dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMedisch specialisten Diakonessenhuis weren patiënten

Medisch specialisten Diakonessenhuis weren patiënten

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 11 feb – Als het van de medisch specialisten ligt, neemt het Diakonessenhuis in paramaribo geen patiënten meer op. Het ziekenhuis van de Evangelische Broedergemeente zou geen garanties bieden voor deugdelijke zorg. Dit euvel wordt de directie en het bestuur aangewreven. Het jarenlange conflict is op zijn zoveelste dieptepunt. De specialisten weigeren nog diensten te verlenen en voor de directie is de maat vol.

Als het nodig is, zullen vergaande maatregelen worden getroffen. Het zou de specialisten helemaal niet gedaan zijn om de kwaliteit van de dienstverlening, maar om meer geld. “Ze eisen een veel groter aandeel in de koek, maar dat kan niet”, zegt directeur Rakesh Gangaram Panday. Juist vanwege het huidige financiële beleid kan wel worden geïnvesteerd in betere zorg. Dat de specialisten geen patiënten meer doorsturen, is voor eigen risico.

“Wij dulden geen mes op de keel. Er zijn genoeg medici die voor ons willen werken als een deel van de top niet wil werken”, aldus Gangaram Panday. De andere partij beklaagt zich over een ‘vijandige houding’ vanwege de leiding. “Om het heel kinderachtig uit te drukken, er is ruzie tussen ons en de directie. En dat is geen situatie die we in het ziekenhuis willen handhaven”, zegt specialist Julien Pengel. De actie moet vooral duidelijk maken dat er een ‘groot probleem’ is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Het Diakonessenhuis is niet van de Evangelische broeder gemeente. Het ziekenhuis behoort toe aan de Evangelische broedergemeente, de Lutherse en de Hervormde gemeente.


  Maak melding
 2. En men had over Goede Sociale voorzieningen!! Hi HIIII de ene zijn dood en de andere zijn brood!! Su mentaliteit!!!

  Laat Bouterse de Chinezen inzetten uit China en de Cubanen!!!!


  Maak melding
 3. dit is een interne probleem tussen directie en personeel.
  het personeel die niet genoeg betaald krijgt heeft het recht om hun mening kenbaar te maken ”het kan natuurlijk ook niet zo zijn dat de directie bedragen van de staat binnen krijgt maar het personeel niet naar behoren betaald”er moet dus een financieel overeenkomst met personeel aan gegaan worden wat lonen/batalingen voor personeel aangaat.


  Maak melding
 4. In het ziekenhuis van Wanica komen alleen chinese medisch personeel.De behandelingen daar gaan geschieden op chinese leest zo als acupunctuur.En de medicatie bestaat uit kruiden en slangen en de hoorn van de rhino.Dit laatste voor de mannen vooral.De specialisten van het Diak kunnen hun borst alvast nat maken.Ook zij gaan kapot geconcurreerd worden als ze niet oppassen.


  Maak melding
 5. Wat is het ministerie van volksgezondheid stil.
  Wie stapt naar de bemiddelingsraad?
  Waar is de minister van volksgezondheid?
  Wanneer hoor ik de directeur van volksgezondheid?
  wanneer hoor je de DiDiBrie? Weer een teken van dat hij lak heeft aan het Su volk.Hij zorgt er wel voor dat wanneer DiDiBrie ziek wordt deze DiDiBrie gewoon naar Cuba/Venezuela vliegt.Volk van Su DiDiBrie spreekt ik vraag u niet om van mij te houden ik DiDiBrie houdt wel van u.Hahahaaaa wat een taal van de DiDiBrie vieze vuile huichelaar.Volk foe Su joe o dede en datra no de.Odiiiiiiii dommies(volk van Su)
  Glenny.


  Maak melding
 6. is toch erg dat twee mensen – de direkteur en de vz van het stichtingsbestuur_ de volksgezonheid in su zo duperen met hun handelinge. ook in su kan het” het coupen van een ziekehuis met 100 bedden en zovele specialismen. raar he die surinamers van ’80 is men dictatoriaal geworden.


  Maak melding
 7. Wat jammer? Oting jammer? What a hell jammer
  Ik zeg gelukkig maar en a no grap oeng e terie oeng srefie loekoe mie Glenn Pengel boeng.Odiiiiii odi odiii
  Glenny.


  Maak melding
 8. “Als het van de medisch specialisten ligt, neemt het Diakonessenhuis in paramaribo geen patiënten meer op.”

  SCHANDALIG!!! Het belang van de patient moet op de eerste plaats staan. Ik hoop echt dat de medisch specialisten en het bestuur/directie de zaak niet op spits drijven en een compromis weten te sluiten.

  “Om het heel kinderachtig uit te drukken, er is ruzie tussen ons en de directie. En dat is geen situatie die we in het ziekenhuis willen handhaven”, zegt specialist Julien Pengel.”

  Pardon??? Dus omdat er een aantal botsende ego’s zijn moet de patient daar de dupe van worden. Wat voor een achterlijke toestanden zijn dat??? De medische zorg in Suriname staat al niet bepaalt bekend als uitstekend en nu krijgt men dit soort rotzooi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES