belfort doet wat het volk graag wil als het om criminelen gaat .mijn president is goed bezig ik heb vandaag de surinaamse vlag gehesen who ceres hij is ook in mijn auto …surinamers leefd produktie produktie .
  jou koning is op de troon het is weer voorbij wat gaan jullie nu doen .weer binnen zitten op je ballen en onzin typen .

  strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang herie libie te na dede pero sa vetie gie sranang .
  no mik grap mie lobie mie kondre mie no goedoe maar heb een goed redelijk leven zonder zorgen nu ik mwater heb
  ik ben deze regering zeer dankbaar …ik blijf het voor jullie herhalen …bouterse is de sterke man van suriname jullie mogen zeggen dat hij een dictator is wij het volk hebben hem die democratische mandaat gegeven om dit land te regeren en niet die witte man of redimusus .in olland kunnen die witte mannen bepalen in su bepaalt het surinaamse volk .

  bouta go go op naar 2015


  Maak melding
 105. KOLIBRIE: Als er iemand zijn of haar bek moet houden dan ben jij het wel samen met de rest van je paarse randdebielen.

  Wij zullen jullie van repliek dienen wanneer het ons uit komt.

  Take it or leave it…..

  Have a nice day.


  Maak melding
 106. Pedro ik ben het helemaal met je eens. De bakra’s denken alleen aan zichzelf, wanneer het ze uitkomt. Het is een ras dat niet te vertrouwen is. Grootste groep nsb in tweede wereld oorlog. De meest gruwelijke slachtpartijen tijdens slavernij. Nu worden allochtonen gebrandmerkt in Nederland door oa VVD en pvv . Toch zijn er Nederlanders van Surinaamse komaf die de Bakra konten blijven likken. Ook worden de bakra’s in suriname op handen gedragen, terwijl de buitenlanders in Nederland worden gekleineerd.
  Bouterse is ook mijn held. Suriname gaat vooruit onder zijn bewind. Nederland doet het economisch erg slecht terwijl suriname vooruit gaat. Pedro ik sta helemaal achter je visie.


  Maak melding
 107. Zwakzinnige PERO de clini clown,Ik maak zelf wel uit of me wit schilder of niet.

  En wat weet jij van mn huidskleur af, misschien ben ik het al.
  Of ben je jaloers, heb je weer last van je minderwaardigheidscomplex, en speelt je slavenmentaliteit je weer parten?

  Wanneer ga jij eens voor de verandering een andere plaat of c.d. opzetten, inplaats van dat gezemel over die staatsdebielen en crimicolors van je?

  Je pres is goed bezig, maar wanneer gaat hij de bushouders en de onderwijzers van de naschoolse opvang hun zuurverdiende geld uit betalen?
  Wanner worden de leveranciers van Huize Ashiana en de pomphouders betaald voor hun geleverde diensten?

  Wanneer word de wateroverlast in stad en land aangepakt?

  Wanneer begint de bouw van het ziekenhuis in Wanica?
  En de bruggen fly-overs en de 18000 woningen?

  En je kan die Surinaamse vlag weer naar benenden halen ,want je bent een schande voor, en de Suri vlag en de Suri natie, je bent een sorry a*ssh*le, en een sorry piece of Sh*tt

  En welke productie bedoel je?
  Die groetenteelt die nu centimers onder water staat in op weg naar zee en voor de volle 100% verloren is gegaan?

  En die criminaliteit die vlgns jou naar beneden is gegaan? Nou inspec Naarden en Ramkhelawan en Jones hadde gisteren nog een totaal ander verhaal op BTO.

  PERO stop jij je neus maar weer diep in het zilverpapier en ga weer aan de slag voor je baasje de veroordeelde drugsdealer, want er is werk aan de winkel, want zn laatste lading is alweer onderschept in een KLM toestel.

  Bouta go go go go to hell…. and back in the gutter…….


  Maak melding
 108. MARTY SAYS GOODBYE: Zou mn niveau het laagste punt bereiken, dan is die nog steeds meters hoger dan die van jou en het paarse klootjesvolk…

  Have a nice day….


  Maak melding
 109. @Who cares,

  volgens mij ben jij het laagste punt van jouw niveau al voorbij gegaan, maar heb het zelf nog nooit in de gaten gekregen. Je praat veel te luidt, laat staan wanneer wij het moeten hebben over jouw inhoud. Ik zou zeggen, keep on refreshing, misschien heeft iemand anders alweer gereageerd op jouw posts. Get busy you..

  …..slave.


  Maak melding
 110. MIKE:En ondanks dat VVD en PVV allochtonen kleineert, verkiezen ze toch massaal om in Ned te blijven, en kunnen de Nederlandse vertegenwoordigingen in o.a. Paramaribo en de rest van de wereld de visum aanvragen nauwelijks aan.

  Ook landen elke dag vliegtuigladingen vol asielzoekers en economische vluchtelingen op Schiphol om zich te laten kleineren en op zoek naar een beter leven.

  En ja sommigen kiezen ervoor om de konten van Bakras te likken, en anderen kiezen ervoor om drugsdealers, massamoordenaars, analfabeten, kinverkrachters en staatsdebilen en frauders hun konten te likken.

  Smaken verschillen.

  En we hebben allemaal zo onze helden.
  De ene adoreert een rioolrat de andere een drugsdealer en massamoordenaar, en de andere kiest voor een ontwikkelde met stijl charisma en principes.

  En Suriname gaat vooruit dat hebben we gemerkt…

  Have a nice day……

  Bouta ago go go to hell…. and back…..


  Maak melding
 111. MARTY SAYS GOODBYE: Net gecheckt mn laagste punt steekt nog steeds fier en glorieus mijlenver boven dat van het paarse klootjes volk.

  Still wishing you a nice day……


  Maak melding
 112. Ook dit is vertaald: 威廉和最大值可以他妈的,,我们苏,爱su.i爱生活和工作.. William and maximum (Maxima ​​can fuck, we Su, love su.i love life and work ..dus nu heb je iets geweldigs gezegd…wat een kloothommels deze non valuers die denken dat we nog in het stenen tijdperk leven….Anyway… Willem en Maxima maken zich nergens druk om hoor, niemand noemde Suriname gisteren, we waren aan het dansen dansen dansen….en neks te maken met die Boze zieke meneer aan een dialyse apparaat daar aan de Suriname rivier.


  Maak melding
 113. Volgens mij waren alle regeringsleiders en koningen gisteren aanwezig bij de kroning van dat schaamteloos landje…..

  Jou President was niet eens welkom op de top conferentie in zijn eigen land…..

  Dat sis het verschil…..


  Maak melding
 114. MARTY SAYS GOODBYE Wanneer ga je JOUW Pres en training in communicatie, etiketten en omgangsvormen geven, en vooral een spoedcursus Nederlands. Overigens kan hij ook geen Surinaams, het lijkt wel abracadabra,maar schelden kan die als de beste.

  Als je met hem begint kunnen de rest van zn 40 rovers achteraan aansluiten……


  Maak melding
 115. Henk molenaar, je bek houden. Want dat er een paar presidenten en prinsesen bij de kroning aanwezig waren. is ook over nagedacht. want dit achterlijk en schaamteloos landje kunnen ze goed gebruiken voor de euro´s en hun eigen handelsbetrekkingen. En meer ook niet.


  Maak melding
 116. @maria
  Je zegt :”…… niemand noemde Suriname gisteren ……”

  Dat heb ik ook als hééééél pijnlijk ervaren.
  Het leek wel alsof ze erop letten zich niet te vergissen die naam toch te noemen.
  Geen enkele Surinamer kan mij vertellen dat ze dat niet heel erg gevoeld hebben.
  WAT EEN AFGANG!!!!!!


  Maak melding
 117. @Who cares,

  vermoedelijk ” jouw ” vorige president venetiaan was wel geschoold, maar leidde het volk vijftien jaren lang het de misleiding in. Het is duidelijk dat opleiding niet altijd bepalend is, maar VISIE wel. En als je geen visie hebt maar wel een opleiding, dan heb je nog steeds niks en dus ook geen president in deze context. Beter iemand zonder opleiding, maar wel met visie, dan iemand zonder visie met opleiding en doet vijftien jaar nietssss.

  Jezus had overigens ook geen opleiding. In de bijbel staat in johannes 7 vers 15 staat, ‘ De Joden waren verbaasd: ‘Hoe weet hij dat allemaal, terwijl hij geen opleiding heeft gehad?’.

  VISIE

  En jij gedraagd je net als de joden uit die tijd, die een hekel aan hem hadden, maar nu is hij ” jouw ” president, take it or leave it.

  Wise and clever.


  Maak melding
 118. Ik vind de Surinaamse regering zielig. Een beetje vergelijkbaar met het Noord – Koreaans regiem die een tegenmaatregel wil treffen als reactie op een boycot.
  Dom!


  Maak melding
 119. @Marty says hello,..ja hoor we hebben een onderwijzeres Nederlands in huis,..kun je niks inhoudelijk vertellen over het onderwerp??


  Maak melding
 120. Die man zit nu lekker op zijn troon en hij heeft zijn kroon.
  Wat hebben jullie……geen moer, maar lullen als homo’s……Wat zitten jullie nu kletsen als ezels…Sranan man na buriki…veels te dom om de wereld anno 2013 te begrijpen….de een na de ander met een lulkoek verhaal…daarom unu tja hoge bloeddruk nanga suiker unu idioot don liki kaw tumcie…..ga je land opbouwen domoren.


  Maak melding
 121. Mike: “De bakra’s denken alleen aan zichzelf, wanneer het ze uitkomt. Het is een ras dat niet te vertrouwen ”

  Ik kan Mike zo uittekenen…. of ben ik nu een racist?


  Maak melding
 122. kolibrie: “Henk molenaar, je bek houden. Want dat er een paar presidenten en prinsesen bij de kroning aanwezig waren. is ook over nagedacht. want dit achterlijk en schaamteloos landje kunnen ze goed gebruiken voor de euro”

  Hoeveel heeft Suriname ook al weer geleend van China?


  Maak melding
 123. Marty says hello
  @ Henk Molenaar,

  even serieus. Ken jij de geschiedenis van suriname?

  Waarschijnlijk beter dan jij…………


  Maak melding
 124. Allerbeste Apra, deze man prins pils, is alleen koning van de materiele wereld. Dus geld en materie.
  Hij is geen koning waar het in het leven om draait.

  Dus geen koning in ouderdom,gezondheid, en geluk.
  kijk maar naar zijn moeder. Zij is een oud en lelijk vrouwtje geworden. Waar geen hond meer naar kijkt.
  Haar materiele rijkdom is alleen van ze heeft. Zelfs met haar materiele rijkdom heeft ze haar man claus en zoon friso niet kunnen redden van ellende en verdriet.
  De tand des tijds en de dood discrimineerd niet.

  Ben je daar jaloers op…..nou ik niet.Hij mag de kroon hebben. Helemaal hebben en houden.


  Maak melding
 125. MARTY SAYS GOODBYE: Ik heb hardop zitten denken en heb MIJN Presidenten nog op een rijtje gezet te beginnen bij:

  Piet de Jong
  Barend Biesheuvel
  Ronchi Isa
  Otto Beaujon
  Juancho Evertzs
  Joop Den Uyl
  Dries van Agt
  Suzy Camelia Romer
  Ruud Lubbers
  Wim Kok
  J.P. Balkenende
  en MIJN huidige Premier Mark Rutte

  Zoals je ziet zit er niemand bij met de naam Venitiaan dus je informant heeft je de verkeerde informatie verstrekt over MIJN Presidenten.

  En de bijbelverzen waar jij het naar verwijst ken ik niet, en ik heb ook niet de intentie om die op te zoeken of ze kloppen en wat die inhouden. Ik pas.Ik geloof namelijk niet in sprookjesboeken.

  En ik gedraag me als een jood, Marty misschien ben ik er wel een, wie zal het zeggen.

  Jij gedraagt je als een onverlaat en kuddedier, zoveel is duidelijk.

  Have a nice day……


  Maak melding
 126. Henk Molenaar, je kletst maar raak uit je opgezwollen aardappel polder nek met je bewering dat de fanatieke aanhangers van Bouterse creolen zijn.Laat dit goed tot je doordringen.De NDP is een multiculturele partij.Alle groepen uit de Surinaamse samenleving zijn actief en goed vertegenwoordigd in de partij.Voor je polder-achterban werp je je op als Suriname deskundige omdat je het bed deelt met notabene een Surinaamse vrouw van Creoolse afkomst.Ook je bewering dat met name creolen sterk anti-Holland zijn slaat nergens op.Ga toch fietsen op je polder tweewieler.Ik ken genoeg Surinaamse Chinezen,Hindoestanen,Javanen die niet zo leuk zijn behandeld door de witte man met blauwe ogen en die hun ongenoegen duidelijk kenbaar maken.En wil je ons doen geloven dat Wilders ook heel positief over ons denkt en spreekt?


  Maak melding
 127. KOLIBRIE: Wat onze Vorstin wel heeft is stijl Charisma, intellect, moraal, civilisatie, eigenschappen die jij en het paarse klootjesvolk bij elkaar nooit en te nimmer ook maar in 1 teennagel zullen hebben.

  Haar uitwerpselen hebben een meerwaarde dan het hele paarse zooitje bij elkaar.

  Asjeblieft en have a nice day……


  Maak melding
 128. Henk Molenaar,

  beetje jammer dat je nu pas begint te denken henk molenaar.

  En als jij de geschiedenis beter kent, dan had jij volgens mij nu geprotesteerd op de dam voor schadeherstel aan surinamers of niet? Je hebt niet eens recht van spreken eigenlijk, en dan praat jij zoveel nonsense over de president van suriname? Wat vind jij hiervan. 24.000 mensen per dag verliezen hun baan in nederland, en toch houd jij je bezig met surinaamse aangelegenheden. Je bent een hollander, dat is het probleem, heeft zich nergens in de wereld willen aanpassen maar ook echt nergens. Hier kunnen de indo’s, molukkers, zuid afrikanen o.a. jou ook heel wat over vertellen. Bij surinamers scoor je geen punten hoor, het is dat je het maar weet.


  Maak melding
 129. Marty says hello: “En als jij de geschiedenis beter kent, dan had jij volgens mij nu geprotesteerd op de dam voor schadeherstel aan surinamers of niet? ”

  En welke Surinamers hebben volgens jou recht op schadeherstel??


  Maak melding
 130. Marty says hello

  “Je hebt niet eens recht van spreken eigenlijk, en dan praat jij zoveel nonsense over de president van suriname? ”

  Graag één voorbeeld van aantoonbare nonsens die ik heb verkondigd over Bouterse.

  En als je toch bezig bent. Graag 5 verkiezingsbeloftes die Bouterse na 3 jaar heeft gerealoseerd.


  Maak melding
 131. Who Cares,Who Cars Who Cars mijn god mens ik bewonder je,maar ik doe je niet na.Mens wat heb je een adem je kan die Leba’s wel aan hoor.Ee je pakt die rommels stuk voor stuk aan,maar die beesten hebben een berenhuid man.Die beesten worden onzinniger hoe meer je hen met die zwwwwwware moker mept.Wat een mokerslag heb je de beesten gegeven met je reactie van woensdag 1 mei 2013 om 20.07 ai jajaaaai.Mie gado mi lafoe mie laaaaaaaaaaaafoe.Maar kun je je nog herinneren wat de DiDiBrie had gezegd 13 october.Terwijl ze de mensen in Su dood bombarderen met een leugen v.d.organisatie Sasur die ook in de mnd october tot uitbetaling v.d.artisten zou overgaan en dit gebeurt al 3 jaar niet.Wel de domme Suries zullen ook jaren wachten eer DiDiBrie in october zal beginnen met de eerst steenlegging van wat dan ook.Vroeger werd ik bang als iets me was beloofd in april.Nu ben ik bang geworden voor een belofte dat in de mnd october zal/moet gebeuren.Who cares zullen we samen duimen dat er iets gebeurt in de mnd october?Hoezeer we weten dat notie no o psa.Who Cares take care nanga ding Leba,want die geweldige mama Dini familie van de DiDiBrie had vaak een grote mond op deSu radio.Ik weet niet zo goed als ze bedreigd is geworden,maar ze heeft in/op een soort emotionele manier op de Su radio Sky(zender waarop Bimbo de president Vene heeft gebroken)afstand genomen van alles wat ze altijd had gezegd.Denny Otis die heeft herhaaldelijk gevraagd of ze hiertoe is aangezet of bedreigd is geworden,maar er kwam niet echt iets uit waarvan je zou kunnen zeggen aha hier kan ik iets mee maar goed er is ook een vrouw Liesbeth die hen aan kan hoor op de Su radio. Ik hoop voor die Liesbeth dat het met haar goed afloopt,want die kan ze aan op de Su radio.En die zwakelingen die hebben vaak boze en stomme reacties,maar die vrouw puft ze gewoon uit.Maar nogmaals ik ben heel erg bang voor haar.Ze heeft Bimbo eens aangepakt die Limbo was zzzzzo stil,toen die vrouw klaar was zei Limbo dit is democratie bla,bla,bla ik heb u laten zeggen wat u op uw lever had; en begon Bimbo die vrouw van langs te geven en enkele bellers en smsers die zeiden ja Limbo ie kiesing mooi huppeldepup.Maar die vrouw kwam op een andere zender toen gaf ze die Bimbo weer van langs mie gado mie sarie Bimbo ondanks alles.Deze mevr hoor ik ook niet meer bij SRS bellen.Ik zou graag willen weten waarom ze niet meer belt.Any way mevr Lies ook aan u zou ik willen zeggen take GOOD CARE OF YOUR SELF.THINK ABOUT HERMAN GOODING AND THE REST.Je begint bang te worden voor wat er in Su WEER kan gebeuren.
  Odi mang odi ala sma.
  Glenny.


  Maak melding
 132. Marty says hello : En niet dat het wat uitmaakt. Mijn Surinaamse vrouw is niet van Creoolse afkomst.

  Ze deelt wel mijn bloedhekel aan Bouterse.


  Maak melding
 133. @ Henk Molenaar,

  dit bedoel nou. Omdat jij een surinaamse vrouw hebt geeft jou dit recht van spreken wil jij mij komen vertellen. Hier op deze website heb je zo’n grote mond, maar doe dit nou eens in suriname. Dan pas vind ik jou dapper. Je bent altijd laf geweest zoals wij de hollander kennen en zet altijd mensen tegen elkaar op. Verdeel en heers praktijken.

  Hou jij je nou maar bezig met je vrouw, hier ben je ook geen surinamer. Nergens.


  Maak melding
 134. Henk Molenaar,

  vreemd dat jij de verkiezingsbeloftes kent, maar niet wilt praten over de geschiedenis van suriname. Zullen wij het hier eerst over hebben?


  Maak melding
 135. Glenny Odi odi

  Die mw. Dini die is gewoon bedreigd, ze zal wel wat kogelbrieven ontvangen hebben.

  We kennen allemaal het gval Pres/Steven van Frederikslust, die het aandufde om te vragen hoe het zit met zoon Dino en CTU.


  Maak melding
 136. “Hier op deze website heb je zo’n grote mond, maar doe dit nou eens in suriname. Dan pas vind ik jou dapper.”

  Ik heb niet zo veel zin in kogelbrieven en plotselinge Paarse hartaanvallen….


  Maak melding
 137. Marty says hello “bedoel nou. Omdat jij een surinaamse vrouw hebt geeft jou dit recht van spreken wil jij mij komen vertellen.

  Paarse eikel: Iedereen heeft hier recht van spreken. Zelf Paarse kakkerlakken zoals jij


  Maak melding
 138. MARTY says goodbye heeft zojuist bevestigd wat we allemaal weten, dat als je in Sur. een andere mening hebt, je in het gunstigste geval een kopje kleiner gemaakt wordt, en in het ergste geval krijg je een onverklaarbaar ongeluk, of wordt je op de vlucht doodgeschoten.

  Dat heet in de beschaafde wereld dictatuur.


  Maak melding
 139. Beste Who cares: Geef een Paarse kakkerlak genoeg touw en aan het eind hangt hij zich zelf op.

  Met andere woorden: aan het eind van een discussie die ze niet kunnen winnen komen de dreigementen.


  Maak melding
 140. Lol, als de Surinaamse regering denkt dat dit indruk zal maken op Nederland dan vergist men zich lelijk. Op internationaal gebied is Suriname niets meer dan een onbelangrijke kabouter terwijl NL op allerlei gebieden meespeelt in de hoogste regioenen. Laat de Surinaamse kabouter maar een lange neus trekken richting NL, het maakt toch niets uit. De Nederlandse regering zal echt niet wakker liggen van deze actie, sterker nog de Nederlandse ambassade zal heel blij zijn als die apen niet komen aandansen op hun feestje want dat betekent minder overlast en minder kosten aan eten en drinken.


  Maak melding
 141. Die man zit nu lekker op zijn troon en hij heeft zijn kroon.
  Wat hebben jullie……geen moer, maar lullen als homo’s……Wat zitten jullie nu kletsen als ezels…Sranan man na buriki…veels te dom om de wereld anno 2013 te begrijpen….de een na de ander met een lulkoek verhaal…daarom unu tja hoge bloeddruk nanga suiker unu idioot don liki kaw tumcie…..ga je land opbouwen domoren.


  Maak melding
 142. @ Henk Molenaar,

  denk maar niet dat jij de discussie gewonnen hebt hier, want ik heb een aantal dingen van jou gelezen die echt nergens op slaan. Bovendien hield ik mij niet eens bezig met krachtmeting en anderen denk ik ook niet. Maar goed, het blijft een hollander.


  Maak melding
 143. APRA:De man zit nu lekker op zijn troon en hij heeft zijn kroon wat hebben jullie.

  Apra als hij op zn troon zit en een kroon heeft dan hebben wij een Koning snappie? of ben je een beetje dom?
  Ik denk zelf een beetje veel.En waar is mn land??

  MARTY SAYS GOODBYE: Henk Molenaar heeft gehakt van je gemaakt,en gevoerd aan de varkens.

  En een Hollander blijft inderdaad altijd een Hollander net zoals een Suri altijd een Suri blijft .
  Heb je nog meer van die intelligente opmerkingen?

  Goodbye Marty Martello…….


  Maak melding
 144. @ surinam patriot,

  because bitches are independent, i can’t tell about you. You prefer to kiss ass i understand.

  @Who cares,

  dan ben jij vast zeker een van die varkens 😉


  Maak melding
 145. @Medusa, waarom zouden we ons druk maken dat ze Suriname niet noemde? Het was een feest van de Nederlanders, een feest van Oranje! Wat een kinderachtig gedoe steeds, mijn vader. Jullie willen dat mensen met de Surinaamse vlag getatoeeerd op het voorhoofd trouw zweren aan een president die zo corrupt is als de pest…aan een regering die bestaat uit kleuters. Iedereen buiten Suriname is begaan met Suriname maar mensen willen altijd meer en meer. Waarom ben je boos dat Suriname niet werd genoemd, geen der landen werd genoemd behalve de landen van wie het Koningshuis aanwezig was.


  Maak melding
 146. @ Who Cares maar deze dame schold de mensen om DiDuBrie heen.DiDiBrie is goed de rest is allemaal fout.Ze gedraagd zich als Gillermo Samson toen PRES VENE aanzat gaf hij die man flink van langs,maar hij durft niets te zeggen van de DiDiBrie nu.Maar desalnietemin is dit zeer ernstig de mensen worden SERIEUS bedreigd man.Ik maak me ernstig zorgen om de mensen.Wie beschermt de mensen dan,want je hoort ook niets meer van de politie in de kwestie van mensen die aangifste hadden gedaan wegens bedreiging.Ai Su kong vaja baka.Je kan alles zeggen/vinden van PRESIDENT VENETIAAN maar dit gebeurde niet onder zijn leiding. Mocht er iets gebeuren met 1 van de critici moet DiDiBrie en Co meteen opgepakt worden door het buiteland,gewoon die zaka-zaka hiervoor verantwoordelijk stellen punt uit,want echt dies no kang.Krachtie alle critische kabels van mij en hopen dat niets de mensen gebeurt in Su.Odi.
  Glenny.


  Maak melding
 147. Who cares!! joe stress baka anga ding acceptgiro’s, eind v/d maand k’bah,ding rekeningen joe mus paai optijd noso joe hanga !!!!…a watraschap heffing ow kong ete !!


  Maak melding
 148. Die mensen schrijven geen rotzooi over hun leiders maar deze Suri hier op deze site zijn varkens ezels daarom hebben zij geen moer laten door dit gedrag land en volk pinaren hebben niks door vechten als honden de derde komt en gaat ermee vandoor dom dom dondon no kaka geestelijk verminkt…idioot.een hoop rotzooi als een pokai en neer pennen ook nog achterlijk ezels….ga je land opbouwen….domoren


  Maak melding
 149. Heb een beetje medelijden met ‘Marty says hello’! Hij/zij voert een verbeten strijd om de criminele regering van Bouterse op dit forum met verve te verdedigen. Een echte DIE HARD. Heb wel veel ‘bewondering’ voor deze tomeloze inzet.


  Maak melding
 150. Het is nog nooit in de ambtenarengeschiedenis van Suriname voorgekomen dat een ministerie haar ambtenaren een contact en gebiedsverbod heeft opgelegd. Wat dat betreft is de maatregel van BUZA wel een unicum! Het is een beetje vergelijkbaar met de maatregelen die de oude communistische landen hun onderdanen oplegde om contact te hebben met burgers uit kapitalistische landen. Maar zoals we met z’n allen weten is de regering van Bouterse falicant tegen mensenrechten en andere grondrechten. Te Triest voor woorden!


  Maak melding
 151. Beste Plato;

  Zo kinderachtig verbod bevestig het morele failliet van deze regering.

  Als Bouterse onder invloed één van zijn tenenkrommende bermrtoespraken houdt moet hij bejaarden ontvoeren voor wat publiek.

  De gehele beschaafde wereld minacht Bouterse als president met bloed aan zijn handen.

  Het is te zielig voor woorden


  Maak melding
 152. wat een hoop negatieve reacties van die surinamers zeg.
  hebben jullie geen gevoel voor eigen land waar je vandaan komt .was in canada en heb 23 jaar er gewoond met mijn surinaamse man, maar heb mijn nederland nooit verloochend ,het gaat nu niet zo goed in nederland maar hoop dat het weer goed komt als wij onze schouders er onder zetten .
  hopelijk kunnen jullie een voorbeeld van het nederlandse volk nemen .


  Maak melding
 153. @jolanda

  @Ik Zeg Je

  Ik ben 100% eens met jullie.

  Ik heb nog nooit zulke waarde loze figuren gezien als deze tuig die constant onzin lopen uit te kraaien op dit forum.
  Deze laaghartige figuren hebben geen graantje eigenwaarde en zelfrespect.

  Ba ik word er kotsmisselijk van deze ordinaire tuigen die de hele dag hier rondhangen en hun wek van maken om hun medemens en zichzelf naar beneden te halen.

  Ze zijn slaven van hun eigen psyche geworden.
  Foei, foei en nogmaals foei

  ordinaire nietsnutten toch,


  Maak melding
 154. Nou je ziet het maar he Henki en consorten steeds meer mensen raken geirriteerd door jullie gedrag.
  Zelf de Nederlander merkt nu hoe waardeloos jullie zijn
  het komt ervan he….


  Maak melding
 155. Phoe, phoe, wat een plechtige ceremonie was dat zeg; stijlvol, emotioneel en plechtig!
  Tot in de puntjes verzorgt. Daar kunnen sommigen nog een puntje aan zuigen!
  Wij hebben genoten van de inhuldiging, het was een enorm leuk feest.
  Wow, prachtige jurken had Koningin Maxima aan en ook die schattige kindjes.

  Op naar het volgende happening 5 mei, whahahahahaha, tsja de suri-roots zitten er nog in hé…….
  Wij zijn ekte feestbeesies.


  Maak melding
 156. Whahahahahahahahahaha,

  Wat zielughhhhhhhhhh, maar niet heus, een verbod op genot, woeiiiiiiiiiii…..
  Als heuse paarse slaven van hun baas bouta, aanvaarden ze gedwee de opdracht, om als tandeloze nietsnutten, gedwee in een hoekje te gaan zitten.

  En dan zijn bepaalden nog trots ook, whahahahahahahaha, valse trots noemen we dat.
  Zo dom, dom, dom, achter hun rug heeft bouta stevige contacten met die bakras.
  Ahum, hij ken zijn schoonmoeder ook niet ontwijken, whahahahahahahahaha…..

  Oeng verstang dong yere, mijn gunstens mang.
  Opdrachten volgen van een comateuze president, whahahahahahaha
  So far for your so called; geloof in eigen kunnen, woef, woef, woef.
  http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/wp-content/uploads/2013/04/29-4-2013-Yong-boi.jpg

  Bouta takie; Zit, Lig, Slik!!!!!!!!!!
  Jakkie, jekkes, jakkes


  Maak melding
 157. Donderdag 2 mei 2013 om 12:57 uur, door Henk Molenaar

  Beste Bryan

  Deze “steeds meer mensen” is telkens dezelfde persoon met 20 schuilnamen.

  …..dus jij molenaar enz. enz…Hoost…..dan yu kon law kaba…of kinds…….stop onzin schrijven op de site…enkel en allen boze kleuter reacties.


  Maak melding
 158. En nu….

  Wat een misplaatste verontwaardiging…. van die losse flodders, of eendagsvlinders, die zich geroepen voelen om die paarse rat te verdedigen.

  Zijn ze wel goed snik of zo?
  Omdat jullie paarse crimi pres, huillie, huillie doet, dan hebben wij surineds het gedaan…………

  Snik, snik, snik, ik ben niet uitgenodigd, mama, whahahahaha, deng sma no nodig mie uit, dies no kang, mie na pres, wiens ocer skeer…..whahahahahahaha…..

  Die paarse crimi rat die ons heeft verjaagd, moeten we solidair zijn met zijn gedachtegoed?
  En die labiele foetoeboi’s die ons tij en ontij uitmaken voor redimoesoes, of whatever….
  En vergeet niet die constante bedreigingen van die ex-militairen en ex-militie.
  Inderdaad juiste conclusie, niet goed snik in de bovenkamer.

  Bouta heeft ons de oorlog verklaard, wij liggen niet wakker van zijn ongeschoolde, ad hoc, nietszeggende acties. Hij doet maar……. Jou acties zeggen alles over jou bouta, op zem suri’s: “ie las’ eng ”; Rancuneus, Haatdragend, Koelbloedig, Ongeschoold, Machtswellustig, Manipulatief en Verachtelijk!

  Suriname zal ondanks de vernietigende acties van deze debiel, altijd, maar dan ook altijd voort blijven bestaan.


  Maak melding
 159. esmeralda da sa joe abie dan? iemand de ogen uitsteken iemand jaloers maken door de aandacht te vestigen op iets wat men heeft, en wat de ander ontbreekt !

  Ga maar weer lekker tippelen hoor? Je hebt hard nodig voor da aanvulling van je uitkering


  Maak melding
 160. Nederland Wint
  Uitkomst: Beiden zijn verliezers
  Suriname Verliest

  Suriname Wint
  Uitkomst: Beiden zijn verliezers
  Nederland Verliest

  En Nederland speelt het spelletje mee.
  Goedkoop Suriname uitspelen.


  Maak melding
 161. @Henk Molenaar

  Mijn bloeddruk is perfect in orde hoor..
  Maak je geen zorgen, gebruik alleen zeezout, whahahahahahaha..

  @Djogo, wat zeggie???????
  FYI ik heb een baan en al had ik geen baan, wtf are you?
  Ik vreet niet van jou, je bent hondsbrutaal….
  Sang psa, je hebt duidelijk de klok horen luiden over een uitkering.
  Is dat het enige verweer dat je kunt opbrengen.
  Jonge, drink nog een djogo, en ga lekker fietsen stelen, met je jaloers gebrabbel!


  Maak melding
 162. Jolanda,
  Een Hollander is de meest kritische volk die ik ooit hebt meegemaakt dus jou verhaal klopt van geen kanten.
  Jij kent niet het verschil tussen verloochen en kritisch zijn.
  In Nederland heb je geen veroordeelde crimineel als president.
  In Nederland heb je geen moord verdachte als president.
  Nederland is een ware democratisch, Suriname is boutacratie waar drugs criminelen,oplichters, moordenaars en landverraders de dienst uitmaken.


  Maak melding
 163. @ Plato

  Als jij nog steeds hier bent, en constant bezig houdt met de huidige regering of een bouterse, dan krijg ik eerder medelijden met jou, en dan ben ik volgens jou een ” DIE HARD “. Bedankt voor deze tomeloze inzet mi boi.


  Maak melding
 164. @ Henk Molenaar

  ‘Zo kinderachtig verbod bevestig het morele failliet van deze regering’.

  Het is ” bevestigt ” in dit geval.

  Beetje jammer.


  Maak melding
 165. MARTY SAYS GOODBYE: Weet je wat IK jammer vindt?
  Dat is als je geen valide tegenargumenten hebt op postings van anderen,jij je vierderangs diploma uit de kast haalt en het juffertje probeert uit te hangen.

  Als je toch die ambities hebt, is het misschien verstandiger om DDB en zn 40 struikrovers een spoedcursus Nederlands en communicatie en beschaafde omgangsvormen bij te brengen.

  Ik denk niet dat je ver komt met je vierderangsdiploma, want didactisch moet je goed onderlegd zijn, maar give it a try.

  PERO de zwakzinnige en SRA de cliniclown kunnen je expertise ook best gebruiken, alhoewel die ook nog zwakzinnig zijn, dus je dan ook speciaal onderwijservaring nodig hebt.

  Have a nice day…..


  Maak melding
 166. @ Who cares

  Mijn tegenargumenten lees jij toch niet, laat staan die van anderen. Bovendien houd jij je meer bezig met jouw ” gehakt ” verhalen of je tjap tjoy. Je maakt over het algemeen alleen maar lawaai hier. En anderen zien dit ook. Kijk maar eerst naar jezelf voordat je wat post op dit forum.

  En nu opdonderen.


  Maak melding
 167. Ik woon niet in Suriname, ben er wel één in hart en nieren. Het volk kiest zijn regering, en daar zullen ze het mee moeten doen.
  Ik vind het alleen jammer, hoe een democratie neigt een dictatuur te worden. Zeker als men de opdracht krijgt een dergelijke gebeurtenissen al dan wel/niet te mogen bijwonen. Ik vind het jammer dat velen van hen, die onder de Nederlandse vlag zijn geboren, dit oranje-gevoel niet mogen delen. Daar mijn geloof in Reincarnatie dusdanig hoog is als creoolse, heb ik respect voor alle volkeren. Want wat nu zwart is, was dat het ook? En wat nu wit is, is dat het ook daadwerkelijk? Ik heb in ieder geval genoten, en ook een traantje gelaten en mij is geen verbod opgelegd!


  Maak melding
 168. Een heel goede en bewuste beslissing van de Min. BUZA.
  NL was als eerst begonnen om een democratisch gekozen regering niet te accepteren en ook als Kolonisator geen felicitaties gestuurd aan deze SU Regering.
  Dus als NL de SU President/Koning niet accepteert en feliciteert, waarom moet dan SU de NL (Premier) en Koning accepteren en feliciteren.
  Opmerking: Wie eerst begonnen was met sabotage en vijandschap moet ook als eerste beginnen met herstel en vriendschap sluiten.


  Maak melding
 169. Mevrouw Jol u heeft een blindeman ook zijn gevoel doet het niet meer.Hij bpelt niet aan of iets fout is/zit. Hopelijk kan hij dan wel ruiken dat wat er nu in Su gebeurt fout is hoezeer ding e barie neks no fout.
  @GMAP je reactie op mevr Jolig bing boeng ooktoe.En dat van Who Cares na soso lafoe,maar die dommies voelen niets(gevoelloos)ze blijven stom zeuren onder 1000 soort namen,maar geef niet Who Cares is er altijd om ze weer in hun hok te donderen met leuke woorden en goed/gratis advies.Breedlachend als neger zeg ik;Odii.
  Glenny.


  Maak melding
 170. Forumleden, komop, laten we in deze rubrieken op de bal spelen en niet op de man. Vele blogs krijgen een te persoonlijk karakter van gekijf tussen NDP’ers en niet NDP’ers. Suriname is een van de weinige landen op aarde waar een NDP’er op een stembureau in staat is te stemmen naast een NPS’er of VHP’er. Daarna pakken beide samen een borrel. Ik ben overall niet gelukkig met het beleid dat deze regering voert, omdat de bevolking en vooral de gepensioneerden het hard te verduren hebben. Aan de andere kant had men de mond vol van anti-corruptiewet, ordening op de goudvelden, woningbouw, weg naar Brazilie, bruggen over de Marowijne en Corantijn rivier, fly-over, etc. Gepaste en genuanceerde kritiek op deze lui is daarom op zijn plaats.


  Maak melding
 171. Henk Molenaar
  Beste Who cares: Geef een Paarse kakkerlak genoeg touw en aan het eind hangt hij zich zelf op.

  Met andere woorden: aan het eind van een discussie die ze niet kunnen winnen komen de dreigementen.

  =
  De molentrechter zet voor niemendal zo een grote bek op. Die kloot is zo bang als een wezel!


  Maak melding
 172. Na ini wi kondre na wi na basi.
  Wij bepalen zelf wel met wie wij in zee gaan en met wie niet. In Suriname wordt er potverdori niet meer gebukt, in elk geval geen 90 graden. Kijk maar hoe deze loosers stuk voor stuk worden besprongen door de inzet van rothonden en de meest lelijke rijksambtenaren van hooiland. Ze noemen dat, “wan switi kong na ini”?


  Maak melding
 173. surinam patriot
  Ach,..paraman é tak so bika ooktoe ing é njang fu a patoe ,…soso roof, nanga
  =
  Ha, ha,
  Deze kent Paraman nog niet.
  Deze Paraman heeft een grote buka en gaat alleen bij God te biecht. Alle mensen zoals ik gaan heel lang wachten. Ik heb hoegenaamd geen problemen met jou miljoenen, echter als van mij daar 1 kwartje tussen zit heb jij een heel groot probleem!


  Maak melding
 174. Zaterdag 4 mei 2013 om 09:18 uur, door GMAP
  @ Paraman en zijn kortzichtige paarse anti Hollandse bende. het doet mij in iedere geval goed dat Suriname ook wordt genoemd.

  =
  Iedere geval no jo marikoe jo!


  Maak melding
 175. Aldus PARAKORANTIE uit Ornamibo tuig van de richel en prominent lid van de paarse bestuursmaffia met zn gestoorde onzin.

  Bouta go go go go to hell… and back….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES