Herdenkingsavond: Ode aan overleden markante Surinamers

1

Radio Mart (Multiculturele Amsterdamse Radio en Televisie) organiseert op vrijdagavond 12 april a.s. in samenwerking met de stichting Surinamers Overzee (Surov) een speciale herdenkingsavond waarin een ode zal worden gebracht aan overleden markante Surinamers.

De inleiders zijn Ludwich van Mulier en Max Sordam. Van Mulier zal o.a. George Baker, Stanley Ferrier, Robby Lindeboom en Werner Duttenhofer memoreren. Ook zal hij ingaan op het politiek belang van eerbetoon aan verdienstelijke landgenoten.

Max Sordam zal het hebben over hoe het voelt om Surinamer te zijn en de vraag voorleggen ‘Is de strijd voor identiteit overbodig of noodzakelijk?’ De inleidingen en discussies zullen, door Radio Mart de Multiculturele Amsterdamse zendgemachtigde, op een nader te bepalen tijdstip worden uitgezonden.

De locatie is Radio Mart: Heathrowstraat no 3 1043 Sloterdijk tegenover NS Station Sloterdijk Amsterdam. Aanvang 19.30u.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.