Talentvolle voetballer vast na dood Hindoestaans stel

5

De 18-jarige, talentvolle Haagse voetballer Yesse B. zit achter de tralies na de mysterieuze dood van zijn vader Ramesh (62) en stiefmoeder Usha (45). Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag. Zondag werden de lichamen van het Hindoestaanse stel gevonden in hun huis in Den Haag.

Yesse B. was in 2010 topscorer in de landelijke B-competitie, waarin hij uitkwam voor ADO Den Haag. Nu maakt hij furore bij zijn nieuwe club Velo in Wateringen. Maar volgens de krant verliep thuis niet alles op rolletjes. Sterker nog: het leven van Yesse had een trieste keerzijde. Zijn vader en diens partner vlogen elkaar voortdurend in de haren.

Hoe hoog de ruzies ook opliepen, geen van de bekenden kan zich voorstellen hoe deze zo hebben kunnen eindigen. Laat staan dat zoon Yesse een rol heeft gespeeld in de dood van de Haagse man en vrouw. Toch zit de jongen vast wegens betrokkenheid schrijft de krant. Vandaag maakt de politie de resultaten van de sectie op de lichamen bekend. Dan wordt duidelijk hoe de twee precies om het leven zijn gekomen. De politie zegt daarover tot nu toe niets.

Lees het uitgebreid artikel hierover in het Algemeen Dagblad.

5 REACTIES

 1. Nou jammer dan dat het zo moest aflopen!! Gekke mensen werk!! zowel vrouwen als mannen hebben blijf van mij lijf af te huizen!! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kon!! Mekaar afmaken is ook niet al te makkelijk denk ik!! was dit de makkelijkste weg dan??


  Maak melding

 2. Dit zou een goed voorbeeld kunnen zijn van 2 volwassenen die kwaadschiks voor zichzelf en elkaar kiezen over de rug van hun kind.
  Als het zo mocht zijn dat deze jongen Yesse, de dader is, dan zullen er genoeg verzachtende omstandigheden aan te voeren zijn om zijn straf te verminderen of om hem vrij te pleiten.
  Verschrikkelijk dat ouders een kind zo gek kunnen maken met hun geruzie, dat het totaal doorslaat. Heel triest, het kind is dader maar ook slachtoffer tegelijk.
  Hoop voor het kind dat het anders uitpakt.


  Maak melding

 3. Een ding staat vast en dat is dat we hier met een menselijk drama te doen hebben. Maar zowel de mensen als Resto die beweren dat dit een Hindoe gedoe is, als de mensen die beweren dat Hindoes zo iets niet doen, zijn racisten. Hindoes als groep zijn ook maar gewoon mensen, niets menselijk is deze groep daarom vreemd, m.a.w. het komt OOK bij Hindoes voor. Goed doen of lief zijn voor de medemens komt bij deze groep gelukkig ook, anderen vermoorden (of verkrachten zoals laatst in de bus in India) komt jammer genoeg ook bij Hindoes voor, want dat zijn allemaal zaken die door mensen gedaan worden. Niemand moet dit voorval aangrijpen om te suggereren dat zijn eigen groep beter is. Voordat we met een beschuldigende, moralistisch vingertje gaan wijzen zouden we eerst moeten beseffen dat dit voorval een groot drama voor alle betrokkenen betekent en dat het in theorie ons allemaal zou kunnen overkomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.