woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTheatershow 'Frede' van Jörgen Raymann op TV

Theatershow ‘Frede’ van Jörgen Raymann op TV

-

Does Travel - naar Suriname

De NTR zendt zondag 10 februari de registratie uit van Jörgen Raymanns theatershow Frede, waarmee hij vorig jaar (voorlopig) afscheid van het theater nam. Raymann werd als kind Fredeman (bangerik) genoemd, omdat hij bang was voor het donker, voor spoken en honden en als de dood voor de tuinman.

In zijn puberteit vond hij het eng om met meisjes te praten,bevreesd dat ze hem zouden uitlachen vanwege zijn puistenkop en scheve tanden. In zijn studententijd was hij bang dat hij de verkeerde studie had gekozen en had last van examenvrees. En nog steeds is hij een angsthaas.

In Frede neemt Raymann met zijn favoriete alter ego’s plaats op de bank en is het publiek zijn psychiater. Hopelijk is hij aan het eind van de avond over zijn podiumvrees heen.

Uitzending: zondag 10 februari 2013, om 23.10 uur, op Nederland 1

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. @ Raj: Ben `t met je eens over het tijdstip!

  Ik ben gaan Googlen en de meeste theatershows op tv beginnen vaak om 20.30 of 21.30 en eindigen tussen 22.30 en 23.00! Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen!
  Late Night programma`s, `t woord zegt `t al, zoals PAUW&Witteman(de enige LN in NL!) beginnen meestal rond 23.00 en is volgens mij wat anders dan een theatershow! ,


  Maak melding
 2. Mereille: Hoe laat moet je van mammie en pappie in bed liggen? 20.00uu? Opnemen is ook een optie in plaats van achter elke Hollandse boom een dief te zien.


  Maak melding
 3. Who cares @18:11:

  Ik ga zo eten en `n boek lezen, want ik moet inderdaad om 20.00 naar bed!! Oh ja, opnemen kan ook! Mmm.. ik denk dat ik maar mmm… achter elke Engelse boom een dief zie??? Wáááát!!!!


  Maak melding
 4. MEDUSA @18:49:

  Dank je wel tante M of oom M! U voor straks ook welterusten en morgen gezond weer op! Ik ga lekker dromen over Ierse, Belgische, Franse bomen en mijn mama&papa nemen Andre van Duin`s Animal Crackers voor mij op! Dat begint om 20.30! Want dan lig ik al in bed!


  Maak melding
 5. Ik zal eea niet zien van die Rayman, boeit me niet zo
  dat televisie gebeuren gaat aan mij voorbij, af en toe kijk ik, de radio dat vind ik een heerlijk medium.


  Maak melding
 6. @Who cares 12:57:

  Ja dat doen mijn mammie&pappie! Ze lezen mij vaak voor uit boeken die gaan over Russische, Turkse, Spaanse Antilliaanse en Italiaanse bomen hahaha….


  Maak melding
 7. Het spijt mij te moeten zeggen dat ik J.R. weinig amusant meer vind.Ook deze show “vrede” is een aaneenschakeling van flouwe grappen. Hij was ooit beter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES