zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameEx-parlementariër Hubert Asmowiredjo overleden

Ex-parlementariër Hubert Asmowiredjo overleden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 mrt – Ex-parlementariër Hubert Asmowiredjo is op zes en zestig jarige leeftijd overleden. Asmowiredjo was geruime tijd ziek en overleed een dag na ontslag uit het ziekenhuis. Hij heeft vanaf 1987 tot 2005 de KTPI van Willy Soemita vertegenwoordigd gedurende vier termijnen. Hubert Asmowiredjo behoorde tot de groep parlementariërs die in 1991 het Nieuw Front de rug toekeerde en een coalitie smeedde met de NDP van Desi Bouterse.

opening
Fernandes Express
BODO Party

34 REACTIES
 1. Weten jullie dat haiti behoord tot eeen van de armste landen in de wereld, dus ik vraag me af wat deze dibri wil hebben van haiti.
  Ik ben in ieder geval benieuwd.


  Maak melding
 2. Er zijn nog belangrijke dingen dat deze teek!!

  He, he uiteindelijk meer zuurstof!! van mij mag hij naar de HEL!!!! het boeit me niet eens.


  Maak melding
 3. De overleden Asmowiredjo is mij totaal onbekend…
  …maar ondanks z’n politiek avontuur (hetgeen mij van het Surinaamse wél bekend is!), geeft het geen pas zo te reageren!
  (Al is het maar vanwege eventuele familieleden).


  Maak melding
 4. In 1980 waren het ook KTPI parlementariers die de NPK regering de rug toekeerden en voor enorme instabiliteit zorgden in het land.Volgens bekomen inlichtingen ging het om triviale materialistische verlangens van de voorzitter die niet gehonoreerd konden worden.


  Maak melding
 5. Die percentage schijnt een moslim te zijn.Want zij gebruiken het woord hond voor anderen.
  Maak je niet druk hoor *%.De hoofd Redimusu is gaan kijken wat voor aardse bezittingen deze politieke avonturier meeneemt.Al zijn tijd op aarde heeft hij besteedt aan het vergaren van geld en grond.Je hoort nog van.


  Maak melding
 6. jacobus

  daar gaat het bij mij niet om,trouwens,ik ben geen religie aanhanger,ik doe daar niet aan mee.
  mijn voorouders uit kemet(egypte)hebben ook geen religie gehad ,maar hadden voordat er vreemden zich met ons kwamen bemoeien,de hoogste georganiseerde orde en sociaaleconomische orde op deze aard bol.

  maar om terug te komen op jou uitleg,”het gaat mij om het menselijkheid dat een mens zou moeten tonen bij het overlijden van een ander mens;vandaar dat ik zulke mensen een Hond noem die een dode nog na zijn overlijden uitscheld”dan ben jij voor mij een hond die veel blaft en als zijn tijd gekomen is om zelf te sterven anders piept.


  Maak melding
 7. Uit de grond van mijn hart, ben blij dat deze ndp beest de pijp uit is gegaan. Een partij dat coupes en moord goed praat verdiend de hel. Deze Hubert was ook bezeten van didibrie. Nu de grote LIJDER nog !


  Maak melding
 8. Als de overledene tijdens zijn leven alleen hebberigheid en egoisme heeft getoond,kan men onmogelijk van anderen verwachten dat ze meelij hebben met de dode of nabestaanden.Immers zijn het alleen de naasten van deze man die genoten uit de malversatie’s van de politicus.Als de erfgenamen afzien van hun erfenis te gunste van een goede doel kan er overwogen worden een standbeeld of naambord voor de ex-parlemtarier op te richten.


  Maak melding
 9. koos,jacobus

  hebben jullie dan nooit een zonde begaan,is jullie leven dan zonder smet,hebben jullie altijd recht gesproken,hebben jullie altijd naar de arme uigekeken,hebben jullie altijd respect voor ouderen getoond,is jullie leven in ballans met jullie form van geloof,hebben jullie recht gesproken voor een dode”neen”dan moeten jullie eerst jou eigen leven verbeteren voordat jullie over een levende of dode praten”stelletje ratten.


  Maak melding
 10. jacobus

  daar heb jij gelijk in”maar ik niet gezegt of laten beweren dat ik volmaakt ben”integenstelling naar jou reactie,geef jij zelf nu met eigen woorden jou zwakke punten aan.


  Maak melding
 11. *%, deze Hubert heeft indirect bloed aan zijn handen.
  Hij heeft samengewerkt met een massamoordenaar.
  Jij hebt het over respect, waar is de respect gebleven voor mijn familie, de nabestaanden van de decembermoorden. Kom niet met je smoesjes aan zetten over respect voor de doden. Respect voor een NDP-er NOOIT NEVER NIET !! Je wordt afgerekend op de daden die je verricht in dit leven daarna mag je verantwoording afleggen bij onze lieve heer. Ik weet zeker dat hij een enkeltje hell krijgt. Resultaat: het liefst verkoold.


  Maak melding
 12. Ben een tijd niet op dit forum geweest, maar hier schrik ik wel van, wat een niveau! Dat de redactie niet ingrijpt spreekt boekdelen. Ik zal hier een gevolg aan geven, let maar op de komende berichten in de overige pers, startend met de radio. Dit kan gewoon niet. Totale decorumverlies van de fronters op dit forum… en het wordt zo gepubliceer en kom niet aanzetten met de dooddoener van vrijheid van meningsuiting meneer de redacteur!


  Maak melding
 13. LUCIEN: “Ben een tijd niet op dit forum geweest”:Was maar voor eeuwig weggebleven , dan hadden we je gestoorde onzin niet hoeven te lezen!
  Veel succes met je acties!


  Maak melding
 14. hoe gaat het in venezuela? ik ben echt benieuwd. waarom? chavez dacht dat hij het eeuwige leven amen had. en hij heeft geregeerd als wat. hoe gaat het nu daar verder? over de doden niets dan goeds? mexicanen zetten op je grafsteen precies hoe je geleefd hebt. hun doden worden op gezette tijden geeerd.


  Maak melding
 15. @Who cares. Dat is nou wat ik bedoel met niveau. Ziekelijk zielig. Is dit nou het enige dat je inhoudelijk naar aanleiding van mijn reactie kunt produceren? Kom op,het kan beslist beter, desnoods met hulp van je trawanten?


  Maak melding
 16. Lucien:Ook jij hebt het recht om domme dingen te roepen, dat is vrijheid van meningsuiting.
  Waar ik benieuwd naar ben is hoever je bent met je eenmansactie tegen WKN!


  Maak melding
 17. We hebben van de hoofd Redimusu vernomen dat deze politicus niets van zijn ‘eerlijk’vergaarde vermogen heeft meegenomen in zijn graf.De hoofd Redimusu was persoonlijk aanwezig bij de begrafenis aan de Comm.Robles weg.Volgens zijn rapportage is hij[Hubert] allenig weggegaan met lege handen.De weduwe komt in aanmerking voor onderstand omdat de overledene tot zijn overlijden adviseur was van Amafo.


  Maak melding
 18. Dankzij Hubert Asmowiredjo was Wijdenbosch in staat geweest om twee bruggen te bouwen. De brug over de Surinamerivier heeft tot gevolg dat de gronden in het Ook dankzij district Commewijne in waarde zijn gaan stijgen. Ook dankzij Hubert Asmowiredjo is Bouterse gekozen tot president van Suriname. Dit zijn feiten, en feiten liegen niet. Wie niet horende doof of ziende blind is, kan deze feiten wel beamen….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES