Zeventien kinderen licht gewond in kantelende schoolbus

7

PARAMARIBO/BROKOPONDO, 20 mrt – In het district Brokopondo zijn zeventien kinderen licht gewond geraakt. Dit meldt de Ware Tijd. Volgens de politie sloeg hun schoolbus over de kop. Dit gebeurde bij het nemen van een helling op de rijweg. De motor viel precies op dat moment uit.

De bus rolde terug en bleek niet meer onder controle te krijgen. Het voertuig kantelde en belandde langs de weg. De scholieren liepen vooral schaafwonden op. Ze werden afgevoerd naar de polikliniek van Brokopondo waar ze behandeld werden. In de bus zaten zes en twintig personen. De overige passagiers bleken geen verwondingen te hebben opgelopen en kwamen met de schrik vrij. Het incident vond plaats in Brokopondo Centrum, de hoofdplaats van het district.


7 REACTIES

 1. Daar in Brokopondo moeten de bussen in goeie conditie zijn trouwens overal

  Blij dat er geen ernstige ongelukken zijn voorgekomen om te zie dat de kinderen gezegend zijn

  IN GOD WI TRUST


  Maak melding

 2. als DADA de schoolvervoerders niet optijd gaat betalen, dan verlaat ook het onderhoud tog??

  wie gaat deze kinderen alsook de chauffeuse opvangen voor eventuele begeleiding….steve Meye???


  Maak melding

 3. NOU NOU
  De regeringshoofden stelen gronden geld en belazeren het volk ,terwijl die bewust erbij zijn..Om de infrastructuur op poten tekrijgen is er financien nodig.Mi kondreman oting oeno go doe foe a kong bun..Ook zon hekel-punt ;SLM vliegt slecht met een toestel over de noordzee,terwijl er gezegd wordt,dat de gelden uit de verkoop van olie/goud goed binnen stroomt.Elke keer vertraging,toestel kapot Volgens mij zij de levens van suris belangrijker….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.