zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan verstopt drugs in zoute vis uit Suriname

Man verstopt drugs in zoute vis uit Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De marechaussee heeft op Schiphol een 55-jarige man uit Zaandam aangehouden voor het smokkelen van cocaïne. De drugs zaten in zijn bagage verstopt in zakken met zoute vis meldt de NOS.

De Zaandammer vloog naar Amsterdam vanuit Suriname. Hij werd gepakt bij een 100%-controle door de douane. De marechaussee onderzoekt de zaak. De precieze hoeveelheid drugs die de man in de vissen had verstopt, is nog niet bekend.

Drugssmokkelaars halen steeds meer bijzondere trucs uit. Afgelopen jaar werd op Schiphol drugs gevonden in eten, kleding, cosmeticaproducten, medische apparatuur, muziekinstrumenten en gereedschappen. Het is overigens niet de eerste keer dat er cocaïne in zoute vis is ontdekt in een vlucht uit Suriname.

opening
Fernandes Express
BODO Party

26 REACTIES
 1. Zaten die (gasten) van het JAP-TEAM soms te slapen?
  Was het scan apparatuur soms defect?
  Of had (Bruintje) de speurhond soms een dagje vrij?

  Minister BELFORT zal straks hierover vragen gaan stellen bij ……!!!

  Mi gudu switi (sra):

  Voorlopig kan je geen ZOUTE VIS uit SU eten!


  Maak melding
 2. In veel Aziatische landen krijg je voor het smokkelen van drugs meteen de doodstraf, zo onbeschaafd hoeft men in Nederland niet te worden, maar de slappe manier waarop men drugsmokkelaars aanpakt in Nederland is het andere uiterste, men kan toch op z’n minst een beschaafd Nederlands wetje maken waardoor het mogelijk wordt dat men elke drugssmokkelaar, die gesnapt wordt, meteen 10% van zijn smokkelwaar in de aderen spuit. Als je daardoor een overdosis toegediend krijgt is het je eigen schuld.


  Maak melding
 3. Ik ben benieuwd wat de NDP schapen en de rest van de kuddedieren die tegen de 100% controle zijn hierop te zeggen hebben.
  HENKES: Wanneer gaan ze die pres van je ,DDB veroordeelde groothandelaar in drugs 10% van zijn smokkelwaar in zijn aderen spuiten? Ik wacht!!!


  Maak melding
 4. @henkes: in Nederland gaan de straffen alleen maar omhoog en voor drugssmokkel zijn de straffen al verzwaard. In de toekomst mogelijk levenslang. De doodstraf zit er in Nederland niet in.


  Maak melding
 5. Waar zit coke tegenwoordig niet in…..

  Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het al geprobeerd, in het vrouwelijk geslachtsdeel en zelfs in lijken van babys is drugs gevonden.

  Ik vraag me af of mensen zich wel realiseren, dat ze soms uitgepoepte coke zitten te snuiven…..Je snuift dus letter het stront van andere mensen….


  Maak melding
 6. Belly heeft grotere problemen sinds het te horen is dat hij een zuur gezicht heeft.Werk en alles heeft hij gelaten en staat dagen voor de spiegel met de vraag.
  Fa dem mang tak mie no mooi?Na tu bromki meki mi.Rozeknop na mi mamma en…
  Dan fa mi no mooi?

  Smokkelaars vlot doorlopen want hij kijkt even niet.


  Maak melding
 7. Zou niet deze zaka-zaka DiDiBrie de
  drugs criminaliteit bestrijden?Zou deze zaka-zaka niet de handel/verk van drugs bestrijden/proberen te beperken?Maar wat wij zien is een toename van dit gebeuren en komt nog bij kijken de vele roofovervallen en verkrachtingen.Deze DiDiBrie zei dat de suries niet meer mer dievenijzer zouden wonen.Deze DiDiBrie roept elke avond op de Su televisie hoe zeer hij van dit Su volk houdt,maar DiDiBrie beschermt het volk voor geen meter.Je hoort DiDiBrie zich absoluut niet uitspreken tegen drugs gebruik en drugsvervoer.En vanwege het feit dat deze DiDiBrie de leiding van Su in handen heeft denkt elke crimineel dat hij alles mag wanneer dan ook,waar dan ook en hoe dan ook ze zullen nooit be(ge)straft worden.Dus ze gaan gewoon hun gang.Dit volk is aan de grillen van deze zaka-zakas over en achter gelaten.En a volk san DiDiBrie lobi kan crepeer gewoon en de regeerders maar stad en land afreizen voor niets en om niets.Volk van Su oting wo mik ding zaka-zaka dies donder op,wacht niet tot mei 2015 anders oeng dede voor die tijd en deze BEESTEN worden gewoon rijker met of zonder drugs verkoop.any way odi baja.Odiiiii odiiii.
  Glenny.


  Maak melding
 8. @Glenny

  en de vrouw van de vice president had een prive kapster meegenomen naar Turkije op onze kosten.Ze beginnen ster allures te krijgen die lieden.


  Maak melding
 9. Who cares, aan de andere kant van de oceaan een grote mond opzetten is makkelijk, wil je dat we een ticket voor je kopen zodat jij je plannetje kan komen uitvoeren in Suriname? Ik neem aan dat jij, in tegenstelling tot je toekomstige slachtoffer, wel vrij tussen Suriname en Nederland kunt reizen, dan hoeven we niet lang te wachten.


  Maak melding
 10. HENKES: Ik heb het al eerder gepost, maar schijnbaar heb je net als die lui die zich in BOXTEL niets meer konden herinneren~en last hadden van acute demensie.
  Maar nogmaals: Ik heb geen enkele ambities om zolang DDB de veroordeelde drugsdealer, massamoordverdachte, gediplomeerde leugenaar en analfabeet en zijn 40 struikrovers de leiding hebben in Surimaribo ook maar een voet op Suri bodem te zetten.
  En niet omdat ik bang ben, maar uit principe en ik voel mij te goed om met die lui geassocieerd te worden en al helemaal niet met het arm zielig sneu en klootjesvolk die hem in het zadel hebben geholpen.
  En je hebt voor de zoveelste keer de stelling bevestigd dat het enige wat jullie soort kunnen is dreigen, moorden ,intimideren roven en stelen.
  Steeltuig en steeldieven dat is jullie logo. Have a nice day!!


  Maak melding
 11. JAAP-TIEM zit ook hierachter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Arme mensen die een ticket door hard werken gekocht hebben, worden ondersteboven gedraaid (controle) maar deze man MOCHT MET ZIJN COCAINE HET LAND UIT.Op Zanderij hangen camera’s, dus laten ze ff terugkijken hoe die man is binnengekomen en wie de bewuste resjersjeurs waren die die dag bij hun ‘balietje’ stonden om de reizigers te observeren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Die mensen moeten aangepakt worden. Op de lichthaven wirken alleen maar matennaajersssssssssssssssss


  Maak melding
 12. Wat jullie niet weten is dat die man de visjes had gedrogeerd om ze te kunnen vangen en toen heeft ie de visjes opgedroogd en gepakt in de koffer. En nu wordt hij vervolgd voor drugshandel? Schandalig!

  Groeten KPMG.


  Maak melding
 13. @Pasew zeker,zeker zekre mang wat dit betreft hoef je niet te vrezen mie o tang zaka gie DiDiBrie en ing tjamoe.
  @Cobie Nu praat hangbuikzwijn Lim.. niet over nepotisme of Clientalisme als Arme Ali en zijn wijf hun eigen kapper meenemen. Want als je op onderzoek uitgaat dan kom je er gauw achter dat de kapper een neef/micht any way een famlid is van of men of mevr,terwijl het Su volk niet te vreten heeft. wwwat een toessstand.Toen de GENTLEMAN PRESIDEBT VENETIAAN aan de macht was heeft hij zoveel over zich heen gehad van die ondankbare geesten in Su,maar goed daarom zeg ik loekoe sang e tikie ding now(volk van Su)Maar mevr Arme Ali u weet het even goed als de hele wereld;Al draagt een aap een gouden ring……En dit zien we zeker bij u man hahahaaahaaaiii.
  Blaka bakra je weet hoezeer ik van lachen hou mang dus mi e bigi joe ook foe no kier mie toe.Net als pasew rn Who cares,want ik vond je reactie ook zo een goeie nml zelf opeten onder toezicht hmmmm..En totslot deze; Ik luister vaak naar de radio in Su dan hoor ik een dame Liesbeth bellen ai a dame dies e kier mie toe.Vandaag zei ze laat bouterse ambasadeur worden in Duitsland en Rommie in Belgie,want ze zeggen toch dat DiDiBrie niet geisoleerd is dan zijn ze beiden lekker dichtbij Ned.Ai mi lafoe mie lafoe.Deze dame had ooit eens op de Su radio gezegd welke SRD funest was voor het land Su; nml Somo Ronnie Desi.En dit ten tijden van de Acp/Eu top(djoegoe,djoegoe)en niemand wist of de top nog in Su zou plaats vinden of niet.Die Stephan van Fredrikslust stikte bijna zo wang NDP mang.hij zei O,O dit is geinig echt leuk soso fa a skrikie.Mie no hoop dat we deze dame in een vuilniszak binnenkort vinden,want deze vrouw is echt geestig en heeft altijd een punt.So odiiii odi odiiiii.
  Glenny


  Maak melding
 14. Who cares schreef: “En je hebt voor de zoveelste keer de stelling bevestigd dat het enige wat jullie soort kunnen is dreigen, moorden ,intimideren roven en stelen”.

  Who cares, hoe weet je tot welke (soort?) ik mezelf reken? De enige soort waar ik me toe reken is de soort homo sapiens. Waar kun je uit één van mijn bijdragen halen dat ik ooit gedreigd, gemoord, geïntimideerd, geroofd en gestolen heb? In de bijdrage van mij waar je op reageerde is het enige wat ik gedaan heb, was je uitnodigen naar Suriname te komen om jouw moordplannen uit te komen voeren.

  Je moet mij niet eerst in een groep indelen, je moet mij als individu aanspreken. Het slaat nergens op om mij eerst tot een bepaalde groep te rekenen, een groep waar ik totaal geen verwandschap mee voel en me daarna daarop aan te spreken. Je had me net zo goed kunnen onderbrengen in de groep van de kardinalen die de nieuwe paus gekozen hebben en me daarna van alles toe te dichten. Waarom doe je altijd zo achterlijk? En beste Who cares, je denkt toch niet dat ik alles wat jij ooit geschreven hebt gelezen heb en het dan zo geweldig vind dat ik het voor eeuwig onthou?


  Maak melding
 15. Wat moet een zichzelf respecterende samenleving als het Nederlandse met zoveel drugs? Ja zelfs ook al moet het deel hebben uitgemaakt van menselijke uitwerpselen?

  Dit fenomeen zegt meer over de consument dan over de producent en of transporteurrrrrr!


  Maak melding
 16. ‘Curaçaose drugsbestrijding minimaal in 2012′
  17-03-2013 12:59 | Caribisch, NIEUWS, Regio

  Versgeperst NIEUWS drugshandel
  drugs Curaçao caribisch bestrijding Drugs CURAÇAO

  Het Department of State van de Verenigde Staten (VS) vindt dat de CARICOM-landen (Caribbean Community) meer moeten doen aan drugsbestrijding. In een rapport was Amerika ook bijzonder kritisch op de zwakke drugsbestrijding van Curaçao.

  In het International Narcotics Control Strategy Report van 2013, deze week gepubliceerd, waren de VS erg kritisch op sommige landen ingevoerd hebben. Vooral de Cariben en omliggende landen moeten het ontgelden.

  Curaçao:
  Curaçao staat er niet goed op in het rapport. “Curaçao heeft nog steeds de capaciteit niet om effectief binnenlandse drugsgerelateerde criminaliteit, geweld en corruptie aan te pakken. Het Curaçaose politiekorps zit al sinds 2010 zonder vaste korpschef en een algemeen gebrek aan leiderschap was een van de factoren die bijdroegen aan een minimaal succes van de drugsbestrijding in 2012. De kiloprijs van coke op de zwarte markt daalde door een toevloed aan cocaïne.”

  Suriname:
  Ook Suriname kwam er niet best vanaf bij de Amerikaanse autoriteiten. Aan de dunbevolkte kustregio en de geïsoleerde ligging van het oerwoud kan het land weinig doen. Wel moet Suriname drugsgerelateerde corruptie bestrijden, bureaucratische hordes slechten en betere wetgeving invoeren om drugshandel daadwerkelijk effectief te bestrijden, vinden de Amerikanen.

  Jamaica:
  Volgens Amerika is Jamaica nog steeds de grootste leverancier van marihuana aan de VS. Hoewel cocaïne en synthetische drugs niet aldaar worden gemaakt, is het eiland ook een belangrijke doorvoerhaven voor drugspartijen uit zowel Noord- als Zuid-Amerika. Ook meldden de VS dat de drugs steeds meer ook in andere Caribische landen wordt afgezet.

  Meer hierover met reacties:
  zie http://www.versgeperst.com


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES