zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStichting Wiesje organiseert jaarlijkse Charity Brunch

Stichting Wiesje organiseert jaarlijkse Charity Brunch

-

Does Travel - naar Suriname

Al meer dan 10 jaar organiseert Gerda Havertong samen met andere leden van Stichting Wiesje een Charity Brunch om geld in te zamelen voor een goed doel; de zorg voor mensen met dementie in Suriname. Stichting Wiesje is een begrip in Suriname en geniet volop bekendheid in Nederland. Dankzij voorgaande brunches en andere activiteiten hebben zij in de afgelopen 12 jaren een kenniscentrum kunnen opzetten en een dagopvang voorziening kunnen realiseren.

Nu wil de stichting graag een volgende stap zetten door een 24 uurs woonzorgvoorziening op te zetten. De grond is al in bezit, de bouwplannen liggen er en naar verwachting kan in 2013 gestart worden. U kunt uw bijdrage leveren door mee te doen aan de brunch op zondag 21 april 2013, waar u getraceerd wordt op een onvergetelijke middag met heerlijk Surinaams eten en fantastisch entertainment. Er is een veiling met prachtige kavels. Er is een loterij waar prachtige prijzen te winnen zijn zoals een reis naar Suriname onder bezielende leiding van Prem Radhakishun. En nog veel meer.

De locatie van dit geweldige event is Showkas De Arendshoeve in Aalsmeerderbrug. Arrangementen zijn: een tafel van 10 personen voor € 1.500,-, een VIP tafel van 10 personen voor € 2.000,- inclusief twee flessen champagne. U kunt ook individueel meedoen voor een bedrag van € 150,- per persoon. Doet u mee? Laat het weten via [email protected] of kijk op www.wiesje.nl.

Een reportage van Waterkant.TV uit 2010:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Nou, leuk wat hierboven staat, maar als ik de prijs zie, dank je wel, ik eet wel iets lekkers thuis, en schraap wat bij mekaar om later dit jaar het moederland te bezoeken. Trouwens die locatie waar ze het gaan houden, is me wat, een of andere uithoek, maar goed. Zoiets moet je in een grote stad organiseren.


  Maak melding
 2. Het terrein staat er trouwens troosteloos bij naast het dieren asiel langs de trimbaan, totdat Somo weer de kans krijgt om het in te pikken natuurlijk.


  Maak melding
 3. Natuurlijk zijn het weer de Surineds en de Nederlanders die Suriname een warm hart toedragen die dit soort initiatieven neemt, want als de het over moet laten aan de Suri suris dan waren de dementerenden ten dode opgeschreved.Ik ben benieuwd of onze Clini clown SRA, kolibrie de blaaskaak en consorten nu ook zullen vinden dat overal waar Nederland voor staat gewantrouwt moet worden.


  Maak melding
 4. Paraman. Vreemd, ik had nog nooit van Aalsmeerderbrug gehoord, maar jij weer blijkbaar precies waar het ligt. Undercover geweest? O ja, dat dierenasiel natuurlijk….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES