Informatiebijeenkomst voor kraamhouders Kwaku Summer Festival

28

Het Kwaku Summer Festival gaat dit jaar zeker door. Voor het eerst zal er entree worden geheven. Maar de organisatoren, ook bekend van de Uitmarkt en het Keti Koti Festival, zeggen dat het publiek ook een volwaardige programmering tegemoet kan zien. De toegangsprijs wordt laag gehouden op 2,5 euro. Mensen met een stadspas mogen 1,5 euro betalen. Er wordt nog nagedacht voor staffel tarieven voor alle 4 weekenden.

Inmiddels is de website www.kwakusummerfestival.nl in de lucht en geniet de Facebook pagina overweldigende belangstelling. Voetbal wordt weer het middelpunt van het festival en zal voor jeugd, senioren, veteranen en vrouwen worden georganiseerd op het ultramodern sportcomplex van Zuidoost-United.

Op dinsdag 2 april a.s. staat een informatiebijeenkomst gepland voor kraamhouders die belangstelling hebben in deelname aan het Kwaku Summer Festival 2013. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadsdeelkantoor van A’dam Zuidoost aan het Anton de Komplein en begint om 19:00uur. Inloop vanaf 18:30u. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

28 REACTIES

 1. voorlopig hebben wij te maken met een koude lente, wie weet dat naar mate de kwik gaat stijgen, ook de bestuurlijke temperament omhoog gaat alsook de entree!!

  wij Su kunnen immers slecht tegen zonlicht…

  soso trobi 🙂


  Maak melding

 2. Jongens jongens jongens, niet te geloven, die sukkels gaan toch door met deze shit, geld ervoor vragen, wat krijge je ervoor, geen ene moer, wat een zielige lui.
  Ze denken dat ze die sfeer weer erin kunnen tampen,
  zoals het toen was, echt niet.


  Maak melding

 3. Mevr.Forster en partner hebben al bewezen dat zij BEST kunnen organiseren.Zie het keti kotiefestival in het oosterpark.Wie hterover op en aanmerkingen heeft is gewoon flauw.En laat zo’n organisatie proberen ’t festival te organiseren dan zien we dat anderen ’t ookwel kunnen.Ik hoop zo dat er dan minder geklaagd/gescholden zal worden op de nietszeggende Su radio in Ned,want laten wij eerlijk zijn er wordt zoveel stomgekletdt op de Su radio .Elke presenterende man/vrouw denkt dat hij/zij beter is dan de ander en ding bellers tak mie dja.Eens kan er ook een kwakoe festival georganiseerd worden zonder Emiel Esajas en Glenn Codfried.Mijn god man Yvette forster en Co ik wens jullie alle succes toe.Go for it meid en co. Grt.
  Glenny.


  Maak melding

 4. Een reactie op wat hierboven staat, op mij gericht, ik heb het puur over dat Kwakoe gezeik, de andere festiviteiten waar ook in Ned boeien mij niet,leuk voor diegenen die er naar toe gaan. Kwakoe en wel die gasten eromheen zijn allemaal patjakkers, eigen belang, geld achter over drukken, het festival is al jaren een rommeltje. En die bijdrage, gelul vooral bij Kwakoe, elders die bijdragen, ok, maar dan heb je wat aan.


  Maak melding

 5. Ferdi voor iemand die het allemaal gelul vind, besteed je wel veel tijd om te reageren. Heeft je moeder je nooit geleerd dat als je niets goed kan zeggen, het beter is om te zwijgen? Stereotype Suri die zijn eigen kondreman geen moer gunt omdat je zelf waarschijnlijk een grote minkukel bent.


  Maak melding

 6. leuk Tedje, die tweede zin van jou, en nu even mijn reactie op een reactie, op mij, we zijn vrij om te reageren, punt 1, dat maak ik uit, Kwakoe gun ik niets een waardeloze gedoe, ik ben niet de enige, duidelijk.
  Wat de kondremang verder doet en bereikt heerlijk toch,
  die gemeente in Amsterdam dat vind ik jammer, had het moeten dwarsbomen, en let op het wordt weer een gelazer
  en meer.


  Maak melding

 7. Ik vind het te gek voor woorden dat men ondanks de recessie de njang, dringie en priesierie mentaliteit niet probeert te beteugelen. Het kwakoe festival is een gelegenheid voor allerlei geboefte om hun slag te slaan in het byzonder de organisatoren, onder het mom dat ze iets voor de gemeenschap doen. Wat mij betreft mag dit festival afgeschaft en vervangen worden door iets educatiefs


  Maak melding

 8. who cares mijn belastingeld geeft mijn president aan jullie en dat werkt niet .nemen jullie het bij jou geliefde rutte .
  dat wilde ik aan jou kwijt .
  bouta go go


  Maak melding

 9. Ik weet niet of de organisatie corrupt is. Dit wordt wel sinds de jaren 70 georganiseerd, noem maar een andere Surinaamse activiteit wat al zo lang bestaat. Als er een organisatie is van de autochtonen, maken we ons toch niet druk of ze nou geld verdienen of niet, maar als het om onze eigen mensen gaat, maken we ons daar altijd druk om. Het zou mooi zijn als er geld van de eigenbijdrage overblijft dat dit aan een goed doel in suriname wordt geschonken. Het is goed dat een ieder een eigen mening heeft, maar blijf aub beleefd en respectvol met elkaar omgaan op deze site. Suriname is het voorbeeld voor de rest van de wereld voor een multiculurele samenleving en dat zien we op Kwakoe festival ook terug een mooie happening.


  Maak melding

 10. FRANK ABDOEL: Het Kwakoe festival is allang geen festival meer met uitsluitend en alleen een Sur. karakter.
  Afrikanen Caribische Nederlanders en andere etnische groepen hebben een prominente rol hierin dus waarom zou er geld naar Suriname moeten afgezien van het feit dat er altijd verlies geleden wordt en de Gemeente Amsterdam altijd heeft moeten bijspringen.


  Maak melding

 11. PERO: Jij betaald geen belasting,niet in Sur. want je leeft van een uitkering van de Gemeente Amsterdam, dus ook in Ned. betaal je geen belasting.
  En het geld van DDB aan Kwakoe is toch geld verdient met zijn criminele activiteiten als drugsbarron!


  Maak melding

 12. Who cares Whocares Who cares ala sma abie ing matie a lobing joe wang no lob mie.Who cares mie no e barie joe moro.Joe o kirie mie,want de domme GEESTEN hebben ’t idee dat je even hersenloos bent likie ding,maar jij Who Cares komt steeds weer om de hoek MET je hamer/moker sang joe e timmre of mokro ding en joe e mep ding boeng.Ai we betalen geen en nergens belasting dan doen we alsof.Who Cares ala sma e werie wang pyama behalve joe joe dat de na aai joe no e sribie echte,echte.Famirie ik lach me krom mi no e kong bij.Wat heeft men toch droge ogen om dat belastinsverhaal te beweren.Aijajai mie gado Who Cares dies a no skoto kies mie ,maar dies na a oplettende niet slapende Who Cares kies oeng.Hahahaai.Odi.
  Glenny.


  Maak melding

 13. Leuk!
  Geen probleem om entree te betalen.
  Ik hoop dan ook, dat het feest naar een bepaald niveau wordt opgetrokken.
  Geen kaboela-gezeik aub er zijn ook normale surineds die rustig willen genieten van het samenzijn met oude (school)vrienden, onder het genot van een hapje en een drankje.
  Mss prikkeldraad om de salsa-party-tent is ook prima.


  Maak melding

 14. kwakoe-kwaku of hoe dan ook was niet zo als nu voor de mensen die het weten . datb gezeur een paar jaren terug over dat er geen zinkplaten meer gebruikt mochten worden vanwege de veiligheid en windsterkte is gelogen . ik ben zelf in de bouw er zijn tal van manieren om die platen goed vast te maken . kijk naar die tuin huisjes langs de weg of elders daar gaan de mensen ook in slapen wat hebben zij als dak boven hun hoofd in die houten hutjes ? . zijn de gemeentes dan niet bang daarvoor ? , maar schrijven wel een vergunning daarvoor uit . dat wil zeggen die subsidie moet in hun handen terug komen . die tenten zijn te duur {witte} .


  Maak melding

 15. En ik denk dat de wet ook nog zeg dat er in een park ten tijde voor het publiek is en e als je entree vraag dan moet je alles in een gesloten tent houden in het park . dus ik snap die twee euro vijftig ook niet , omdat het gebeuren altijd een open feest is geweest voor het publiek groot en klein . en juist in zo een tijd !!!!!! MENSEN IK ZOU ZEGGEN GA GEWOON ERGENS IN GASPERPLAS MET UW KINDEREN WAT ONDERNEMEN OF ERGENS ANDERS


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.