donderdag, mei 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameAC Milan houdt jeugdvoetbalkamp in Suriname

AC Milan houdt jeugdvoetbalkamp in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 feb – Suriname wordt mogelijk toegevoegd aan de lijst landen waar het Italiaanse AC Milan jaarlijkse jeugdvoetbalkampen houdt. Het eerste kamp is in september. “Maar liefst tweehonderd Surinaamse getalenteerde jongens en meisjes zullen gedurende een week voetballes krijgen van tien toptrainers”, zegt Henk Doest, directeur van de Voetbalschool Suriname en agent voor AC’s voetbalkampproject in Suriname. Twee vertegenwoordigers van de club zijn in Paramaribo.

De twee, Davide Gatti en Alessandro Giglio, voeren besprekingen met lokale sportautoriteiten en het bedrijfsleven. “Dit is een vorm van nationale ontwikkeling, ik vraag de gemeenschap om totaal achter dit project te staan. Laten we dit doen voor onze jeugd, om zich te profileren. Het is een samenwerking tussen één van de meest succesvolle clubs en één van mooiste landen ter wereld”, zei Doest in het televisieprogramma To the Point.

De voorbereidingen voor het kamp lopen al enige tijd. “Wil je verder komen, dan heb je hulp van buiten nodig”, aldus Doest. “Clarence Seedorf en zeven andere Surinamers hebben bij ons gespeeld, eigenlijk hadden we al eerder in Suriname moeten beginnen. Dit kan de eerste stap zijn richting meer dingen die we samen kunnen doen”, zegt Davide Gatti. Het kamp is open voor kinderen van vijf tot en met zeventien jaar. Per kind wordt tweehonderd en vijftig euro gevraagd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Gaat het hier om het hebben van talent of om het hebben van geld? 250 euro is meer dan een gemiddeld maandsalaris in Suriname! Dus als je geld hebt kun je meedoen (ook al heb je geen talent), en als je geen geld hebt (en wel talent), blijf je gewoon in de marge rommelen. Tedje, je hebt in deze gelijk.


  Maak melding
 2. Ik vind het een lul verhaal, laat AC Milan maar in Europa blijven, en met het gedoe van een voetbalkamp
  schiet je daar geen flikker mee op, en voetbal daar stelt al geen flikker voor, en dan lees ik iets over 250 euro, en denk opzouten jongens.


  Maak melding
 3. Worden de SU. ouders op een slimme manier uitgekleed?
  Voor 250,- euro’s moeten de kleintjes komen opdraven.

  De voorbereidingen voor het kamp lopen al enige tijd. “Wil je verder komen, dan heb je hulp van buiten nodig”, aldus Doest. “Clarence Seedorf en zeven andere Surinamers hebben bij ons gespeeld.
  Wanneer hebben de 8 Surinamers bij Henk Doest gespeeld?

  Maar dat was (toen) GRATIS!
  Wie is dhr. Henk Doest?
  Ik vertrouw dit zaakje niet hoor!

  Ouders let op je EURO’S.


  Maak melding
 4. Jullie zeuren man, en geloof me, die zuurverdiende centen zijn de moeite waard. En bovenden is het bedrag eenmalig. Dit is niet zomaar een voetbalclub he. Jullie zeuren alleen maar, en dit komt omdat ” wij ” surinamers nauwlijks veranderingen in ons leven gezien hebben. Nu komen er veranderingen en het is meteen raak. Gezeik.

  Forza Milan !


  Maak melding
 5. Met een soortgelijke aanbieding was Clarence Seedorf een jaar of wat geleden aangevangen, maar dan voor nagenoeg geen geldelijke inspanning voor participanten.
  Als krabben in een vat zoals wij doorgaans zijn werd deze Surinaamse voetbal-icoon in alle toonaarden geboycot in zijn nobele opzet(Para Junior League) door de Surinaamse voetbalbond! Het complex met nabije logement wordt nu aangewend om de Eerste Surinaamse-/regionale Sportacademie onder te brengen.


  Maak melding
 6. Die meneer Henk Doest die dit verkoopt in Suriname heeft in 2011 kinderen op Curacao opgelicht met hetzelfde, alleen ging het toen om Ajax Amsterdam. De aanklacht tegen hem is bijna klaar. Woedende ouders en huilende kinderen. 200x € 250 = € 50.000 en dan snel wegwezen, schande! niet doen!


  Maak melding
 7. Ik vind het jammer las ik al deze dingen lees.
  De naam Doest wordt voor de zoveelste maal vernietigd door deze meneer. Eerst in Suriname mensen oplichten, daarna naar Curacoa gaan en ook daar mensen oplichten en nu weer even richting Suriname om het te gaan proberen. maar nee, eenmaal een oplichter, altijd een oplichter. Henk Doest oftewel Guilliano Henk Doest. Jammer voor de ouders van deze jongeman. Jammer meneer Doest, eens val je door de mand. Ik vertrouwde dit gedoe van Milaan la niet toen ik het hoorde. In Milaan praten ze over miljarden Euro’s. Waarschijnlijk zijn die mannen die met deze heer op tv waren ook oplichters net als hem. Maar ja, zoek snel een ander land om naar toe te gaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES