Het antwoord van de dames op ‘Wan bromki fu Gado’

0

Na het maken van de korte vrolijke documentaires over Surinaamse mannen die praten over vrouwen Wan bromki fu Gado en Psst… schatje, werden de makers overvallen met de vraag wanneer ze het vervolg gingen maken waarbij de vrouwen over de mannen te horen zouden zijn.

Tss… je denkt!’ is de voorlopige werktitel van van het langverwachte antwoord van een aantal Surinaamse vrouwen op documentaires over Surinaamse mannen die praten over vrouwen. Vrolijk, ondeugend en zo nu en dan serieus.

Maar om deze nieuwe korte, vrolijke Surinaamse documentaire te financieren hebben de makers zesduizend euro nodig. Daarvoor hebben ze hun project op CineCrowd geplaatst. Dit is een non-profit stichting waar filmmakers hun ideeën voor films kunnen presenteren & pitchen aan het publiek. Iedereen, particulieren en ook bedrijven, kunnen zonder risico een bijdrage leveren en zo de realisatie van een film mogelijk maken.

Wil je bijdragen aan ‘Tss… je denkt!’, bezoek dan de CineCrowd pagina.

Hieronder nog ‘Wan bromki fu Gado’:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.