zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurDonatie actie t.b.v. theaterproductie 'Bewogen weerspiegeling'

Donatie actie t.b.v. theaterproductie ‘Bewogen weerspiegeling’

-

Does Travel - naar Suriname

‘Bewogen weerspiegeling’ is een moderne muziektheatervoorstelling met een historisch tintje. Het gaat over een hedendaags Nederlands gezin, waar onbewust en onderhuids nog oude, sporen van een koloniaal verleden aanwezig blijken te zijn.

De moeder heeft Surinaamse roots, de vader is traditioneel Hollands, maar, zijn voorouders blijken toch een NIET oer-Hollandse link te hebben, wat leidt tot een enorme zelfconfrontatie. En de zoon, die is een kind van deze tijd, is constant in contact met z’n vrienden en de wereld via Social Media. Maar hij moet zich ook staande zien te houden in de verwarring die is ontstaan door de confrontatie van zijn ouders. Wat moet hij daarmee, wat heeft hij met het verleden te maken?

Via verschillende disciplines, spel, live muziek, zang, dans en ook beeldende kunst, beogen we een wervelend geheel te brengen waarbij de toeschouwer wordt meegevoerd in een zinnenprikkelende ervaring met diepere lading.

Uw steun is nodig!
‘Bewogen weerspiegeling’ is een stuk dat past binnen de herdenking van 150 jaar afschaffing slavernij in 2013. Maar om deze voorstelling op de planken te brengen, hebben de makers uw hulp nodig! Steun hen en doneer! Kijk op deze pagina voor meer informatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. de vader is is niet oer-hollands?neen de vader net als alle nederlanders is van oer-oorsprong een duitser die zijn oorsprong in oostenrijk terug vind net als de moeder die haar oorsprong in afrika terug zou vinden.

    wat ik hieruit begrijp is het willen samen smelten van twee verschillende culturen die geen positieve effect zal hebben omdat het dna structuur van beide groepen hemels breed verschil.


    Maak melding
  2. Sorry hoor maar zouden jullie misschien niet beter een theaterpruductie willen maken over de nazaten van de slaven die zich in deze tijd zo vreselijk achtelijk gedragen! misschien kunnen ze hier beter wat van opschieten en misschien ook voorruit komen dan iedere keren wijzen naar het slavernij verleden. slavernij is er nog steeds en in su is het normaal. we moeten ons druk maken om deze tijd en niet iedere keer wijzen naar het verleden. boven er zijn zoveel doc. gemaakt over de slavernij en nog weet de van ee sur. jeugd niet wat allemaal inhoud, het interreseeerd ze niks.
    atang so


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES