Theatershow ‘Frede’ van Jörgen Raymann op TV

15

De NTR zendt zondag 10 februari de registratie uit van Jörgen Raymanns theatershow Frede, waarmee hij vorig jaar (voorlopig) afscheid van het theater nam. Raymann werd als kind Fredeman (bangerik) genoemd, omdat hij bang was voor het donker, voor spoken en honden en als de dood voor de tuinman.

In zijn puberteit vond hij het eng om met meisjes te praten,bevreesd dat ze hem zouden uitlachen vanwege zijn puistenkop en scheve tanden. In zijn studententijd was hij bang dat hij de verkeerde studie had gekozen en had last van examenvrees. En nog steeds is hij een angsthaas.

In Frede neemt Raymann met zijn favoriete alter ego’s plaats op de bank en is het publiek zijn psychiater. Hopelijk is hij aan het eind van de avond over zijn podiumvrees heen.

Uitzending: zondag 10 februari 2013, om 23.10 uur, op Nederland 1

- Advertentie -

15 REACTIES

 1. Wat een k*Ttijd. Denken ze de NTR of zijn het die programma coördinatoren dat allochtonen niet werken op maandag.

 2. Er zijn dagelijks tientallen late night programmas,ook op zondag, ik begrijp niet zo goed wat dit met allochtonen te maken heeft.

 3. @ Raj: Ben `t met je eens over het tijdstip!

  Ik ben gaan Googlen en de meeste theatershows op tv beginnen vaak om 20.30 of 21.30 en eindigen tussen 22.30 en 23.00! Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen!
  Late Night programma`s, `t woord zegt `t al, zoals PAUW&Witteman(de enige LN in NL!) beginnen meestal rond 23.00 en is volgens mij wat anders dan een theatershow! ,

 4. Mereille: Hoe laat moet je van mammie en pappie in bed liggen? 20.00uu? Opnemen is ook een optie in plaats van achter elke Hollandse boom een dief te zien.

 5. Who cares @18:11:

  Ik ga zo eten en `n boek lezen, want ik moet inderdaad om 20.00 naar bed!! Oh ja, opnemen kan ook! Mmm.. ik denk dat ik maar mmm… achter elke Engelse boom een dief zie??? Wáááát!!!!

 6. MEDUSA @18:49:

  Dank je wel tante M of oom M! U voor straks ook welterusten en morgen gezond weer op! Ik ga lekker dromen over Ierse, Belgische, Franse bomen en mijn mama&papa nemen Andre van Duin`s Animal Crackers voor mij op! Dat begint om 20.30! Want dan lig ik al in bed!

 7. Ik zal eea niet zien van die Rayman, boeit me niet zo
  dat televisie gebeuren gaat aan mij voorbij, af en toe kijk ik, de radio dat vind ik een heerlijk medium.

 8. MIREILLE:Lees je een boek voor het slapen gaan?
  Ik dacht dat mammie en pappie nog een verhaaltje vertelde of voorlas uit Donald Duck…

 9. @Who cares 12:57:

  Ja dat doen mijn mammie&pappie! Ze lezen mij vaak voor uit boeken die gaan over Russische, Turkse, Spaanse Antilliaanse en Italiaanse bomen hahaha….

 10. Het spijt mij te moeten zeggen dat ik J.R. weinig amusant meer vind.Ook deze show “vrede” is een aaneenschakeling van flouwe grappen. Hij was ooit beter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.