vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameEen politieke ruzie ‘om principes’ en om niets

Een politieke ruzie ‘om principes’ en om niets

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 mrt – De ruzie tussen parlementariër Carl Breeveld en ex-premier, ex-minister en ambassadeur Errol Alibux lijkt zowaar begonnen om principes. En het zijn ook principes die nu in de strijd geworpen worden. Alibux wil bewijzen voor beschuldigingen en beledigingen. Komen die niet, dan moet Breeveld bedanken als parlementariër. En anders trekt de andere conclusies. Schaamteloos en beschamend als de vertoning is, valt met geen mogelijkheid uit te maken waar al die drukte echt om te doen is.

Alibux houdt vol dat hij al jaren beledigd wordt en dat het welletjes is. Kennelijk is het de arme Carl die het gelag betaalt, juist nu. “Ik heb de afgelopen jaren alles over me heen laten gaan. Het hoort dat ik hard op de rem druk”, zegt Alibux tegenover Apintie. Het was ook bij dit medium waar Breeveld zijn ‘lastercampagne’ (citaat Errol Alibux) lanceerde. Uiteraard heeft hij achteraf niets bijzonders gezegd. Het was hooguit commentaar op een petitie die burgers indienden bij het parlement.

Alibux wordt in het document genoemd als speler in grondzwendel. Hoewel hij elke kwade opzet ontkent, blijft Breeveld erbij dat wat meer bescheidenheid op zijn plaats is. “Ik denk dat mensen extra voorzichtig moeten zijn om allerlei positie te bekleden.” Geen woorden dus die duiden op enig voornemen tot terugkrabbelen. Het ultimatum van een week zal kennelijk niet veel opleveren. Alibux mag ambassadeur blijven en Carl parlementariër. Tropisch koude drukte.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

47 REACTIES
 1. Paus begint Goede Week met mis in gevangenis
  Paus Franciscus begint de plechtigheden in de Goede Week op Witte Donderdag met een mis in een jeugdgevangenis aan de rand van Rome.

  Foto: ANP Op eerste paasdag spreekt hij naar verwachting voor tienduizenden mensen op het Sint Pietersplein de zegen Urbi et orbi (voor stad en wereld) uit.

  Traditioneel gaat de paus op Witte Donderdag, waarop het Laatste Avondmaal van Jezus en zijn apostelen wordt herdacht, voor in een mis in de Sint Pieter of een kerk in Rome.

  Als aartsbisschop van Buenos Aires was Franciscus al gewoon de mis in een gevangenis, ziekenhuis of verzorgingshuis op te dragen. Tijdens de dienst wast en kust hij de voeten van 12 mensen om Jezus’ gebaar van nederigheid te herdenken jegens de apostelen op de avond voor hij werd gekruisigd.

  Op de avond van Goede Vrijdag leidt Franciscus in het fraai verlichte Colosseum de Kruisweg, waarin Jezus’ dood wordt herdacht. Zaterdagavond is in de Sint Pieter de paaswake.

  Bloemen

  Opnieuw is tijdens de paasdagen het Sint Pietersplein versierd met bloemen uit Nederland. Volgens de Leidse bloemist Charles van der Voort zullen er op het balkon witte orchideeën en anthuriums staan. Van der Voort levert al 28 jaar de bloemstukken voor het plein. Hij zal gespannen afwachten of de paus zoals de afgelopen jaren bedankt voor de bloemen.

  Vorig jaar was Franciscus’ voorganger Benedictus XVI dat bijna vergeten. RKK-commentator Wilfred Kemp zag dat het bedankje niet in de vooraf uitgedeelde tekst van de pauselijke rede stond en wist door snel ingrijpen te voorkomen dat de paus de Nederlanders teleurstelde.


  Maak melding
 2. Dit zou veel meer moeten gebeuren in de Surinaamse politiek zodat bepaalde politici ophouden om het volk steeds weer te misleiden.

  De Amerikaan zegt; put your money where your mouth is !

  Vooral de NPS en de VHP hebben zich vnl in het verleden vaak schuldig gemaakt aan list, bedrog en verstrekking van foute of valse informatie om het volk op het verkeerde been te zetten !

  Carl, je was goed bezig maar nu weer een beetje overmoedig anders had je je niet verstapt met deze uitspraak.
  En nogmaals Carl, put your money where your mouth is anders ben je vanaf Alibux z’n deadline aangeschoten wild in de Suri politiek !

  Carl Breeveld: ‘Dhr list en bedrog’


  Maak melding
 3. Wie stelt moet bewijzen!

  De veroordeelde boef Alibux heeft het tij niet mee. Wie eens steelt is altijd een dief. Maar je hoeft niet altijd verdachte te zijn. Carl moet wel zijn stellingen hard maken en en met keiharde bewijzen op tafel komen. Als het hem niet lukt mag hij wat mij betreft aanblijven, maar zijn politieke aangezicht is wel beschadigd.


  Maak melding
 4. Carl moet onderhand tot het inzicht zijn gekomen dat het politieke spel geen kerkelijke synode is waar jaarlijks wordt beraadslaagd over het hoe verder met die kerk. In de politiek is 2 x 2 niet altijd 4. Aan Aliboeks wil ik zeggen, “worong no e waka fu soso”. “Pee smoko dee, faja dee tu”!


  Maak melding
 5. Alibux en principes. Dat is een contradictie. Echt wel. Hij kent alleen de principes van verraad, fraude en planning van moord en doodslag. Van de duivel dus.


  Maak melding
 6. Dit gezeik gaat niets opleveren, we lezen het, horen het, er gebeurt verder niets, ze gaan daar toch hun eigen weg. Het gaat echt om niets.


  Maak melding
 7. Dit krijg je wanneer criminelen,Moordenaars,oplichters aan de macht zijn in je land.
  Over principes gesproken, Lees de reactie van paraman.
  Stelletje principeloze paarse honden bij elkaar.


  Maak melding
 8. Nergens ter wereld zijn er zo veel benoemingen geweest van veroordeelde of verdachte individuen op politiek-strategische functies, dan in Suriname. Bouterse, die zelf niet van onbesproken gedrag is, heeft haast alle deliquenten teruggehaald en een functie aangeboden. Goedschiks of kwaadschiks maar hiermee neemt hij een groot risico. De oppositie zal deze (ex) deliquenten als Alibux met een vergrootglas volgen en dan worden er beerputten geopend die vreselijk stinken!


  Maak melding
 9. Het Surinaamse Hof veroordeelde Alibux in 2003 tot een jaar gevangenisstraf wegens valsheid in geschrifte en oplichting van de staat.

  Da waarom mag ik hem geen boef noemen??

  dat hij door de jaren heen is beschermd door DADA betekent niet Carl hem nu een ticket moet geven voor Mekka 🙂


  Maak melding
 10. @PASEW

  Vergeet niet dat Alibux ook één van de hoofdverdachten van de 8 december MOORDEN is.

  Zowel de Turkse als Franse ambassadeur van Suriname hebben dus bloed aan hun handen (en dat beperkt zich niet tot deze twee).


  Maak melding
 11. Wie faja is moet v.w.m. betreft hangen. Denkt erom dat van u die hier fier de vinger wijst er meerdere vingers zijn, die uw richting uit wijzen.

  Geen mens is goed, ook niet 1!


  Maak melding
 12. Bakra Basi,

  die zoon van Obiamang dacht ook dat het fijntjes vertoeven was in Franrijk tog!

  vwb de rela met Torku…. m.n. Asabena is heel blij met het anti-homo beleid Erdogan!

  🙂 Erdogan stapt naar Europees hof om zaak Yunus 🙂


  Maak melding
 13. Het is niet dat dhr. Breeveld niet met bewijzen kan komen.Hij kan en mag niet verder gaan van de machthebbers in Suriname.De corruptie in Suriname is verheven tot kunst.Het is geweldig opgezet hier voor moet je wel een criminele brein hebben die zijn gelijke niet kent.De Surinamers hebben die BREIN.Er is geen een Surinamer die het durft om uit de school te verklappen.
  Venetiaan je hebt het al gehad gezien je leeftijd doe iets goeds voor het volk die je altijd belazerd hebt om de waarheid te vertellen.Waarheid bevrijdt de ziel en opent de poort naar jou hemel.


  Maak melding
 14. Alibux is een crimineel, is ook debet aan moorden, is ook veroordeeld voor fraude..
  Wat moet er nog meer bewezen worden..
  Hij is en blijft een tandeloze schurftige HOND net als de wolf en andere paarse consorten.


  Maak melding
 15. HET IS TOCH TE GEK VOOR WOORDEN DAT IEMAND ALS ERROL ALIBUX NOGSTEEDS DURFT TE VERTONEN OP DE POLITIEKE PLATFORM. WANT DEZE MAN HAD ZOVEEL MENSEN VAN HUN VEE BEROOFD MET DE MEDEDELING DAT DE VEE EEN ZIEKTE HAD TERWIJL AL DEZE VEE NAAR ZIJN EIGEN VEESTAL LIET TRANSPORTEREN EN ZEF BEMACHTIGEN. DAARNAAST HEEFT HIJ 1000DEN HA DOMEINGROND TOEGEEIGEND IN DE PERIODE DAT AAN HET BEWIND WAS.
  ZOU ZO IEMAND NOG TE VERTROUWEN ZIJN ? WEL IN SURINAME, WANT DAAR IS ALLES MOGELIJK. DE GROTE LEUGENS, LIST EN BEDROG A LA ALIBUX.

  DIT IS SCHANDALIG, WANNEER HOUDT HET OP EIGENLIJK, ZILKE MENSEN GAAN ZO DE PIJP UIT EN LAAT EEN GROTE ELLENDE ACHTER ZICH.

  ECHTER DE SURINAAMSE NORMEN EN WAARDEN IS VER TE ZOEKEN EN ANNO 2013 IS DIT DE DAGELIJKSE VERTONING IN SURINAME.
  JAMMER MAAR HET ZIJ ZO.


  Maak melding
 16. En zo gaat Suriname weer negatief over de wereld.
  Breeveld hoeft niets uit te leggen cq te bewijzen.
  Hij reageerde op een bezwaarschrift van mensen aan de President die openbaar is gemaakt.

  Heer Alibux die straks Suriname als ambassadeur in Turkey moet vertegenwoordigen staat bekend als onbetrouwbaar (valsheid in geschrifte) en is daarvoor veroordeeld tevens is hij verdachte in het 8 decemberproces.
  Het wordt echt lachen in het diplomatieke contact.

  Breeveld heeft eindelijk ingezien dat hij een verkeerde beweging die zich regering noemt steunde.


  Maak melding
 17. Ik hebt via de site waterkant.net een gratis simkaart van NLD mobiel besteld en ontvangen.Daarna hebt een opwaardeer kaart betaald van 10 euro.Na twee weken had ik nog steeds geen opwaarderen kaart van NLD ontvangen.Dus gelijk gebeld met de klantenservice en kreeg een slecht Nederlands sprekende persoon aan de lijn,na alles drie keer te hebben uitgelegd zou ik terug gebeld worden.Dat gebeurde dus niet dus hebt ik zelf drie keer naar de klantenservice gebeld en de telefoon ging drie keer helemaal over maar niemand nam op.Kortom het lijk mij meer op een oplichters praktijk,dus mensen pas op.


  Maak melding
 18. @ BAKRA BASI 11:03 uur

  ik wil absoluut niet lullig doen maar deze vraag moet ik stellen omdat dit FENOMEEN totaal nieuw is voor mij. Misschien loop ik achter in bepaalde ” nieuwigheden”.

  Sinds wanneer hebben wij een ” TURKSE en FRANSE ambassadeur VAN SURINAME ?Hoe heten ze en bezitten ze dan een dubbele nationaliteit ??????
  Neem mij niet kwalijk maar dit is voor mij een nieuw fenomeen. Ik heb mijn fantasie de vrije loop gegeven maar kom er nogsteeds niet uit. Enkele gasten hebben reeds positief gereageerd op je reactie heb ik gemerkt dus zij kennen de beide ambassadeurs ook volgens mij. Helaas ” CHAVÉZ” nog niet.

  Bueno, Chavéz para siempre !


  Maak melding
 19. Geef de ene een bijl en de andere een zwaard in een ring!! eentje blijft zeker wel over!! en die heeft gelijk!!

  Getverdomme!! hebben zij niets beters te doen!!
  Het land moet gediend worden stelletje klootzakken!!!
  het gemeenschap wil vooruitgang zien en geen verstoppertje!!!!!


  Maak melding
 20. Alibux speelt weer eens de grote onschuld, en heeft nu eenmaal zijn reputatie tegen, als fraudeur en moordenaar, en dat zal hem en die andere moordenaar die nu president is hun leven lang bliojven achtervolgen.


  Maak melding
 21. Veel geschreeuw en weinig wol. Maar dat is tegenwoordig normaal in het parlementaire milieu. Het gaat om principes, zo wordt gesteld. Dan moet ik toch even lachen. Ooit een parlementariër tegengekomen met principes?


  Maak melding
 22. Wat er nu waar is WEET ik niet. Ik WEET wel dat ten tijde van Wijdenbosch als president Alibux MEER DAN HONDERD dure woningen heeft gebouwd. Allemaal op percelen die hij van Bosje kreeg. Veel liepen via stichtingen op naam van zijn zoon. Ik ben niet de enige die dat weet. Alle grote bedrijven die bouwmaterialen (stenen, cement etc.) verkochten weten het ook. Soms was het zelfs zo dat een kleinnere zaak geen cement had (of mocht verkopen) omdat AliBOEF het had gereserveerd.

  Dus MILTON: LUL NIET IN DE RUIMTE en verdedig deze regering niet ten koste van alles. Aliboef zit bij 8 december, de oneerlijke aankoop van een duur pand en meerdere grondschandalen.

  Waar de NDP zit, is er altijd MEGA “mék slag”.

  Ik weet het omdat ik ook mee had mogen doen als ik had gewild. En ik ben niet eens NDP-er.


  Maak melding
 23. waar zijn de goeie oude tijden gebleven dat de surinaamse politici elkaar met karatetrappen, vuistslagen en pistoolschoten te lijf gingen, nu wordt het via de media uitgevochten. Saai hoor.

  In dit land hebben die kaalgeschoren kokosnoten het verstand van een strijkijzer.

  Over 100 jaar is het hier nog steeds hetzelfde ongeorganiseerde, corrupte, dievengilde en rovershol.


  Maak melding
 24. midete, we dachten dat je was afgekickt, maar je blijkt nog steeds de rasechte HOOLIGAN van weleer. Owroe gwentie foe todo na kraskrasie – jong gewend oud gedaan.

  We komen echt niet bij van het lachen. Trouwens, persoonlijk had ik jou nooit afgeschreven.

  Als grapjas mag je er wezen. Een raddraaier meer of minder wat maakt het uit! Dat jij hier op de site als hond graag de jas voorhoudt – mensen valse hoop geeft op iets dat zij graag willen zien/hebben – is buitengewoon.

  Jij als onverbeterlijke HOOLIGAN, ik ga helemaal niet vanuit dat jij ons teleur stelt met jou gebruikelijke amok. De normale mensen vinden het vermakelijk en genieten uitermate van.

  midete, HOOLIGANS zijn ook mensen.

  We benne benieuwd!


  Maak melding
 25. Laten wij eindelijk de koe bij de horens vatten. Het is Alibux geweest die het finale advies gegeven heeft tot het elimineren van de 15 personen op 8 December. Zijn letterlijke woorden waren: “Er moet een rilling door het volk gaan.” Sorry!


  Maak melding
 26. Aan al die mensen die te pas en on te pas woorden van crimineel en moordenaar gebruiken tegen anderen zou ik willen zeggen: was je erbij? zo ja dan ben je medeplicting. zo nee, mi e libi yu gi gado. die zal oordelen over jou.


  Maak melding
 27. Zomaar een stuk uit Star nieuws. De vraag is: “speelt dit nog steeds? Het krabben gedoe en het niet accepteren dat een kondremang even veel of zelfs meer weet dan een niet kondremang”?

  Ik ben zeer dankbaar dat ik via Starnieuws datgene kan zeggen wat mij na aan het hart ligt.
  Dit is mijn eigen persoonlijke ervaring:
  I k ben van POPKI DYARI (Zwartenhovenbrugstraat) en heb na de Kweekschool zes jaar les gegeven op de Tammengaschool en de A.C. Calor MULO.
  Na vertrek naar Nederland heb ik in 1974 de studie psychologie afgerond en ben met vrouw en kinderen naar Suriname gegaan en gesolliciteerd bij het MINOV als docent psychologie op de Kweekschool. Wie schetst mijn verbazing toen de toenmalige minister Hr. P. Radhakishun mij mededeelde dat ik eerst een Nederlandse akte van lesgeven moest halen en dan terugkomen.
  Wat een kleinering voor iemand die zes jaar lang les in eigen land had gegeven. Ik was VHP er en hij was van de Actiegroep en ik denk dat dat hiermee te maken heeft gehad.
  Daarna heb ik formeel en informeel gesolliciteerd als docent bij ADEK. Via Hr.Lallmohamed heb ik mijn c.v. afgegeven bij de ADEK (Mevr. Silos) maar tot de dag van vandaag heb ik nooit een reactie hierop gehad.

  Mijn vraag was alleen een ticket en verblijf in Suriname. Geen salaris. Maar geen reactie.
  Bij een bezoek aan Suriname heb ik dat op de radio uitgebreid besproken. Ik ben niet verder gekomen dan het houden van een lezing in Gebouw Unique via Hr. Krishnadath.
  Ik ben intussen na mijn promotie een van de grondslagleggers geweest voor de interculturele psychologie in Nederland en heb daarvoor de SINDBAD award gekregen.
  Ik bleef solliciteren. Wat ik merkte, was het blijven aantrekken van Hollandse psychologen naar Suriname.
  Is dit geen voorbeeld van wat Sandew Hira koloniaal denken noemt of Fanon: Black Skin White Mask.
  Ik heb in Nederland via Hr. R. Jadnanansingh (collega psycholoog) de Hr. Badloe benaderd voor een afspraak als voorzitter van de sector. Hij beloofde mij te bellen. Hij heeft hier een aantal Hollandse psychologen aangetrokken en mij nooit teruggebeld.
  Waar klagen wij dan over als je je eigen mensen niet waardeert?
  Niemand kan mij verwijten dat ik geen moeite heb gedaan terug te keren maar kennelijk gaan kolonialen voor landskinderen.
  Ik wil geen martelaar zijn maar op zijn minst laat je landskinderen voorgaan die dezelfde capaciteiten hebben
  Ik hoop dat de voorzitter van Adek ook hierover nadenkt. Er is een bron aan psychologen. Als gepensioneerde is het voor mij te laat.
  De kans die we nu krijgen van de voorzitter van het universiteitsbestuur zou ik met beide handen aangrijpen om na je psychologie studie te gaan proberen in Suriname.
  Mij is het niet gelukt en een knieval doen is niet mijn stijl
  Ik hoop dat de oproep van de voorzitter gehoor zal krijgen.

  Dr. G. Mungra
  GZ Psycholoog
  Registerpsycholoog NIP
  BIG Registratie


  Maak melding
 28. Een zeer triest verhaal. Van Dr. G. Mungra,
  Zo ken ik er nog 3 in mijn nabije omgeving.
  Een vriend van mij moest onlangs terug omdat zijn diploma (het papier dus) te oud was. Hij moest een nieuwe aanvragen.
  Hij is niet terug gekeerd.


  Maak melding
 29. Na zijn benoeming tot ambassadeur is ook de chihuahua van bout naast zijn schoenen gaan lopen.Daar voor toonde hij geen enkele principes.Hoop dat Breeveld eens goed naar hem gromt en zijn veroordeling hem voor de voeten gooit.


  Maak melding
 30. @Tang Lafoe, als die bewijzen openbaar waren hoef je ze ook niet in te zien. Er zijn en er waren harde bewijzen tegen Alibux.

  =Als je mij het vraagt heeft de heer Breeveld in deze groot gelijk.

  =Er zijn ook harde bewijzen dat een stel criminelen, moordenaars, oplichters en corrupte mensen in de regering zitten. Zie maar ook de vriendjes politiek.


  Maak melding
 31. Letten we wel even op mijne mensen?

  De Verenigde Staten hebben een schokkende ontdekking gedaan: Suriname is corrupt. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zou bewijs hebben dat de drugsgerelateerde corruptie tot de top van het landsbestuur gaat. Dat blijkt uit een jaarlijks rapport dat de wereldwijde drugshandel in kaart moet brengen.

  Vanuit de Zuid-Amerikaanse republiek wordt op grote schaal drugs getransporteerd naar Europa, Afrika en de VS, stellen de Amerikanen. “De regering-Bouterse heeft publiekelijk verklaard drugssmokkel te zullen aanpakken. Drugsgerelateerde corruptie, bureaucratie en gebrekkige wetgeving zorgen er echter voor dat drugssmokkelaars amper worden opgespoord en vervolgd.”

  Voor oppositielid Chandrikapersad Santokhi komt de openbaring niet als een verrassing. “De ineffectieve bestrijding, slechte internationale samenwerking en corruptie zijn een heel zorgwekkende ontwikkeling. De afgelopen jaren werden wereldwijd grote drugsvangsten uit Suriname gedaan. We wachten nog steeds op de eerste arrestatie. Alleen de kleine bolletjesslikkers worden actief opgespoord.”

  In het rapport worden echter geen concrete bewijzen aangedragen voor de corruptie. Evengoed wilde de regering Bouterse niet reageren op de bevindingen van de Amerikanen.


  Maak melding
 32. =Wie trekt wie aan. SURINAMERS ALLEMAAL GEWAARSCHUWD. lees de tekst::

  28 Mar, 13:21

  -Bisschop Steve Meye wil niet dat Rick Ross naar Suriname komt.
  Rapper Rick Ross uit de Verenigde Staten van Amerika zou een satanist zijn. Als hij in Suriname komt optreden, zal er een groot onheil over het land komen. Voorkomen moet worden dat hij zijn voet op Surinaamse bodem zet. Ook president Desi Bouterse zou zich bezorgd maken over de komst van deze artiest. Hij wordt binnengehaald door een organisatie geleid door Romeo Bravo (Ronnie Brunswijk).

  =In goud betalen
  Rick Ross zal op 6 april optreden in het André Kamperveen stadion. Rick Ross en zijn groep hebben hun visum voor Suriname en tickets al op zak. Meye zei uit niet-officiële bronnen vernomen te hebben dat de artiest om veiligheidsredenen aanvankelijk niet wilde komen. “Maar hij zal betaald worden met goud en heeft uiteindelijk aanvaard om te komen”, legde Meye uit. Ook zijn veiligheid is gegarandeerd door de organisatie.

  =De VVEPS heeft onderzoek gedaan naar de achtergrond van Rick Ross. Hij zou vrouwen vernederen, satanisme stimuleren en heeft in de gevangenis gezeten. De man zou zich bezighouden met kannibalisme. Volgens Meye wordt hij ook in Amerika in de gaten gehouden door de FBI. De VVEPS roept de regering, De Nationale Assemblee, ouders, kortom de samenleving op om zich te verzetten tegen de komst van Rick Ross. Meye drukt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken op het hart om de visa in te trekken.


  Maak melding
 33. Meye je kan DiDiBrie adviseren maar niet de rest.Waarom verafschuw je DiDiBrie niet.R.R. ontvangt goudstaafjes voor zijn optreden.R.R.vernederd vrouwen,maar jij jij jij Meye jij vernedert ’t VOLK van Su door zonder iets te doen zoveel DUIZEND aan srd op te strijken.Schaam je wat.Schaam je DIEP. Meye op deze manier hoef je niet over ons te waken.Loekoe ie srefie even GROTE BOEF als Alibux.Vals profeet joe Meye.Waar ben je bang voor.Weet dat een groot deel van ’t Su volk voor jouw Meye bang is.Roep alle mensen in koor om zich zo tegen DiDiBrie Bouterse te keren,want jij Meye je weet precies dat DiDiBrie Bouta veel en veel slechter is dan R.R.Deze zanger heeft nog niemand vermoord.De wereld heeft niet gehoord dat hij opdracht heeft gegeven om mensen van/uit hun bed tehalen om die vervolgens NOOIT meer te laten terug keren.Meye mie wan taigie joe wang sanie en dat na a volgende: Meye a gedrag foe joe Gado no lob so.Think about it son of a bitch joe.
  Glenny.


  Maak melding
 34. @Dr. Mungra
  Greetings vanuit Miami. Ik werk als een Special Educator voor Miami Dade County Public Schools. Ik heb mijn diensten aangeboden aan het Minov voor het opleiden van studenten en leerkrachten in deze area. Kosteloos, by the way. Result, nul. Thanks for sharing.


  Maak melding
 35. @surinam patriot
  Zoek jij naar de ballen van Carl”hypocriet”Breeveld?
  Ik denk dat Carl”hypocriet”Breeveld geen ballen heeft.
  (misschien gehakt- of visballen (batjaw frita),indien hij ze kan kopen).
  Bij de goedkeuring van de amnestiewetswijziging,noch bij het kennismakingsgesprek met de EU-delegatie tijdens de in november 2012 EU/ACP gehouden meeting heeft hij ze getoond!


  Maak melding
 36. @medusa

  tijdens de EU/ACP meeting heeft lafaard en schijthuis DDB zich helemaal niet laten zien. Is gevlucht naar Nickerie. Altijd een grote bek maar tegelijkertijd het angstzweet op die dikke volgevreten drugskop.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES