Jörgen Raymann in tv-programma ‘The Passion’

2

Het bekende tv-programma ‘The Passion’ komt dit jaar naar Den Haag. De uitzending is 28 maart om 20.25 uur op Nederland 1. Onder andere Jörgen Raymann heeft een rol hierin en wel die van verteller.

Het paasverhaal is het verhaal over het lijden, sterven en de wederopstanding van Jezus. Het tv-programma The Passion vertelt dit verhaal op een moderne manier. Met muziek van nu en veel bekende Nederlanders. De muziek wordt verzorgd door Eric van Tijn.

Tijdens de Passion wordt het kruis van meer dan 6 meter gedragen langs het Vredespaleis, Plein 1813 en Paleis Noordeinde in Den Haag. De tocht eindigt bij de Hofvijver, waar het hoofdpodium is. De omroepen EO en RKK brengen alles in beeld. De uitzending is 28 maart (Witte Donderdag) om 20.25 uur op Nederland 1

Zie ook: ‘Jörgen Raymann laat andere kant van zichzelf zien

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.