woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijEvangelische gemeenten: satanist niet welkom in Suriname

Evangelische gemeenten: satanist niet welkom in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 mrt – Het idee van parlementariër Ronnie Brunswijk om eens ‘niet een Jamaicaanse artiest naar Suriname te halen, kan alsnog schipbreuk lijden. Dit dan als het ligt aan bisschop Steve Meye, voorzitter van de Vereniging van Volle Evangelie- en Pinkstergemeenten en Bedieningen in Suriname, VVEPS. Toprapper Rick ‘Da Boss’ Ross zou een satanist zijn. Meye, geestelijk adviseur van president Desiré Bouterse, vindt dat Ross Suriname niet binnen mag.

Zoveel als de nationale veiligheid zelve zou op het spel staan. “Het is niet zomaar kritiek. Als we deze satanist de gelegenheid geven te komen en een concert te geven en onze jongeren gaan erheen, dan zullen de satanische manifestaties toenemen op scholen. Mensen zullen nog meer satanisch belast worden”, zegt Meye. Nogal wat onheil dus. Maar wat valt ook anders te verwachten van een man die ‘rebelleert tegen de overheid.’

En ook nog eventjes drugsmisbruik predikt en vrouwen vernedert. Menigeen vraagt zich wellicht al af welke rapper van enige naam of faam Suriname wel nog zou mogen aandoen. Opmerkelijk is Meye’s opmerking dat Bouterse op dezelfde lijn zit. Het staatshoofd zou zich een berg zorgen maken. Zorgen wellicht om al die schapen die – in de grootst mogelijke argeloosheid – al een kaartje kochten. Het moeten zo’n duizend zijn die al over de dam gingen. Net zoveel waren er in de voorverkoop.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

98 REACTIES
 1. De man die samen met de duivel op de podium staat heeft gesproken dames en heren.
  Deze twee schoften hebben protesterende jongenren uitgemaakt voor vijanden Suriname,Bouterse heeft mensen bedreigd,beledigd om de podium, vergeet papa touwtije niet . Steve en Bouterse kijken neer op de bevolking, wij moeten on afvragen of bouterse en meye de gewezen personen zijn die ons normen en waarde moeten bij brengen,de 1 is een criminele massamoordenaar en de andere misbruikt het woord van god. was niet deze zelfde steve die beweerde dat massamoordenaar bouterse door god is gestuurd.


  Maak melding
 2. Eerst weten wat andere bevolkingsgroepen binnen halen…jij weet van een en begint te schreeuwen als gek…..ka bah dan!


  Maak melding
 3. Er staat toch een satanist aan het hoofd van Suriname? Dit soort wantoestanden vindt je alleen in communistische of Arabische landen. Lange leve censuur in Suriname !!! Ben benieuwd wat ze straks nog meer gaan verbieden.


  Maak melding
 4. bisschop Steve Meye dient de DUIVEL…

  De duivel geeft goed voorbeeld aan de jeugd, drugshandel, roof,moord, wapenhandel…

  Wie houdt wie voor de gek.


  Maak melding
 5. Steve Meye is zelf adviseur van een veroordeelde deliquent en wordt uitbetaald met gelden van de Surinaamse belastingbetaler. Hoe hypocriet kan een mens niet zijn. De President is nu in een spaghaat omdat hij zijn coalitiegenoot Brunswijk niet kan teleurstellen en daartegenover zijn geestelik adviseur.
  Persoonlijk vind ik dat Kerk van Steve Meye geen enkele juridische grond hebben om de artiest te toegang te ontzeggen!


  Maak melding
 6. Look who’s talking!!!!!
  Nou word ie mooi, Stevie Wonder Meye, zelf voodoopriester en leider van een sekte en supporter van een verdoordeelde drugsdealer en massamoordverdachte en gediplomeerde leugenaar, is de laatste op deze aardbol die een vinger naar een ander zou moeten wijzen.
  Stevie is volgens hem de nieuwe Jezus, maar in werkelijkheid is hij de duivel himself in dienst van DDB en zijn 40 struikrovers met een salaris van 6000 srd per maand. Shame shame shame on you!!!!!


  Maak melding
 7. Ik vraag mij af of al die duizend “schapen” niet reeds bekend zijn met videoclips en songteksten van Rick Ross.Haast elke tiener in “Surmarbo” bezit een Black Berry waarmee je alle informatie kunt vinden op het net. Opnames van Rick Ross kunnen opgezocht worden op bijv; YOUTUBE.COM
  Rick Ross zal ook zoals elke moderne internetgebruiker een FACEBOOK pagina hebben met MILJOENEN followers van over de hele wereld,dus ook zgn “argeloze surinaamse tieners”.
  Alle informatie over welk onderwerp dan ook is gemakkelijk te verkrijgen op het internet.De tijd waarin de maatschappij, ouders etc etc, geheimzinnig konden blijven doen tegenover jeugdigen omtrent moeilijk bespreekbare issues en zaken die als taboes beschouwd werden is verleden tijd.Vroeger in “SURMARBO” vond ik de Loge een geheimzinnige bende van oude mannetjes en was erg nieuwsgierig wat zich afspeelde in die gebouwen waar ze samenkwamen. Nooit ben ik erachter gekomen maar het internet bracht daar verandering in.
  Dus Rick Ross, de satanist met zijn afwijkende ideeen,is géén vreemde eend in de bijt voor de surinaamse jeugd.
  Ouders van pubers in het gelovige Suriname mogen zich pas zorgen maken wanneer de eerste SATANSKERK in het land opduikt. In AMSTERDAM,de hoofdstad van het”Sodom aan de Noordzee”(Nederland)is er hoe kan het ook anders, een SATANSKERK, echter weet ik niet of er zich onder de trouwe bezoekers ook Surinamers bevinden.Aan de andere kant moet ik wel stellen dat vrijheid van godsdienst moet blijven bestaan. Hoe vreemd ik sommige Goden ook wel vind.
  Voor contact/kennismaking met de HEL; http://www.kerkvansatan.nl

  Bueno, Chavéz para siempre !


  Maak melding
 8. Paus Franciscus heeft donderdag in een jeugdgevangenis in Rome de voeten van 12 gedetineerden gewassen en gekust, een katholiek ritueel om Jezus’ gebaar van nederigheid te herdenken jegens de apostelen op de avond voor hij werd gekruisigd

  🙂 aub Steve 🙂


  Maak melding
 9. Geachte bisschop, ga de geschiedenis goed na dan komt u te weten dat kerken bezig waren met satanisten. bijvoorbeeld met de kruistocht in de middeleeuwen mensen koppen afhakken als ze niet in het christendom bekeert waren. De kerk die de slavernij zo verheerlijk had. Dus wat is er mis met Rick Ross, die man is gewoon een zanger Toprapper. Niks van de kerk beschermt je tegen een kogel.


  Maak melding
 10. Paswew, wat dacht je van dat Steve Meye naar Santo Boma ging, 12 zwarte billen ging kussen en wassen en daar ter plekke werd gekruisigd door de in mates.

  Ik teken daarvoor 🙂 en jij ?


  Maak melding
 11. Het vraagstuk m.b.t. deze artiest is mijn inziens simpel op te lossen. De man is afkomstig uit een Caricomland en men mag hem niet zomaar de toegang tot het door Bouterse’s visie en economische aanpak in opbloei geraakte land weigeren. De man is welkom in Suriname maar onder bepaalde restricties.Bijv: Hij mag niet vernederende uitspraken doen over vouwen en over de sexuele geaardheid van GMAP en een aantal dames en heren hier op dit forum.


  Maak melding
 12. RobG, welkom onder bepaalde restricties ? Je bent niet goed bij je hoofd. Ook dit valt onder vrijheid van meningsuiting. Hij is gewoon welkom zolang hij geen oproep doet aan geweld.


  Maak melding
 13. Als die gast een satanist is, wat dan nog, wat voor macht heeft zulk een idioot, in Ned lopen zat van die
  sukkels rond, het deert toch veel mensen hier niet, ik denk daar ook niet, misdraagt hij zich, gooi hem dan eruit na een flink pak op zijn donder, en dan kijken of de satan hem gaat helpen, dus niet.


  Maak melding
 14. Mozes, ook de vrijheid van meningsuiting heeft haar grenzen.Alleen hier in Nederland zijn de grenzen anders gedefinieerd en mogen nazi’s als Wilders in alle vrijheid hun zegje doen.Suriname is een ander land..Ik las vanmorgen in de Belgische Standard een artikel over een donkere Antwerpse rapper die moeie heeft met homo’s en vrouwen die schaars gekleed rondlopen.Deze rapper wordt op de Belgische radio gepromoot terwijl hij verwerpelijke teksten zingt.

  Ik vind dat je dit soort lieden duidelijk moet maken dat er grenzen zijn aan de vrijheid van meningsuiting.Als hij hardleers is zoals :GMAP,Who cares,Jack Russel,Koos,Plato,Jack Russel,enz. dan moet je zonder pardon een ” cordon sanitair ” om hem heen leggen.Je moet de bevolking beschermen tegen zijn besmettelijke invloeden.


  Maak melding
 15. in elk geval gaan de bodypainters (tattoo) gouden tijden tegemoet in Su!

  FER pe yu deh……heb jij geen zin in wat strakke lijfjes verminken,…denk aan Ingrid/Jenny/Amofo

  🙂


  Maak melding
 16. RobG, het NDP heeft ook moeite met homo’s, journalisten en regering criticasters / demonstranten.
  Deze groepen mensen worden met de dood bedreigd of artikelen worden gecensureerd. Wat maakt deze regering beter dan Rick Ross of Wilders ?

  Je geeft aan de bevolking te willen beschermen tegen besmettelijke invloeden. Kansloze missie.

  Bouterse leeft in zijn oude mantra, de jaren mentaliteit.

  – de wereld grenzen vervagen
  – globalisering
  – internet
  – opkomst social media

  Bouterse kan dit niet meer tegenhouden. Mensen pikken onderdrukking niet meer. Vroeg of laat staat Paramaribo ook in brand.


  Maak melding
 17. Run how you want, boss
  Chill how you want, boss
  Floss how you want, boss
  Do whatcha like

  Go rock your chain, boss
  Pour that champagne, boss
  Keep gettin’ paid, boss
  Do whatcha like

  As I’m poppin’ my collar, black on black antique Impala
  She ain’t gotta speak ‘cause my speakers let her know
  That I’m ballin’
  They call me the Boss, I be callin’ the shots
  It’s Ricky Ross, that boy be ballin’ a lot

  That boy be ridin’ big, that boy be ridin’ rims
  Not the flats but the fish ‘cause they just swim
  New York to the West, you a boss if you fresh
  Scuff your shoes, wipe ‘em down
  Now get back on your two step

  Stuntin’ is boss, shinin’ is boss
  Grandaddy kush or the purp, yellow diamonds is boss
  That dime a boss, she fine as a house
  And she drivin’ a Porche, she designed for a boss

  Run how you want, boss
  Chill how you want, boss
  Floss how you want, boss
  Do whatcha like

  Go rock your chain, boss
  Pour that champagne, boss
  Keep gettin’ paid, boss
  Do whatcha like

  Ross, la la, Ross, la la, Ross, la la
  Do whatcha like
  Ross, la la, Ross, la la, Ross, la la
  Do whatcha like

  I’m ridin’ big, I’m hopin’ lanes
  My Chevy thang got these chickens all insane
  Look at my stones tap dancin’ on the bezzle
  Bad baby at the Rollie, lap dancin’ and wanna kiss me

  Oh, no, ‘cause of my chain
  ‘Cause of my bling like a peacock standin’ on my ring
  ‘Cause I’m a boss, I’m a spend it, I’m a floss
  I’m a winner, you the loss, all these ***
  Sprinkle salt ‘cause I’m the pepper in the sauce

  Whatcha feel, whatcha like, whatcha want, what’s your type?
  I done seen it, done it twice, bought it up the same night
  ‘Cause I’m a boss, it’s Ricky Ross
  If you buy, if you spend it, *** the cost
  You’s a boss, You a boss

  Run how you want, boss
  Chill how you want, boss
  Floss how you want, boss
  Do whatcha like

  Go rock your chain, boss
  Pour that champagne, boss
  Keep gettin’ paid, boss
  Do whatcha like

  Ross, la la, Ross, la la, Ross, la la
  Do whatcha like
  Ross, la la, Ross, la la, Ross, la la
  Do whatcha like

  Before the rock got whipped and they pistol got ripped
  Before you got any chips, you got permission from the boss
  On a mission for the charts, out-smart my competition
  Composition so sharp, so dark, so vivid

  26’s on the old school, Pro Tools session
  Got the old school *** actin’ brand new sweatin’
  Brand new tennis chain, fancy pockets on my jeans
  Headed for the walk, dude, fore’ they win him on the stage

  Two a day, super pay, stupid *** from a model
  Triple C, a hundred deep and everybody got a bottle
  Got a bottle full of purp, full of work, no leachin’
  Blew 50 last weekend, if you lookin’ for a reason
  I’m the boss

  Run how you want, boss
  Chill how you want, boss
  Floss how you want, boss
  Do whatcha like

  Go rock your chain, boss
  Pour that champagne, boss
  Keep gettin’ paid, boss
  Do whatcha like

  Ross, la la, Ross, la la, Ross, la la
  Do whatcha like
  Ross, la la, Ross, la la, Ross, la la
  Do whatcha like

  That’s all Ross, them boys runnin’ in the streets
  See them candy paints, Dade County
  Over town, livin’ the city brown
  Carol City, Oba Locka
  The whole thrill five of my yayo, I see ya, Ross
  Do whatcha like

  Read more: RICK ROSS – BOSS LYRICS


  Maak melding
 18. Koos, je bent aan het dromen, je leeft in een fantasiewereld van leugens en bedrog als het om de regering Bouterse gaat.In Suriname wordt op niemand de census toegepast.Maar laten we eerlijk wezen.Je kan geen laster van de regering rondbazuinen en dan wil je wel geld verdienen door diensten van de regering uit te voeren.Dat vloekt met elkaar.Kritiek op de Surinaamse regering komt uit Nederland.In Suriname denkt de overgrote meerderheid anders over de regering.Maar ja, je zit opgesloten in een Hollandse cocon om je heen.Jouw werkelijkheid wil je de mensen opdringen.Je bent het proto type van de Nederlandse denkwijze.


  Maak melding
 19. Het was en blijft een Putin democratie in Sur.Als het de regeerders uit komt dan is de kerk gescheiden.De zelf benoemde bisschop bemoeit zich met vreemdelingen zaken en Linscheer met grond uitgifte in het binnenland.Belly klarie.A mang k’ba.Hij is werkloos ondanks zijn ministerschap.


  Maak melding
 20. RobG, het zijn altijd leugens toch ?

  – Journaliste Gail Eyk en cameraman Anthony Etman worden bedreigd door aanhangers van Bouterse

  – Journaliste Joyce Abdoellakhan wordt bedreigd

  – De Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) maakt zich grote zorgen over de veiligheid van Nederlandse en andere buitenlandse journalisten in Suriname.

  – Censuur mbt amnestiewetgeving, Harmen Boerboom

  – De voorzitter van de Surinaamse mensenrechtenorganisatie Jongeren tegen Amnestie heeft een kogelbrief ontvangen

  – Suriname is op de ranglijst voor persvrijheid van de Reporters Without Borders (RWB) met negen plekken gedaald naar plaats 31

  – Aanpassing schoolboeken aangaande dec. moorden

  – Verschillende Surinaamse media beschuldigden president Desi Bouterse van perscensuur. Ze worden niet uitgenodigd voor persconferenties van het kabinet en krijgen ook geen regeringsopdrachten. Cliff Limburg, perschef van Bouterse, verantwoordt de boycot door de uitgesloten kranten te beschuldigen van het structureel publiceren van ‘bewust valse en beledigende informatie’

  HOEVEEL VOORBEELDEN WIL JE NOG MEER ? HET ZIJN ALTIJD DE LEUGENS EN NEDERLAND ZIT HIER ACHTER….WE KENNEN ZE ALLEMAAL WEL.

  Graag jouw inhoudelijke reactie hierop (zonder nederland op welke manier hierin te betrekken).


  Maak melding
 21. RobG is een inconsequent paarse idioot.
  Waarom kreeg papa Touwtjie een staats begravenis van desi?
  Luister naar de teksen van Touwtjie en vergelijk ze met Ross.
  Yutobe papa Touwtjie live in para.
  Waar waren de paarse moraal ridders tijdens de one mam show van desi in ocer, dan lachen jullie allemaal om komiek bouterse.


  Maak melding
 22. Diederik Samwel: De mond gesnoerd

  Posted on 4 januari 2013

  ‘Veel persconferenties geeft president Desi Bouterse niet. Al te lastige vragen krijgt hij er meestal niet te beantwoorden.

  Toch wil een radiojournalist weten hoe het zit met de benoeming van zoon Dino Bouterse in de leiding van de Counter Terror Unit (anti-terreureenheid) van de overheid.

  Geen vreemde vraag, omdat Dino jaren heeft vastgezeten wegens drugssmokkel en wapenhandel. Even is het stil. Dan krijgt de vragensteller een seintje. Of hij na afloop even mee naar achteren kan komen.
  Over het onderhoud met de president worden geen mededelingen gedaan. Het gevolg is wel dat de radioman aansluitend niets naar buiten brengt over de kwestie.

  Nee, hij is niet geïntimideerd, verklaart hij later. Het ging om een vertrouwelijk gesprek onder vier ogen, off the record uiteraard.

  ie sabi tog….. op de vlucht 🙂


  Maak melding
 23. Volgens Steve Meye haalt Romeo Bravo (Ronny Brunswijk) de Satanist Rick Ross naar Suriname, aan de andere kant werkt dezelfde Romeo Bravo samen met de, volgens Steve, door God gezonden president D.D.Bouterse. Voordat Romeo en Bouterse elkaar omhelsden op het podium was Romeo in de ogen van Steve ook op z’n minst een kind van de duivel, daarna was hem alles vergeven en was het het werk van God dat Bouterse en Romeo zich met elkaar verzoend hadden. Niet wanneer het toevallig in het straatje van Steve past kan hij naar believen iemand tot Satanist of tot kind van God bombarderen. Bouterse, Brunswijk en Ross zijn allemaal of Satanisten of ze zijn allemaal kinderen van God, Steve moet daar maar eens een keer klaarheid in brengen.

  En wie is Steve om te willen bepalen wie wel of niet Suriname mag bezoeken om er een show te komen geven? Steve mag wel oproepen om de show van Ross niet te bezoeken, net zoals anderen ook mogen oproepen om de gebedsgenezingsbijeenkomsten van Steve te vermeiden, die zijn in mijn ogen namelijk ook verderfelijke shows.


  Maak melding
 24. Is er nog iemand die het krankzinnig gewauwel van ROBG solidariteitsdienaar van het corrupt geboefte, durgsdealers massamoordenaars en beroepsleugenaars nog serieus neemt?
  Ik in elk geval niet.
  Onze ROBG is slachtoffer van zijn eigen domheid en falende hersenfunkties.

  PASEW klopt helemaal je verhaal. Het gaat hier om Steven van Frederikslust van Radio 10.


  Maak melding
 25. =Deze artiest wordt binnengehaald door een organisatie geleid door Romeo Bravo (Ronnie Brunswijk)en wordt letterlijk betaalt met GOUD. hhmmm

  =Als deze man werkelijk satanische liederen zingt en aan kannibalisme doet, moeten de Surinamers inderdaad gewaarschuwd worden. reden,,

  =De crisis is al een ramp op de wereld en velen plegen al zelfmoord. Velen die geen brood op tafel hebben kunnen ook gaan denken om een ander te vermoorden en op te gaan eten.

  =Mensen let op uw familie. Ben wel benieuwd welke mensen naar zijn show zullen gaan als het toch door mag gaan.


  Maak melding
 26. met alle respect,……maar zou U als rechtgeaarde ouder(s) geen zorgen maken over Lonnie’s Choice????

  ff los van onze boeven-regering,….de jeugd glijdt af zo getuige de vele kaboela uitspattingen tijdens wandelloop/dicriloop!!!

  de overheid/politie moet tenten sluiten omdat de jeugd zich overgeeft aan welhaast porno-pret!

  hoeveel invloed gaat deze RR hebben bij onze tog al in verval geraakte jeugd????

  Pssst…heb je al een kaartje voor Uw kind 🙂


  Maak melding
 27. De Choennie’s en de Bekkers die durfden te protesteren tegen de norm vervaging,werden bewust met dreigingen en intimidatie de mond gesnoerd.Werden weggezet als als volks vijanden.Da ték now no!Wat ge hebt gewild, geschied het nu.


  Maak melding
 28. @GMAP,jij ziet het verkeerd.Je haalt het gebeurde in Ocer uit zijn contexst. Er zijn geen homofoben in de NDP.Laar dat voor eens en voor altijd duidelijk zijn.Ook in de NDP zijn er mensen met een andere sexuele geaardheid.Maar laten we ook eerlijk wezen.In veel politieke partijen zoals de NPS,BEP,en de VHP lopen er macho,s rond die ook stoere uitspraken willen doen over Holebo’s.Dat er in Ocer uitspraken zijn gedaan moet je in een bepaald kader en een bepaalde tijdsgeest plaatsen.Het is een kwestie van interpretatie van het gebeurde.En nog even dit.Ik ken de teksten van wijlen Papa Touwtjie niet.Ik kan geen oordeel vellen over de liederen van deze beschaafde man.

  @Who cares, je hebt een grote bewijstlast op je genomen.Kom met harde bewijzen dat het economisch slecht gaat in Suriname.Het strookt niet met de berichten dat men grote aantallen arbeidskrachten in Suriname nodig heeft.


  Maak melding
 29. @Koos, in Suriname is er geen overheidsbeleid om journalisten dwars te zitten.Er lopen altijd en overal een paar ongeleide projectielen rond die eigen acties ondernemen. Je moet ook niet vergeten dat ook de politieke bestuurders met dit soort typen ook in de maag zitten. Aan de boodschap van de NVJ heb ik lak.De Nederlandse pers is zo eenzijdig.Het zijn over het algemeen lafaards die in de naam van vrije meningsuiting alle uitspraken van bv Wilders rechtpraten.


  Maak melding
 30. President Desi Bouterse is bezorgd over de komst van rapper Rick Ross naar Suriname. Dat beweerde althans Steve Meye, voorzitter van de Vereniging van Volle Evangelie en Pinkstergemeenten en bedieningen in Suriname, vandaag, 28 maart 2013, tijdens een speciaal belegde persconferentie.

  Amerikaanse rapper Ross zou volgens Meye niet mogen optreden in Suriname.

  ‘De president heeft mij als geestelijk adviseur benaderd om na te gaan wat gedaan kan worden tegen de komst van deze artiest naar Suriname’, zei Meye.

  De perschef van president Bouterse, Clifton Limburg, kon de beweringen van Meye echter niet tegenover de Ware Tijd Online bevestigen.

  ‘Na diepgaand onderzoek zijn wij erachter gekomen wie deze man is en waarmee hij zich bezighoudt’, stelde Meye. Ross zou in een broederschapsorganisatie, de illuminati, zitten met onder andere Nicky Minaj, Kanye West en vaak gesignaleerd zijn met de oprichter van de satanskerk, Anton Lavey.

  De kerkelijke vereniging roept maatschappelijke organisaties, zoals vrouwenorganisaties, dierenorganisaties en jongerenorganisaties, op om te protesteren tegen de komst van Ross.

  Volgens Meye is via internet en in clips van de rapper te zien dat hij dierenoffers brengt, jongeren oproept tot rebellie tegen het wettelijk gezag en vrouwen denigreert.

  Een show van deze artiest zou de bevolking, met name jongeren, demonisch belasten, waardoor geestelijke problemen zouden kunnen toenemen, aldus de geestelijke. Een gevolg van het houden van deze show kan, zijn dat het aantal gevallen van ‘trance’ op de scholen toeneemt. De vereniging zal in de toekomst vaker van zich laten horen in verband met dergelijke shows, want ‘wie zwijgt stemt toe’, sprak voorzitter Meye.

  Rick Ross zal op 6 april optreden in het André Kamperveen stadion. Rick Ross en zijn groep hebben hun visum voor Suriname en tickets al op zak, zo schrijft Starnieuws. Meye zei uit niet-officiële bronnen vernomen te hebben dat de artiest om veiligheidsredenen aanvankelijk niet wilde komen. ‘Maar hij zal betaald worden met goud en heeft uiteindelijk aanvaard om te komen’, legde Meye uit. Ook zijn veiligheid is gegarandeerd door de organisatie.

  Organisator ABOP-Assembleelid Ronny Brunswijk reageerde later vandaag in de Ware Tijd Online: ‘Ik heb geen commentaar. Iedereen heeft zijn eigen mening, maar ik heb geen zin in die discussie.’

  Hahahaaaaa….brunsie,natuurlijk kan je niet deelnemen aan deze discussie ,want kijk dan moet je toch de surinaamse satanisten opsommen en dat kan je toch niet doen,anders ben je straks al je goudmijnen kwijt en misschien je leven in…FORTZEELANDIA!!


  Maak melding
 31. RR aanbid de duivel. Meye wat doe jij?
  En volgens Meye is bouta op de zelfde (wite?) lijn met hem. Tenminste is RR niet gebogen over een lijn Meye.
  RR strijkt geen 6000 per maand van het arme surinaamse volk.
  Mensen..you make your pick Meye of RR?


  Maak melding
 32. Choennie & Bekker zei nee nee amnesty,

  en toen schreef NDP een brief aan de POPE…

  haal weg deze 2 ,…zij voldoen niet aan de normen en waarden van Boeverein – Suriname 🙂


  Maak melding
 33. Smaken verschillen!

  Afgezien van het feit dat deze Ross,’not my cup of tea is’,zie ik niet in waarom hij niet mag optreden.

  Waarmee ze zich niet al bezig houden in dit land.
  Volgens mij zijn er grotere problemen die ‘schreeuwen’ om een oplossing!

  Helikopterview:
  – Waarom nodigt een politicus een artiest uit? Met wiens geld?
  dit kan alleen maar in een brokobanaland. Deze brunswick doet niets anders dan feesten en beesten.

  – Wie is die meije om commentaar te leveren op een artiest. meije jij ziet er eerder uit als een volgeling van de Duivel met die achterlijke gewaden van je.

  Wat een gedoe daar……….
  Hallo suri’s, straxjes met z’n allen naar de kerk.

  Het is goede Vrijdag, ga bidden voor suri, doe je tenminste iets goeds.


  Maak melding
 34. PARAMARIBO – Tekst van het rapnummer ‘U.O.E.N.O.’, waaraan Rick Ross bijdraagt, zorgt momenteel voor controverse in de Verenigde Staten. In dit nummer rapt Ross over drogeren van een vrouw die hij daarna mee naar huis neemt. Critici vertalen dit als promoten van ‘date rape’. Dat meldt de gezaghebbende nieuwssite Huffington Post.

  ‘Date rape’ is de term voor als drugs heimelijk is toegediend aan een persoon om verkrachting te vergemakkelijken. Het slachtoffer is dan zo bedwelmd dat er juridisch geen sprake kan zijn van wilsuiting of instemming voor seks.

  “Put molly all in her champagne / She ain’t even know it / I took her home and I enjoyed that / She ain’t even know it”, rapt Rick Ross. Ofwel: [ik] deed molly in haar champagne / ze weet het niet eens / Ik nam haar mee naar huis en genoot ervan / ze weet het niet eens. ‘Molly’ is de poeder- of kristalvorm van pure MDMA, het werkende bestanddeel van de partydrugs xtc.

  “Met de lyrics wordt overduidelijk verkrachting gepromoot”, stelt journalist en hiphop-activist Ros Clemente op Youtube. “Niet alleen date rape, maar ook verkrachting, verkrachtingscultuur en geweld tegen vrouwen.” Anderen leggen verband tussen de controversiële tekst en de Steubenville-verkrachtingszaak. Daarbij zijn vorige week twee tieners uit Ohio schuldig bevonden van bedwelmen en verkrachten van een minderjarig meisje.

  Rick Ross treedt 6 april op in het André Kamperveenstadion, op uitnodiging van Ronny Brunswijk. De Vereniging van Volle Evangelie- en Pinkstergemeenten en -bedieningen in Suriname (VVEPS) is fel gekant tegen zijn komst omdat hij een ‘satanist’ zou zijn.

  Bron DWT


  Maak melding
 35. De Suriname van Dada gaat op China lijken.

  De Duitse band Kraftwerk mag niet optreden in China. Het Chinese ministerie van Cultuur weigert een vergunning om op te treden op een festival in Peking.

  Een woordvoerder van de band zegt dat er geen reden is gegeven voor de weigering. Mogelijk heeft het te maken met het voornemen van Kraftwerk om in 1998 op te treden bij een Amerikaans benefietconcert voor Tibet. Dat werd toen afgelast wegens slecht weer.

  Kraftwerk, dat in de jaren 70 werd opgericht, wordt als de grondlegger van de elektropopmuziek gezien, die vooral werkt met synthesizers. Hun grootste hits waren ‘Autobahn’ en ‘The Model’.


  Maak melding
 36. redimusus zijn alleen maar hier om baas in een slecht daglicht te plaatsen. en dan bedoel ik mensen als koosje, ray, who cares etc etc. jullie redimusus zijn heel negatief

  * Dankzij baas wordt er flink ondernomen. Er is veel bedrijvigheid
  * Wordt er flink geïnvesteerd in landbouw en wordt er samengewerkt met de chinezen
  * Zijn er minder barrières om in de Cariben met elkaar zaken te doen
  * Suriname gaat op termijn rijst afzetten in Zuid Amerika
  * Staat verkoopt aandelen Hakrinbank en Landbouwbank, geld komt tengoede aan de economie
  * uitbreiding staatsolie
  * die 18.000 huizen gaan er komen

  Suriname kan als voorbeeld worden gesteld voor andere lidlanden van de Caribische Gemeenschap, Caricom.
  Volgens het IMF verdient Suriname een pluimpje voor het krachtig overleven van de wereldcrisis.

  het land is in bloei. redimusus wat willen jullie nog meer ? kom helpen het land opbouwen of zwijg.


  Maak melding
 37. de Suri tekst speciaal voor de bushie-aanhang van Lonnie…engels is hun immers vreemd 🙂

  ikke die jonge van boesie …ik skiete regering naar huis..ikke skiete 100 vrouwen buikje vol..ikke ga naar school om te telle mijn salaris…ikke af en toe bankroven,…ikke voetballen met pistool,..ikke hummer rijden…ikke voorbeeld zoals mandela en king,…mijn kinderen werke hard in santo boma..

  Su…..god bless you 🙂


  Maak melding
 38. wij Surinamers moeten ons verenigen. deze 2 deling is niet goed, daarom zeg ik vergeet het verleden en laten we vooruit kijken. desnoods komen er nieuwe verkiezingen, ik voorspel jullie dat Bouterse op een grote meerderheid kan rekenen. veel Surinamers staan achter de president, daarom is het beter dat jullie surineds dit ook doen. who cares, plasew, molenaar, esmeralda or what ever vergeet opa vene en sheriff chan. verenig je bij de ekte sranang mang hup hup bouta


  Maak melding
 39. BIGI PIKIEN KILL: Er is geen heden en toekomst zonder het verleden.
  En spreek voor jezelf en niet voor alle Surinamers.
  En ik raad je aan om achter je presje de drugsdealer en massamoordverdachte te blijven staan, want het moment dat je voor hem gaat staan, zou je weleens in je rug op de vlucht doodgeschoten kunnen worden!


  Maak melding
 40. Ik stel voor dat Rick Ross toch komt en wie niet wilt gaat niet naar die show! Probleem opgelost. Een opvoering van die GMAPP-ruggeklimmers is wel aan te bevelen?


  Maak melding
 41. @ Rob G. om 10.36:

  De man is afkomstig uit een Carioomland. Je bent lekker bij de tijd. Sinds wanneer behoren de Verenigde Staten bij Caricom?


  Maak melding
 42. =Ik zou zeggen luister naar de brandpunt dan wordt het wel duidelijk wat er gezegd wordt.

  =Die rapper is in Mississippi geboren op 28 januari 1976.

  =Wel wordt gezegd dat hij (satan) de negers miljonair heeft gemaakt, dus moeten zij hem gehoorzamen.????

  =Hij zegt ook, God vergeeft, maar hij niet.

  =Ik hoop alleen niet dat hij zijn muziek speciaal voor de “negers” maakt.

  =Rapper blijf waar je bent, omdat je heel slecht zou zijn voor een kleine bevolking in Suriname.


  Maak melding
 43. Enige tijd geleden had ik bedenkingen over de ‘stijl’ van ‘Waterkant.net’ in het naar buiten brengen van de Surinaamse actualiteit…
  Daar kom ik bij deze (gelukkig) op terug!!


  Maak melding
 44. Bisschop Steve Meye moet niet kletsen. Als hij het niet goed vindt dat een satanist de christenen bekeert, waarom vindt hij het dan goed dat christenen de hindoes bekeren?
  Of je bekeert anderen en staat toe dat anderen jou bekeren of je bent helemaal tegen bekering. Maar een uitzondering scheppen voor je eigen parochie? Foei bisschop!


  Maak melding
 45. Lafu…toch. Meneer Meye verwacht teveel bescherming van Desi Bouterse. Vertel de mensen meneer Meye HOEVEEEEL u van kleine jongens houdt noh. Vertel ze dat Bouterse u keer op keer uit de penarie haalt. U bent een hypocriet van het ergste soort, het tuig van Laban waarvoor u de mensen in uw kerk toch waarschuwt. Vertel ook aan de mensen hoe u de mensen in uw kerk bedreigde als ze niet op de NDP wilde stemmen, dat u ze dwong donaties te doen aan de NDP. Hoe u mensen de kerk uittrapte omdat ze niet wilde. Ja, toch, als u anderen beschuldigd zondaren te zijn, mogen ook uw eigen lifestyle onder de loep nemen nietwaar?


  Maak melding
 46. ROBG: Je kan gewoon niet lezen, want ik lees nergens dat men het over Jamaica heeft.
  Aan de andere kant lees ik geen roddelbladen die jij wel leest!!


  Maak melding
 47. 29 maart 2013

  Waar blijft dan de krachtige spiritualiteit van Meye of van andere geestelijke leiders om de satan op eigen bekende grond te bestrijden?

  Uit het bericht lees ik de angst van Meye, dat hij niet opgewassen is tegen de bedoelde satan. Laat de satan komen en bevecht hem dan op jouw eigen terrein. Waarom die vrees? Een gelovige vreest de satan niet!!

  Ook praat Meye over de satanische manifestaties op scholen.
  Ik heb mij altijd afgevraagd of wij bij deze waargenomen verschijnselen, bij kinderen op scholen in Suriname, in de richting van een satan moeten denken of in de richting van (tijdelijke) fysiologische gebreken bij deze kinderen. Ik denk hierbij aan bijv, stress of een of ander vorm van drugsgebruik.

  Waarom stel ik dit zo?
  In 2007/ 2008 heb ik op dit forum ook al gereageerd op bedoelde verschijnselen van schoolkinderen in Suriname.
  Ik verwees hierbij naar dezelfde soort verschijnselen die bij schoolkinderen(1997/1998) op St.Eustatius en Aruba waren waargenomen en door de autoriteiten vandaar zijn vastgelegd.

  Mocht, zoals Meye het zegt,het de satan zijn, dan is het een groot Caribisch probleem en moet Meye het initiatief nemen alle geestelijke leiders bij elkaar te halen voor een collectieve gevecht tegen die satan.

  Maar in het denken van Srika is die satan de sociale, financiele en educatieve armoede, ondervoeding, familiaire spanningen, hebzucht en vreemdsoortig experimenteel gebruik van drugs en alcohol. En deze satan moet bestreden worden.

  Meye weet dat, maar houdt het volk van Suriname een politiek satanische masker voor.Zijn satan van vuur en vlam die het vooral gemunt heeft op de schoolkinderen van Suriname.
  Srika


  Maak melding
 48. =Mensen laten wij het niet hebben over Steve Meye, maar over de asociale woorden van die rapper en wat hij ermee bedoeld. Zie een woord die hij gebruikt in zijn tekst:::

  ‘Date rape’ is de term voor als drugs heimelijk is toegediend aan een persoon om verkrachting te vergemakkelijken. Het slachtoffer is dan zo bedwelmd dat er juridisch geen sprake kan zijn van wilsuiting of instemming voor seks.


  Maak melding
 49. Lekkere afleidingsmanoeuvre is dat van meneer Meye, gebruikt argumenten als; drugsgebruik en misbruik van vrouwen, terwijl hij zelf de geestelijk adviseur is van Bouterse, veroordeelt voor drugshandel, en misbruik maakt van zijn positie door de amnestie en daardoor geestelijk misbruik van de gevoelens van mensen, is die nu ook niet een soort satan


  Maak melding
 50. Degene die meye moet veroordelen zoals die moordenaar van bouterse, veroordeld hij een rapper die buitensporige teksten gebruikt, en in ieder geval geen moorden op zijn naam heeft staan, wat een farizeeer deze omstreden geestelijke patient.


  Maak melding
 51. De vloek van haat heeft bezit genomen van de geesten van GMAP,Jack Russel,Who cares,Bifa,Koos,enz.enz.Het dringt niet tot deze bezeten geesten door dat de rapper in zijn zangteksten mensen o.a. aanzet tot het plegen van drugs gerelateerde verkrachtingen. Het is mijn inziens daarom ook niet verwonderlijk dat het staatshoofd bezorgd is over de negatieve effecten voor de samenleving als deze man in Suriname heeft opgetreden.

  We weten bijvoorbeeld wat de gevolgen zijn van het zwaar verdovende middel benzodiazepine. Het middel is gevaarlijk in combinatie met alcohol en wordt ook wel de ‘verkrachtingsdrug’ genoemd.Jongeren die deze drug krijgen toegediend en die vervolgens worden verkracht kunnen nog jaren last hebben van psychotische aanvallen.Het zal je kind maar wezen die slachtoffer is geworden van deze lieden.

  Er is dus genoeg werk te doen voor de heer Meye.Hij mag in naam van de Republiek Suriname,de hand opleggen en de boze geesten van haat uitdrijven uit de hoofden van GMAP, Who cares, Koos,Jack Russel, Bifa,enz,enz.


  Maak melding
 52. Weet men niet dat de meeste handelaren een verbond maken of zijn van Satan.
  Kijk om je heen en zie beesten gedrag(b.v. verkeer) beesten hebzucht (men verkoopt jou troep als jij dood gaat of arme armer maken maakt hen niks uit).Thats why they rap it out.


  Maak melding
 53. Tja,..is men niet te laat hiervoor?? kinderen raken zomaar in trance, op school en op straat en wat denk je van de toenemende roofmoorden?? Inbrekers verkrachten moeder in het bij zijn van haar 8 jarige dochter.
  Nog recentelijk ,..man vermoord zijn vrouw, haar zus en dochter.
  Suriname zit in een moreel verval van heb ik jou daar,..wat gebeurt er met mijn “Swietie Sranan” ??


  Maak melding
 54. DADA kwam met Obiamang…kado sleutel v Paramaribo!

  Lonnie komt met RR…kado replica v zijn pipa!

  Somo wie ga jij halen???….kado een baal uien mss 🙂


  Maak melding
 55. ROBG Hoort net als PERO en SRa stemmetjes in hun hoofd.
  ROBG zoek a.s. dinsdag hulp voor het te laat is, want binnenkort moet je zelf een groot deel van de behandelingen bij het GGZ zelf betalen. Zoek hulp NU!!!!
  En je Stevie Wonder Meye de voodoopriester, lust ik rauw met peper en zout en met mn Tora en de Talmoed in mn rechterhand en de Tanach in mn linkerhand zal ik hem tegemoet treden!!!!!!


  Maak melding
 56. Waarom heeft de President behoefte aan een geestelijk adviseur die wordt betaald uit ’s lands kas? Wat is de toegevoegde waarde van een dergelijk adviseur?

  De president mag als persoon een geestelijk advieur aanstellen maar dan moet hij het uit EIGEN zak betalen.

  De toevoegde waarde van een dergelijk adviseur is 0. Reden is dat Suriname een seculiere staat is waarbij er in zekere mate een scheidin is van kerk en staat. Een geestelijk adviseur doorkruist ook het regeringsbeleid inzake cultuur. Het cultureelbeleid wordt op het ministerie gemaakt in samenspraak met maatschappelijke en andere institutionele organisaties. Deze geestelijk adviseur is de fato een 5e wiel aan een wagen en moet onmiddellijk het veld ruimen!!!!


  Maak melding
 57. Who cares, op goede vrijdag eet je toch geen vlees,dus vlees uit de pan of het hebben van “gemeenschap met vrouwen”, of ben je soms moslim? Een dagje vasten mag toch ook.


  Maak melding
 58. Ik ben EBG gedoop toen ik klein was.Liever hadden mij ouders dat niet gedaan. Want ik had gisteren lekker een kippenbout gegeten mensen er gebeurd niks. Als kind at ik stiekem bloedworst op goede vrijdag. Vandaag de ben ik gewoon groot geworden. Mensen er is niks hoor.


  Maak melding
 59. luku fa a man poti in srefie in wan bigi probleem…kijk zo is hij echt ongeschikt als adviseur deze man zijn aktie is op kot luku niveau….ligte sma wreedaardig op.


  Maak melding
 60. Ik vindt dat wij SURI’S OP SCHERP STAAN

  Das alleen maar goed

  Hoop dat er ook elk buitenlander en investeerder goed gescant word voor dat zij SU binnen komen om ons volk te beinvloeden

  BASTA!!!


  Maak melding
 61. In mijn optiek gaat binnenkort het volgende gebeuren:

  Als straks op welke school dan ook leerlingen weer spontaan een winti krijgen, en alle geestelijken van diverse religies worden opgetrommeld om het “kwaad” te bezweren, zal Steven Meye de eerste zijn die zegt: “Zien jullie wel, wel hebben jullie nog zó gewaarschuwd!”

  Makkelijk scoren, heet dat.


  Maak melding
 62. ngezonden: Twee Rick Ross
  30 Mar, 16:30
  c0b6f5acde463a4aacd3eb6cc1e816f6.jpg
  Rick Ross (foto: officiële website artiest)
  Uit verzamelde informatie van het internet is gebleken dat er sprake is van twee Rick Ross. De populaire Rick Ross is geboren in Carol City en kreeg de naam van William Leonard Robert II. Hij heeft de middelbare school afgerond en bezocht de Albany State University (baseball). De echte Rick Ross heeft als officiële naam Ricky Freeway. Hij maakte een proces aanhangig tegen de man die hij beschuldigde zijn naam te hebben gestolen.

  Rick Ross, de populaire rapper, won de rechtszaak en mocht de naam behouden. Uit de informatie blijkt ook dat de echte Rick Ross, dus de heer Ricky Freeway bekend staat als drugsdealer en niet de populaire Rick Ross die in Suriname op 6 april zal optreden. Op het internet is gesteld dat deze Rick Ross eens gewerkt heeft als gevangenisbewaarder, hetgeen hij categorisch ontkent. Men zou gemanipuleerd hebben met zijn foto.

  De bewering van broeder Steven Meye dat de populaire Rick Ross zich bezig zou houden met Satanisme wordt op de site die ik kon raadplegen niet bevestigd. Integendeel! Als de heer Steven Meye en zijn organisatie geen bewijzen hebben, kan er een rechtszaak aanhangig gemaakt worden tegen hen. Hopelijk komt het niet zover. De Amerikaanse ambassade moet informatie geven over deze artiest die naar Suriname wordt gehaald, vooral omdat de volle evangelie gemeenten de reputatie van deze artiest in grote twijfel getrokken hebben om niet te spreken van aantasten van de integriteit van deze rapper.

  Ook de EBGS heeft tijdens de Goede Vrijdag dienst opgeroepen tot waakzaamheid. Laat mij ook voor de duidelijkheid stellen dat ik nooit eerder van deze rapper had gehoord. Ik ben geen liefhebber van de hiphop muziek en verder interesseert het mij niet wie Ricky Ross naar Suriname haalt.
  Het betalen met goud moet wel verantwoord worden. Kan/mag dat? Krijgt Rick Ross de vergunning om het goud uit het land te krijgen? Ik denk dat de minister van Handel en industrie, Buitenlandse Zaken en de president van de Centrale Bank duidelijkheid hierin moeten verschaffen.

  Bert Eersteling

  bron: Starnieuws


  Maak melding
 63. maar er komt er nog 1 en die noemt zich ” Tommy Lee oftewel ***Uncle Demon***

  ai boi….waarom niet jesse jackson een keer???

  kan hij niet kaboela dansen?? 🙂


  Maak melding
 64. Ik hekel de huichalachtigheid van Steven Meye. Deze man is geestelijk adviseur van een veroordeelde drugshandelaar en een van meervoudige moord verdachte president. Zoals een goed geestelijk adviseur betaamt dan adviseer je deze verdachte om zijn volledige medewerking te verlenen aan het wettelijk strafproces; dit in het belang van de waarheidsvinding! Nee, Steve Meye wordt op kosten van de staat betaald voor zijn omstreden diensten. In de kwestie Rick Ross heeft deze Meye geen enkel recht van spreken!


  Maak melding
 65. Toen scholieren in coronie in trance raakten werd hem gevraagd om te helpen en zijn reaktie was dat coronianen satanisch met elkaar leefden.


  Maak melding
 66. Ik vind Meye zwak zeer zwak zelf, en weet u waarom.
  Als de dag begint, zelfs nachts zijn vele mensen bezig met het kwade
  (satan) om rijkdom en bezit te vergaren.
  Dit hoort hij elke dag dit moet hij ook zien.

  Dus/dan heb jij als goede Christen een taak deze mensen te bekeren…daarom moet hij komen en hem meenemen naar de
  Kerk en bekeer hem……kom niet met praatjes die meer op een vervloeking lijken.
  Verwensingen naar het publiek (land en volk)(BAR WINTIE ENZ)…VERBODEN.


  Maak melding
 67. Men moet niemand (mens) uitsluiten, geef liefde van God…En weet over een paar maanden of jaren Rap’t hij miljoenen voor de Kerk binnen.

  Maar weet een ding geld loopt graag mee met Satan of satan loopt graag mee met geld !
  Money root of all evil maar jij hebt het bikkel hard nodig in deze keiharde wereld.


  Maak melding
 68. Ik kan mij nog herinneren dat er een soort gelijk geval met Sizzla en Buju banton was in Nederland, de oplossing was simpel de wet toepassen, zo doen wij dat in Nederland.
  Met Madonna ook het zelfde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES