Borgoe prijsactie in Nederland verlengd t/m 30 april

0

Eind vorig jaar startte Borgoe in Nederland een unieke actie om fantastische prijzen te winnen, waaronder retourtickets van Nederland naar Suriname. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om mee te doen is deze actie verlengd tot en met 30 april 2013! Om aan de actie mee te doen koop je een fles Borgoe82, Hanappier en/of Mariënburg in de Nederlandse slijterij, vul je de meegeleverde nekhanger in en stuur je die op. Zo makkelijk kan het zijn!

De hoofdprijs? Niet één maar dit zijn zelfs twee hoofdprijzen namelijk 2 x 2 SLM retourtickets Nederland-Suriname!. Andere prijzen zijn: theatertickets voor Roué Verveer, kookboeken van Ramon Beuk of een complete VIP-treatment op de originele Borgoe Party voor 8 personen.

De flessen met nekhanger zijn onder andere te vinden bij Gall&Gall, Mitra, de betere zelfstandige slijters en via webshops zoals www.vanderendedranken.nl. Koop dus snel een fles met nekhanger en stuur deze in!

Deel dit bericht dus zoveel mogelijk en stuur het door naar alle Borgoe-liefhebbers in NL!