woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEconomieDriedaagse United Business Fair in Suriname

Driedaagse United Business Fair in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Van 22 t/m 24 maart wordt in Suriname het driedaagse Business to Business event ‘United Business Fair 2013’ gehouden. Hier zullen alle top zaken binnen de corporate wereld van Suriname hun waar, diensten en nieuwe innovaties tentoonstellen. Dit unieke platform is ook de enige plek waar buitenlandse ondernemingen gericht hun diensten of merken kunnen positioneren.

De beurs met als doelgroep alle managers, ondernemers en geïnteresseerden op WO-, HBO en MBO niveau, zal plaats vinden in de Hal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken aan de Kernkampweg nr.37. Verder zal er op het terrein van de KKF een Groot Paviljoen gebouwd worden met als bestemming een complete food court, kunst tentoonstelling en zal er alles wat met outdoor-adventuring te maken heeft te bezichtigen zijn.

Tijdens de nachten van de Mode zullen drie nachten lang verschillende gerenommeerde merken, onder meer, avondkleding, vrijetijdskleding en sportkleding showen op de 20 meter lange Catwalk. Ook zullen er per dag 2 uur live flitsen(beelden) van deze business en lifestyle beurs worden uitgezonden.

Suriname’s leading Business to Business event wordt mogelijk gemaakt door de kracht van samenwerken geprofileerd door UNITED Magazine en het SBF.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Deze initiatief is toe te juichen wat de ontwikkeling van Suriname ten goede komt maar het benaderd niet dat gene waar voor het zou moeten dienen.Surinaamse ondernemers zijn niet indien mate met innovatie bezig.
  Ze krijgen de ondersteuning niet wat noodzakelijk is voor de verdere ontwikkeling van het land.Business to business is niet besteed aan onze eigen mensen het is meer bedoeld voor politiek met de witten.Er wordtgeen werk uitbesteed aan eigen ondernemers.Universiteit dat haar bijdrage moet leveren wordt niet gestimuleerd om samen te werken met eigen ondernemers.
  Zelfs een werkloze kind krijgt de kans niet voor een baan als elctromonteur die wordt ingevoerd.Ze hebben nooit gehoord van opleiden en werken.Zelfs die kans geven ze hun eigen kinderen niet.


  Maak melding
 2. Hoop dat er echt meer aan dacht word besteed aan eigen Suri ontwerpers en dat de jeugd de toekomst van morgen de kans krijgt zich te ontplooien naar ondernemingschap

  Veel succes toegewenst


  Maak melding
 3. @ Savioen:

  “Business to business is niet besteed aan onze eigen mensen. Het is meer bedoeld voor politiek met de witten”.

  Ik heb veel labiele reacties van je gelezen, maar deze spant de kroon. Het blijkt dus dat je absoluut geen vertrouwen hebt in je eigen volk. Je waait met de wind mee die jou het beste uitkomt.

  Dan heb ik nog een mededeling voor je: Als de lokale, regionale en mondiale business uitsluitend gerund zou worden door zwarten, dan is de wereld morgen failliet!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES