VHP bekijkt samenwerking met partijen in coalitie

71

PARAMARIBO, 26 mrt – De VHP van ex-minister Chandrikapersad Santokhi bekijkt mogelijkheden voor samenwerking met partijen die nu in de regeercoalitie zitten. Volgens parlementariër en partijbestuurslid Radjkoemar Randjitsingh wordt met zeker drie politieke partijen gesproken. Het betreft dan modellen voor samenwerking bij de komende verkiezingen. Namen worden niet genoemd. Wel is bekend met welke coalitiepartij niet gesproken wordt.

De NDP van Desi Bouterse behoort niet tot de gesprekspartners van het moment. Het betekent niet dat samenwerking dan bij voorbaat onmogelijk is. “Wij sluiten geen enkele samenwerking met wie ook uit. Tot op dit moment heeft de VHP een samenwerking met de Nieuw Front-partijen en blijft de partners trouw”, zegt Randjitsingh tegenover de Ware Tijd. Toch wordt ‘afgetast’ bij partijen buiten. Tot de gesprekspartners behoort Nieuw Suriname.

Deze partij maakt deel uit van de vier partijen tellende Mega Combinatie waar Bouterse de scepter zwaait. Volgens Harish Monorath, parlementariër voor Nieuw Suriname, is er geen sprake van onderhandelingen met de VHP. Wel zijn ‘aftastende gesprekken’ gevoerd. Randjitsingh zegt dat ongeacht met wie uiteindelijk wordt samengewerkt, er “harde voorwaarden zullen worden gesteld in het belang van de ontwikkeling van het land.”

71 REACTIES

 1. Jullie mogen kijken tot je een ons weegt, in het regeer centrum komen jullie fronters niet terug.

  Dit zou de allergrootste tegenslag zijn voor Suriname en de Surinamers, we zouden dan weer tientallen jaren bij af zijn.

  FRONT NOOIT MEER.


  Maak melding

 2. AFU SENSIE:In het regeercentrum komen jullie fronters niet terug

  AFU Ken je het spreekwoord: Je moet de dag nooit prijzen voor het avond is?

  En spreek a.u.b. voor jezelf en niet namens alle Surinamers, want je bent geen Surinamer maar een Surinamer wannabee, en landverrader!!!


  Maak melding

 3. De VHP wil koste wat het kost, deelnemen in de besturing van SURINAME. SURINAME wat opgericht en gesticht is met 350 jaren zweet en bloed, en 350 jaren onverloonde arbeid. Deze lieden leven in de waan dat ze door hun afgoden; uitverkorenen te zijn om SURINAME te besturen. Deze opportunistische, natie verziekende manier, en bovenal uitermate discriminerende en racistische wijze van beleid voeren wordt gelukkig niet door alle VHP-volgelingen gedragen. Het resultaat van deze reeds jaren gaande verzieking is met de volgende voorbeelden te illustreren:
  De ondergraving van het AZV, de wet Grondbelasting, de weg Paranam~Afobakka, het stelen van belastinggelden voor een stelletje schurken in Nickerie die men boeren noemt. De schaamteloze en rigoreuze diefstal, van de vermogensonderdelen van de SML, vlak onder de neus van Venetiaan. De schandelijke diefstal, van de grond en fabriek opgezet om de Wijdenboschbruggen te bouwen, dit terwijl de VHP toen ter tijd de hulp van alle Hindoegoden inriep om de bouw van de bruggen ongedaan te maken.
  Raghoebarsinghr (ontdekker van Poepio 2030) is toch de meest verschrikkelijke opportunistische vulgaire racistische ellendeling in deze, om het binnenland af te houden gelden uit Nederland t.b.v. de landbouw, heeft deze ellendeling een eigen etnische telling gehouden om dat geld zo, sec etnisch te bestemmen en gunnen, en terwijl hij dat deed, stond Ventiaan er vlakbij en hij keek ernaar, niets is erger dan dit in SU. Gelukkig dat deze onder ontelbare andere corruptieve handelingen van Raghoebarsingh is ingezien en door deze regering is verijdeld. Echter langs een andere weg als z.g. incentives aan een stelletje schurkachtige klootzakken in Nickerie vergooid ! ! Ze willen WEER in de regering van ons zo geliefd SU; wat een ellende wat een sfeerverzieking wat een achterstelling wat een benadeling wat een discriminatie, wie doet daar wat aan ! !
  De dorpsgek Randjietsing wil nog niet zeggen met welke partijen, omdat deze dorpsgek uit etnische overwegingen de volgelingen niet kan en mag zeggen,dat het om weer om de NPS gaat! DIT IS TEN HEMELSCHREIEND MAAR ER KOMT ZEKER WEL EEN DAG VAN AFREKENING MET DEZE WEDERRECHTELIJKHEID ! !


  Maak melding

 4. De aanhangers van die moordenaar en drugsdealer, bouta, zijn ontwaakt uit hun winterslaap.
  Wat een hysterische reacties zeg, phoe, phoe, what’s going on.

  Aan de andere kant kan ik mij het best wel voorstellen, want een groot deel van de NDP’ers, die ondanks alle waarschuwingen, toch op deze idioot hebben gestemd, zal dat nooit, never, ooit weer doen.

  Met pek & veren zal hij worden verjaagd.
  Weg uit Suriname.
  Nog effe…………

  Beste Hr Santhoki, ga gerust verder met het screenen van de juiste mensen.

  Nog twee jaar.


  Maak melding

 5. De VHP is zand aan het strooien in de ogen van een aantal welbekende politieke partijen. Wanneer het zover is zullen ze kiezen voor een regeercombinatie met de NDP. De VHP kan het zich niet meer verooorloven om nog 5 jaren weer in de oppositiebanken plaats te nemen.Ze zijn klaar met Venetiaan en zijn partij.


  Maak melding

 6. =Ook al zou de NDP weer winnen, men moet een ding niet vergeten dat vroeg of laat deze partij gaat vallen.

  =Zie de geest die uit de fles is gekomen van de mensen in Venezuela. Voor en tegenstanders vechten tegen elkaar. Niemand houd hen meer tegen vanwege al die corruptie

  @Afu Sensie, fronters hoeven niet terug te komen, maar onder de fronters had geen een ambassadeur twee salarissen. Een zit nog steeds in Amerika en is toevallig geen NDPér, maar een Fronter.
  Weet ja waarom, omdat niemand van Bouterse naar Amerika durfde te gaan voor die post, bang om in de gevangenis te gaan

  =Schaam je je niet dat Alibux twee salarissen verdiend? een omdat hij ambassadeur is in Turkije en de ander vice president van Bouterse///

  Bah, bah en jij hebt helemaal NIETS en nogmaals NIETS.


  Maak melding

 7. =Een ieder die klaagt over de VHP mag wel een ding weten, de meest capabele en goed geschoolde mensen zitten wel in de VHP.

  =Ik heb geen partij, maar hoop het beste voor een ieder, omdat zij mij toch niet verzorgen.


  Maak melding

 8. RobG, kan het NDP zich veroorloven om nog 5 jaar wanprestaties te leveren ? Je weet ook dat het NDP incompetente bestuurders heeft. De NDP Shuffle is een begrip in Su. En dat was reden waarom Bouterse vorige jaar op bezoek ging bij Santhoki. Nog 5 jaar oppositie voor VHP geen probleem. VHP donateurs in nederland bepalen uit eindelijk de spelregels. Denk dat Bouterse een grotere probleem heeft. Toch met hangende pootjes terug naar Somo en Ronnie ?


  Maak melding

 9. ALLES EN IEDEREEN BEHALVE DE NDP!!!
  DENK NIET ERAAN VHP,ER IS GEEN SAMENWERKING MOGENLIJK TUSSEN DE VHP EN DE NDP!!!Meneer Santokhi wij rekenen op U!!Schaadt het vertrouwen van de rechtgeaarde surinamers die in U en de democratische beginselen geloven NIET !!


  Maak melding

 10. Amnestie hebben de moordenaars gekregen puur SU aangelegenheid zeggen ze. International mag niet bemoeien. Zodra ze geen raad meer weet wat ze doen dan zijn er internationale regels.
  De hele top is corrupt, en lopen nog vrij rond. Als VHP aansluit met deze dieven bende dan is de VHP niets beter, het zal een bevestiging zijn dat ze akkoord gaan met de amnestie wet. Wat een huichelaars zijn ze.
  Nog twee jaar en het land is opgegeten, schulden op schulden.
  De phillipijnen komen naar SU, de haitianen komen naar SU, de chinees komt naar SU en de Turken ook. al die landen met hoge werkloosheid sturen hun mensen naar SU alsof SU zoeveel werk heeft. De mensen willen werken in SU maar komen niet aan de beurt want als je geen MC/NDP ben kan je geen werk krijgen. Je hoeft geen diplomas om een werkl te vinden, Zoland je een MC/NDP kaar heeft is goed genoeg om een directuers funktie te krijgen.
  Groetjes


  Maak melding

 11. Dhr. Breeveld en malafide Aaanemers in Suriname
  Perdiep Sewsaran – Schilder en werkzaam Radio Sargam
  Risky Sersaran Bouwr nu in Aruba ansl zelfstandige ondernemer. Volgens mij doet hij aan drugs. Rajindrepersad Sewsaran- aannnemer, Kiran Loodgieter en electricien- geen certificaat. Ga naar aquarius villa park om te kijken. Aquariusstraat 213 hun gebouwde huis , een bouwval op moment.
  Slachtoffers van deze mensen. GB in hendrikstraat, Mw.G Mausauriweg, Maggan Aquarius Villa Park, VH, Aquariusstraat 213. NIet te vergeten de verkavelaar die percelen verkoop in hetzelfde villapark en dan 3 percelen om een super grote chinese loods en winkel daar te bouwen.
  Recht is ver te zoeken in Suriname.


  Maak melding

 12. Partijen in de coalitie?

  dan denken we aan a combinatie,pl en doe

  Read carefully,we weten allemaal dat eerste twee genoemde twee partijen waardeloos zijn.Leiders zonder visie,ze hebben niets gepresteerd tijdens front kabinet en hebben het eigenlijk verpest voor front(nou ja,zij hebben zich LATEN VERPESTEN)
  Ik merk nu weer dat mijn ndp- vrienden te maken hebben met deze 2 gasten.
  De beleidsmakers vd NDP maken ook hun fouten(laten we elkaar niet voor de gek houden),willen wel optreden tegen hun,maar kunnen niet!

  Nu,als de vhp zegt dat ze ‘de samenwerking bekijken’,waaraan beginnen zij?Met pl en a-combinatie?that’s wrong!!!
  God weet wat 2015 ons brengt,maar ik adviseer jullie: Vermijd PL en A-Combinatie!


  Maak melding

 13. HOOLIGAN réétje (Ray) zoekt rechtgeaarde Surinamers binnen de VHP – de Verlegen en Hypocriete Partij. Dat is nou wat ze noemen een “Mission impossible”!!!

  HOOLIGAN kornuitjes, who cares, Esmerald, onze gewiekste molenaartje (Henk Molenaar) miss Koos(je) jullie opruier en leugenaar bij uitstek réétje (Ray) vraagt om acute versterking/hulp.

  De VHP-ers kunnen het niet geloven dat het racistische tijdperk van hun in Suriname, inmiddels een gesloten boek betreft.

  Eén rechtgeaarde Surinamer binnen de VHP zoeken – let wel: niet twee of drie, laat staan vier – gewoon één, is net wanneer men benzine in een vuurzee zou zoeken.

  réétje (Ray) onze dag kan echt niet meer stuk. Ik gun je van harte deze komedie-trofee.

  De volgende verhalenverteller a.u.b.

  We benne benieuwd!


  Maak melding

 14. Alles is al in kannen en kruiken, Chandrika wordt de pres met de huidige pres in zijn kielzog, niets meer niets minder. Dus alles wat nu plaats vindt overzee, ja dat zal wel zo zijn.We kunnen alleen maar toekijken
  en een mening geven.


  Maak melding

 15. Basmati, je analyse kan kloppen maar ook fout zijn.Vergeet dit niet. De VHP is net als de NPS in aantal parlementszetels geslonken. De komende twee jaren zullen laten zien of de voorsprong van de NDP wordt vergroot. Als ze een deel van hun plannen kunnen realiseren krijgen ze nog meer steun uit de bevolking.


  Maak melding

 16. @ Ira

  “=Een ieder die klaagt over de VHP mag wel een ding weten, de meest capabele en goed geschoolde mensen zitten wel in de VHP.

  =Ik heb geen partij, maar hoop het beste voor een ieder, omdat zij mij toch niet verzorgen.”

  Wat een Kul, als de beste en meest capabele mensen in de VHP zaten was het land nu een paradijs in Zuid-Amerika, de VHP heeft notabene decennia in het centrum van de macht gezeten maar realiteit spreekt voor zich, het land bevind zich ondanks deze briljante party nog in een Favela, Bidonville, Shantytown fase!?!

  De meest gulzige en gierige mensen zitten in de VHP en omdat ze niet meer deelnemen in het centrum van de macht missen ze een hoop duku en tyuku, daarom verraden ze nu met gemak hun eigen principes!


  Maak melding

 17. @KOELIE, wat ik ermee bedoelde was meer om aan te geven dat er vaak genoeg juristen, artsen, advocaten in VHP partij zitten. Ook is deze groep vaak opgeleid in het buitenland.

  =De VHP heeft altijd een trend gehad om zijn mensen te mobiliseren zoveel mogelijk kennis te werven om aan de slag te kunnen gaan. Over het algemeen ondersteunen zij elkaar. Dit zie je ook weer .

  =Zie ook de manier van werken van de heer Santhoki.

  -Ik zeg ook niet dat alles goed ging bij deze partij, maar meer hoe zijn als groep bezig zijn en welke mensen aangetrokken worden.

  +Bij de andere partijen heb je ook mensen die capabel zijn, maar als groep is het een groot probleem.


  Maak melding

 18. @KOELIE, door dezelfde mentaliteit is het nog te “leven” in Guyana, anders stort het land neer. Onderzoek wat er aan de hand is als het gaat om groepen te vormen om samen te werken.
  =Ook daar maken zij fouten.


  Maak melding

 19. Een ding is duidelijk bewezen en dat is dat in ” SURMARBO” alles mogelijk is in de politiek ,cq coalitie vorming !! Bekijk 3 leiders in de coalitie en de verhouding tot elkaar in het verleden. Wie had dat voor mogelijk gehouden ???????
  Dus ik zal het kort houden door te verwijzen naar deze uitdrukking; ” een kat ( de VHP) in het nauw gedreven maakt rare sprongen”.
  Qua coalitie vorming zal ik nergens van opkijken na de verkiezing in 2015.

  Buen, Chavéz para siempre !


  Maak melding

 20. vhp mag dan samen gaan werken met de ndp maar mijn president zal bouterse blijven binnen die coalitie .
  wij wijken voor niets dat hebben wij bewezen aan front
  olland en die redimusus .wij gaan het voortouw nemen en de rest mag volgen .het zijn deze zelfde partijen die het woord in de mond hadden genoemen dat suriname geisoleert zou worden als bouterse president zou worden .vleugel lam is paars niet wij denderen door als een trein .redimusus kom kijken wat wij in su doen .binnen twee jaar mag je naar die wegen komen kijken die verbreed gaan worden binnen en buiten paramaribo .de kokers die nu worden geplaatst voor een veilig verkeer waar front geen oog naar had .die afobakka weg die vene geasvalteert had is een ramp .die weg is nog geen 7 meter breed geloof ik en deze man heeft het over vooruitgang .olland houdt ze bekrompen zoals met die tweede hands brug die nederland symbolisch voor een gulden wilde verkopen aan suriname .vene go zweef grap takie mie mang .
  jou volgelingen vindt ik allemaal zielig in dat koude olland .ze hebben geen keus ze zullen daat moeten blijven .


  Maak melding

 21. “wij wijken voor niets en dat hebben wij bewezen aan front”

  Aldus onze ndp pauper en labiele kuddedier!

  Behalve als Washington genoeg heeft van de Suri staatsdebielen en er een paar drones losgelaten worden, en onze ndp paupers het hazepad kiezen, en huin pres afgeleverd wordt bij het Internationaal strafhof in Den Haag.


  Maak melding

 22. strede strde wie no msa vrede bouta na wie vesie mang ….herie libie te na dede pero sa vetie gie sranang .santhoki pres !!!!!!nooit never nunka .
  president als bouta er niet meer is misschien .
  iedereen komt onder leiding van bouterse te staan weet ik wel zeker .onthouden jullie een ding .bouta him zelf is nog altijd de sterke man van suriname .
  zitten jullie rustig in die kou en doe je verwarming aan .op dit moment zit ik achter die pc en de zon schijnt ik ben geen land verrader zoals vele surinamers hun land hebben verlaten voor de onafhankelijkheid .jullie hebben weinig recht van spreken .heulen met die ollanders zoals santhoki dat doet .


  Maak melding

 23. Loze kreten , Holle frasen, veel beloven maar altijd falen!!!
  NDP loosers en klootjesvolk eigen.
  En het regent pijpestelen op dit moment in Surimaribo, maar de ndp ghetto crew en Bijlmer trash die horen stemmetjes in hun hoofd die zeggen ‘je zit in Suriname’. Tijd voor afdeling spoedopname psychiatrie van het AMC in Amsterdam ZO.


  Maak melding

 24. Pero je paarse lang speel plaat begint te vervelen. Het vertoont krasjes en er ligt een dikke laag stof op. Paar keer goed scratchen, daarna is hij rijp voor de vuilnisbelt arme paarse pauper. Het is al eerder gezegd een belofte van een ndp er geen moer waard.


  Maak melding

 25. Harish Monorath (nieuw Suriname) was anti amnesty

  Doe zijn anti- corruptie-wet…hier doet DADA niks mee

  Dilip SOLO Sardjoe gaat naar NDP echter Marijke gaat met de *stemmen* naar VHP

  Binnenland brokkelt af getuige de nood oproep van Lonnie >> Waterberg lust hem niet meer <<

  Doe Monorath Waterberg Nps Vhp,…maar wat gaat de UIENBOER doen??????


  Maak melding

 26. dankzij paars staan de grote bruggen dankzij paars bestaat staatolie danzij paars een monetaire reserve van 1,3 miljard amerikaanse dollar danzij paars criminaliteit naar beneden dankzij paars heeft su een president die daat kracht toont ,dankzij paars staat su op de kaart ,dankzij paars doet su zaken met landen waar je u tegen zegt ,dankzij paars kent su vooruitgang ,dankzij paars worden de riolen gedicht en komen er voet en fietspaden .
  bouta 2015 staat straks voor de deur …weinig praten en veel doen .dankzij paars stromen de surinederlanders su binnen voor een beter bestaan .jullie zijn welcom wij ontvangen iedere surinamer die mee wil werken met de wederopbouw van su .vene was een ramp .wij wachten niet op olland ,bouta heeft al aangegeven dat ze die 20 miljoen mogen gebruiken voor voetsel banken waar die redimusus op wachten .het is geen grootspraak het is de realiteit .die vier baansweg die komt er die zieken huis die komt er ,hehe eindelijk zie ik het licht van hoop onder paars ,tweeen een halfjaar aan de macht en al zoveel gedaan .pasinsie mensen is een schone zaak .
  te kauw njang a moesoe gie asie passie .vene joe boto soengoe .ding redimusu no de na terie .die mensen zitten in olland ze zijn te verwaarlozen ,dan heb ik het over hen die steeds afgeven op de regering .


  Maak melding

 27. En dankzij paars geloven velen die al labiel en geestelijk niet stabiel zijn en waren, in sprookjes en luchtkastelen.
  Je kan zwakzinnigen nu eenmaal van alles wijsmaken, want eigen mening hebben ze niet.
  En inderdaad sommige riolen worden gedicht met het gevolg dat de riooldieren in grote getallen de stinkriolen uitvluchten en overlast veroorzaken in de beschaafde wereld.


  Maak melding

 28. De VHP hoort in het machtscentrum of men het leuk vindt of niet. Reden is dat er binnen deze partij relatief beter geschoold kader is dan in de partij van ABOP, PL en de NDP samen. Daarnaast speelt politieke ervaring een belangrijke rol. Pikant detail is dat de VHP geen veroordeelde deliquenten heeft die een politieke functie hebben; dit in tegenstelling tot de overige partijen. Voor het internationaal aanzien van Suriname zou de VHP beter uit de verf komen.

  Puntje van kritiek: de VHP moet haar politieke gelederen ook met niet-hindoenstanen bemensen. Dat is tot nu toe mager.


  Maak melding

 29. He he, een stem uit de kinderkamer? Wij dealen niet met de NDP? Wij dealen ook niet met jou “Ba dief”!!! Wie zegt dat de NDP wel met jullie in zee wil? Wat een ijdeltuit.


  Maak melding

 30. VHP moet niet de ambities hebben om aan een tafel te gaan zitten met een partij die bestaat uit veroordeelde drugsdealers, massamoordverdachten, verkrachters, fraudeurs, gediplomeerde en pathologische leugenaars landjepikkers en geestelijk instabielen.
  VHP moet zich niet tot dat niveau verlagen!


  Maak melding

 31. door KOELIE
  @ Ira

  “=Een ieder die klaagt over de VHP mag wel een ding weten, de meest capabele en goed geschoolde mensen zitten wel in de VHP.

  =Ik heb geen partij, maar hoop het beste voor een ieder, omdat zij mij toch niet verzorgen.”

  Wat een Kul, als de beste en meest capabele mensen in de VHP zaten was het land nu een paradijs in Zuid-Amerika, de VHP heeft notabene decennia in het centrum van de macht gezeten maar realiteit spreekt voor zich, het land bevind zich ondanks deze briljante party nog in een Favela, Bidonville, Shantytown fase!?!

  De meest gulzige en gierige mensen zitten in de VHP en omdat ze niet meer deelnemen in het centrum van de macht missen ze een hoop duku en tyuku, daarom verraden ze nu met gemak hun eigen principes!

  Heel bekwaam in het accommoderen van zij die op mij lijken. Dat heeft Suriname niet nodig!


  Maak melding

 32. vhp denkt niet in lands belang vhp denkt in eigen en groeps belang .de vhp heeft jaren het ministerie van ow gehad en daarom hebben zij een puinhoop van gemaakt .dat land kwam geen stap vooruit omdat de bobo partij van vene de vhp zijn gang heeft laten gaan .
  zie weer met vene toen met jong tjien fa die in de partij van somo is .die man had vene in zijn macht vene kon alleen maar kijken en luisteren meer kon hij niet .ik heb geen enkel respect voor vene die man is een loser die beter chinee kan worden met die pak die hij aan heeft.vene is antiek weg met die man …vene is geen voorbeeld .vene dimt als het om bouterse gaat hij kan niet te hard van stapel lopen .
  de vhp is een etnisch partij die geen voorbeeld is voor de natie …deze mensen denken in partij en groeps belang weg met de vhp .
  hopelijk bekijkt bouterse de kat uit de boom als het om deze gasten gaat .


  Maak melding

 33. Waarom zou de VHP gaan samenwerken met de NDP? Basja bobo reputatie, beschuldigd en bedrijgd Santhoki?
  Somo = onbetrouwbaar, waar deze man loopt groeit geen gras meer.
  Lonnie= gewapende psychopaat met grootheidswaanzin.

  De natuurlijke partner van de VHP is de NPS. Eerlijke mensen, eerlijke partners en eerlijke handen.

  Het woord “eerlijk” komt niet eens voor in het paarse woordenschat.


  Maak melding

 34. Beste Paraman:

  In de VHP zitten in tegenstelling tot het kader van het NDP nog mensen die de lagere school tenminste hebben afgemaakt……


  Maak melding

 35. Er zijn kansen voor de VHP om in het machtscentrum te komen en die zijn als volgt.
  Partijen als Abop en PL zijn noodzakelijkerwijs in het machtscentrum gekomen maar horen er niet thuis. Bouterse had deze partijen nodig, maar inhoudelijk ziet hij ze niet zitten. Hun intelectueel kader presteert ver benenen de maat. Somo en Ronny moet je niet in je regering willen! Ze zorgen voor hoofdbrekens en hebben Bouterse in de houtgreep. Daar wil Bouterse van af en terecht ook.

  Bouterse kan beter een coalitie smeden met de VHP. Uiteraard moeten de randvoorwaarden worden geinventariseerd.


  Maak melding

 36. LOL als iedereen elkaar uitsluit is het land straks niet meer regeerbaar. Zo simpel is het. Er is geen enkele partij die op een absolute meerderheid kan rekenen. Erg ? Integendeel … ben altijd tegen een zaken kabinet geweest, maar wellicht is dit de beste optie voor Suriname. Een kabinet die de overheids financiën en de democratische rechtstaat kan herstellen. Laten we nu eerlijk wezen, het land staat 3 jaar stil omdat Bouterse van Suriname een prestige project wil maken. Van gekheid weet hij niet hoe hij zijn luchtkastelen moet bekostigen. Dit heeft niets met regeren te maken. Het populisme viert hoogtij in Suriname en dat moet uit geband worden. Je mag mensen geen valse hoop geven. Realistische perspectieven in het vooruitzicht stellen en het eerlijke verhaal vertellen ook al is die niet altijd even fijn. Suriname blijft de komende 10 nog een ontwikkelingsland.


  Maak melding

 37. Koos tjek deze,

  Doe Monorath Waterberg Nps Vhp,…maar wat gaat de UIENBOER doen?

  met deze alliantie & met uienboer kunnen wij DADA naar huis (santo boma) sturen tog 🙂


  Maak melding

 38. Pasew, dada rekent zich rijk. Een samenwerking met het beschaafde VHP is verder weg dan ooit. Een kat in het nauw maakt rara sprongen. Mijn gevoel zegt dat dada naar middeleeuwse tactieken grijpt, met andere woorden een coupe kun je niet uitsluiten. Hij kan geen kant op. Hij moet in het machtscentrum blijven om veroordeling te ontlopen.

  Uien en aardappelenboer Somo is zijn imperium in Indo aan het opbouwen. In 2015 pakt hij zijn biezen en gaat naar vrouw lief. Klunswijk is een ongeleid projectiel. Kan ook geen kant. Ook tegen hem lopen int. arrestatiebevelen.
  Dada kan niet op hem rekenen. Dada heeft tzt een groot probleem. Herverkiezing Mega Combi kan niet meer op meerderheid rekenen. VHP moet hem in zijn eigen sop laten gaar koken en rustig toekijken. De oppositie heeft geen haast. Geduld is een schone zaak


  Maak melding

 39. VPH – alias – Valse Hoop en Paniekpartij.

  “VHP bekijkt samenwerking met partijen in coalitie”.
  Wat zijn ze daar “SUPER intelligent en BETROUWBAAR” binnen de VHP – de Verlegen en Hypocriete Partij. Specifiek partijen uit de coalitie waar de VHP om de haverklap zoveel kritiek op heeft en die zij bovenal minachten, uitgerekend met die partijen wil de VHP een samenwerking bekijken.

  De VHP – Verlegen en Hypocriete Partij alsook de VHP- de Valse Hoop en Paniekpartij.

  “Het populisme viert hoogtij in Suriname en dat moet uit geband worden”, aldus miss Koos(je).

  miss Koos(je), maar wat dacht je van een ritueel om jou eigen populisme oftewel die boze geesten in jou, dag in dag uit hier op Waterkant om deze uit te bannen. Moeten die listige en kwade geesten in jou allereerst niet worden uitgebannen?

  Wat dacht HOOLIGAN miss Koos(je) van het principe: “ First thing First!

  Met gepaste spanning en vol plezier blijven wij indien mogelijk gaarne uitzien naar de volgende ophitser c.q. raddraaier, over “vrije komedie” gesproken.

  We benne benieuwd!


  Maak melding

 40. Koos,

  afgelopen weekend heeft DADA een meesterzet gedaan, en kan hij rekenen op alle Haitiaanse stemmen!!!

  Martelly was wel zeer verbolgen om het feit dat zijn landgenoten geen crimi achtergrond kent!

  pasew zeg; wat als deze haitianen bij aankomst zouden resideren te Abrabroki/Latour/Ramgoelam ect???

  temidden van andere Suri-boeren te Uitkijk/Kwatta/Saramacca hebben zij zich waardig weten te ontwikkelen, en nu maar hopen dat Martelly geen invloed zal hebben op hun stemgedrag!!!!


  Maak melding

 41. He he, volgens mij heb jij te lang in je kelderbox vertoeft. Discussie met jouw is waste of time. Voor mij ben jij de zoveelste paarse kakkerlak, minder dan een straathond uit india.


  Maak melding

 42. Volgens mij 8 zetels bij de laatste verkiezingen en nog steeds denken dat je de grootste van Suriname bent.
  Wie houden ze voor de gek?


  Maak melding

 43. @Who Cares, dat beledigen valt wel mee toch. Als je het beesten kastenstelsel bijpakt kan Hé Hé niet verder zakken. Dat is een overwinning voor de Indiaase straathond.

  Broeder ook jij nog Subh Holy ! 🙂


  Maak melding

 44. DADA vertrekt eerdaags naar China!

  gaat hij meenemen de in de gele rivier drijvende duizenden varkens, of gaat hij tog voor nog meer seizoen-arbeiders????

  dan hebben wij nog het arbeidsburo uit de Filipijnen!!

  Lachin was onlangs nog in Indonesie om zijn tronie te kwijlen,….wat gaat dit opleveren aan arbeiders??

  a.s. is een ambassade van Obiamang…wat gaat dit opleveren aan Santo-Boma-Gangers???

  weet U het??? 🙂


  Maak melding

 45. Kbouta zal alles op alles zetten om aan de macht te blijven, desnoods zal hij zijn te kleine padvinders outfit weer aantrekken om met veel geweld en kabaal (kaboula ?) aan de macht te blijven.

  Wie zal er anders voor zorgen dat de inkomsten uit de goudconcessies naar zijn dikke kale zoontje en brunswijkje gaat ?


  Maak melding

 46. Ha,ha,ha, Esmeralda laat vandaag niets van haar horen.Als ze op haar werk is heeft ze de vrijheid en kan ze internet op. Thuis mag ze niets van haar man. Ze zit ziek thuis vastgesjord in een boerka en mag van haar Algerijnse man niet internetten.Op het internet een grote mond opzetten en thuis is het mondje toe.


  Maak melding

 47. Biendersingh,

  besaram Bandersingh,…tohrie kya lagat hai ke kis djaat se wo apna zindegi bidaate hai??

  djawo khayaal karo apen ghar ke damen,..shayet tohar saash ke kaida tohar baap se milti julti hai

  🙂


  Maak melding

 48. ESMERALDA
  De aanhangers van die moordenaar en drugsdealer, bouta, zijn ontwaakt uit hun winterslaap.
  Wat een hysterische reacties zeg, phoe, phoe, what’s going on.

  Aan de andere kant kan ik mij het best wel voorstellen, want een groot deel van de NDP’ers, die ondanks alle waarschuwingen, toch op deze idioot hebben gestemd, zal dat nooit, never, ooit weer doen.

  Met pek & veren zal hij worden verjaagd.
  Weg uit Suriname.
  Nog effe…………

  Beste Hr Santhoki, ga gerust verder met het screenen van de juiste mensen.

  Nog twee jaar.

  Hoeveel zielen zullen na die screening volgens jou nog in die kaste overblijven. Ben jij dat dossier vergeten?


  Maak melding

 49. De VHP – VALSE HOOP en PANIEK is het enige wat er nog rest bij deze RACISTEN en is hetgeen wat ze als “troost” te bieden hebben.

  “VHP bekijkt samenwerking met partijen in coalitie”, illustreert het PRINCIPELOZE gedrag welke deze PAISA demonen en bovenal RACISTEN van het eerste uur altijd hebben gekenmerkt. Ze roepen “moord en brand” over de partijen zittende in de coalitie, maar let wel, met deze partijen uitgerekend die zij zo verafschuwen willen ze een samenwerking bekijken.

  De VHP als HARDLEERSE partij die herhaaldelijk door de Surinaamse bevolking veroordeeld en teruggefloten is vanwege haar steeds RACISTISCHE VERGRIJPEN binnen de samenleving en vaak ook daarbuiten, mag eindelijk eens gaan beseffen dat voor de VHP, een partij met een dergelijke RACISTISCHE signatuur, er binnen de Surinaamse samenleving geen plaats meer ingeruimd mag en kan worden.

  Dat de politieke parijen in Suriname de VHP in haar eigen sop laten gaar koken is volkomen terecht en getuigt van de grote aversie die binnen de Surinaamse gemeenschap leeft als het gaat om het bedrijven van RACISTISCHE POLITIEK welke de VHP ongegeneerd altijd als basis heeft willen handhaven.

  De tol die de VHP nu betaalt met haar openlijke bedeltoer langs partijen die zich op de koop toe in coalitievorm bevinden, in plaats van beterschap te beloven, is een overduidelijk signaal over de staat van ontbinding, waarin de VHP zich momenteel bevindt.

  Het handjevol HOOLIGANS die de VHP hier op de site in slaap blijven sussen, illustreert het getroffen lot van de VHP voor het bedrijven van langer dan vijfenzestig (65) jaren VISIELOZE en HYPOCRIETE POLITIEK welke zich nu heeft uitgemond in de VHP als de partij voor VALSE HOOP en PANIEK.

  Mensen, om ons een beetje te ontspannen zijn wij zo zoetjes aan toe aan onze amokmakers. Amokmakers zoals onze gewiekste molenaartje (Henk Molenaar), miss Koos(je), Who cares met koloniale care, réétje (Ray), pasew(tje), Gmap, Esmerald, Ira(tje). Deze HOOLIGANS hebben allen een cd-tje die vastloopt.

  HOOLIGANS wie van jullie kan mij vertellen hoe ik aan zo’n “amnestie cd-tje” kan komen, graag eentje die steeds vast zit. Is jullie fictieve “ Suriname wordt geïsoleerd cd-tje” reeds uitverkocht?

  We benne benieuwd!


  Maak melding

 50. Zo, zo, zo, ik heb ook nog paarse fans.

  Whahahahahaha,

  Biendersing, meid zeg, hoe weet je dat zo goed, inderdaad drukte gisteren.
  We zijn dinsdag effe naar Algerije gereden om een paar doksi’s op te halen.
  Vervolgens moest ik ze in mijn eentje slachten, mijn burka zag er niet uit.
  Is toch erg met die Algerijnse vent van me.
  Maar goed, de familie heeft gisteren gesmuld van mijn roti & doksi. Was een leuk phagwa-feest.

  Vanavond gaan we naar Passion. We zijn multiculti en ook nog aanhangers van diverse geloven vandaar..
  Bedankt voor je reactie.


  Maak melding

 51. @Paraman,

  Hoe vaak heb ik niet voorgesteld om een brief aan de Koningin te schrijven met daarin al jou grieven.
  Je woont toch in de pijp, een brief schrijven en posten is maar 1 eurie.
  No wakti want over 30 dagen hebben we een troonswisseling.
  Willem is niet zo toegeeflijk, dus haast je!

  @hehe, ga lekker fietsen stelen joh, het is de moeite niet waard om te reageren op jou onzinnige reacties.
  Dit is dan ook eenmalig, laat Esmerald met rust okeeee.


  Maak melding

 52. Esmerald, dat jij als HOOLIGAN dagelijks bewust met de verkeerde been uit bed stapt zijn wij allemaal gewend.

  Zelfs HOOLIGANS maken deel uit van een gemeenschap. Een gouden tip Esmerald: goed en verstandig lezen doet wonderen. Alhoewel ik terdege besef dat dovemansoren en HOOLIGANS een naadloze verhouding betreffen en doorgaans in één adem mogen worden genoemd.

  Als amokmaker heb je jou bijdrage geleverd dat is voor elke HOOLIGAN al een prestatie op zich. Als je maar niet weder met glaswerk door het huis gaat smijten betekent dat voor iedere raddraaier een vooruitgang.

  Dat de VHP – de VALSE HOOP en PANIEK impliceert, is plat gezegd: Boontje (VHP-tje) komt om zijn loontje. Iets mooier valt er niet van te maken.

  Esmerald, hou vol en geef het niet op. Er zijn sommigen waarbij het genezingsproces nooit is gelukt.

  Indien onze tijdverdrijf het toelaat willen wij deze “Vrije komedie” aanbod zeker niet mislopen. HOOLIGANS zijn trouwens ook mensen, hoewel ik best begrijp dat velen hun bedenkingen daarover hebben.

  Met gepaste blijheid verwelkomen wij heel graag de volgende onheil stoker van het inmiddels beruchte ophitsers groepje.

  We benne benieuwd!


  Maak melding

 53. Als jullie dit eerder hadden gedaan was SU heel anders geweest. Pae heeft het slim bekeken en profiteert van beide kanten.Blijf maar trekken aan een dood paard.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.