Lucretia Muringen live in Theater Zuidplein te Rotterdam

0

Op zondag 10 februari 2013 is Lucretia Muringen te zien en te horen in Theater Zuidplein te Rotterdam. Gospel, soul, pop, R&B, merengue… Lucretia is een telg uit één van Suriname’s meest muzikale families. Daardoor is geen enkel muziekgenre haar vreemd. Al op jonge leeftijd stond ze op het podium. Samen met haar vader Eddy Muringen en broers trad zij op onder de naam The Youth of Today. Later maakte ze in Suriname deel uit van verschillende bands, waaronder TMT, South South West en nam ze enkele malen deel aan het componistenfestival Suripop.

Eenmaal in Nederland aangekomen sloot zij zich aan bij de band M-Vibes (door haar broers opgericht) en later bij Fra Fra Sound en Kaseko Revisited. Momenteel is zij voornamelijk te horen als soliste. In 2007 verscheen de gospel-cd Journey of Faith onder haar artiestennaam LUCA , waarop zowel traditionele als hedendaagse gospelnummers te horen zijn.

In Theater Zuidplein met een 4-koppige live band: het allerbeste van Lucretia, van gospel tot merengue.

Zondag: 10 februari 2013
Plaats: Kleine Zaal; Theater Zuidplein, Rotterdam
Tijd: 14.15 – 16.15
Kaarten á €18,00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.