dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit Nederland'Edgar Davids praat niet meer over Ajax of Nederland'

‘Edgar Davids praat niet meer over Ajax of Nederland’

-

Does Travel - naar Suriname

Edgar Davids praat niet meer over Ajax of Nederland. De in Paramaribo geboren oud-international, nu in dienst van de Engelse club Barnet, zegt dat in een interview in AD Sportwereld.

Davids is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd Barnet te behouden voor de League Two, de vierde divisie in Engeland. Zijn ploeg verloor zaterdagmiddag met 2-0 van Northampton Town en degradeert nu naar het amateurniveau in Engeland, de zogenaamde Conference Premier.

Gevraagd naar een eventuele toekomst als coach in Nederland, na zijn gedwongen vertrek bij Ajax, bijt hij van zich af. ‘Hoe kan ik dat weten? Ik kan toch niet in de toekomst kijken? Heb je nog een vraag over de wedstrijd?’ Davids keerde in Engeland terug in de schijnwerpers, na een pijnlijke periode in de raad van commissarissen van Ajax. Bron/Lees verder op AD Sportwereld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

68 REACTIES
 1. Goh, wat een hoopje zieligheid. Lijkt dat zijn benen (vroeger) meer intellect bevatte dan datgene tussen zijn oren.
  Wat is ie toch weer rancuneus bezig.


  Maak melding
 2. Edgar, kong na oso skatje, in jou Coronie is welhaast alles verklaard tot natio monument,….Lonnie gaat bij de SVB lobbyen zonder pipa,…Guus Hiddink mag levenslang drinken gratis bier in Korea,…jij krijgt gratis leguwana – meti!

  No Wakti,…kom snel 🙂


  Maak melding
 3. Davids als voetballer goed, heel goed, maar na het voetbal ,en hoe ie nu reageert, zielig, een sukkel is het nu, Nederland zit niet op hem te wachten, en sowieso Ajax niet, blijf waar je bent Edgar, in Engeland bij een stront club, ga ook niet terug naar Suriname, want daar ga je zeker geen potten breken, ze zitten daar ook niet op jou te wachten, wat ben jij toch als mens afgegleden, met jou heb ik echt geem medelijden.


  Maak melding
 4. Medusa is de enige verstandige hier…als u goed opgelet hebt zijn de Nederlandse Journalisten vanaf toen met de KABEL steeds bezig onze jongens in een kwaad daglicht te zetten en een uitspraak uit te lokken over Nederland. Ik zou tegen die Journalist hetzelfde gezegd hebben..heb je niets over de wedstrijd te vragen houdt dan je bek!!!
  Wellicht hebben de Negatievelingen onder u niet de laatse Kabel verhaal uit het kamp van PSV vernomen……daar is toen Godzijdank briljant op gereageerd door de hele spelersgroep van PSV….stond die riooljournalist van een Derksen geheel voor LUL


  Maak melding
 5. Reactie op Medusa, als voetballer vond ik deze man uitstekend, maar de mens Edgar is een andere, ik snapte niet wat ie bv ging doen bij Ajax, had ie geen kaas van gegeten, wat ie nu doet is op het laagste nivaeu, in 96 in Engeland, heeft Hiddink hem terecht eruit gezet vanwege zijn gedrag, prive is het ook een lastige man, geeft niet, kan, en wat ie zal nooit worden of kunnen doen trainer worden van een grote club, hij heeft geen geduld, en is gauw geirriteerd.
  Wel jammer, maar dat zijn de feiten.


  Maak melding
 6. @Ferdinand Hossenbux
  Je snapte niet wat ie bv ging doen bij Ajax?
  Maar je snapt wel wat Danny Blind,Frank & Ronald de Boer,Edwin v/d Sar,Marc Overmars nu bij Ajax doen?
  Je stelt heel erg teleur in je verontwaardiging!
  Ben je er nog steeds niet achter gekomen dat zwarte spelers na Ajax geen carrière meer kunnen maken?
  Of ze moeten een andere club opzoeken?
  Kies maar Stanley Menzo,Clarence Seedorf,Patrick Kluivert en ga zo maar door!
  Laat je niet zomaar dingen aanpraten man!


  Maak melding
 7. Mijn handen jeuken mij.
  MEDUSA hou a.u.b op met jou appels met peren te vergelijken.
  Patrick Kluivert doet niets bij Ajax maar hij zit wel met het nationale team, en Twente waar goed werk verricht heeft hem ook niet voorgedragen als vervanger van Steve McClaren, danny Blind moest ook vertrekken bij Ajax, waarom gooien jullie alles op racisme???


  Maak melding
 8. @GMAP
  Heb je wel gelezen wat er staat?
  Ik zal het voor je herhalen.
  OF ZE MOETEN EEN ANDERE CLUB OPZOEKEN!!!
  EEN ANDERE CLUB!!!JOE VERSTANG?
  Danny Blind moest ook vertrekken.
  IS HIJ VERTROKKEN?

  En je handen jeuken?Laat het maar voor je eigen veiligheid en gezondheid maar bij woorden blijven!
  Want het zou je kunnen bezuren!


  Maak melding
 9. Degene die de scepter zwaait bij ajax is een raciust en overkomt je als je te veel vertrouwen hecht an de Blanke Nederalnders.Ze hebben je kracht nodig en als ze jou helemaal uitgemolken hebben dan jij maar jou weg.Je wordt weer de zwartje


  Maak melding
 10. radjdjah: gevalletje minderwaardigheidcomplex?

  “Degene die de scepter zwaait bij ajax is een racius”

  wordt zo moe van dit soort mensen…..


  Maak melding
 11. @ molenaar…..Is er iemand op zijn teentjes getrapt?Als het tegendeel en alleen maar de nadruk te leggen op RACIST geplaatst zodat het gereageerd kan worden.WAW


  Maak melding
 12. Henk Molenaar,
  Gelijk heb je, wedden dat als keeper vermeer de concurrentie strijd verlies met Cillesen Frank de Boer als racist wordt neer gezet door die gasten.
  Marco vanbasten is een racist in hun ogen omdat hij ned elftal te blank had gemaakt, in frankrijk vinden ze dat het france elftal te zwart is en dat vinden die witte fransen discriminatie.
  het gaat om keuzes maken, de beste speler die spelen of ze wit of zwart zijn maakt helemaal geen moer uit
  achteraf heeft johan gelijk gehad ajax wordt voor derde keer op rij kampioen.


  Maak melding
 13. Reactie op Medusa, we kunnen lang blijven praten en nog meer, zie de reactie´s hierboven over Davids, we moeten ons niet druk maken over hem, trouwens bij Ajax
  in lagere elftallen lopen zat donkere jongens rond, we moeten die Davids niet op een voetstuk plaatsen, en het is een mening die ik geef, ben ik vrij in, ook anderen, ik denk er zo over. En nog wat veel Surinamers moeten niets van Edgar hebben, ook in Suriname heb ik het gemerkt.


  Maak melding
 14. radjdjah

  Ik voel me totaal niet op mijn teentjes getrapt. Ik heb alleen medelijden met je dat je Johan Cruijff beschuldigt van racisme omdat ene Davids ( bekende vrouwenmepper) het niveau van een RvC niet aankan.


  Maak melding
 15. Dom, zielig, rancuneus, jufferhondje, afgegleden ,mislukt en arrogant. Nou,nou, nou !!! Dit is pure blauwzwarte surinaamse BAGGER aan het adres van een man die zich tot in het DIEPSTE van zijn ZIEL GEKRENKT voelt. Dat iemand zich zodanig gekwetst kan voelen en daardoor bepaalde onderwerpen vermijdt, gaat blijkbaar de pet van enkele ” slijkspringers” te boven.

  Met MODDER gooien is gemakkelijk. Iederéén kan dat !!! AD Sportwereld meldt; bij een vergadering zou de voormalige NUMMER 14 Davids hebben toegebeten; ” JE ZIT HIER ALLEEN MAAR OMDAT JE ZWART” !!!!

  Deze uitspraak is natuurlijk niet van belang.

  Ach, Edgar ! Je moet het maar accepteren menen de Surinamers dan te zeggen, wanneer ik zo de reacties lees. Bovendien Edgar, is het de ” God van Nederland” die jou zwaar heeft beledigd dus dat mag. Stel je dus niet aan !

  Wij, de forumleden staan NIET in de schoenen van Davids. Alleen hij kan zijn gevoel beschijven. WIJ VOELEN NIET WAT EDGAR DAVIDS VOELT !!!!!!!

  Tenslotte wordt het tijd dat ” de God van Holland” voor eens en voor altijd van zijn VOETSTUK wordt getrokken en een zware VERNEDERING ondergaat.

  “CHAVÉZ” weet er raad mee; schaf de LOMPSTE HANGBUIKZWIJN aan. Kleed het zwijn aan in AJAX TENUE met nummer 14 en naam CRUIJFF op de rug. Laat als het effe kan het mormel s’nachts los om lekker te wroeten in de Arena of zet het vast middels een lijn aan de poorten. Vía YOUTUBE de beelden WERELDWIJD verspreiden a.u.b !!

  Bra, CHAVÉZ önskar dig en trevlig dag !


  Maak melding
 16. Iemand duidelijk maken dat hij/zij niet geschikt is voor een bepaalde opdracht, klus of functie kan op DIVERSE manieren. Maar een SCHOFTERIGE UITSPRAAK als dat van de joodse jongen is ONVERTEERBAAR !!!

  Had hij Davids maar een klap verkocht dan was dat minder erg geweest maar…… dan had hij (the jewish boy) het echt geweten !!

  Wat als Edgar dit had geantwoord; ” en jij bent alleen maar hier omdat jou ouders toevallig niet vernederd en vervolgens VERGAST zijn !!!!

  Was dat zijn antwoord geweest dan had Edgar niet alleen AJAX maar ook HÉÉL NEDERLAND en het JOODS BOLWERK, CIDI ( Centrum Informatie en Documentatie Israël ) op zijn dak.

  De uitspraak van ” the jewish prick” daarentegen werd gewoon onder de mat geveegd. Case closed.

  Bueno, CHAVÉZ es mi sobrenombre !


  Maak melding
 17. Ben het eens met Medusa, heel goed gezien.
  Frank Rijkaard had dit al lang gezien daarom deed hij nooit mee aan die flutprogramma’s van riooljournalisten als derksen. Opoh yu eye no kantie dong.


  Maak melding
 18. @GMAP
  Ik behoor niet tot degen die zo gauw naar dit soort argumenten grijpen(het geklets over slavernijverleden, discussies over herstelbetalingen en alles wat daarmee samenhangt,irriteert mij mateloos),maar we moeten onze kop ook weer niet in het zand steken.
  Kan jij je de woorden van de toenmalige trainer van AC Milaan (een blanke die erg veel verstand van voetbal heeft n.b.) nog herinneren,toen Clarence Seedorf niet door de toenmalige Nederlandse bondscoach was opgeroepen?
  Dat zal wel niet!!!


  Maak melding
 19. @Ferdinand Hossenbux
  Je zegt:”zie de reactie´s hierboven over Davids”.

  Wat moet ik er mee?
  Moet ik me dan bij hun mening neerleggen?
  Ooit zal jIJ het begrijpen!

  Verder zeg je:”in lagere elftallen lopen zat donkere jongens rond, we moeten die Davids niet op een voetstuk plaatsen”.

  En hoeveel van die zwarte jongetjes krijgen de kans om door te stomen???
  Waar zijn ze plotseling gebleven?

  Kan jij je de woorden van de legendarische Finidi George en Kanu nog herinneren?

  FINIDI GEORGE ZEI OOIT:-
  “IK KOM NOOIT MEER NAAR HOLLAND!”
  Heb jij je wel afgevraagd waarom hij zo verbitterd is?

  Kanu hebben ze bijna laten creperen,terwijl ze een medisch onderzoek hadden moeten laten uitvoeren betreffende zijn gezondheid en conditie!
  Die man kon dood zijn gevallen op het veld.
  Dank zij de Engelsen is dat mankement ontdekt en hebben ze hem per ommegaande laten opereren.
  De Engelsen,ja!
  HEB JIJ JE AFGEVRAAGD WAAROM DE NEDERLANDERS DAT HEBBEN VERZUIMD TE DOEN?
  VAN WAAR DIE NALATIGHEID??????????

  Verder zeg je:”En nog wat veel Surinamers moeten niets van Edgar hebben, ook in Suriname heb ik het gemerkt”.

  Dat heb JIJ gemerkt!Jij ziet wat je wil zien!!!!
  IK echter,merk iets anders!!!
  Zie maar de reacties hierboven.In Nederland en in Engeland(vooral) wordt hij op handen gedragen.

  Goed van hem,dat hij die huichelachtige journalisten op sodemietert!
  Ook nu nog willen ze over zijn rug geld verdienen met zijn interviews.OPDONDEREN!!


  Maak melding
 20. Reactie op Medusa, in de eerste divisie en eredivisie lopen er zat donkere jongens rond, die ver gekomen zijn, en ook surinamers in de landen om ons heen, zat dus, en zullen nog meer donkere jongens eraan komen.
  Hou jij jou mening en respecteer de mening van een ander ik denk er over op mijn manier, mijn goed recht
  en daar verandert niets aan, en bij Davids is de mentaliteit ook nog nul komma nul.


  Maak melding
 21. Ferdinand Hossenbux
  Die ver gekomen zijn???
  “Ver gekomen” is relatief,dus een flut opmerking!
  Wat versta je onder ver gekomen?
  Hebben zij het verder dan Davids geschopt?
  En dat die donkere jongens die volgens jou eraan zitten te komen het verder dan Davids zullen schoppen VALT NOG TE BEZIEN!!!

  Tot slot:Er is een verschil tussen een mening van iemand RESPECTEREN en een mening van iemand ACCEPTEREN!
  Ik respecteer je mening uit beleefdheid(want ik laat je dus uitpraten, luister en neem de tijd dat te lezen en reageer),maar accepteer het niet d.w.z. dat ik het niet met je eens ben!
  Jij kan mij niet dwingen jouw mening te respecteren noch te accepteren!Dat moet je aan mijn goedvinden overlaten.


  Maak melding
 22. Het is een feit dat de gekleurde jongens een toegevoegde waarde hebben op zowel de nederlandse velden als internationale fora.Ook dank zij hun…Gullit,Rijkaard etc etc.dat nederalnds de smaak van Europees zjn heeft mogen proeven.En zij die bloed en zweet hebben gegeven opm Nl op Wereld podia te brenegen worden racistich bejegent.Wel ik zou twee keer moeten nadenken als ik een gatellenteerde spaler zou zijn om vingers hieraan te branden en twee keren nagaan voor te nemen stappen.En zoals Davids het ook zelf zegt….Vaarwel Ajax.By the way in Suriname wordt een zoon uit SU op handen gedragen en met open armen ontvangen ,maar niet als een vod weggegooid zoals de Blanken het willen doen..


  Maak melding
 23. Reactie op Medusa, dat Davids niet verder zal komen dan waar ie nu zit heeft ie aan zich zelf te danken,ik zag eerder deze dag een foto van hem met een speler naast hem, Davids lijkt wel 50, en die club die hij begeleid, stlet ni geen flikker meer voor, hij kan naar Suriname ja, alleen in coronie gaan ze wellicht voor hem buigen, nergens anders en met voetbal iets daar doen, dan gaan ze niet accepteren, let maar op
  En donkere jongens die door hun gedrag verder als Davids zijn gekomen, ik noem er paar, en goed lezen ja, Rijkaard, Kluivert Seedorf, Hasselbaink, die werd topscorer in drie landen, Reiziger, en in de competitie hier komen er nog een paar aan, die let maar op, het ver gaan schoppen.
  Maken jullie zich niet druk over zielepoot Davids hij heeft lak aan jullie nee aan ons,heeft zijn geld en hij zingt het wel uit.


  Maak melding
 24. Als ik wat meegeef op dit forum, doe ik dat, en mensen kunnen reageren of wat dan ook, ik blijf dat doen op mijn manier, ik dwing niemand waarom zou ik, boi zak me hier, ik stap nu uit.


  Maak melding
 25. Ferdinand Hossenbux.
  Er staat:”En dat die donkere jongens die volgens jou eraan zitten te komen het verder dan Davids zullen schoppen VALT NOG TE BEZIEN”!!!
  Er staat duidelijk:DIE DONKERE JONGENS DIE VOLGENS JOU ER AANZITTEN TE KOMEN.
  Toch joe ê karie:-
  Rijkaard,Kluivert,Seedorf,Hasselbaink,Reiziger enz.
  Die zijn TIJDGENOTEN,ze zitten er niet aan te komen!!!!!!

  Ook begrijpend lezen schijnt bij jou een moeilijk te bereiken competentie te zijn!

  EN ALS JE MEER WIL WETEN
  Wie van de door jou genoemde spelers heeft bij de Raad van Commissarissen gezeten?
  En dat noem je niet hé?

  Hasselbaïnk je zegt het zelf die “topscorer in drie landen”.Wat is er van hem geworden??????????
  Hoe vaak is hij geselecteerd?
  Waar is hij groot geworden????

  Patrick Kluivert TOPSCOORDER ALLERTIJDEN.
  Hoe is/wordt hij door de KNVB en de media behandeld?

  Reiziger!
  Waarom denk je dat hij in Spanje woont?

  Boi go sribie jere!


  Maak melding
 26. @Ferdinand Hossenbux
  Je hebt gelijk stap nu uit!En kijk goed uit want je kan ook nog onderschept worden,want je bent ziende blind of verkeerd in een ernstige staat van dronkenschap!!!


  Maak melding
 27. Ik stapte uit, midden op weg er kwam een auto eraan, met een witte man erin, knikte, naar mij, deed het raapmpje open en zei, gaat u gang, ok dan, dus ja ja niet onder die auto gekomen. Maar je epistel heb ik doorgenomen, ik hoop dat je lang leeft om die donkere jaongens te zien schitteren, die niet zo zullen zijn als die mafkees….., o ja morgen ga ik naar de oogarts
  En is het belangrijk voor die jongens om in een RVC te zitten ze hebben wat anders toe doen, en later tide dang mi o go sribie ja, dee krieng ete, sani de foe doe.


  Maak melding
 28. @Ferdinand Hossenbux
  Oogarts,dus toch!
  Wat een zware job voor die arme oogarts,maar laat ons op beterschap hopen!
  Want er is veel dat je niet ziet!


  Maak melding
 29. Het zal bij de oogarts een bril worden, met jampot glazennn, en dan wordt goed zien een happening.
  ZOOO, onze Seedorf trainer van AC Milan, nou ik heb het nergens gehoord of gelezen, heeft ie jou gebeld baja wat een eer, jongoe ie tranga jere, ai jij mag zeker zijn eerste training meemaken, op Milanello.


  Maak melding
 30. @Ferdinand Hossenbux
  IK ZAL HET JE MAAR VOORKAUWEN MAAR HET IS AAN JOU OM HET DOOR TE SLIKKEN,IK ZOUI DAT NIET KUNNEN;WANT DAT ZOU OOK TEVEEL GEVRAAGD ZIJN.

  Je hebt werkelijk die cola batras nodig!!!!!
  AD en de Ware Tijd!
  Ook hier zak je op een gemene manier door het ijs!

  PARAMARIBO – Clarence Seedorf keert mogelijk als trainer terug naar AC Milan. Dat meldt de Nederlandse nieuwssite AD.nl op basis van berichtgeving in de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. Seedorf is in beeld om Massimiliano Allegri te vervangen in San Siro.

  Technisch directeur Adriano Galliani ontkent niet dat de naam van Seedorf, die in clubvoorzitter Silvio Berlusconi een grote fan heeft, op het trainerslijstje van AC Milan voorkomt.

  “Alle spelers die tot de geschiedenis van AC Milan behoren, maken deel uit van het conclaaf op de dag dat Allegri vertrekt”, zei Galliani tegen de krant. “Maar zo lang Allegri er zit, moeten we hem zijn werk laten doen. Ik zal tot dan niets bevestigen noch ontkennen.”

  Seedorf speelt dit seizoen bij het Braziliaanse Botafogo. Hij verliet AC Milan een jaar geleden.

  Bron de Ware Tijd.


  Maak melding
 31. @Ferdinand Hossenbux
  Nog een andere krqant ik help je omdat je cola batras nodig hebt!

  AC Milan lonkt naar Clarence Seedorf als trainer

  Clarence Seedorf keert mogelijk terug naar AC Milan. Niet als speler maar als trainer. De Amsterdammer is in beeld om Massimiliano Allegri te vervangen in San Siro. Dat meldt de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport.
  Technisch directeur Adriano Galliani ontkent niet dat de naam van Seedorf, die in clubvoorzitter Silvio Berlusconi een grote fan heeft, op het trainerslijstje van AC Milan voorkomt. De Nederlander zou in Milaan Allegri moeten opvolgen. Die ligt na de magere resultaten van de laatste weken onder vuur bij de Italiaanse topclub.

  ‘Alle spelers die tot de geschiedenis van AC Milan behoren, maken deel uit van het conclaaf op de dag dat Allegri vertrekt’, zo tekent La Gazzetta dello Sport op uit de mond van Galliani. ‘Wie weet wie dan naar voren wordt geschoven. Bovendien heeft Berlusconi een grote passie voor zijn grote voormalige kampioenen. Dat geldt voor Seedorf en alle andere spelers die deze club naar de wereldtop brachten. Maar zo lang Allegri er zit, moeten we hem zijn werk laten doen. Ik zal tot dan niets bevestigen noch ontkennen.’

  Seedorf speelt dit seizoen bij het Braziliaanse Botafogo. Hij verliet AC Milan een jaar geleden.

  Door: redactie
  29-4-13 – 11:44
  bron: La Gazzetta dello Sport
  © epa.


  Maak melding
 32. @ MEDUSA

  In jou reactie van 17:24 uur heb jij een belangrijk begrip, ” begrijpend lezen ” aangehaald.

  Het is jou dus eveneens opgevallen dat het begrip voor menigeen op het forum een vrij grote struikelblok is. Een bepaalde uitdrukking luidt; ” aldoende leert men”.

  Dus heb geduld en blijf ze steeds erop aanspreken.

  Bra, CHAVÉZ önskar dig en trevlig kväll !


  Maak melding
 33. Als ik naar buiten kijk ligt er geen ijs , dus erdoor zakken gaat niet gebeuren, AC Milaan daar gaat het niet goed mee, eea wordt nu geroepen rond Seedorf, leuk, maar deze jongen zal goed moeten nadenken of als het zover is hij het gaat doen, trouwens het gaat al een tijd niet goed met die club, ik moet het nog zien,
  en voor onze columnist met hele epistels op dit forum, hoop ik dat ie wellicht bij die grote krant daar ook
  zijn……..mag vermelden, en dit zal toch voor 1 sept dit jaar moeten gebeuren, als ze Seedorf willen.
  Nu zit ie goed Brazilie, met zijn gezin, en wordt het dan weer opbreken en terug

  zijn….. mag vermelden,


  Maak melding
 34. Bij A.C. Milaan zijn ze ook gecharmeerd van, v Basten, en die is in hun ogen boeng biegie, hij is nu trainer, voorheen ook, geen grootheid om het zo te zeggen, in trainersland, maar hij heeft enige ervaring, in tegenstelling tot Seedorf. Die sttat nog onder aan die ladder, en om gelijk stel dat bij A.C. te beginnen, zou ik goed erover nadenken. En we hebben ook nog Rijkaard, die is bedreven in het vak.


  Maak melding
 35. Door het ijs zakken is maar een onnozele Nederlandse uitdrukking!Er hoeft dus niet perse ijs buiten te liggen.Ook daarin schiet jij te kort!
  Gaat het goed of slecht met AC Milaan … dat maakt niets uit:zijn naam is genoemd en dat is een grote eer die hij niet van Nederland noch van Ajax heeft ontvangen.Zwarte voetballers moeten het van het buitenland hebben nogmaals.
  Rijkaard en Van Basten waren bondscoach,wat hebben ze met al hun ervaring behaald?0,0!
  Dus ervaring,ervaring …. elke trainer is ooit ergens begonnen dus gun ik Seedorf dat ook!
  Ervaring doe je op door het zelf te doen!
  Succes Seedorf!


  Maak melding
 36. Een grapje, of wat ik hierboven schreef, nemen mensen letterlijk op, zal wel, snap ik hem, of ligt het anders, tegenwoordig mag je geen geintje eruit smijten, je wordt gelijk afgeslacht, doet me goed.
  ik reageer zo, niet met nep namen, zielig is dat.
  Franke en Marco hebben al wat in hun bagage, Seedorf moet nog wel een groot verschil, of je moet bij een k
  clubje als die Davids zitten ja dan bereik je geen moerrrr. Ik zie wel wat die gasten in Italie binnen halen.Als het goed zou gaan met Milan dan had men de naam Seedorf niet genoemd, maar er is paniek in die tent, en probeer maar de juiste ,man binnen te halen.


  Maak melding
 37. Pele zei ooit tegen M. Ali;

  stop maar, jij hebt je top bereikt, en jij blijft altijd daar als the legend!!!

  maar ja, Super Ali dacht aan eeuwigdurende-roem, en toen werd hij door een kleine Spinks “” door het ijs geslagen””!!

  Seedorf, denk aan jou status!!

  aan 2 verloren seizoen als coach ga jij de rest van jou leven verder als de loser,…bezint eer….


  Maak melding
 38. @Ferdinand Hossenbux
  Gelukkig zien de Italianen Seedorf niet zoals jij ze ziet!
  Seedorf heeft meer op zijn lijstje staan (bij de grootste clubs ter wereld)dan van Basten en Rijkaard samen.
  Leg hun cv maar een keertje naast elkaar!

  En over Davids ……. die heeft iets nobels in gedachten.
  Hij is een echte sportman in hart en nieren,doet het niet om roem en het geld,zoekt geen grote clubs op maar helpt de kleine nog opkomende voetballertjes.
  GA JIJ ER MAAR NAAST STAAN!
  Dat zou jij niet kunnen karakterologisch ontbeer je dat te oordelen naar het feit dat je die clubs K clubs noemt.
  Alweer zak je DIEP door het ijs met deze opmerking!
  Noemt dit zich een voetbal liefhebber?
  Foei,wat een aliën ben je toch!


  Maak melding
 39. @ pasew
  In het en voor het buitenland hoeft Seedorf niets te vrezen.Hij moet bang zijn voor de mensen in eigen land!Hij weet hoe de zwarte voetballer in Ajax behandelt wordt.Van Stanley Menzo,Hasselbaïnk tot Kanu,Finidi George en last but not least Edgar Davids.


  Maak melding
 40. @Henk Molenaar
  Het valt wel erg mee van je dat je Seedorf wel een gerespecteerde gentleman vindt.Ik ben anders van jullie gewend als het om afro Surinamers gaat hier op dit forum!
  Wat stemt dat mij super blij en gelukkig!


  Maak melding
 41. Medusa:

  Ik beoordeel mensen op hun daden niet op hun huidskleur.

  Seedorf is een toonbeeld van een trotse afro- Surinamer met een onberispelijke staat van dienst, een enorm charisma. Daarnaast heb ik hem op geen enkele vorm van arrogantie kunnen betrappen ondanks zijn imposante carriere.

  Seedorff zou de ideale president van Suriname zijn.


  Maak melding
 42. @Henk Molenaar
  Ik beoordeel mensen op hun daden niet op hun huidskleur.

  We spreken elkaar:Sooner or later!
  Je kent mij toch inmiddels (wat dit betreft)?
  Ik kom terug!


  Maak melding
 43. Ik wil niet naast die Davids staan, echt niet dank je wel,
  ik zou ervan gaan kotsen. ik hoop voor Medusa dat Seedorf het wordt, dan kan je gaan naar Milaan.
  IK neem zo een ijsje, en zak er niet door heen
  Ik volg het voetbal wel, maar niet dat K clubje van Davids, en ik ga me inschrijven bij de alien club.


  Maak melding
 44. @Henk Molenaar
  Dat hangt helemaal van mijn dochter af.
  Ik heb niets (liever)te hebben.
  Mijn dochter bepaalt.
  Het zijn dit soort schoonvaders die ….. enfin bah!!!


  Maak melding
 45. @Ferdinand Hossenbux
  Jij wil niet naast die Davids staan!

  Wat een pretentie!Jij naast Davids hihihihihi wat een wens hahahaha!
  Je zakt nog dieper weg Ferdinand Hossenbax!


  Maak melding
 46. Jij had het erover ga ermaar naast staan, ik niet, ik zou niet durven, met zulk een sukkel, zal ie blijven
  en in Ned zal ie gezien zijn mentaliteit nooit iets bereiken, hij mag wel blij zijn dat ie ooit bij die neuzen mocht voetballen, en vandaar uit week ie uit,
  heeft het goed gedaan op het veld, maar nu denkt ie als een achterlijke, verbitterd, heeft ie aan zich zelf te danken, hij kan terug naar zijn roots, en in Coronie de mensen gaan helpen met het plukken van de
  noten, ze zullen blij met hem zijn, en wellicht
  kan ie daar in die rimboe, een nieuwe voetbal club runnen.


  Maak melding
 47. Ja, Ja, jullie kunnen wel over roddelen maar hij behoort tot een van de Rijkste Amsterdammer.

  Dat vind ik een behoorlijke prestatie, van een gewone jongen tot een wereld voetballer, enig in zijn soort.
  Edgar Davids

  Gedisciplineerd, sportief,klasse voetballer en vriendelijk en bekwaam persoon.

  Davids dit heb je allemaal in je eentje bereikt. Weinigen kunnen je dit nadoen.

  Petje af, het gaat goed.

  Houden zo


  Maak melding
 48. Als degene die de scepter bij Ajax(Johan Cruief) het kan maken racistisch te zijn -heeft letterlijk gezegd over neger zijn of zwart zijn-en de wereld hem op handen draag(speelt samen in een wereldelftal voor een goed doel) ,kan worden uitgemaakt dat de blanke ras het nog steeds niet kan accepteren dat nakomelingen van slaven (als dieren behandeld),her zover kunnen schoppen.Volgens mij zien ze ons nog steeds als onze voorouders,maar nu kennen we onze rechten.dus No Play.Waarom is Seedorf uit selectie gehouden terwijl hij in zijn Gloriejaren was.Stof tot nadenken.


  Maak melding
 49. @Henk Molenaar
  Ik beoordeel mensen op hun daden niet op hun huidskleur.

  Haaahahaaaahaha…waaahhahaaahahah…hihihaihihi..

  Jeetje man..grap van de eeuw..echt waar..wat hebben mensen toch een slechte zelfkennis zeg..


  Maak melding
 50. Was een slechte voetballer. Hij deed maar wat.
  Sorry hoor. En dom. Er komt geen zinnig woord uit zn mond.
  Echt waar.
  Lijk terug naar wedstrijden en interviews.
  Maar hij kan er niks aandoen. Hij is zo geboren. DNA.
  Dus liebba mang.


  Maak melding
 51. Edgar Davids is een speler die zeker veel respect verdient , bekijk eens de internationale wedstrijden , dan zie dat Edje een motor was in het team , hij kreeg ook de bijnaam Pitbull , hij heeft ook geholpen dat het Nederlandse voetbal op wereld niveau kwam ..
  als ik nu naar de negatieve reacties kijk , dan is dit een bevestiging van TYPISCH NEDERLAND ….
  heeft de witte man niet eens gezegd ONDANK IS WERELD LOON EDGAR DAVID VERDIENT DIT NIET !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES