Humberto Tan stopt met ochtendshow BNR

17

Vanaf 18 maart stopt Humberto Tan(-A-Kiam) met het presenteren van zijn ochtendprogramma op BNR Nieuwsradio. Dat liet het radiostation donderdag weten. Tan verklaarde dat de vroege werktijden hem opbreken, dat zijn werkschema te druk voor hem werd en dat hij is gevraagd voor een tv-commercial.

BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich vindt het jammer dat de in Paramaribo geboren Humberto stopt met zijn programma. “Humberto heeft enorm veel voor BNR betekend. Daar zullen wij hem altijd dankbaar voor zijn”, aldus Fröhlich.

“Het feit dat Humberto een hoofdrol zal vervullen in een nieuwe tv-campagne is mijns inziens niet te combineren met zijn journalistieke werk als nieuwsanchor van BNR. Ik begrijp de overwegingen van Humberto echter zeer goed en respecteer zijn keuze.”

17 REACTIES

 1. Vele BNR luisteraars zullen je missen.Ik stond tijdens de werkdagen om 06:00 u. met je op en luisterde tot 09:30 u.in de auto of trein altijd naar je!!!
  Jij was mijn wekker!!
  WE ZULLEN JE MISSEN!!
  HET GA JE GOED!Thank you!


  Maak melding

 2. Rechtdoorzee

  Humberto for President.
  No matter where.

  Waar andersw???
  De man is pursang een Nederlanderrrrr.
  Allemaal hangen wij wel de grote Surinamer uit, maar geven niet thuis wanneer het thuisfront roept.Er is en blijft altijd een groot verschil tussen een riant huis en een THUIS!


  Maak melding

 3. Paraman,

  Nederland of Suriname, maakt niet uit.

  Heb je het debat van Humberto gevolgd via de link?
  Zo overtuigend doet jouw DaDa dat niet.

  Humberto for President in Suriname, als jullie soort is uitgeroeid.


  Maak melding

 4. Alleen in Suriname kun jij een oprechte Surinamer zijn! Al het andere is would be! Kom jou talenten botvieren daar waar jou hulp en of bijdrage nodig is. Blijf niet een levenlang muggensiften in het luchtledige!


  Maak melding

 5. @paraman
  Jij zegt :”….. wanneer het thuisfront roept”.

  Roepen en roepen zijn soms twee verschillende dingen!

  Verder zeg je :”Er is en blijft altijd een groot verschil tussen een riant huis en een THUIS”!

  Dat klopt velen hebben een riant huis in Nederland maar voelen zich er nog steeds niet thuis!
  Aan de andere kant hebben velen een riant huis in Suriname,maar hun THUIS is toch ergens anders ….. OLLAND!!!!!
  Waarom denk je zelf?


  Maak melding

 6. Paraman,
  Jij bent een pur sang idioot.
  Humberto Tan-A-Kiam is geboren in Suriname, Tan is een voorbeeld voor Surinamers
  Paraman jou voorbeeld is een crminele massamoordenaar . paraman jij bent schande voor land en volk, paraman synoniem vuilnisbakkenras


  Maak melding

 7. Volgens paraman theorie ben je pas een Surinamer als je in Suriname woont, ook al ben je er geboren.
  Hmm,….hoe dom kun je nog zijn? ,…..Straks wordt Clarence Seedorf met zijn club kampioen in Brazilie. Wat zegt die paraman?? ai,…Clarence dat na wang Sranangman,..hoe hypocriet kun je zijn,..?


  Maak melding

 8. Paraman,
  Onze virtuele betweter op dit forum.
  Je bent in de jaren tachtig zelf de economische ellende/chaos ontvlucht die jouw goeroe DaDa had veroorzaakt in Suriname. Daarbij kwam ook nog dat de suppletie die je van de Nederlandse ministerie van Defensie ontving in gevaar kwam.
  En nu vanuit je tweekamerflatje in Amsterdam Zuid-Oost de patriot uithangen en doen aan persoonsverheerlijking.
  Dat typeert jullie soort parasieten.


  Maak melding

 9. Ik volg al jaren deze site en de discussie over “succesvolle” mensen zoals ik. Veel lof, waarvoor uiteraard veel dank, maar ook enorm veel kritiek!! En gek genoeg niet zozeer op wat ik doe maar op mijn afkomst, geboorteplaats of woonplaats. De rode lijn van die laatste kritieken? Hij is geen echte Surinamer!! Mijn eerste gedachte is vrijwel altijd “en dus”? Ik ken zoveel mensen die geen “echte Surinamer” zijn. Mandela, Ghandi, Aletta Jacobs, die gek genoeg toch deugen.
  Ik stel mezelf op geen enkele wijze op 1 lijn met deze iconen uit de wereldgeschiedenis, ik ben niet meer dan een kleine voetnoot daarin, maar de treurigheid van deze discussie maakt mij diep verdrietig. Is DE Surinamer een soort ubermensch in de ogen van deze criticasters? Oordelen op basis van foute feiten (ik was 4 toen ik met mijn moeder, broers en zus naar Nederland kwam). Zonder enig besef voor de band met mijn geboorteland via fam, vrienden..Zonder enig benul van mijn activiteiten voor het land. Het moest van mijn hart, want op Waterkant is dit een eeuwig terug kerend thema. En waarom? Omdat succesvol zijn een misdaad is? Ik weet het echt niet, maar triest is het wel dit verkapt cultureel racisme. Groet en veel succes allen!! Humberto Tan


  Maak melding

 10. Waarvan akte Humbie!
  1.Is DE Surinamer een soort ubermensch in de ogen van deze criticasters?
  2.Zonder enig benul van mijn activiteiten voor het land.
  3.Cultuur racisme
  Mooie woorden …… zal ik goed onthouden!
  A kies oeng moi!
  Hihihihihihi!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.