dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentLancering van The Woo! op 28 februari in LantarenVenster

Lancering van The Woo! op 28 februari in LantarenVenster

-

Does Travel - naar Suriname

De in Suriname geboren singer-songwriter Sabrina Starke is op donderdag 28 februari te bewonderen op een nieuw evenement in Rotterdam: The Woo! Samen met Jazz saxofonist Tim Wes, de veelbelovende singer/songwriter Nanda Akkerman en de super Jazz zangeres Kim Hoorweg zal zij zorgen voor een ongelofelijk spektakel in het sfeervolle LantarenVenster.

The Woo!, georganiseerd door Sir Robert Events, is een nieuw evenement waarop muziek, poëzie en film hand in hand samengaan. Op de avond zal daarom de muzikale filmkomedie The Sapphires, die vorig jaar op Cannes te zien was, vertoond worden. De hosts voor de avond zijn Shay Kreuger (Funx radio) en Mario Raadwijk (ex-Re-play).

The Woo begint om 20.00 uur en de toegang kost 22,50 euro. Wil je je avond helemaal in stijl afmaken? Verwen jezelf dan vooraf met een fantastisch driegangendiner in de stijlvolle foyer van Lantaren Venster! Dit arrangement met een ticket voor The Woo kost slechts 45,00 euro. Bestellen doe je via de website van Lantaren Venster (www.lantarenvenster.nl) waarop je zelf kunt aangeven of je alleen een kaart wil voor The Woo of een all-ticket met diner.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES