donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieZonder zorgen uw huis bouwen in Suriname met 'House in a Bag'

Zonder zorgen uw huis bouwen in Suriname met ‘House in a Bag’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/DORDRECHT, 26 feb – Als u zonder zorgen het bouwen van uw huis in Suriname aan een betrouwbaar bedrijf wil overlaten is de Building & Construction divisie van Kersten daarvoor de aangewezen partner. Zo heeft een familie uit Dordrecht Nederland onlangs kennis gemaakt met de modellen van BEM, een dochteronderneming van Kersten binnen de Building & Construction divisie.

Na wat overlegrondes op het BEM kantoor aan de Hoogestraat waar de opties zijn besproken voor te gebruiken plafond, raam type en tegelkleur kon een overeenkomst worden getekend en een aanvang worden gemaakt met de bouw. In de overeenkomst worden de afspraken die de koper met BEM aangaat vastgelegd en is de koper zo verzekerd dat zijn huis binnen de afgesproken tijd wordt opgeleverd.

De huizen worden binnen drie maanden opgeleverd met uitzondering van onwerkbare werkdagen. De familie te Dordrecht werd middels periodieke voortgangsrapportages op de hoogte gehouden over de vorderingen. Het directievoeringsbedrijf (een gerenommeerd ingenieursbureau) heeft continu bijgehouden dat de werkzaamheden conform de bouwvoorschriften worden uitgevoerd en dat de afwerking netjes en volgens het ontwerp gaat.

Het resultaat, een dolgelukkige familie die volgens afspraak de sleutels overhandigd kregen. Ze zijn nu gegarandeerd van een kwalitatief goed huis. Contractueel is er een onderhoudsperiode afgesproken waarbinnen kleine verborgen gebreken verholpen worden. De eigenaren van de nieuwe woning gaven te kennen met een gerust gevoel weer naar Nederland af te reizen en verheugen zich al op de terugkeer naar hun nieuwe huis. Kijk voor meer informatie hierover op www.bem.sr/house-in-a-bag.

Zonder zorgen uw huis bouwen in Suriname met 'House in a Bag'

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES