maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBellen naar Suriname nu nog voordeliger dankzij NLD Mobiel

Bellen naar Suriname nu nog voordeliger dankzij NLD Mobiel

-

Does Travel - naar Suriname

[ADVERTORIAL] – Bellen vanuit Nederland naar Suriname is nu nog voordeliger geworden dankzij de diensten van NLD Mobiel. Het bedrijf, dat sinds 2011 actief is op de Nederlandse Telecom markt, biedt een zeer laag tarief aan om te bellen naar Suriname. Naar een vaste lijn betaalt u slechts 1 cent per minuut en naar een mobiel nummer hanteren zij een tarief van 5 cent per minuut.

De hele maand maart kunt u hiervoor een gratis prepaid simkaart aanvragen bij NLD mobiel. Met deze kaart kunt u natuurlijk ook tegen voordelige tarieven binnen Nederland en/of andere landen in de wereld sms berichten versturen, bellen of gebruik maken van mobiel internet.

NLD Mobiel draait er niet om heen en zorgt ervoor dat u direct kan bellen. Straight talking is daarom het motto van het bedrijf. Voor meer informatie en een gratis simkaart kunt u terecht op hun website.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES