‘Birmese, Russische en Koreaanse seksslaven in Suriname’

34

PARAMARIBO, 5 apr – In Suriname worden vrouwen uit Brima, Rusland en Korea vermoedelijk als seksslaaf gehouden. Dit zegt Ruth Wijdenbosch, ondervoorzitter van het parlement. De vrouwen zouden slachtoffer zijn van mensenhandel. Volgens de Centrale Inlichtingendienst, CIVD, heeft Wijdenbosch het aan het verkeerde eind.

“Uit de lucht gegrepen”, zo citeerde minister Soewarto Moestadja de CIVD. Het was zijn antwoord op beweringen en vragen van Wijdenbosch. Het zou niet waar zijn dat buitenlandse vrouwen ingezet worden als seksslaaf. Wijdenbosch zegt te weten waar ze over praat. Er is wel degelijk veel aan de hand. Er zouden nu getracht worden “het meisje uit Rusland Suriname uit te krijgen”, zegt Wijdenbosch tegenover de Ware Tijd.

Zo dit waar is, betekent dit een misser voor de CIVD. Wijdenbosch denkt eerder dat de regering zaken tracht te bagatelliseren: “We hebben een zeer ernstig probleem met mensenhandel in Suriname.” De autoriteiten zouden niet genoeg inzetten op een degelijke aanpak. Eerder heeft de Amerikaans regering Suriname aangemerkt als land waar mensensmokkel welig tiert. Wijdenbosch vindt het hoog tijd voor meer ernst en verwacht dat de regering een verklaring geeft in het parlement.

34 REACTIES

 1. De zoveelste luchtballon met valse lucht gevuld om de regering in diskrediet te brengen. Het lijkt alsof het NieuwFront niets anders te doen heeft.Een genante vertoning van het Nieuwfront.Surinamers die met Russiche vrouwen zijn getrouwd en die in Suriname wonen, ik ken een aantal, krijgen straks de verdenking van criminelen boven hun hoofd.


  Maak melding

 2. Het Surinaamse volk moet her-op-gevoedt worden, want we de jeugd op straat doet tijdens de AVD is niet normaal. ik ben altijd een pasieve loper geweest, maar in het verleden hadden wij dit soort taferelen niet met onze jeugd.


  Maak melding

 3. door alleen

  Het Surinaamse volk moet her-op-gevoedt worden, want we de jeugd op straat doet tijdens de AVD is niet normaal. ik ben altijd een passieve loper geweest, maar in het verleden hadden wij dit soort taferelen niet met onze jeugd.


  Maak melding

 4. ha ha ha, die hoerenbazen zijn gewoon ondernemers maar helaas is Suriname aanlokkelijk voor dit soort praktijken. Slechten trekken nou eenmaal slechten aan.

  Wacht maar totdat die Turken ook naar Suriname komen en jullie dochters de prostitutie in helpen en ze uitbuiten.

  Helaas kan en mag voorlopig weer alles in Suriname.

  Jammer dat deze regering ten aanzien van alles gelogen heeft tegen zijn volk waar die nou echt voor zou staan.

  Corruptie met wortel en tak bestrijden zei Bouterse letterlijk!. Dankzij de corruptie zullen deze wantoestanden stand blijven houden.


  Maak melding

 5. Dit kan ik niet goed praten….en nog erbij de suri vrouw komt pomp kerel te kort en het geld gaat via een bal pijp het land uit…..en dan komt de regering vroeg of laat meer en meer geld tekort……die idioten ballen de hele dag en er komen geen kinderen….ano law Sranan man law..soso dondon kaw.


  Maak melding

 6. Deze mensen komen nooit met bewijs en dat is jammer.
  Als zij slim is komt ze met bewijs…..gewoon de plekken aanwijzen of straat huis of adres door geven……dan weet de bevolking waar mannen kracht naar toe gaat en waar het geld van het land ook naar toe gaat.


  Maak melding

 7. minister Soewarto Moestadja de CIVD lult uit zijn nek!
  Soewart en als het waar is??? Hun terug posten en jou vrouw/gezin daar neer zetten??

  Natuurlijk komt het hardst aan als de waarheid gesproken wordt!! Van mij mag de gene wier dat toelaat zijn vrouw/gezin ook mee laten doen!! Komt Bouta en zijn zijnen, Somo,Brunsie wel op af!!


  Maak melding

 8. tja wat doen we hiermee, ik denk niet veel, en daar overzee moet ik het nog zien of ze ingrijpen, want de sekshandel in Suriname tiert welig, en kopstukken doen mee. Dus na wang moeilijk torie.


  Maak melding

 9. En altijd moeten er weer buitenlanders aan te pas komen om het vuile werk af te werken voor de Surinamers…

  Terwijl de werkloze Surinamer staat toe te kijken hoe hun banen worden weggepikt…


  Maak melding

 10. @Ik Zeg Je,
  Dat is hun zogenaamde tactiek, van alles roepen maar niks hard kunnen maken.
  Front is gewoon een hele zwakke oppositie, zie die Jogi, Sheilindra, Randjitsingh, Coblijn ze roepen van alles maar kunnen niks bewijzen.
  Is het niet opgevallen dat alles wat ze roepen, ze niet bij worden bijgestaan door hun leider Santhoki?
  Omdat die wel beter weet en niet zo dom is.
  Als je keiharde bewijzen hebt tegen je tegenstander, moet je hem of haar vastnagelen aan de schandpaal.


  Maak melding

 11. Alles gaat fout in Suriname met deze criminele NDP regering aan het hoofd van ons geliefd land!!Als je nagaat dat de pseudo ‘presidentje’ regeert met AMNESTIE…dan ja dan weet je dat het nooit goed zal gaan……God helpe ons!


  Maak melding

 12. Mw Wijdenbosch heeft gelijk dat ze als parlementslid en vrouw dit aan de kaak stelt. Maar ze moet wel met bewijzen komen zodat dit uitgezocht kan worden. Anders is dit alleen maar gebakken lucht. wees transparant.

  als er een (wets) artikel bestaat kan mw Wijdenbosch zelf of via haar politieke leider, de CIVD, op hun verantwoordelijkheid wijzen.

  Ik rust

  Djamoe.


  Maak melding

 13. De NDP-ers zullen dit keihard ontkennen, want het gros van hen zit in de drugs- en vrouwenhandel en andere gerelateerde en witte boordencriminaliteit.


  Maak melding

 14. =Aanhang van Bouterse, Suriname zal nooit vooruit komen aan de manier van denken. Heel krom allemaal.

  =Als het werkelijk zo is dan zorg je ervoor de jeugd te beschermen en het heeft NIETS met de NPS te maken.

  =Ik heb geen partij, maar vind Santhoki wel intelligent genoeg wat hij allemaal zei in de branding. Hij is van de VHP, maar als persoon is hij wel tof.


  Maak melding

 15. Wijdenbosch heeft wel degelijk gelijk; die criminelen casino,s uit Turkije neergestreken in suriname zijn criminelen die daar ook mee bezig houden. Braziliaanse dames daarin tegen kiezen zelf om het beroep in diamond uit te voeren zonder dwang…dit rotzooi is in grote mate ook in nederland aanwezig. vooral uit roemenie…..dood maken die pooiers die daarmee bezighouden; het zal je dochter maar wezen heren, dan kijk je niet gauw de ander kant op!!!


  Maak melding

 16. En deze problemen zijn groter geworden vanaf die witte mannen Suriname hadden ondekt als vakantieland en om zich er te vestigen en die probleem zal velen malen groter worden als de Turken dalijk massaal in Su arriveren, kijk maar naar Holland, die Hollandse mannen gaan op seksvakantie’s naar de Filipijnen, Thailand, tegenwoordig ook Suriname en de Turken spelen graag de pooier om hotel enz neer te zetten in Turkije en in NL cafe’s en om rond te rijden in grote auto’s.

  Suriname leert NIET van de fouten van andere landen terwijl ze wel die gelegenheid hebben, maar ze hebben oogkleppen op in de regering.


  Maak melding

 17. Mensen als sexslaven aanwenden is uit den boze en daarop mag voor wat mij betreft de hoogst mogelijke straf worden geëist/gevonnist. Aan de andere kant waren er geen grenzen toen God de wereld schiep. Wij mensen hebben grenzen gemaakt en verboden ingesteld. Wanneer het water komt en als de tekenen niet bedriegen zal dat niet meer zo lang duren, zullen controleposten als sneeuw voor de zon verdwijnen. De mens gaat daarnaartoe waar het beter of goed toeven is! Wie bent gij om mijn domicili te willen bepalen ?


  Maak melding

 18. Mensen als sexslaven aanwenden is uit den boze en daarop mag voor wat mij betreft de hoogst mogelijke straf worden geëist/gevonnist aldus die boy from Para!

  🙂 hij die > op de vlucht < aan het wandaden is krijgt amnesty 🙂


  Maak melding

 19. Ja Ruth.

  Criminelen hebben een andere cultuur en gedragscode: :” Alles recht praten, wat krom is
  en met de beschuldigende vinger wijzen naar de anderen.”

  Neks no fout.


  Maak melding

 20. ‘Birmese, Russische en Koreaanse seksslaven in Suriname’, luidt de kop.

  Verschillende smaken voor dezelfde duivel: de mensenhandelaar. Opvallend: onder Dada Bouterse is er nog nooit zoveel vrouwenhandel geweest. En wat doet hij eraan? Nada, niets, nothing, geen zooi. Dat zegt toch wat?


  Maak melding

 21. @Who cares
  Jij schreef:”MEDUSA Het zijn 1 en dezelfde persoon”!

  Ik schreef:Who cares LOOD OM OUD IJZER!
  Who cares,who cares?No body!

  Dat wil eenvoudig vertaald zeggen:-
  “Who cares(jouw naam),wie maakt zich daar nou zorgen om dat het de een en dezelfde persoon is!
  Of (als je wil) wie stoort zich daaraan?
  En ik beantwoordde die vraag zelf met “NIEMAND () no body!

  WHO CARES moet ik je ook nog Engels leren?


  Maak melding

 22. Kijk dat ding is eenvoudig niks legaliseren, maar als er ergens…. waar dan ook in het land…. men bil poes of latino verkoopt moet men zich laten registeren bij BOG ..want het zijn zeer gevaarlijke ziek makers en oh whee suma no dwing….en als er buitenlanders zijn deze moet melden wat hij/zij komt doen is het land, zo niet….direct het land uitzetten en alle bezittingen verbeurd verklaren…puru law anga hebzucht gi din.


  Maak melding

 23. MEDUSA: Ja ik had graag engelse les van je gehad, maar helaas je bouwt af,. ( gelukkig) dus ga ik op zoek naar een echte engelse lerares!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.