Humberto Tan in nieuwe campagne Rabobank

4

Humberto Tan en de Rabobank gaan samenwerken. In de campagne Internationaal Zakendoen gaat Tan op zoek naar de kracht van coöperatief bankieren. Hij zal laten zien wat de coöperatieve manier van werken oplevert voor de klant en voor de samenleving. Vanaf 15 maart is Humberto Tan samen met het vertrouwde Rabobankgezicht Merel voor het eerst te zien in de tv-commercial ‘Thuis in Nederland, thuis in de wereld’. Tan: “Ik kan in deze campagne gewoon mezelf zijn. Ik laat me door Merel bijpraten over de meerwaarde van coöperatief bankieren.” Daarnaast zal Tan in het kader van de samenwerking met de Rabobank optredens verzorgen voor lokale banken.

De in Paramaribo geboren Humberto Tan is voor de Rabobank geen onbekende. In de afgelopen tien jaar is hij betrokken geweest bij diverse activiteiten en oogstte hij waardering met optredens bij lokale Rabobanken. “Zijn kennis van de Rabobank, zijn sympathieke en tegelijkertijd zakelijke benadering en maatschappelijke betrokkenheid passen uitstekend bij onze bank”, aldus Heleen Crielaard, hoofd merk & marktcommunicatie van Rabobank Nederland.

Tan zelf gaat met enthousiasme de nieuwe samenwerking aan. “Banken hebben het wereldwijd niet makkelijk. De Rabobank doet het financieel nog steeds goed. Ze zijn met hun lokale banken en ledenraden geworteld in de samenleving. Die kracht spreekt mij aan.

Bekijk de tv-commercial ‘Thuis in Nederland, thuis in de wereld’ hier:

4 REACTIES

 1. humberto tan was en werd gebruikt als “het gezicht” van ASB Uitzendburo voor nieuw uitzend personeel….vanaf 1980 tot begin jaren 90. hij was dus toen zeker “een mannelijk model” “wan moi boi”. Wat zal zijn uurloon nu zijn??


  Maak melding

 2. Rabobank doet wat zoveel bedrijven verkeerd doen: ipv de prijzen voor de consumenten te verlagen, verhogen ze het door onnodig geld te stoppen in wielerploegen en andere tertiaire activiteiten.

  Bovendien heeft Rabobank een smet opgelopen met het sponseren van drugsgebruikende sporters.

  Ik adviseer Rabobank ten zeerste geen geld te verspillen aan reclame en advertenties en dat geld te gebruiken voor het gratis maken van de Rabobank pasjes. Dan doe je tenminste nog iets goeds voor de klanten.

  Groet KPMG.


  Maak melding

 3. Tedje ben je jaloers op Tan. of is het gewoon weer een typisch voorbeeld van : niet gunnen? KPMG? Boy, go dans’ nanga kes’kesi yere


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.