zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'18-Jarig voetbaltalent onschuldig in zaak dood stel'

’18-Jarig voetbaltalent onschuldig in zaak dood stel’

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 18-jarige Yesse B. die deze week werd aangehouden voor de dood van zijn vader Ramesh (62) en diens partner Usha (45) in de Haagse Herman Costerstraat blijkt helemaal niets met de zaak te maken hebben. Dat stelt zijn advocaat mr. Michel van Stratum tegenover De Telegraaf.

Het Hindoestaanse voetbaltalent werd gisteren na een kleine week door de politie op vrije voeten gesteld, maar wordt nog wel steeds verdacht. Dit tot grote woede van zijn raadsman. „Hij is zelf slachtoffer. Het is een familiedrama zonder rol van mijn cliënt” aldus de advocaat tegen De Telegraaf. Volgens het Algemeen Dagblad zijn er afscheidsbrieven gevonden bij de 62-jarige man.

Van Stratum zegt tegen de krant snel een sepot voor zijn cliënt te willen eisen. „Hij krijgt zijn vader niet terug en hij vindt het vreselijk dat de vrouw er niet meer is, zij was als een moeder voor hem. Hij is enkel en alleen aangehouden omdat hij in de woning aanwezig was.” De 16-jarige stiefbroer heeft de politie gealarmeerd en werd later door agenten op straat aangehouden, maar kort daarna vrijgelaten. Lees het volledige verhaal in De Telegraaf

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. In dit geval is het de media die voor zijn beurt praat en duidelijk insinueert dat Yesse B te maken zou kunnen hebben met de dood van zijn ouders.
  De media misleidt, zinspeelt en manipuleert maar al te vaak.

  Vooralsnog is niets bewezen dus praat Paraman ook voor zijn beurt.


  Maak melding
 2. WAN BON: Volgengs het O.M. is de jongeman nog steeds verdachte, en dat is wat de media overbrengt naar het publiek, dus ook jij praat voor je beurt.
  Het O.M. is nu aan zet, en de onafhankelijke rechter.
  En we weten allemaal dat hetgeen PARAMAN uitkraait met een baal zout genomen moet worden.


  Maak melding
 3. @Paraman,Wan bon,Who cares
  Niemand praat voor zijn beurt;er is ook nog niets zeker!Justitie ziet rook,wil weten waar dat vandaan komt en reageert!
  Het is gewoon routineonderzoek van de politie om bij gevallen als deze eventuele visite c.q. huisgenoten te verhoren en soms tot aanhouding (in het ergste geval tot arrestatie) over te gaan!

  Kunnen ze op dat moment niets verdachts vinden worden de betrokkenen heen gezonden.
  Vaak wordt je direct na het verhoor weer vrijgelaten. In sommige gevallen hangt het van de (hulp)officier van justitie af of het nodig en ook wenselijk is dat je langer vast blijft.
  Vanaf het moment dat je bent aangehouden mag de politie je maximaal 6 uur vasthouden voor onderzoek
  maar voor een ernstiger delict maximaal 15 uren.

  Blijkt de zaak nog niet helemaal duidelijk dan komt nu de O.v.J.in beeld en kan men je in het belang van het onderzoek(zoals het heet)voor een periode van 6 dagen in verzekering stellen.
  Eerst 3 dagen en daarna weer 3 dagen.
  Een vreselijk en vervelend moment voor degene die 100% zeker weet dat hij ONSCHULDIG is.

  Tegen deze inverzekeringstelling c.q. verlenging hiervan bezwaar tekenen of er tegen in beroep gaan is onmogelijk.Je bent op dit moment dan echt aan hen overgeleverd.
  Jouw advocaat kan je nu zelfs niet helpen!
  Het is een vaste procedure!!!!!!!
  Hij kan hierna alleen maar controleren of er in deze zaak wel voorlopige hechtenis was toegestaan.

  Je wordt vervolgens dan binnen maximaal een week (3 dagen en 15 uren om precies te zijn) voor de rechter-commissaris geleid.Hij gaat dan na of verlenging wenselijk/ gerechtvaardigd is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES