dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment‘Ik heb Rick Ross gevraagd of hij de duivel aanbidt’

‘Ik heb Rick Ross gevraagd of hij de duivel aanbidt’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 apr – De Amerikaanse rapper Rick Ross heeft enkele vragen te verwerken gehad van politicus en showorganisator Ronnie Brunswijk. De gastheer wilde beweringen natrekken van lokale evangelische leiders. “Ik heb hem gevraagd of hij de duivel aanbidt. Hij geeft gezegd dat het niet waar is”, zegt Brunswijk.

Als het antwoord bevestigend was geweest, zouden wellicht bosjes Surinaamse fans teleurgesteld worden. “Ik heb hem gevraagd om dan niet hier te komen”, zegt Brunswijk tegenover de Times of Suriname. Overigens vindt de politicus dat met name evangelische leiders voorzichtig moeten zijn met het ventileren van inzichten en standpunten. “We wonen in een democratisch land en de grondwet zegt dat iedereen de vrijheid heeft om zijn godsdienst te belijden.”

Het zou als helemaal ondemocratisch zijn als een minderheid de rest zijn wil zou mogen opleggen. De evangelische leiders, waaronder Steve Meye van Gods Bazuin, willen een boycot. Het liefst zagen zij Rick Ross helemaal niet naar Suriname komen. Het laatste blijkt dus niet haalbaar meer. “Ik weet niets van satanisme. Ik heb gezegd dat ik een populaire artiest naar Suriname wil brengen en dat heb ik gedaan”, aldus Brunswijk. ‘The Boss’ geeft één show in het André Kamperveen stadion.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

50 REACTIES
 1. God houdt ook van de duivel.Maar God verfoeit de daden van Satan.Zolang Ross niet dodend en rovend door het land trekt,is er niets aan de hand.Gaat pas erg worden als hij bout als de Satan en priester van de voodoo ontmaskert.


  Maak melding
 2. Het is triest in de wereld dat de joden goden uit maken wie god is of duivel.Als je het bloed vergieten van de mensheid ziet dan zie je wie de duivel is.Elke dag wordt er bloed geofferd aan deze goden.Ronnie de goden van je voor vaderen moet je niet vergeten,uit jou cultuur weet jij dat deze vraag niet gesteld had mogen worden.


  Maak melding
 3. Rick Ross moet Brunsie vragen of hij,brunsie,DUIVEL bouta aanbidt!!!
  Rick moest het eens weten,
  De grote Duivel van Suriname is bouta gevolgd met somo en brunsie als duivels no 2 en 3!!!


  Maak melding
 4. Ray dat jij de DUIVEL aanbid wil niet zeggen dat iedereen het ook doet.

  Dit krijg je wanneer je teveel met de DUIVEL bezig bent, you’re lost and damned.


  Maak melding
 5. De zogenaamde aanbidder van DADA vraagt aan R.R. of hij daadwerkelijk de DUIVEL aanbidt.

  Soso lafu. Wat een grappenmaker zeg!

  Maar wil je ook rijk worden?

  Beging een Kerk/Sekte.
  Wordt TV-dominee
  Er zijn legio voorbeelden te noemen.
  B.v. oplichter Maasbach & CO.
  Raadpleeg de volgende site.

  http://www.visionair.nl/ideeen/filosofie/rijk-worden-begin-een-kerk/

  Maar er is een oplossing voor Lonnie Brunsie om tot zichzelf in het reine te komen.

  Sleep die oplichter van een STEVE MEYE WONDER naar de show van R.R.
  En deze zal hem ook bekeren.
  STEVE MEYE WONDER wordt met z’n ‘string’ bekeert op het podium tijdens de show van R.R.

  ‘The Boss’ geeft één show in het André Kamperveen
  stadion.

  Dus onze (pero) de cassaveteler zal ook zeker aanwezig zijn.
  Want hij moet ook wat bijverdienen met z’n snorder activiteiten.


  Maak melding
 6. De duivel bestaat!!
  Hij heet Desi Delano Bouterse, en hij heeft 40 srtuikrovers om zich heen, en een hele horde domme ongeletterde achterban!!!!


  Maak melding
 7. @Afu ede
  Hallo Afu ede als ik de duivel zou aanbidden dan zou ik toch in Ocer zitten en een paarse aanhanger zijn van de paarse duivel Bouta!
  Zie je dat gebeuren Afu ede , Neen toch?!!
  ZO,neen ik aanbid de duivel niet!
  Dat kunnen wij helaas niet van jouw zeggen,je volgt de paarse duivel , letterlijk in alle gaten en hoeken !!


  Maak melding
 8. Whahahahahahaha, Lonny heeft een interview afgenomen.

  Beste Lonny, wat is het verschil tussen deze artiest en de kaboela-achtige dansers en danseressen die we vanaf vandaag bij de start van de avondvierdaagse mogen aanschouwen of op de kaboela-feestjes????


  Maak melding
 9. Sorry maar Ronnie dong ekte.
  Als Ronnie zich had verdiept in Rick Ross dna had hij geweten dat Rick Ross de grootste leugenaar is.
  Rick Ross heeft ontkend dat hij gevangenis bewaarder is geweest terwijl er fotos van hem zijn in uniform en z;n arbeidsvoorwaarden werden gelekt.

  En de geestelijke leiders in Suriname hebben geijk.
  Rick Ross aanbid de duivel. Dat is een feit.

  http://beginningandend.com/rick-ross-holy-ghost-satanic-rap/


  Maak melding
 10. @Aboikoni

  Oja??!!
  En als Ronnie zich een beetje meer verdiept zou hebben in zijn eigen figuur zou hij gemerkt hebben dat hij samen met somo de overige surinamers verkocht had aan de GROOTSTE DUIVEL van Suriname!
  Kom het nu niet opnemen voor de duivel Brunsie,okay Aboikoni!


  Maak melding
 11. Ik zou mij veiliger voelen in gezelschap van Rick Ross dan met Lonnie, Bobo, Somo, Steve Meyer, Dino, hele kabinet, parlement, min van juspol, min van defensie etc etc.

  Op een ander nivo, de duivel en god zijn broers, de duivel wilde een coup plegen tegen zijn broer en werd verbannen. In Suriname was die coup juist succesvol en god werd verbannen en nu hebben de duivelaanbidders zich gecamoufleerd en strooien zand in de ogen van de bevolking.

  Rick Ross moet toch even nadenken over de IQ van Surinamers na het verhoor.


  Maak melding
 12. O O What a stupid question,welke satanish zeg dan aan een niet satanish dat ie een satanish is?Kinderachtig hor. God becherm ons geliefd Suriname. Ik comandeer alle machten die de R R en groep brengen te gaan verdrinken in zee. In Jezus naam amen.


  Maak melding
 13. Sang ray en who cares in een een tweetje. Wanneer deze twee gasten het over de duivel hebben, dan mag je je borst natmaken. Zelfs de duivel krijgt kippevel bij het aanschouwen van deze twee leipe figuren. Ooit wilde deze debielen hun ziel aan de duivel verkopen en die heeft geweigerd, zo verrot is hun ziel. kan je je voorstellen dat zelfs de duivel heeft geweigerd.

  Trouwens ik ben weg, het ruikt naar zwavel.


  Maak melding
 14. @Afu Ede

  HMMmmmmmm …praat over de Duivel en Afu ede is als de kippen erbij om de wereld te laten weten dat ze persoonlijk in contact is met de DUIVEL in het duivelse hoofdkwarier OCER!!
  Toen volgens AFU Ede sommigen hun ziel aan de duivel wilde verkopen stond ze naast de DUIVEL als zijn getuige!!!!of als zijn duivelse advocaat!!!!!

  Whahahaaaaaaaahahahaaaaaaa….


  Maak melding
 15. Hahahaha,
  Wat een rare die Brunsi.
  Hihihi, ik kom ni bij.
  Brunswijk vraagt aan de man of hij de duivel aanbidt..
  Wat zou de duivel daarop antwoorden zeggen ??? Hahahaha
  Of nee wacht wacht. Wat zegt een dief als hij gestolen heeft…
  Beambte “a no mi” (woei)


  Maak melding
 16. Het is toch lachwekkend dat gasten als Meye,bouterse en brunswijk de samenleving komen vertellen wat moreel ethisch verwerpelijk is.
  Het moet niet erger worden daar in die banana republiek van paars.


  Maak melding
 17. Als je niets op je geweten hebt hoef je de duivel niet te vrezen. Meye vergeet dat hijzelf de adviseur is van de duivel. Geef me dan 10x Rick Ross.


  Maak melding
 18. Zelfs indien Rick Ross de vraag van Brunswijk bevestigd had beantwoord, is dat zijn goed recht de duivel te aanbidden. Ook het geloof in de duivel valt onder het recht op godsdienst. Het fundemantele recht om niet in een God te geloven dient eveneens te worden gerespecteerd. Zelfs in een land als de VS die van oorsprong joods/christelijk is, heeft het recht op godsdienstvrijheid verankerd in haar grondwet. Indien men zich als christen of wat het ook moge zijn, beledigt voelt, dan dient men zich te wenden tot de rechterlijke macht. Punt uit!


  Maak melding
 19. “Overigens vindt de politicus dat met name evangelische leiders voorzichtig moeten zijn met het ventileren van inzichten en standpunten. “We wonen in een democratisch land en de grondwet zegt dat iedereen de vrijheid heeft om zijn godsdienst te belijden.”
  Het zou als helemaal ondemocratisch zijn als een minderheid de rest zijn wil zou mogen opleggen.”

  Blijkbaar zegt zelfs een criminele laagopgeleide zakkenvuller als Brunswijk af en toe iets zinnigs.

  Dat gezeik van die schijnheilige evangelistische leiders neem ik overigens met een flinke korrel zout, als ze echte duivels en duivelsaanbidders willen zien dan hoeft dat hypocriet tuig alleen maar een blik in de spiegel te werpen. Ze hebben het recht niet om hun moraal op te leggen aan anderen, ze lijken in dat opzicht wel op fundamentalistische moslims en andere reli-gekkies.


  Maak melding
 20. Steve Meye gaf vorige jaar tijdens een happening op het onafhankelijksplein met zijn “lijders” aan dat een ieder die tegen zijn president is een vijand is van het volk.
  Steve Meye wordt betaald om zijn werk te doen voor zijn “lijder””
  Deze “Bisshop is onpartijdig”en kan niet serieus worden genomen.


  Maak melding
 21. Aaaii boi.

  Ik ga Bouta,Somo en Ronnie of wie dan ook hier niet verdedigen. Heb niet voor ze gestemd en ben nooit voor ze geweest hoewel het overgrote deel van hier dat ooit wel was.
  Enige dat ik kan zeggen is dat de geestelijke leiders gelijk hebben. Rick Ross aanbid satan.


  Maak melding
 22. zeer geachte ketting-rukkers….bij deze man valt er wat te trekken mi boi en dus, hou onze traditie in ere!!!

  yu love Su…yu love kaboella…yu love satan 🙂


  Maak melding
 23. Ik, Plato, hekel het christelijk fundamentalisme. Mensen die in naam van God anderen verketteren en voor duivel uitmaken. Deze methode werd veelvuldig gebruikt tijdens de Middeleeuwen. De verbranding van Jeane de Ark is daar een sprekend voorbeeld van.


  Maak melding
 24. @pasew

  Lonnie heeft een halve goudmijn om zijn hals en aan de armen hangen.Maar geen enkele djoeka die durft wat van hem af te trekken.
  De kaboela wordt ook asi-wagi genoemd hahaha.

  En hun nachtclub heet Pikin Olo in de Hofstraat.Er komt een andere in de Hogestraat.
  Maar niet gaan hoor.Zelfs Belly en de politie durft dat niet.Net als bij de taxi bij de steiger naar Meerzorg.


  Maak melding
 25. Forummers, Odi odi.

  @pasew & co., fawaka mang?

  Wel wel!
  Een duivels dilemma voor de oplichter STEVE MEYE WONDER & CO.

  Want hij kreeg geen enkele steun van Bisschop Ronny Asabina.

  Hoe ziet volgens jullie de duivel eruit?
  Raadpleeg de volgende site.
  En let i.h.b. op (cerror):
  Want zo beweeg STEVE MEYE WONDER zich voor SRD. 6000,- n.p.m.

  http://forum.fok.nl/topic/821641/1/999


  Maak melding
 26. @Jacobus (cobie):

  Wel gaat STEVE MEYE WONDER stilletjes naar Pikin Olo in de Hofstraat.

  Want dit zegt hij steeds aan de bezoekers: Geef Uw Gulle Gave aan Mij.

  Maar nu is het afgelopen voor S.M.W.
  Want Lonnie Brunsie is nu boos en wordt hij niet meer toegelaten.


  Maak melding
 27. De moslims, hindoes, RK, lutheranen en andere geloofsorganisaties zijn vrijwel nuchter over de komst van Rick Ross. Zo hoort dat ook te zijn. Maar waarom al die ophef van Steve Meye?
  Daar kunnen 2 redenen aan ten grondslag zijn: ten eerste denkt Steve Meye via zijn functie als geestelijk adviseur van de president (niet van het volk!)godsdienstige invloed te winnen om zijn sekte te vergroten. Een tweede reden is dat Steve Meye ook moet concurren met andere godsdiensten en ook het secularisatie proces in Suriname. Het is een doorn in het oog van Steve Meye dat de scheiding van kerk en staat onstuitbaar is. Ook de ‘verlichting’ heeft haar intrede gedaan in Suriname. Hierop is de angst van Steve Meye gegrondvest.

  Wie heeft een andere mening??

  Plato


  Maak melding
 28. Een duivelsaanbidder vraagt aan een andere duivelsaanbidder of hij de duivel aanbidt. Ze weten allebei dat een positief antwoord pijnlijke consequenties heeft. Wie van de twee is tevens een uilskuiken? De persoon die het antwoord geeft of de persoon die de vraag stelt?


  Maak melding
 29. Steve kan toch, naar eigen zeggen, zieken op wonderbaarlijke wijze genezen door voor hen te bidden? Als hij naar het A. Kamperveen stadion gaat en door gebed Rick Ross (de aanhanger van Satan) in vlammen kan doen opgaan, ben ik overtuigd van zijn gelijk en ben ik de volgende dag een trouw lid van zijn kerk.


  Maak melding
 30. De vader van Stevie, Poetsie Meye oprichter van God’s Bazuin, is overleden.
  Alsof de duivel ermee speelt 🙂

  Satan meets Beelzebub (=opperduivel)


  Maak melding
 31. Wat te zeggen van de Rick Ross’ hier dagelijks op de site. HOOLIGANS zoals réétje (Ray), onze gewiekste molenaartje (Henk Molenaar), miss Koos(je), Esmerald e-smer al – zij stinkt van verre -, Gmap – geen meisje als president -, pasew – hollands pas(poort) voor eeuwig, Wiep-Ding hindoestaan uit de oudheid zweept al te graag vrouwen, who cares de HOOLIGAN meeloper, midete? vraagt zich af of zo’n schepsel nog bestaat?, Plato met een plaat voor z’n kop. Dat zijn nou de echte Rick Ross’.

  De namen hierboven, over satanisme gesproken. Deze HOOLIGANS zouden weleens in de spiegel mogen kijken dan zien ze vanzelf meer dan Rick Ross.

  Maar of dit vast groep(je) relschoppers c.q. onze dagelijkse amokmakers het door hebben, dat Rick Ross vergeleken bij hun een engel is, valt te betwijfelen.

  Daarom gewoon blijven zeggen: jongens, HOOLIGANS ik vind jullie hartstikke geweldig. Deze komediespelers moeten wij koesteren. Zo blijven ze ons dagelijks vermaken en kunnen wij ons kapot blijven lachen.

  Dag HOOLIGANS, wij rekenen op jullie “bijdrage”.

  We benne benieuwd!


  Maak melding
 32. Akkoord met Mr R.B.
  Vrijheid van Religie/Godsdienst.
  Iemand die in God gelooft hoeft helemaal niet bang te zijn voor Satan/spoken/demonen, omdat God hoger is dan alles en ook alles aan God ondergeschikt is.
  Daarom had ik eerder niet gereageerd.


  Maak melding
 33. Steve Meyer als je problemen hebt met Rick Ross geef hem toch een beetje competitie op de dag en tijd van zijn concert. Dus in plaats van te zeuren, in het engels is het “give him a run for his money”.

  1 bid tot je god

  2 huur nog grotere gospel zingers uit Suriname, Amerika, Holland, Afrika

  3 Gratis toegang

  4 Gratis eten en drinken

  5 Zie zo kan je meer zielen vinden voor god en ook winnen van lonnie.

  6 Als je verliest geef de schuld maar aan de duivel of betwijfel aan het bestaan van je god.


  Maak melding
 34. he he : Had je ook nog een mening over het onderwerp, zoniet ga maar weer op visite bij WITTIE Houston en Bobby BROWN, en laat je neusgaten nog eens een paar keer over het zilverpapier gaan, en voeg je daarna weer bij je matties in OCER. Have a nice day!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES