vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentOscar Harris, Raymi Sambo en Mike Libanon in zo: RAYMANN

Oscar Harris, Raymi Sambo en Mike Libanon in zo: RAYMANN

-

Does Travel - naar Suriname

In het TV programma zo: RAYMANN ontvangt Tante Es vanavond zanger Oscar Harris. Momenteel is hij ook te zien in het tv-programma ‘Krasse Knarren’ bij Omroep Max. In RAYMANNs Agenda zijn te gast Raymi Sambo en Mike Libanon uit de theatershow Kid Dynamite! Een show in het teken van de legendarische gelijknamige Surinaamse jazzmuzikant.

Quintis’ Teletijdmachine staat in de week van de troonswisseling in het teken van koningin Beatrix. Quintis praat met Kathleen Ferrier – dochter van de oud-president van Suriname – over de warme band die de koningin heeft met Suriname en de Nederlandse Antillen.

De quiz ‘Ken je ABC’ met Edsel: de Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar wat weten we ervan? Edsel en Coassistencia testen het bij mensen in de zaal.
En zoals iedere week bespreken De Pappies de actualiteit. Dit keer: bedreigingen op internet. En in Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen Raymann prominente personen. Deze week: journalist en recensent Jacques d’Ancona.

Zondag 28 april 2013, om 23.10 uur, op Nederland 1

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES