dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTV West documentaire over 'Miss India Holland 2013' verkiezing

TV West documentaire over ‘Miss India Holland 2013’ verkiezing

-

Does Travel - naar Suriname

Het TV West-programma ‘West op Zondag’ staat 17 februari helemaal in het teken van de ‘Miss India Holland 2013’-verkiezing. De documentaire volgt drie Haagse Hindoestaanse jonge vrouwen die Miss India Holland 2013 willen worden.

TV West volgt Miss Pritvi Debidien (25 jaar), Miss Jessica Nohar (22 jaar) en Miss Rachel Ramdaras (18 jaar). De documentaire laat deze missen zien tijdens hun dagelijks leven waarbij schoonheid en hun Hindoestaanse achtergrond een belangrijke rol speelt. Pritvi bezoekt met haar moeder de tempel Shri Rammandir in de Haagse Schilderswijk, Rachel zoekt het strand op waar zij emotionele herinneringen aan heeft en Jessica gaat naar de kapper.

De documentaire geeft ook een beeld van de strijd en de onzekerheid tijdens de training met de andere 17 missen die meedoen aan deze verkiezing. Met als hoogtepunt de zinderende finale in Studio 21 in Hilversum waarbij Miss Chhaya Biere afgelopen weekend naar huis ging met de titel ‘Miss India Holland 2013’. Zij vertegenwoordigt Nederland op 8 maart 2013 tijdens de ‘Indian Princess International Pageant’ in de Bollywoodstad Mumbai in India.

Zondag 17 februari vanaf 18.00 uur op TV West (daarna elk uur in de herhaling).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Leuk! Ik ben heel erg benieuwd. Goed om te zien dat de reguliere media ook dit soort onderwerpen oppakt en niet alleen ‘witte’ programma’s te zien zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES