Eerste Surinaamse ‘platina huwelijk’ in Den Haag

7

De Haagse wethouder Karsten Klein ging afgelopen weekeinde naar een bijzonder feestje. Het was de eerste keer dat een Haags stel van Surinaamse afkomst een 70-jarig huwelijk vierde. Dat meldt Omroep West.

Toen ze trouwden, waren ze 16 en 17 jaar oud en woonden nog in Suriname. In 1975, toen Suriname onafhankelijk werd, verhuisden ze naar Nederland om een nieuw bestaan op te bouwen. Aanvankelijk gingen ze in Venray wonen, maar al snel verhuisden ze naar Den Haag om dichter bij de kinderen te wonen.

Klein bezocht zaterdag het echtpaar Jadoenandansing-Loilargosain en gefeliciteerd met hun platina huwelijk genoemd. Het echtpaar woont in het Regentessekwartier.(Bron: Omroep West)

7 REACTIES

  1. Hiep hiep hoera!! Van harte gefeliciteerd!(Bedhaai ho bedhaai jeh satterwa saal ki shaadhi) WIJ WILLEN HEEL GRAAG HET GEHEIM WETEN SVP!!


    Maak melding

  2. V an Harte , van harte en nogmaalsvan harte.!Nog vele jaren na deze. EN het geheeim denk ik is: geven en nemen en ik denk zo gezond mogelijk leven. TRouwenss waar is het feestje!
    HEt beste hoor!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.