zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit Suriname‘Beperkte toegang’ tot Surinaamse ambassade Parijs

‘Beperkte toegang’ tot Surinaamse ambassade Parijs

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 apr – “Er is beperkte toegang voor het publiek tot de ambassade.” Dit zegt minister Winston Lackin. Anders dan hij onlangs beweerde functioneert het personeel niet ‘normaal’. Het gebouw waar de ambassade moet komen ontbeert de bijbehorende status. Ook de koop geeft problemen. Consulaire en andere diplomatieke aangelegenheden worden afgehandeld in de residentie van ambassadeur Harvey Naarendorp.

Dus klopt het niet dat het publiek vrije toegang heeft tot het gebouw. De Franse autoriteiten eisen enkele fysieke aanpassingen. “In overleg met de ambassadeur heb ik besloten op grond van deze verplichtingen, dat we minimaal toegang hebben tot de ambassade voor wat betreft de service naar de klanten toe”, zegt Lackin tegenover de Ware Tijd. Eerder ontkende hij informatie van de krant, waarin de beperkte toegang werd belicht.

Volgens de krant zou dit direct te maken hebben met een meningsverschil over de aankoopsom. De eigenaar wil meer dan de eerder afgesproken vijf miljoen euro. In het parlement had Lackin ook ontkend dat de koopsom was opgelopen tot zes miljoen euro. Volgens Naarendorp bedraagt de koopsom nu minimaal een half miljoen euro hoger. Lackin spreekt van ‘kosten’ voor de aanpassingen. Suriname betaalt die zelf en het geld wordt afgetrokken van de koopsom. Hoe hoog de kosten zijn, weet hij niet.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

77 REACTIES
 1. Lakei Lackin, staat voor liegen, vliegen en bedriegen…..

  Ben benieuwd als de Fransen en de Duitsers staan te popelen om zaken te doen met deze bedriegers..


  Maak melding
 2. “Er is beperkte toegang voor het publiek tot de ambassade.” Dus heeft Lacking gelijk toen hij verklaardde dat de ambassade fungeert als alle andere surinaamse ambassades.
  Weer een van die bejaarde nietsnuttende Naardendorps die er zoals gewoonlijk een zootje van maken en graaien van het arme surinaamse volk.


  Maak melding
 3. Monsieur Lackin heeft lack aan de waarheid!

  Monsieur Lackin vous êtes un MENTEUR, un TROMPEUR!! = (leugenaar)
  Quelle honte! = (wat een schande)

  Niet te vergeten de Bijkomende vaste lasten: o.a. de huisvesting van het personeel!
  Stomme groot- en dikdoenerij! straft zichzelf!


  Maak melding
 4. “Consulaire en ande diplomatieke aangelegenheden worden afgehandeld in de residensie van ambassadeur Harvey Naarendorp”….. zegt liegende Lackin en tegelijkertijd zegt de gediplomeerde leugenaar dat ze minimaal toegang hebben tot de ambassade voor wat betreft de service naar de klanten toe…..

  Eerder veklaarde Pinokkio dat de Ambassade gekocht is en nu zegt hij dat de koop problemen geeft….

  Deze staatsdebiel pleegt een aanslag op de intelligentie van de Surinamers, tenminste de Surinamers met een beetje verstand want de paarse schapen zoals SRA Pero Afu sensie Bigie Ede kill Robg en Wayuma, die zwakzinnig zijn en het verstand hebben van een garnaal slikken de fantasieverhalen als zoete koek……..


  Maak melding
 5. KIJK EN DAT BEDOEL IK NOUW

  Gewoon doen alsof er niets aan de hand is.

  Wat een sooitje WAT een ROMMEL.

  WAAROM MOET DIE MAN ZO LIEGEN?????????

  HIJ GELOOFD ZICHZELF OOK NOG.

  TJE, LACKIN F… ..U


  Maak melding
 6. De poort naar Europa blijkt nu potdicht met een muur van beton van 15 meter hoog onder stroom met prikkeldraad naar Israelisch/Palestijn model…….


  Maak melding
 7. Blijft altijd lachen met Lackin. Ook deze soap kan zo de comedy capers in. Lackin moet gewoon zeggen dat de belastingbetalers een deel van hun geld kwijt zijn geraakt. Dit geld stond op een Luxemburgse bankrekening geparkeerd als zijnde bankgarantie voor het aankopen van het pand. Aangezien de koper niet aan haar verplichtingen kan voldoen zal de verkopende partij een claim bij de koper neerleggen. Zo gaat dat eenmaal. Wederom, het NDP verkwanseld de belangen van de Surinamers.

  Nu nog een ambassade openen in Kazachstan en Moldavië en baas is blij. Kan hij de ogen van Nederland uitsteken, want dat is de enige reden waarom Suriname zoveel ambassades wil openen. Baas wil erkenning !!

  Allongé reste la marque du NPD. Qui croit maintenant que ces clowns.


  Maak melding
 8. BOUTA BLIJFT SINTERKLAAS SPELEN !

  PARAMARIBO- De kosten voor de begrafenis tot de rouwaflegging zijn ruim SRD 1.000.000. Dit verneemt Starnieuws van districtscommissaris Margaretha Malontie van het bestuursressort Tapahony. De kosten zijn voor rekening van de overheid. President Desi Bouterse heeft woensdagavond een bijeenkomst gehouden met de bevolking te Drietabiki in het district Sipaliwini.

  Het staatshoofd heeft z’n dank uitgebracht aan de bevolking van Drietabiki en gasten die uit alle windstreken bijeen zijn gekomen om de rouwaflegging van koning granman Gazon Matodja bij te wonen. De president moest gisteren een Unasur vergadering bijwonen in Peru, maar heeft deze afgezegd omdat hij prioriteit heeft gegeven aan de laatste rituelen van de granman, voor wie hij bijzonder veel respect had.

  ABOP-voorman en parlementariër, Ronnie Brunswijk, bracht ook dank uit aan de bevolking die een bijdrage heeft geleverd voor de rouwaflegging. Ook zijn partij is niet met lege handen aangekomen op Drietabiki, waar de residentie is van de granman der Aucaners.
  Kapitein Karakas Fante van Drietabiki zegt dat er nog veel gasten verwacht worden in de loop van de dag. De geplande ‘brokoday’ is woensdagavond uitgesteld naar donderdag. De dignitaris zegt dat vandaag pas het suikerriet gestampt wordt om sap af te tappen in een boot, die speciaal in het bos is vervaardigd is voor deze gelegenheid


  Maak melding
 9. ROBG: En hetgeen je Minister zegt zijn leugens, fantasieverhalen die controleerbaar zijn voor lui met minimaal basisschool en een stel gezonde hersenen.

  Maar aangezien je de twee laatste ontbeert begrijp ik dat je als zwakzinnige geloofd wat de staatsdebiel je voorhoudt.

  ROBG: Je zit op een zinkend schip……


  Maak melding
 10. KOOS: en Boutas aanwezigheid bij die voodoorituelen in het binnenland heeft er alles mee te maken dat hij ook op de UNASUR conferentie die nu in Peru plaatsvind niet welkom is.

  Meneer heeft zich wegens dringende verplichtingen in het binnenland afgemeld.

  Nou lekker belangrijd die figuur die al weet ik veel hoelang de pijp uit is.

  Hij vond de regio zo belangrijk, maar laat zich niet zien.

  Volgens mij is die gewoon bang voor Interpol,want bij Obiang en Chavez voelde hij zich veilig, maar nu slaat de vertwijfeling toe…..


  Maak melding
 11. @Rob G,
  Voor mij is bindend dat ik geen gehoor krijg als ik bel naar de ambassade in Frankrijk!
  Toet..toet…toet, hoor ik!

  Minister Lackin heeft het laatste beetje geloof in hem, en in zijn integriteit, verspeeld!
  Go, go, go with the flow Lackin, there’s no way back!


  Maak melding
 12. December 1982
  “Landgenoten,om onnodig bloedvergieten te voorkomen, heeft het Nationaal Leger in de nacht van 7 op 8 december ingegrepen in een vermeende aanval op de veiligheid van de Staat Suriname. Daarbij zijn helaas 15 gevengenen die probeerden die de sommaties van het transport negeerden op de vlucht geschoten. Het militair gezag betreurt deze gebeurtenis omdat hierdoor waardevolle informatie over de op handen zijn de coup verloren is gegaan,” aldus een bericht van de Nationale Liegdienst in Suriname.
  Kondreman, de activiteiten van de Nationale Liegdienst schijnen te worden gecontinueerd. Laat lackin uitleggen wat er precies aan de hand is, want Parijs is niet goedkoop! Dit zijn onze vrienden die Nederland moeten vervangen; de poort naar Europa toch!


  Maak melding
 13. @ RobG,
  Nu begrijp ik waarom de andere forum leden
  het niet eens zijn met jouw.Je kent het verschil niet tussen leugen en waarheid.Jammer dat wat LACKIN zegt,
  bindend voor jouw is.De reden t
  ot deze conclusie is:

  JE BENT BLIND DOOF EN OERSTOM.

  ZEKER EEN VAN DIE PAARSE LIKKERS.


  Maak melding
 14. Volgens de woorden van de Minister zijn de kosten nu tussen de euro 6 en 6,5 mio. Tevens wordt gesteld dat het gebouw nog leeg is en geschikt gemaakt moet gaan worden. De kosten die hier mee verbonden zijn zijn als korting o de koopsom verwerkt.
  Voor de betaling is het geld op een zogenaamde ESCROW rekening geplaatst. Dit betekend kort gezegd dat de verkoper bepaald wat er gebeurt. Als hij wil leveren komt het geld naar hem toe. Zolang Suriname niet aan zijn eisen voldoet kan Suriname het geld niet meer terug halen aangezien het er staat als zekerheid.

  Let wel op de eigenwebsite staat het adres als Ambassade adres met feestdagen van 2012. Het residentie adres is niet vermeld het geen voor mij betekend dat er vanaf de opening in Parijs heel weinig gebeurt is en dat het gebouw zeker nog geen formele ambassade status heeft. Meneer de President vraag deze mensen aub al hun activiteiten te verantwoorden, agenda’s over te leggen, harde schijven open te stellen voor controle en alle bonnetjes te verantwoorden.

  Met alle respect. De minister en de ambassadeur hebben gezamenlijk nu zoveel tegenstrijdigheden verklaringen gegeven, die steeds iets opgerekt moesten worden dat er mijns inziens nog maar 1 gang te gaan is namelijk die naar de uitgang.

  Meneer de president. Doe wat u zegt en sluit deze financiële beerput grondig. Stel de ambassadeur aansprakelijk voor de geleden schade incl. imago schade. Zijn deel in het familie goudbedrijf (50 kg/week heb ik gelezen) is groot genoeg om de geleden schade te compenseren.


  Maak melding
 15. Hoe hoog de kosten voor renovatie en evt. aanpassingen zijn, weet minister Lackin niet.
  Rarara op welke planeet leeft hij?
  Zijn er geen bouwdeskundigen?


  Maak melding
 16. JOJO: Hetgeen je aan de Pres vraagt gaat never nooit en nunca gebeuren, want het kan niet anders of de Pres moet moet volledig op de hoogte zijn wat er aande hand is in Parijs.


  Maak melding
 17. Oeng no spang,beperkte toegang, ja toch ze mogen alleen maar naar het toilet, en dan opzouten.
  Deng mang jere koko, alleen geldverspillerij, waarom een tent in Peijs voor wat.


  Maak melding
 18. De aanpassingen zijn ook een verzinsel die Lackin ter plekke heeft verzonnen.

  Het gebouw ligt in het 16e arrondisement die en op de werelderfgoedlijst staat, en op de monumentenlijst van Frankrijk, dus er mogen niet eens veranderingen plaatsvinden aan de gebouwen.Behalve electriciteits en nutsvoorzieningen of veiligheidsvoorzieningen, mogen er geen veranderingen plaatsvinden….


  Maak melding
 19. Nu is het te begrijpen waarom de franse douane de coke te pakken kon krijgen.Er was geen eenduidig adres opgegeven waardoor de landing te lang op de haven bleef ‘hangen’.


  Maak melding
 20. dus die lackin denkt dat ie met een domme massa te maken heeft.of hij is bang om naar huis gestuurd te worden
  1.lackin zegt dat allle ambassadepersoneel op hun post zijn(ambassade is open).als je hoort POST dan denk je aan het ambassadegebouw
  2.meneer naarendorp daarentegen zegt dat NOG NIET open is voor het publiek.
  3.dwt is dinsdag langsgeweest en een medewerker heeft aangegeven dat op de dinsdag en donderdag wordt vergaderd op de residentie van naarendorp,vandaar er niemand aanwezig was

  ELK WELDENKEND MENS BEGRIJPT DAT ER IETS NIET KLOPT
  volgensmij ziet men gewoon elke dag te chillen in hun appartement


  Maak melding
 21. Jojo, feitelijk is het een derdenrekening. Derdenrekeningen worden gebruikt om namens cliënten bedragen te incasseren, of om tijdelijk de bedragen veilig te stellen. Een gerechtsdeurwaarder zal in de executie-fase alle gelden op zijn derdenrekening laten storten. Vanaf de derdenrekening wordt het vervolgens overgemaakt naar de opdrachtgever. In deze casus is Suriname een gedeelte van het geld krijt. Wordt tijd dat de regering openheid van zaken gaat geven.


  Maak melding
 22. @ Whocares.
  Natuurlijk moet de president op de hoogte zijn. De goud operaties van de familie Naarendorp is ook de goud operatie van de President.
  Echter deze familie maakt hem nu zo te schande, diplomatieke wereldwijd dat ik de vrijheid neem beleeft en welwillend te adviseren (men kan ook beleefd blijven) eens na te denken wat hem nu aangedaan wordt.

  Door alle diplomatieke blunders kan een “democratisch” gekozen president van de soevereine republiek zijn gezicht bijna nergens meer laten zien. De eigen regio begint al beperkingen op te leveren. Ik ben er van overtuigd dat gezien de nog al stevige uitspraken van de president hij nu wel eens een keer moet gaan optreden.

  Het zal een keer moeten gebeuren.


  Maak melding
 23. KIJK ZO KENNEN WE DIE NDP BOEVEN WEER !!!

  PARAMARIBO- De regering heeft geen deadline gesteld voor het instellen van de Waarheids- en Verzoeningscommissie met betrekking tot de decembermoorden. De zaak is te belangrijk om zomaar even op te zetten, meent minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken.

  Binnenkort komt er een missie van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) naar Suriname om de Waarheids- en Verzoeningscommissie te bespreken. Suriname heeft na de goedkeuring en afkondiging van de omstreden Amnestiewet in april 2012 bij de OAS aangeklopt voor hulp bij het opzetten van een waarheidscommissie. Er zijn al twee OAS-missies naar Suriname gekomen. De eerstvolgende missie vindt nog deze maand plaats.

  Lackin en parlementsvoorzitter Jenny Geerlings-Simons hebben vorige week een gesprek gehad over de voorbereidingen. De regering heeft aan de instelling van de commissie geen termijn verbonden. De focus ligt op een duurzaam resultaat. Hoe de waarheidscommissie gaat werken en welke opdracht zij krijgt, is nog niet bekend.


  Maak melding
 24. Wacht’ns ffe DiDiBrie na so wang keerkiemang now da voodoo torie in a binnenland is belangrijker geworden dan ing mercosur of unasur of soortoe suur conferentie.
  Feit is dat als hij gevoel heeft hij zal voelen dat ’t voor hem even niet goed zit in het binnenland en meer nog in heel Su.Wat is het verschil nu tussen Rick Ross, de grootste DiDiBrie van Su,The Six Million dollarman.Wat adviseert Meye nu da? Is het soms gaan naar poeroe blaka neem kraaltjes mee en doen alsof je voor de poerblaka komt.Anders begrijp ik deze zgn gado pikien niet.Trouwens ik weet nu al niet waar ik het zoeken moet.Overigens ben ik het eens met ze lusten hem niet op die conferentie en het is me ook opgevallen dat hij niet meer naar de VN conferenties gaat na a leba van een Lafing e go lafoe dape.En deze niet geisoleerde man blijft/is nu vaker thuis(binnenland)Sang psa anga DiDiBrie.Ik hoop alleen niet dat met alle zelfmoord- gevallen hier a pa go doe dong,want als er 1 ding is wat ik dolgraag zie/wil dang na foe zie fa ding HOLLANDERS o sluit ing op of de Suries in Su nogmaals ookal is het voor 1 uurtje maar.Ma wé poor a begie bek gie ing,want hij zegt dat hij NOOIT opgesloten zal worden.We hebben de tijd voor ‘m.En ik weet zeker dat de tijd nadert.Odi.
  Glenny.


  Maak melding
 25. In eerste instantie moet men (nog) weten waaróm Suriname zo nodig een ambassade behoefde in Parijs:

  “Suriname heeft Holland niet meer nodig” werd er dapper geschreeuwd, toen de bodem van de ontwikkelingshulp-geldkist (3,5 miljard gulden) in zicht raakte!!

  Vervolgens wordt er van de (zink)daken geschreeuwd, dat Sarkozy (Frankrijk) als eerste Europese president ‘Suriname’ feliciteerde met de presidentsverkiezing…
  Niet beseffend, dat dit als diplomatiek correct beschouwd wordt, vanwege Frans Guyana in de status van buurland!

  “Dank je wel, president Sarkozy (eigenlijk was dat z’n secretaris…) voor de gelukwensen!”
  “…doen we dan maar ook ’n knappe ambassadepost als wederdienst, nu we tóch zoete broodjes smeren??”

  Terwijl Sarkozy in die tijd plaats moest maken voor de nieuwe Hollande(!), heeft-ie nog nóóit zo gelachen…
  (Gelackin..??).


  Maak melding
 26. Bouterse kan never,.. nooit in grijpen als het nou om Brunswijk, Lackin, Somo of Abrahams gaat. Ze zitten in een web van vriendendiensten.
  Hij is genoodzaakt om alles te dogen om zijn eigen hachje te redden.Dus heeft Bouterse macht ? echt niet,..hij zit daar voor spek en bonen en zakkenvullerij,..


  Maak melding
 27. Oh oui,M.LACKIN dit, ce n’est pas ma faute.
  C’est la faute des Pays-Bas !!!

  Ohja, Meneer Lackin zegt, het is niet mijn fout.
  Het is de schuld van Nederland .

  Wat mij verbaasd is dat men hier in Su niet meer weet wie wat doet en zegt.Een ieder is DOM belangenrijk .

  En zij horen de afspiegeling te zijn van de samenleving.

  Ja , het zijn goedkope C acteurs in een D movie !!!


  Maak melding
 28. Yes Engel, deze domme massa van Paranam c.s. is zo stom dat men vergeet dat Nederland en Frankrijk bondgenoten zijn in de EU. Frankrijk zal nooit en te nimmer iets doen dat in het nadeel van de EU zal vallen. Als Suriname niet met de fondsen op tafel komt, zal DDB weer met een smoesje komen. Ambassades bouwen in Europa, vooral in Parijs, is een dure grap; te duur voor Suriname! Thank You!


  Maak melding
 29. @Eduard Lupson, @surinam patriot jullie hebben groot gelijk en Lackin mag zijn naam nu werkelijk in een zwartboek gaan schrijven.

  =Die massa’s van de NDP moeten nou eens wakker gaan worden.


  Maak melding
 30. Een leugenaar moet een goed geheugen hebben.
  Leugens hebben korte benen.
  De leugen regeert in Paars Suriname.
  Ik kan mij een verhaal herinneren van president uit Afrika die na VN ging op de armoede in zijn land onder de aandacht te brengen en wat denk je, meneer sliep in de duurste hotel in New York.
  Wat hebben al die buitenlandse reizen van de afgelopen 2,5 Suriname opgeleverd, RobG kan je antwoord geven a.u.b
  https://www.waterkant.net/suriname/2010/11/02/suriname-mag-voor-half-miljard-shoppen-in-india/
  https://www.waterkant.net/suriname/2010/12/05/china-pompt-vijf-miljard-dollar-in-suriname/


  Maak melding
 31. =Waarom denkt men dat Suriname geen geld heeft? Vul maar zelfs in.

  =Lees hier een stukje tekst::::

  =PARAMARIBO – Bij de aankoop van de ambassade in Parijs heeft de regering het parlement buitenspel gezet. Dat concludeert assembleelid Chandrikapersad Santokhi naar aanleiding van de ontwikkelingen van de afgelopen maanden.

  Bij de begrotingsbehandeling 2013 had minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken gezegd dat de koop correct is geschied. In 2012 was zelfs al een deel van de koopsom betaald. Het aankoopbedrag was echter niet opgenomen op de begroting voor dat jaar. In die begroting stond dat de aankoop zou plaatsvinden na gedegen studie.

  Santokhi stelt dat het resultaat van die studie nooit naar het parlement is gestuurd, terwijl dat wel is gevraagd. Op de aanvullende begroting van Buitenlandse Zaken voor 2012 was de aankoop van ambassadegebouwen in Guyana, Zuid-Afrika en Parijs wel opgebracht.

  Na kritische vragen in het parlement werd deze suppletoire begroting ingetrokken door de vicepresident. De vragen van het college over de wijze van financiering, de taxatie en waarom drie gebouwen in een keer werden aangeschaft, zijn onbeantwoord gebleven.

  Op de begroting van 2013 is de aankoop van een ambassade in Parijs niet opgenomen. De volksvertegenwoordiging is buitenspel gezet en het ministerie van Buitenlandse Zaken is doorgegaan met de aankoop, stelt het assembleelid. Volgens hem zijn er genoeg redenen voor president Bouterse om in te grijpen en deze zaak te stoppen.


  Maak melding
 32. Tussen 5 en 6 miljoen Euro wil deze regering betalen voor het pand en op de foto in de Ware Tijd is te zien dat de treden van de stoep kapot zijn, ik vraag me af hoe het met de rest van het gebouw gesteld is, vooral nu ik hoor dat er nog zoveel aan gedaan moet worden. Voor dit bedrag kun je ergens anders in Parijs vast wel een puntgaaf gebouw kopen. Waarom moet Suriname in hemelsnaam zo’n duur gebouw aanschaffen, terwijl je op je klompen kunt aanvoelen dat het rendement niet zo groot zal zijn en we het geld er nooit uit halen. In Canada zag ik in Edmonton een kantoortje van niets van de Nederlandse overheid waar dezelfde handelingen zoals visum aanvragen en dergelijke afgehandeld werden, de dame die mijn familieleden te hulp stond kwam aanrijden op haar fietsje er was nog een andere medewerker, een computer, een telefoon en verder niets, waarom Suriname, als arm land, een historisch pand in de stad Parijs moet aanschaffen, weet alleen de duivel, die de strijkstok in handen heeft..


  Maak melding
 33. Volgens de berichten is de goudprijs ontzettend aan het dalen ,…zelf Europa maakt zich zorgen en de rest van de wereld, behalve in Suriname ,…..Bouterse bedankt met die deals ,…..


  Maak melding
 34. niks aan de hand,zegd lackei..
  alles is piko-bello en niemand bereikbaar..
  alles loopt z.a. het niet moet..

  de regering is kampioen in liegen bedriegen en heeft de wereld beker in bezit..

  de 3 sleitels van obingoo is inmiddels vervangen door de franse ambasade en ook lackei kan er niet meer in..

  hoe nu verder..welke leugen moet nu verzonnen worden wat acceptabel is voor het volk..


  Maak melding
 35. boi lachin…in 2,5 jaar tijd heb jij je kop helemaal kaal gekletst, met nog 2,5 jaar te gaan zie ik ook jou overige haarwortels afsterven 🙂


  Maak melding
 36. Lackin is van een nog minder kaliber dan de woordvoerder van Saddam Hoessein.Wie herinnert zich die gek niet?

  Baas ziet verspilling: in zijn eigen bijzijn 1 miljoen voor een dooie granman.

  Een niet functionerende ambassade in Frankrijk.

  Lafaard DDB: tijdens EU/ACP-conferentie gevlicht naar Nickerie.
  Nu Unasur bijeenkomst en hij vlucht naar het binnenland voor een begrafenis van lijk van vorig jaar.

  Suriname ten voeten uit, list, leugens, bedrog en laf tot op het bot.


  Maak melding
 37. Beste forumleden,

  Vandaag, 18 april, lezen we op waterkant.nl over ‘Beperkte toegang’ tot de Surinaamse ambassade in Parijs en hoe minister Lackin moet erkennen dat er toch behoorlijk wat mis is met zijn Ambassade. Eerder heeft hij dus gelogen, iets dat een meerderheid van de forumleden van waterkant.nl al heel lang wisten, maar een enkele paarse duivelsvolger niet. Wat is er gebeurt?

  Op 15 april schreef Waterkant.nl dat de Surinaamse ambassade in Parijs op slot is voor personeel. Op het artikel kwamen 187 reacties. In 159 van die reacties werd de vloer aangeveegd met leugenaar, bedrieger en paarse pauper minister Winston Lackin. Ze geloofden zijn lulverhaal niet en dat is wat mij betreft best wel begrijpelijk gezien de geschiedenis van leugen, list, moord, doodslag, fraude en bedrog van de partij en de leiders waaruit deze minister is voortgekomen.

  Er zijn altijd een aantal mensen die openstaan voor leugens en nog meer kwalijke gewoonten. Ik noem ze duivelsvolgers want ze zijn niet gericht op God. En die mensen eten alle poep die Bouterse en zijn kornuiten ze voorlegt. Kijk even naar een paar reacties van die poepeters op het bericht van 15 april
  ‘ Surinaamse ambassade in Parijs op slot voor personeel.’

  Bryan: “Het is duidelijk….men heeft bewust verkeerde informatie de wereld ingeholpen met het doel Suriname belachelijk te maken.”

  Sabidirie: “Niets aan de hand, het was weer zoals gewoonlijk een front leugen om deze regering te beschadigen. Tot de volgende front leugen.”

  Pero: “Ik al eerder aangegeven laat maar waaien wij weten wel beter ….die fronters spelen paniek voetbal ze kunnen geen oppositie voeren dus dat steek spelletje hoort er bij.”

  Caricom: “De zoveelste smerige leugen van die fronters! Schamen jullie je niet? Verraders!”

  RobG: ”Ik ken de Fransen wel.Het liefst willen ze je als buitenlander behoorlijk afzetten. Het is velen overkomen dat ze altijd meer geld van je willen.”

  Apra: “Voortaan bij desinformatie schorsing of sluiting….recht & wet…stelletje oproerkraaiers(pers).”.

  Voor wie de ogen nog niet open zijn… zullen ze altijd gesloten blijven.


  Maak melding
 38. @ Henk
  En dit alles gebeurt terwijl de Vrouwen Unie in het dorp Pamboko aan de Boven-Suriname rivier klaagt dat hun lichtaggregaat reeds zes weken defect is. Hun productie is door het uitvallen van de electriciteit in gevaar (zie bericht Starnieuws). Maar Lackin c.s. bouwen bruggen over de Marowijne en Corantijn, terwijl de dictator Abrahams een fly-over bouwt vanuit het Molenpad naar de Wijdenbosch Brug. Let me repeat, het bouwen van een ambassade door DDB is propaganda om Nederland zogenaamd klein te krijgen.


  Maak melding
 39. alles wordt onder 1 hoedje gespeeld. Zowel Laken als die Harvie….dat geld gaat in hun Zakje….over die ene mevrouw Ploi Ploi Grantjie van EsElEm Stjewardess heb ik niets meer gehoord. Die heeft echt hevig van de toren geblazen hahahahaha…….


  Maak melding
 40. Het is niet ondenkbaar dat de hele Ambassadekwestie fake is: kennelijk is er geld betaald aan een ‘quasi verkoper’ waarna er zogenaamd een geschil is ontstaan. Hierna wordt de buit tussen de ‘quasi verkoper’ en de koper (lees Naarendorp en gevolg) verdeeld. De circel is rond!!!!


  Maak melding
 41. Surinam Patriot,

  Dank voor je compliment maar er is toch nog iets dat mij van het hart moet ten aanzien van nog een figuur hier op dit forum: virago 535.

  Op Woensdag 17 april 2013 om 15:08 uur schrijft hij 3 posting onder het bericht ‘President Bouterse: ‘Ik zie hoe er verspild wordt’:

  “brada nanga sa, lobi ju kondre,stem nationaal democratisch(NDP)’
  En ook: ‘ik wil een toekomst in Suriname en heb geloof in eigen kunnen! stem ND’
  Tevens: ‘Infratructuur,betere gouddeals voor het doorsnee volk:daarom stem ik NDP!’

  Vandaag schrijft hij onder het bericht‘Beperkte toegang’ tot Surinaamse ambassade Parijs’:

  ‘lackin,wat voor mars doe je!!!!!!!!!!!!’

  Virago 535, verklaar je nader want je wekt bij mij de indruk dat je niet weet waar je staat. Aan zwevers hebben we niets. Kiezen, dat is wat je moet doen. Of voor het goede of voor het kwade. Zeg het maar!


  Maak melding
 42. Firma list en bedrog heeft het druk hier in SU!

  Alle paarse ezels geloven deze firma ook nog.
  Daaruit blijkt dat de gemiddelde Surinamer nog dommer is dan de zwerfhonden hier in SU.
  Die weten nog te ontkomen aan alle tumult en de waan van de dag.
  SU wordt gewoon aan alle kanten bedonderd en belogen door het huidige paarse prul NDP.

  Weet alleen wel dat wij Surinamers zullen opdraaien voor alle ellende die voortvloeit uit het nutteloze gedrag van de NDP.
  Bouta, Lackin, Abrahams en ga zo nog maar even door, zullen ons in een diepe put van ellende achterlaten.
  Kijk naar alles wat ze doen, het kost bakken met geld en daarvoor zullen wij opdraaien!
  Wordt nu eindelijk eens wakker en laat deze poppenkast per direct stoppen.
  Wij Surinamers moeten onze ogen openen voor SU om te voorkomen dat er nog meer van onze zuur verdiende centen worden weggegooid door deze regering.
  Duidelijk een regering van dieven, moordenaars, leugenaars en allerhande laag allooi.

  Lackin, GO HOME en neem de rest van je leugenachtige bende met je mee.


  Maak melding
 43. Dirk,

  Ik wordt altijd weer blij als ik die prachtige en spitsvondige vergelijkingen in een posting tegenkom. Die van jou (zie hieronder) klopt ook nog als een bus. Bravo!!

  ‘Alle paarse ezels geloven deze firma ook nog.
  Daaruit blijkt dat de gemiddelde Surinamer nog dommer is dan de zwerfhonden hier in SU. Die weten nog te ontkomen aan alle tumult en de waan van de dag.’


  Maak melding
 44. Bifa,

  Dank voor je reactie.

  Al zou ik allemaal liever anders zien.
  In mijn ogen wordt SU totaal naar de knoppen geholpen en daar heb ik veel verdriet van.
  Juist nu het economisch zo goed “lijkt” te gaan met ons mooie land.


  Maak melding
 45. Gisteren heb ik het gesprek gevolgd van Venetiaan bij het programma “To the point”op apintie.
  Prachtig gewoon!

  Venetiaan heeft gelijk,..Suriname is zo rijk aan grondstoffen om jaloers op te zijn, maar door wanbeleid, gebrek aan visie, merkt de totale Surinaamse bevolking er helemaal niks van.
  Eigenlijk zou ieder Surinamer nu voorspoed moeten hebben en niet alleen de “vriendjes club van Bouterse”


  Maak melding
 46. Kopen van iets wat dan ook is zeer moeilijk vaak vind ik het schurken streken…meneer/mevrouw wat kost u hoort het bedrag gaat over tot koop.

  Dan komen de bijkomende kosten…b.v. aflevering kosten, transport kosten B.T.W. Kosten in bedrijf stellen, afhandelingskosten.
  ….doet men dat met jou…en bent u niet eens stop de koop direct….dan zijn er weer een probleem….kosten omdat een proces in gang was gezet.. kosten om de boel te annuleren…..en zo hebben zij die kunnen schrijven en rekenen….behoorlijk schurken streken ontdekt en bij wet uitvoeren…..daar moet een einde aan komen.


  Maak melding
 47. Kopen van iets wat dan ook is zeer moeilijk vaak vind ik het schurken streken…meneer/mevrouw wat kost het. U hoort het bedrag gaat over tot koop.

  Dan komen de bijkomende kosten…b.v. aflevering kosten, transport kosten B.T.W. Kosten in bedrijf stellen, afhandelingskosten.
  ….doet men dat met jou…en bent u niet eens stop de koop direct….dan komt er weer een probleem erbij..….kosten omdat een proces ingang was gezet.. kosten om de boel te annuleren…..en zo hebben zij die kunnen schrijven en rekenen….behoorlijk schurken streken ontdekt en bij wet uitvoeren…..daar moet een einde aan komen.


  Maak melding
 48. Het is weer ik, dan me familie en me beste vrienden.
  En de rest??

  Maar interessant is niet alleen dit bericht. Ook is mij opgevallen dat men steeds meer zaken met Nederland cq Nederlanders doet. Een kwestie van eigen braaksel inslikken?
  Waar blijven de activiteiten van de Chinezen, Turken etc.
  Volgens mij denken ze: Nu ff niet.


  Maak melding
 49. Bifa, hou er maar rekening mee dat straks een gedeelte van de paarse kamp gaat overlopen. Deze mensen hebben allemaal medische hulp nodig. Jarenlang zijn ze geindoctrineerd geweest van de paarse evangelie. Virago 535 zat bij de harde kern.
  Kennelijk is er ook geen geld meer om broodjes bakkeljauw uit te delen.


  Maak melding
 50. kopen, kosten kopen, dat is nou eenmaal het spel. je kunt ook huren. of je hebt helemaal geen clientele in frankrijk, dus je hoeft er niet te zijn. maar ja, je wilt geld opmaken, dus je moet er wel zijn.


  Maak melding
 51. koos

  dat zou jij graag willen.
  het is ook bekend voor de su regering dat frankrijk een eu land is,dus dit komt niet als een verassing, maar als verwacht,dus dit is geen verassing voor su,maar een duidelijkheid van tegenwerking.
  dat een ontwikkelings land als su vorderingen maakt is natuurlijk een doorn in het oog van die europese bedriegers die proberen op alle fronten om su in hun greep te krijgen.
  als zij denken om op deze manier druk uit te oefenen zal straks hun eigen nekslag worden.
  ik zou het niet erg vinden als su die ambasade in frank-rijk(het rijk van anne frank)op slot zou zetten,of helemaal weg uit frankrijk zou gaan en hun met hun problemen laten.


  Maak melding
 52. @iiiiiii, dan vind je het ook niet erg als die Eur. 5 miljoen aan belastinggeld door de plee wordt gespoeld. Want dat geld zijn ze dus kwijt. In de eerste plaats had Suriname niets te zoeken in Frankrijk. Het is de grootheidswaanzin van deze regering dat een aanslag pleegt op de portemonnee van de harde werkende burgers. Misschien je daar eens over nadenken. Als je alle feiten op een rijtje zet, dan zul je zien dat Bouterse alleen luchtkastelen verkoopt.


  Maak melding
 53. !!!!!!: Als het bij de Surinaamse staatsdebielen bekend is dat Frankrijk een EU land is een NAVO partner en hoe de onderlinge staatsrechtelijke relaties in elkaar steken durf ik in twijfel te trekken, aangezien ze stuk voor stuk hele en halve analfabeten zijn en van Internationaal-staatsrecht enj diplomatie geen kaas gegeten hebben.

  En wat let je staatsdebielen en maffiamaatjes om de Ambassade die nog steeds geen Ambassade is te sluiten?
  In Parijs zullen ze hen niet missen.
  Integendeel een karwei minder voor en Interpol en de Franse geheime dienst om de veroordeelde criminele en massamoordverdachte Ambassadeur en hun criminele activiteiten in de gaten te houden.

  En Su kan ook wegblijven bij de besprekeningen van de EU/ACP vergaderingen, want ze hebben toch niets te melden, en volgens jou zijn de Europeanen bedriegers dus waarom zou Sur.uberhaupt met bedriegers aan tafel gaan zitten.
  Alhoewel dat gezegd hebbende de Sur.leiders zijn behalve staatsdebielen zelf ook gediplomeerde leugenaars en bedriegers dus kijken wie elkaar overtroeft. De Europeanen hebben als pre dat ze ontwikkeld zijn en weten waar ze het over hebben.

  !!!!!! Have a nice day….


  Maak melding
 54. koos
  De eigenaar wil meer dan de eerder afgesproken vijf miljoen euro.

  begrijp jij het nu of niet.
  die vijf miljoen euro was nog in aanbetaling,en als de eigenaar ineens aankomt lopen en zegt dat hij/zij meer wil dan die eerder afgesproken bedrag,dan klop het niet.
  dus su kan zich terug trekken en een groot gedeelte van die vijf miljoen terug vorderen,omdat dat niet afgesproken was.
  het heeft niks met grootsheid waanzin te maken maar met mogelijkheden scheppen die voordelig voor su zou moeten zijn,en als dat niet bij de ene kan wil niet zeggen dat het bij de ander niet kan.frankrijk is maar een optie net als derest van die eu landen.

  over luchtkastelen gesproken;;is die ambasade in frank zijn rijk dan ook luchtkasteel,zijn de ontwikkelingen die in su nu op dit moment plaats vinden dan ook luchtkasteel.

  het wordt tijd dat jij in su komt en zien hoe er hard gewerkt wordt,dan zal jij niet zoals een verstandloze jij woorden uiten maar er goed over na denken hoe het vork in de steel zit.


  Maak melding
 55. Bouterse is diep teleurgesteld in zijn discipelen. Blijkt dat er niet alleen wordt verspild maar dat ´s lands gelden gewoon op slinkse wijze worden verduisterd. De kwestie rondom de Ambassade stinkt. Dat ruikt Bouterse ook. Maar hij doet niets! Dat maakt hem buitengewoon ongeloofwaardig als hij met krokodillen tranen beweert dat er wordt ´verspild´. Een parlementair onderzoek is dringend gewenst!!!!!!!!!!


  Maak melding
 56. who cares,henk

  ik heb enige begrip wat jullie(redimusus)posting betreft”alleen ben ik er niet mee eens.

  diplomatie kan elke form aannemen,net als politiek,het is hoe jij het uitvoerd”diplomatie en politiek zou,als het goed uitgevoerd wordt,een wereld vreedzaam gedracht teweeg brengen”wat nu niet het geval is”omdat er ook geen werkeloosheid of armoede voor zou komen”kijk goed om je heen en zie wat jou europese lijders ervan maken.
  en ja de europeanen hebben als pre ontwikkeling,maar die ontwikkeling wordt tenkoste van arme landen gerealiseerd en niet vanuit eigen bronnen van grondstoffen en natuurlijke producten”dus wat jij zegt is helemaal in overeenstemming met die leugens en bedrog van de zogenaamde wereld lijders.
  en als wat zij een derde wereld land noemen, zien dat er onafhankelijke stappen ondernomen wordt zal er altijd een adder zijn die het op een of ander manier om het naar zijn zin(eu/acp)te krijgen”en dat vind ik geen gezonde instelling.


  Maak melding
 57. P.S.
  ZIJN ER NOG GEGADIGDEN DIE MEE WILLEN??
  Het mag.OOK DIE PAARSE ROTZOOI,MAG EEN KIJKJE KOMEN NEMEN. DAN KUNNEN ZE ZIEN WAT VOOR EEN TROEP HUN VOORTREKKERS VOOR HUN ACHTER LATEN.

  BELEAVE IT OR NOT, I AM GOING FOR REAL.


  Maak melding
 58. @iiiiiii, deze incompetente regering heeft gewoon de kleine lettertjes in koopovereenkomst niet gelezen. Een uit huis plaatsing incl vervanging van sloten kan alleen door tussenkomst van de rechter op goedkeuring rekenen.

  Geloof mij nou maar, daar moet je als aanvrager wel verdomde goede redenen voor hebben. Je zult altijd de onderliggende stukken aan de rechtbank moeten overleggen. Deze procedures nemen maanden in beslag. De Surinaamse regering moet op de hoogte zijn geweest over deze procedure. Dat dit als een donderslag bij heldere hemel komt is pure kolder.

  Als de regering haar gelijk had willen halen, dan hadden ze bezwaar bij de rechter gemaakt en desnoods via de media de gang van zaken uiteen gezet. Dit is allemaal niet gebeurt.
  Deze regering weet dat ze fout zitten.

  Dat de sloten van een ambassadegebouw zomaar vervangen kunnen worden is al bizar. Diplomatieke beveiliging van het gebouw was waardeloos. Vertrouwelijke informatie lag voor het oprapen. In nederland is dit ondenkbaar.

  Ben vorige jaar naar Su geweest. Wat ik gezien heb is het werk van oud president Ronald Venetiaan, de beste president die Suriname ooit heeft gehad !! Hieronder een recent filmpje van apinti. De man heeft verstand van zaken en het bedrijven van fatsoenlijk politiek. Bouterse is alleen bezig zijn neusholtes te vullen met witte poeder en geld tellen

  http://www.apintie.sr/vidi.php?vid=7276


  Maak melding
 59. EYE WHITNESS, moet je vooral doen.Neem vooral ook Who scares mee. Vraag spreektijd aan in het Surinaams parlement.De Nederlandse ambassade zit ook op je te wachten om je ondersteuning te geven.Ik wens je succes met je missie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES