Parlementariërs in het geweer tegen plan sekshotel

112

PARAMARIBO, 30 jan – Parlementariërs komen in het geweer tegen vermeende plannen om een sekshotel op te zetten in een woonbuurt. Aan de noordelijk rand van Paramaribo krijgt een voor sportfaciliteiten ingerichte grond een wat pikanter bestemming. “Dit is pijnlijk, zeer pijnlijk”, zegt Carl Breeveld (Doe).

Jongeren die er regelmatig kwamen voor sport, mogen niet meer. Dat ging van het een moment op het andere. “De kinderen, de jongeren zijn verdreven en nu verrijst daar een kortverblijfhotel van een of ander bedrijf”, zegt Breeveld tegenover de Ware Tijd. Hij heeft in het parlement geprotesteerd. De regering zou opheldering moeten geven. Een dergelijk hotel is immers niet op te zetten zonder toestemming van de autoriteiten.

Breeveld vindt dat jongeren zo een kans ontnomen wordt zich bezig te houden. Nu wordt een gelegenheid gemist om het van het criminele pad af te houden. Parlementsvoorzitter Jennifer Simons vindt het ook niet kunnen. Ze is het eens met Breeveld dat de zaak niet zo blauwblauw kan worden gelaten. Breeveld overweegt een protestdemonstratie te organiseren. “Als het waar is wat ik hoor, dan moet het hele parlement daar gaan protesteren”, aldus Simons.

112 REACTIES

 1. Wie geeft er de vergunning? De politiek? Ambtenaren van een politieke partij? Dit is toch simpel op te lossen door geen vergunning te geven. Wat een heisa!


  Maak melding

 2. Waar was je toen Simons,toen Suriname lijdzaam moest toezien hoe de grootste ,meest beruchte crimineel van Suriname met jouw zegen en Amnestie als levensgeschenk ,vrij als een vogel verklaard werd!?

  Ga ,ga daar protesteren met je ndp aanhang.Ze gaan je overal volgen!Als het om anderen gaat zijn zij als de kippen erbij om de boel op zijn kop te zetten,maar van hun baasje en jouw baasje moet iedereen afblijven daarom die Amnestie!


  Maak melding

 3. Pak die klootzak wier de vergunning heeft toegekend/ afgegeven! en als kan, zijn vrouw of hem zelf daarginds laten werken in de prostitutie!! Zijn gezin naast de sexhotel laten verhuizen met harde handen!!


  Maak melding

 4. De Ruimtelijke Ordening ligt gewoon op z’n gat in Paramaribo. Alle bestemmingen moeten vooraf in een aangegeven Raamwerk van een Structuur Nota worden ingevuld en behoeft derhalve enige zorgvuldige uitwerking door de bureaus van Commissarissen. Het schijnt dat bestemmingsmodel voor gronden, meer een politiekgeregel is dan uitgewerkte compromissen van deskundige inzichtelijkheid waarmee gewerkt wordt in Paramaribo en omstreken. Zodra een hoek van een belendend perceel in Paramaribo vrijkomt, pikken Chinese handelaren dat in. Beter lijkt mij dat bestemmingen van gronden behoorlijk vooraf wordt geregeld en bekend gemaakt worden bij de burgers. In Paramaribo en omstreken moet men af van het regelgedoe. Behoorlijke Structuur en invulling daarvan moet duidelijkheid verstrekken waarvoor de gronden zijn bestemd en in welke omgevingen. Vooraf moet in het Overheidsblad dit bekend worden gemaakt. In plaats van al de decennia lang wildwest invulling van bestemming volgens partijlijnen dunkt mij. Het is toch te gek voor woorden, dat een speelplaats voor jongeren van de ene op de andere dag de bestemming krijgt voor een sekshotel. De bestemming van gronden behoren van tevoren bekend worden gemaakt in de Staatscourant, zodat een ieder weet welke functie voor dat stukje grond bedacht is. Mij gaat het om de alomvattende Ordening van de Ruimte, die een structuur heeft, waarbinnen de bestemming van de gronden, van tevoren duidelijkheid verschaft aan een ieder waarvoor die is bestemd. Dit geldt onverminderd voor concessiegronden, woningbouwgronden, winkelbouwgronden, wegenbouwgronden, Afvalbouwgronden, fabrieksbouwgronden, hospitaalbouwgronden enz


  Maak melding

 5. De regering is wel in staat om :

  1) 3 miljoen Dollar uit te geven voor een stuk grond
  2) 3,5 ton uit te geven aan advieswerk KPMG
  3) Verhoging van Soldij
  4) Pensioenen uit te keren voor oud ministers die niet op democratische wijze zijn gekozen
  5) Cart Blanche te geven aan de minster van buitenlandse zaken om investeerders te zoeken

  Mensen toch, een fatsoenlijke sport accomodatie voor jongeren bouwen is het minste wat je kunt doen. Wat een heisa om een seks hotel. Suriname kent grotere problemen.


  Maak melding

 6. @C.Breeveld en simons,

  Echt eerlijk,ik begrijp jullie beiden niet!Wat voor een boodschap willen jullie met jullie nog te houden straatactie doorgeven aan de jongeren dan?!
  1 dat je nooit een SEKS hotel mag bezoeken ,want dat is uit den boze
  2…of jullie geven het vb van je baasje,
  you know,van kijk middels moord,drugs en andere criminaliteiten heeft onze baasje het heel ver geschopt en we hebben hem zelf met amnestie beloond,
  Daarom dat Carl en ik,simons ,zeggen, bezoek geen sekshotel!! Maar volg het vb van onze baasje!!

  Carl,jongen,je bent moe en verward,
  je hebt echt rust nodig,
  Je moet ophouden om de MESSIAH te spelen.
  Kijk ,eerst ga je bij de crimineel tevens moordenaar bouta huilen op zijn schouder en hem vragen corruptie en corruptelingen te bestrijden…en nu dit?!


  Maak melding

 7. ik vraag me af jullie fucking surineds nepe surinamers wat jullie probleem is. er is in heel europa ruimte voor de rosebuurt Zgn tippel zone en daar komen jullie niet tegen op, maar als het om ons gelief su gaat, willen jullie zgn heisa maken. er zijn altijd shorttimes kamers te huur geweest en nooit en te nimmer hebben jullie tegen geprotesteerd. wanneer Ds breeveld Carl zijn mond open doet is het direct dat hij de schoot hond van bouta is. waar zijn de normen en waarden van jullie gebleven, dus in nede mag en kan alles, maar niet alles mag en kan over waaien naar mijn mooie paradijs.


  Maak melding

 8. @ALLEEN: In ons land zijn tippelzones opgenomen in bestemmingsplannen en bij wet geregeld.
  Daar hoeven geen terreinen bestemd voor de bouw van scholen ingepikt te worden.En vlens mij zijn het Surinaamse parlementariers die dit probleem aankaarten en geen surineds. Die maken alleen gebruik van hun democratisch recht om hun mening te geven. Ik begrijp dat figuren zoals jij problemen hebt met ordening en het naleven van wetsregels, dus i rest my case…..En ja Breeveld is er een die om hem moverende redenen met alle winden meewaait. Een awarie domrie en een toe moffo gun……


  Maak melding

 9. Alleen, we moeten ondernemerschap stimuleren broeder. Als die man een hotel wil beginnen juich ik dat toe. Prima voor de surinaamse schatkist. Op dit moment zijn er meer vrouwen dan mannen in Suri. De behoeftes moeten worden voorzien en het is goed als er ondernemers zijn die hierop inspelen.


  Maak melding

 10. Koos het gaat niet om het sekshotel ansich, maar om de bestemming van de grond. Bestemming voor sportaccommodaties moeten er zo wie zo zijn en komen. Maar de gronden voor sekshotels en sportaccommodaties, behoren wel in een van te voren vastgelegde bestemmingsplan duidelijkheid daarover te verschaffen. En die duidelijkheid over de bestemming van die gronden is hier het ontbrekende schakelprobleem. Er bestaat geen Ruimtelijke Ordening waarin de bestemming van de grondzaken in een Structuur Nota zijn vastgelegd. Zonder die Ruimtelijke Ordening Nota waarin via de Structuur Nota de bestemmingen van gronden niet is geregeld zal altijd een wrijvingsprobleem geven met betrokken groepen. Dat is ook het probleem met het claimen van gronden in de binnenlanden en occuperen van gronden in de stedelijke gebieden. Wanneer alle betrokken partijen uit de districten, de steden en binnenlanden hun medewerking wordt gevraagd en die daadwerkelijk gaan verlenen voor het opstellen van de Nota Ruimtelijke Ordening zal dit euvel worden opgelost. Eerder niet dunkt mij.


  Maak melding

 11. van voedsel- naar lichte-zeden-schuur,…tijdens onze jaarlijkse wandelmars wordt er ook heelwat geschuurd!!

  kinderen dansen in gat in de nacht hun edele delen bloot, ouders komen “bloot” uit de casino, vele kerken ten spijt, ons land is één en al een slijk 🙂


  Maak melding

 12. @henk

  Echt Henk,ik zou graag die jongeren willen zien die bouta de amnestie crimineel als hun vb figuur zou willen volgen!
  Dit lijkt mij eerder een verkiezings-stunt te zijn van simons en breeveld,volgens mij denken deze twee idioten dat de verkiezingen morgen al zullen plaatsvinden en hebben ze daarom haast!


  Maak melding

 13. @@ alleen ik geloof dat je eenzaam bent!! Mag ik weten waar je woont?(ik ben geen homo hoor!!!) Ik sport heeeel veeeel!!

  @@ Lexington Steele hoe kan je deze onderkruipsel Alleen broeder noemen! hij noemt jou en velen alhier fucking surineds! Maar goed je bent je zelf! blijf ook zo!!
  Su gaat zijn schatkist vullen met hoerenbelasting!! en de Brazilianen, Chinezen enz. nemen zo al het goud mee, zonder 1 cent te betalen aan belasting!!!


  Maak melding

 14. Omdat Parlementariers een vergunning hebben afgegeven voor deze sexhotel, vind ik, dat ze er ook gebruik van mogen maken.

  Gratis of op kosten van de staat, natuurlijk. Het zijn ook hard werkende mensen die ontspanning nodig hebben. Thuis krijgen ze die niet.


  Maak melding

 15. Breeveld wil de moraalridders uithangen en daar politieke munt uitslaan. Waarom zou een vergunning voor een hotel worden geweigerd? Hoe komt men erbij dat het een ‘sexhotel’ is? Wordt er niet in elk hotel waar ook ter wereld geen ‘sex’ bedreven? Is er een uperhaupt in dat gebied sprake van een bestemmingsplan? En zo ja kan er ontheffing worden verleend. Indien er geen bestemmingsplan is op welke gronden wordt de vergunning dan verleend/geweigerd?

  Nou, meneertje Breeveld, als ik u was zou ik eerst gedegen bestuurlijke onderzoek doen aleer ik in DNA als en schijn paus van de daken loopt te schreeuwen.
  Hypocriet!

  Plato.


  Maak melding

 16. @2 MEDUSA ik concludeerde naar de taal van Alleen!! Hij is voor de hoeren, hij staat ervoor!! hij heeft hier ook over shorttimes kamers welke te huur is geweest. Dus ik denk dat hij iets mee te maken heeftv gehad!!

  Ik denk dat ik heel erg warm ben!!!


  Maak melding

 17. Ja HALLLLLOOOOOOtjes…..

  Eerder het ik op DWT.com en op RNW geschreven over de vele sexfeesten tijdens de vorige regering Bouterse, en kijk wat ze nu doen!

  In plaats van industrie op te zetten, machines te kopen, toekomst perspectief aan de jeugd te bieden, hun land en volk te ontwikkelen, AMBIEERT REGERING BOUTERSE DE NAAM: Thailand 2.

  Beste heer Bouterse, de vagina van een vrouw is geen machine om geld voor u binnen te halen.

  Bouterse wil dat de economie goed draaiend gehouden moet worden, maar moet het zo?

  Wil je je land op deze wijze op de kaart zetten?

  Ach, it’s all in the family……en je kunt je in Suriname letterlijk omhoog laten naaien. Kijk maar naar familie Rachied Doekhie. Eerder leverde rachied zijn vrouw bij Bouterse af, en kijk, de dochter heeft een zeer goede positie gekregen en Rachied niet te vergeten.

  Dus als het aan dit kabinet ligt, naaien is hun motto!


  Maak melding

 18. @@ Resto wat meer geld in de schatkist zou brengen, zijn de vrouwen van Bouta, zijn zijnen en de hele Gang/Bang van hem in die zelfde hotel, de werken gaan doen als hoeren! Dan zal de schatkist goed boeren, tenminste als zij er wel ernaar uitzien!!! Ach, ja! je hebt ook mensen zonder smaak, dus gaat wel lukken!!

  De vouwen van hun worden autogarage!!!


  Maak melding

 19. =Er zijn twee kanten aan de tekst.

  =Allereerst zou ik ook zeggen geen sekshotel in de buurt waar jongeren wonen.

  =Aan de ander kant vind ik het niet erg dat zo’n sekshotel komt, reden;;;ik heb met lede ogen kunnen zien hoe vrouwen op straat gewoon seks met mannen hebben en soms in buurten terecht komen waar ik mij afvroeg of het wel veilig was/is voor al die vrouwen.

  =Uit onderzoek kwam naar voren dat die vrouwen geen goede plaatst hadden om hun werk naar behoren te doen.

  =Dus met controle zou ik het geen probleem vinden dat zo’n sekshotel komt. Wel moet men ook denken aan de vrouwen die het minder hebben.

  =Hopende dat het veiliger wordt voor de vrouwen.


  Maak melding

 20. @dit kan ik niet volgen

  Volgens Simons bestaat het surinaamse parlement uit
  DE bouta Amnestie indieners,de 28 die ervoor gestemd hebben,inclusief zij en de amnesialijders van Boxel!

  Het zal weer een spektakel worden van

  Het NDP parlement tegen de REST van het volk!!

  Het eerste deel hebben we al gezien…
  DE bouta amnestie indieners tegen de rest van het volk!!en het resultaat is ons bekend van deze episode!!


  Maak melding

 21. @Ira
  En dan denk je dat die vrouwen die overstraat lopen te neuken nu plotsklaps een kamertje in het sex hotel zullen huren??Give me a brake!Waar moeten ze het geld dan vandaan halen?
  Dit “sexhotel” wordt meer bestemd voor hoeren uit Brazilië ,Guyana en Santo Domingo!


  Maak melding

 22. MEDUSA mi Gudu…waarom zo goedkoop laten klinken terwijl “ik” telkens veel geld moet uitgeven,….

  wat dacht jij van deze;

  dames op straat lonkend naar cheap chinese loliepop kan niet betalen een zorg-sex-hotelkamer 🙂


  Maak melding

 23. @Lexington Steele: Iemand die zich naar een Afro-Amerikaanse pornoster “vernoemd” nemen we natuurlijk niet serieus en zeker niet over dit onderwerp!!!

  @13:30-tjauwa: helemaal mee eens!!

  @13:38-alleen: heeft de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt!!

  @13:49-Who cares: helemaal mee eens!!

  @15:06-Ira: helemaal mee eens!!


  Maak melding

 24. Ik snap dit niet. Sex is taboe is suriname. over sex wordt niet gepraat. maar wel over gedacht. En nu hebben ze het over een sexhotel.
  Zijn de surinamers hier wel klaar voor, een sexhotel.


  Maak melding

 25. Ray, ik heb het over sexhotel. Of ben je er ook niet klaar voor om erover te praten. Maar ondertussen heel veel stoute dromen. Waarschijnlijk hebben surinamers er behoefte aan. Kunnen ze hun dromen laten gaaan. Dat mag thuis zeker niet.


  Maak melding

 26. Kamper, je kunt je stoutste dromen verwezenlijken in een sexhotel. meneer Kamper heb je weleens de zeedijk in amsterdam bezocht. is heel gezellig en leuk. Echt iets voor een avondje uit. Je kunt er ook lekker eten drinken dansen leuke barretje en cafees. De leukste buurt in Amsterdam. Veel toeristen. Leuke mooie meiden die in hun eva-pakjes staan te pronken. En nog veel meer. Een aanrader voor een avondje uit.oh ja, je kunt er ook surinaams eten.


  Maak melding

 27. @kolibrie

  Dus voor jouw is een gesprek hebben over een sexhotel vele malen belangrijker dan een gesprek hebben over amnestie en al?
  Je leefd echt in een omgekeerde wereld.


  Maak melding

 28. Ray, deze topic gaat over sexhotel. En daar wil ik me aan houden. Bovendien is dit een interessant onderwerp. Even wat anders dan dat gelul over bouterse en zijn amnestie. Sex is ook belangrijk op aarde. Heel belangrijk zelfs. En ik kan erover ook goed praten. Ik heb ook mijn stoute tot zeer stoute dromen hierover. Maar dat is toch heel normaal. En een sexhotel vind ik wel heel interessant, vooral in suriname. Waar sex taboe is. Er wordt niet over gepraat. Maar er is wel behoefte aan een sexhotel. Dus vandaar mijn nieuwsgierigheid. Die behoefte moet er dus toch zijn. Maar er wordt niet overgepraat. ra ra ra


  Maak melding

 29. @@ RESTO
  @@ MEDUSA
  @@ Ray ik ben ik deuk!!!!! Mijn dag is volmaakt, mede dat SNS Bank ook geholpen. De crises is bijna voorbij!!! Nu in SU nog voor de mannen! Sexen, sexen en nog eens sexen!! Mannen kijk je wel uit??? en laat je, je vrouw ook weten? Wie het laatst lacht, zal de beste zijn en dat zijn de hoeren die goed boeren!!!

  Straks staan de leden van de regering in de rij voor sex!!!


  Maak melding

 30. @Ray

  Maar is het echt waar dat Rachied Doekhie een stuk van zijn marmotje kwijt is? Wanneer dat weer? Was ik zeker in een ander land voor werk. Heb ik het echt gemist?


  Maak melding

 31. @@ resto, natuurlijk is het waar!!!! Zegt de naam Rachied jou niets?? ach kom man!!! De naam Rachied is moslim!! en je weet toch, wat de moslims doen aan hun Tollie??


  Maak melding

 32. Vraag: kan de DNA de minister dwingen geen vergunning af te geven aan dit eigenaar van het zogenaamde sexhotel?

  Antwoord: nee
  Waarom : DNA is geen belanghebbende in deze zaak. Alleen de omwonenden kunnen bezwaar maken tegen de komst van dit hotel. De vraag of hun bezwaren gegrond zijn is van andere orde.

  Conclusie: Breeveld als parlementarier kan alleen vragen stellen aan de minister, maar kan zelf geen aktie ondernemen. Indien Breeveld vragen stelt dienen deze op bestuursrechtelijk leest te zijn geschoeid anders heeft het geen zin.

  Einde discussie!

  Plato


  Maak melding

 33. @@ Miko, wanneer de homo’s van en uit SU in Holland hun rechten gaan zoeken, dan hebben zij zondermeer te maken met die vriendelijke vriend WILDERS!!!! Hij zal zeker EZELS op hun afsturen!!! rest nog HOKKIE, HOKKIE dat gebalk gedoe, je weet wel hoe OP VIJF POTEN!!


  Maak melding

 34. Assembleelid Rashied Doekhie (Mega Combinatie/NDP) vindt dat hij zelf in de publiciteit moet treden over aanhoudende praatjes die verteld worden over hem. “Ik ben niet in mijn geslachtsdeel gebeten door een bardame. Het gaat om iemand die in een bar aan de Doekhieweg in Nickerie onenigheid kreeg. Maar het gaat niet om Doekhie”, zegt de politicus aan Starnieuws.

  @resto
  Nu gaat hij natuurlijk zeggen dat het niet hem is geweest maar iemand anders!
  Hahahaaaaa….


  Maak melding

 35. @kolibrie
  Dit is precies wat ik niet begrijpen kan!
  Simons noch Breeveld waren in paniek geraakt toen er voor de illegale amnestie gestemd werd ,ons land verkeerde toen in een nationale crisis!
  Nu komt er een SEXhotel ergens en beide idioten doen alsof er een nationale crisis heerst in Suriname en zo erg dat zij de straat zullen opgaan om te protesteren . Zie je dan het ironische ervan niet?
  Je geeft een vrije pas aan een moordenaar maar je bent wel tegen het opzetten van een sexhotel?!
  Hai baja,….


  Maak melding

 36. Dit is wel vreemd wat hierboven staat, volgens mij heb je op elke hoek daar een tent waar je kan gaan, weet je wel
  heb ik zelf gezien, oa in de buurt waar ik verbleef had je eentje vlak aan de overkant, boeide me niet hoor, die wijven waren gewoon lelijk en zagen er niet uit.


  Maak melding

 37. Suriname heeft nooit gehoord van een bestemmingsplan, het blijft een Wild Wild West kondre, chained & all!

  Stel, je hebt als surined tien jaar gespaard en eindelijk, eindelijk kun je een djarie kopen en een huisje bouwen.
  Heerlijk hoor, geen buurtjes je bent de eerste bewoner.

  Na een paar jaar wordt er pal naast je huis een ‘drive through’, gebouwd.
  Je bent net een paar dagen geremigreerd met je kindjes…….. wat nu… Whahahahahahaha….

  Maar…., je kunt ook een business opzetten, registratie van de kentekens van vreemdgangers, whahahahahaha

  Het blijft lachuuu met die suri’s…..


  Maak melding

 38. stelletje hypocrieten (politici) bij elkaar….
  dezelfde hypocrieten zullen massaal ook gebruik maken van de sekshotel..het is altyd een komen en gaan geweest met de buiten vrouwen…toch.

  Het is SU en hier is alles mogelijk..hoeren kamp midden in een woonwijk, super grote loodsen midden in een woonwijk, fabrieken dicht tegen woonwijken, opslag plaats met kerosine dichtby (byna) in de woonwyk,het loodsen van olie in de gotro’s door garages midden in de woonwyk..
  herrie van de super grote generators van de marktcomplexen midden in de woonijk (combe markt).
  Het is een vrij gevochten boel….IN SU geldt wet van de sterkste (GELD), only money talks…


  Maak melding

 39. Niet alleen hoerenlopers en buitenvrouwen-erop-nahoudende-politici maken gebruik van dit soort hotels, ook jongeren, die door gebrek aan woningen in Suriname gedwongen bij hun ouders moeten blijven inwonen, maken hier gebruik van. Vooral Simons had moeten protesteren dat haar baasje de woningnood, ondanks de mooie beloften, niet echt aanpakt in Suriname. Hypocrieten als Simons vinden het niet erg om in gezelschap van moordverdachten te verkeren en als de eigenaar van het toekomstige sekshotel bij haar een condoombrief gevuld met euro’s in haar brievenbus stopt, geeft ze meteen, haar hypocriete protest op. Ik heb er een hekel aan dat de Surinaamse parlementariërs de ene keer heel erg verontwaardigd kunnen zijn over relatief kleine zonden en de andere keer maar al te graag bereid zijn de meest afzichtelijke zonden met de mantel der liefde te bedekken.


  Maak melding

 40. Wat een waardeloze figuren zitten in ons assemblee.Ze hebben het kraken aangemoedigd.Hebben het occuperen aangemoedigd en met het verkiezen van deze president ons land gemaakt tot het ultieme bananen republiek.Nu geven ze vergunning en schreeuwen moord en brand dat er zo een hotel komt.Net als of ze niet zagen dat dit in de lijn der verwachting lag.Was een kwestie van tijd.Kasto heeft al ge-adviseerd om dit land over te geven,want we zijn toch allen dood.

  Cobie.


  Maak melding

 41. Wiep-Ding

  @@ MEDUSA, Mi de !! oeps van mij!!!

  @@ Alleen ben je een hij of zij??
  wat heeft mij geslacht met dit te amken dat vraag ik mij af???voor jou info ik leef celibatair.


  Maak melding

 42. Esmerald

  Suriname heeft nooit gehoord van een bestemmingsplan, het blijft een Wild Wild West kondre, chained & all!

  Stel, je hebt als surined tien jaar gespaard en eindelijk, eindelijk kun je een djarie kopen en een huisje bouwen.
  Heerlijk hoor, geen buurtjes je bent de eerste bewoner.

  Na een paar jaar wordt er pal naast je huis een ‘drive through’, gebouwd.
  Je bent net een paar dagen geremigreerd met je kindjes…….. wat nu… Whahahahahahaha….

  Maar…., je kunt ook een business opzetten, registratie van de kentekens van vreemdgangers, whahahahahaha

  Het blijft lachuuu met die suri’s…..
  en dit bedoel ik af geven op het land en zijn bevolking, en te no man tek a koru moro dan wil je naar hier komen. mama srana wacht op je, ju o crepeer eerder


  Maak melding

 43. Wat doen we weer lekker hypocriet hier in Holland, vandaag onderweg naar huis na het werk reed ik in een straat waar ik elke dag langs moet rijden, en zag tot mijn verbazing dat er pal naast een BSO ook een sexshop of soort gelijke winkel is gevestigd.Nog iets verder nog zo’n winkel en een zwembad, waar schoolkinderen dagelijks gaan zwemmen.
  De dildo’s en andere sextoys staan gewoon openlijk in de etalage.
  Ik vind het niet kunnen dat soort gelijke zaken in woongebieden worden gevestigd, hier niet en in Suriname niet.
  In mijn oude buurt waar ik geboren en getogen ben, zijn ook een paar van deze hotels en schuin daar tegenover heb je de Fatima kerk en de Sint Tarticiusschool.
  Terwijl de buurt heel erg kinderrijk is, schande gewoon !!!!


  Maak melding

 44. SEKSHOTEL IS NIET ONBEKEND IN SURINAME….ALLEEN DE MANIER EN WAAR ZE HET WILLEN EXPLOITEREN , DAT KAN GEWOON NIET……
  Dus Ik ben ook tegen een seks hotel, want er zijn genoeg plekken in Paramaribo waar dit gebeurd, immers er zijn meer vrouwen dan mannen in Suriname.
  Ten tweede, de gewone man heeft geen geld om naar een seks hotel te gaan, want de dames die daar zullen werken zijn duur, je moet een champagne kopen en al die poes pas. Er zal zeker een sauna zijn, bubbelbad en zwembad en een baar. (club 77 in dijkveld in de jaren 70) Dus seks hotel is ook niet onbekend in Suriname.

  En de mannen die erheen zullen gaan zijn de directeuren, ministers, assembleeleden, korps diplomatiek en al die kakkers die geen seks krijgen thuis, want hun vrouwen zoals een mw. Simons zijn druk bezig met hun carrière en hebben geen tijd voor seks.

  Ook willen de mannen die daar gaan orale seks, kont wippen en een flinke massage of een triootje.
  Dat kunnen ze niet krijgen bij de Surinaamse vrouw, dus er is een markt voor.

  Waar ik mee eens ben met Carel Breedveld is dat je de mogelijkheid ontneemt dat de jeugd van morgen niet meer kan sporten met als gevolg dat ze criminelen worden, hang jongeren die zich gaan vervelen en kattenkwaad gaan uithalen .Dat is dan een kwalijke zaak.

  En zoals eerder door anderen benoemd zijn in dit forum is het niet de taak van parlementsleden om te protesteren, maar kamer vragen te stellen aan de minister. De buurt moet zelf in actie komen en dit gezamenlijk oplossen bij de district commissaris.


  Maak melding

 45. Ray

  Ray….Woensdag 30 januari 2013 om 15:10 uur, door Ray

  @dit kan ik niet volgen

  Volgens Simons bestaat het surinaamse parlement uit
  DE bouta Amnestie indieners,de 28 die ervoor gestemd hebben,inclusief zij en de amnesialijders van Boxel!…………………………………………………………………………………………

  Wat moet ik met jou verhaal…Tan na a punt

  Jij probeert constant openingen te vindan om jouw wil door te drukken……maak mijn hoofd a.u.b niet moe met andere zaken…blijf bij reactie… sexhotel…als jij tenminste verstandig ben.


  Maak melding

 46. De bewoners lijden aan selectieve verontwaardig !!

  Als ik de IDOS peilingen moet geloven stemt +/- 50% van de bevolking op de regering Bouterse. 1 op de 2 surinamer stemt
  dus op het NDP. Wat zou nu erger zijn, een seks hotel in een woonwijk of je steun geven aan een meervoudige moordenaar.

  Deze mensen moeten stoppen met janken, ze hebben zelf deze incompetente regering in het zadel geholpen.

  TZT komen er meer lijken uit de kast komen. Deze regering blijft maar falen. Medelijden met het volk hoef je niet te hebben. Ze hebben de wolf zelf een podium gegeven.


  Maak melding

 47. Gut o gut, de ene heeft hier geleerd wat bestemmingsplan betekend en wil geleerd doen om daarover te typen ai baja, steeds komt deze gezegde van een oude vrouw als ik dit soort sh.t lees:Teh Blakamang Vin Boeng Ding Eh Ka Na Baka Bakra Magzing. Steeds lachen om de Suries, hahahaah en die bakaras steeds lachen als je je als bakra wil voordoen woeiiii.
  Hahahah zij/hij zal weer met zijn scheldpartijen aandraven, hahahaah i dont give a damnzzz,i know iam right.

  Breevelt hoort iets en gelijk gaat ie conclussies trekken,kom eerst met keiharde bewijzen breedje.
  Dit soort sextoestanden zijn normaal hier in Nederland,maar daar sluiten sommige Surneds hun ogen voor en zullen het niet in hun kop halen daarover te gaan protesteren.Ze zitten wel hier in hun flat 3hoog achter om terstond hierover te zeiken en Suriname en de Surinamers de grond in te boren pfffff.


  Maak melding

 48. Wat sexhotel.
  Suriname is een sexland. Alle nederlanders die er naar toe gaan, gaan ook voor de jonge meiden en jongens. Voor hun is het een alternatief voor Bangkok of een ander oostblok sexland. Wees niet hypocriet. Het probleem is niet het sexhotel, maar de buitenlandse sexklanten (lees vooral blanke nederlanders)


  Maak melding

 49. Ik zie het als ontspanningplek.Sexhotel hoeft niet negatief te zijn(minder leuk voor de omgeving)maar kan positief bijdragen.Hypocrieten schreeuwen het hardst..maar bezoeken aan zo’n gelegenheid werkt ook ontspannend .en misschien tevreden terug naar huis.


  Maak melding

 50. volgens geschied onderzoek door zwarte hoogleraren is sex een creatie van de vorige machthebbers die door hun negatieve praktijken vrouwen die door de arabieren aziaten,europeanen als slaven en gebruik voorwerpen werden gevangen,ontvoerd en door verkocht.
  die handelaren hebben in die tijd bordelen opgericht om die zwarte vrouwen als prostitutie voor hen onder dwang te laten werken,’enkele van hen werden vermoord als zij weerstand bieden en anderen werden verminkt voor derest van hun leven.
  het zou dus een negatieve geimporteerde mentaliteit van die vreemde mensen zijn(arab,azia.euro)die wij ons eigen maken met zware negatieve gevolgen van dien’vooral als wij het in ons land zouden toe laten”het is van oorsprong niet onze gewoonte om vrouwen op die standaard als hoer te plaatsen of dat wij een hekel aan het vrouwelijk geslacht hebben zoal de europeanen dat doen.


  Maak melding

 51. er is informatie over zwarte hoogleraren van deze tijd die al ruim 30 jaren met die onderzoeken bezig zijn,zij zijn ook op het gebiet van wereld geschiedenis bezig en houden zich aan het zwarte geschiedenis en feiten die met zwarte mensen in het verleden en nu te maken hebben.

  paraman,bless


  Maak melding

 52. Oeps Mike..
  Ik kom regelmatig in Suriname..
  Prachtig land..
  Ben ned…kom er niet voor de sex..kom er met de beste bedoelingen..
  Enige waar ik van baal is dat ik van die imbecielen tegen kom die alles maar over 1 kam scheren zoals jij…
  Voel me dus aangesproken….graag je excuses svp..


  Maak melding

 53. Het zal niet lang duren of het is het al. Suriname wordt zeer aantrekkelijk voor de sex, drugs en gok toerisme……Nu nog een goede cruise terminal om de toeristen te ontvangen…

  Altijd goed voor de economie….Alle beetjes zijn meegenomen….


  Maak melding

 54. Forummers, Odi odi.

  pasew, fawaka mang!

  Wat een gedonder met het in aanbouw zijnde (sexmotel)
  aan de Ringweg in Par’bo-Noord.
  Het ministerie van OW&V moet op de hoogte hiervan zijn.
  Want er is een bouwvergunning verleend.
  Misschien wordt het een uitvalsbasis voor ABRAKAHAMS.

  Voor de ontwikkeling van de jeugd, hebben ze geen ruimte.
  Ik heb nog niets vernomen van het Jeugdparlement.

  Maar Carl Breeveld maakt zich nu zorgen om dit verschijnsel.
  Aan de noordelijk rand van Paramaribo krijgt een voor sportfaciliteiten ingerichte grond een wat pikanter bestemming. “Dit is pijnlijk, zeer pijnlijk”, zegt Carl Breeveld (Doe).

  Maar de Geestelijke leider van DADA & CO. laat ook niets van zich horen. En dat is de bekende STEVE MEYE WONDER.
  Want deze geniet van alle ‘geneugten’.
  Voor 6000,- SRD n.p.m. zal hij dit nimmer tegen spreken.

  @pasew:

  Wel onze Historicus (Geschiedkundige) sra is weer bezig. Ook zijn eigen zienswijze over het leven van SEX en een SEXHOTEL wordt hier naar voren gebracht.

  Ook mijn Lieve Switi (sra-JUDESKA), heeft middels zijn “genen” het slechte van zijn voorouders geïmporteerd.

  Ook (sra) heeft een wassenbeeld van CLEOPATRA in huis.

  Ptolemaeus’ adviseurs, geleid door een eunuch, Pothinus genaamd, namen Cleopatra haar onafhankelijkheid kwalijk en spanden tegen haar samen. In 48 v.c. ontnamen zij Cleopatra haar macht en was ze gedwongen in ballingschap te gaan leven.


  Maak melding

 55. NOGMAALS ZEER GEACHTE DAMES en HEREN FORUMLEDEN.

  “volgens geschied onderzoek door zwarte hoogleraren is sex een creatie van de vorige machthebbers die door hun negatieve praktijken vrouwen die door de arabieren aziaten,europeanen als slaven en gebruik voorwerpen werden gevangen,ontvoerd en door verkocht”.

  “SEX IS EEN CREATIE VAN VORIGE MACHTHEBBERS” …. ALDUS sra.
  Hoe gekker kan/moet het nog worden op dit forum? 😀


  Maak melding

 56. @Fer. E.
  Rustig aan met Ptolemaeus!Deze man heeft een geweldige bijgrage geleverd in de “planimetrische (vlakke) wiskunde”.
  Het staat meer bekend als:”De Stelling van Ptolemaeus”.(very very interesting stuff!!!!)
  DUS RESPECT!!!

  Het gaat over,dat de verhouding van het product van de diagonalen zich t.o.v. de som van het product van de tegen over elkaar liggende zijden van een koorden vierhoek (v.b. een trapezium)vast staat!
  En dit wist (ontdekte) hij al ongeveer sinds het jaar 100 (na Chr.)
  Dus een grote geest!

  Als anna_z nog in leven was kon hij/zij(misschien een hermafrodiet) het beamen!
  anna_z WAAR BEN JE??


  Maak melding

 57. Fer odi,..

  bij die srefedensi-viering gaf ik sra een *witte ezel* om naar niekerie af te reizen, omdat hij nu eenmaal een hekel heeft aan dit kleur!

  eerdaags reis ik af naar Bollywood op zoek naar een *witte koe* met 5 poten, da hoop ik dat hij meer tijd gaat besteden met……

  ….uieren dan luieren hier…. 🙂


  Maak melding

 58. @Koos
  Hhahahaaaaa….over IDOS peilingen gesproken…check dit even…

  De recente IDOS-peilingen hebben een golf van kritiek teweeg gebracht, niet in de laatste plaats vanwege het feit dat de Nationale Democratische Partij (NDP) als grootste partij uit de bus gekomen is. Het was opvallend, dat de voornaamste kritiekpunten en verontwaardiging vooral de geloofwaardigheid van de peilingen betreft. In de optiek van vele critici was 2012 een economisch rampjaar voor de minder draagkrachtigen in Suriname. Ook werd er door diverse critici getwijfeld aan de zeer hoge voldoende (72%) voor het beleid van president Bouterse (approval rating).

  Andere critici waren specifieker en wezen bijvoorbeeld op de statistische onvolkomenheden van de bewuste peiling. Het probleem is dat de kritiek op de IDOS-peilingen zich toespitst op observaties, dat wat men kan waarnemen, zoals de toenemende armoede, corruptie, prijsstijgingen en gebrek aan economische vooruitgang.

  Er kan echter geen kritiek geleverd worden op datgene wat door de IDOS gemeten is, simpelweg, omdat het niet duidelijk is wat men gemeten heeft en hoe men gemeten heeft. Zolang dat niet duidelijk is kan er ook geen uitspraak gedaan worden over de peilingen, behalve dat men het vermoeden kan uitspreken over het feit dat er mogelijk krachten in Suriname aan het werk zijn die proberen de verkiezingen van 2015 te manipuleren.

  IDOS heeft in zijn publicaties niet vermeld waar de respondenten vandaan komen of hoe de mensen benaderd zijn geworden. Worden de respondenten zomaar op straat aangesproken (random sampling) en gevraagd om hun mening of worden ze thuis (zomaar of na toestemming) opgebeld? Maakt IDOS gebruik van een panel, dat is een vaste groep mensen die steeds om hun mening wordt gevraagd, en zo ja hoe representatief is dat panel? Twee zaken zijn van cruciaal belang, namelijk, dat er sprake is van afbakening van leeftijd (numerical value), dus dat alleen kiesgerechtigden worden aangesproken dus (< 17 ) en dat de geïnterviewde houder is van de Surinaamse nationaliteit
  Zonder duidelijke afbakening is elke peiling onbetrouwbaar en dus niet valide. Het IDOS zelf beschikt niet over een website, zodat wetenschappers en andere belangstellenden geen kennis kunnen nemen van de methodologie en of de resultaten en die kunnen daarom ook niet volledig op hun waarde worden geschat

  Relevant is echter ook de vraag of de monolithische politieke structuur van Suriname zich adequaat laat peilen. Een politieke constellatie waar de president boven alle kritieken verheven is, laat zich haast niet kwantificeren. Bijvoorbeeld, volgens diverse bronnen noemt een significant percentage van de respondenten corruptie als grootste probleem van de huidige regering, maar men houdt de president, de feitelijke baas van de regering, daarvoor niet verantwoordelijk. Het zijn steeds andere namen die worden genoemd, de beoogd directeur van Staatsolie of minister Hok, maar nooit de heer Bouterse. Een soortgelijke tendens valt ook te bespeuren in de media, die steeds reppen over over de vermeende corruptie zonder zich uit te laten over het feit dat de president hoofdverantwoordelijk is voor kabinetsbeleid.

  De vraag die rest is of de IDOS-peilingen representatief zijn. Ook die vraag kan niet beantwoord worden zonder inzage in de documentatie van het IDOS. Algemeen kan gesteld worden, dat er is een duidelijk en significant verschil is tussen het stemgedrag van mannen en vrouwen, tussen het stemgedrag van hoger en lager opgeleiden, tussen mensen uit de districten en mensen uit de stad. Hoe deze verschillen zich uitkristalliseren is niet duidelijk, omdat men in Suriname de politiek en het politieke landschap nog steeds termen van ras en etniciteit uitdrukt, terwijl het Surinaamse politieke landschap feitelijk een hybride landschap is waarin diverse type partijen opereren. Een dergelijk landschap is zeer moeilijk te duiden en goede peilingen en analyse zouden kunnen bijdragen om de kennis te vergroten en de analyse te vereenvoudigen

  Men heeft thans nauwelijks oog voor bijvoorbeeld de sociaal economische status (SES) van de kiezer, woonplaats en leeftijd, specifiek het feit dat de middenklasse in Suriname een andere politieke preferenties erop na houdt en zich niet herkent in de vaak platte boodschap van grote massapartijen als de NDP en de NPS en dus mogelijk niet naar de stembus gaat. Partijen als de Vooruitstrevende Hervormings Partij Suriname (VHP) en de Pertjajah Luhur (PL) vissen uit een ander electorale vijver, een electorale vijver die sterk raciaal en geografisch gebonden is, hun boodschap is gericht om kiezers te werven op basis van taal, cultuur en identiteit en verschilt hemelsbreed van de zogenaamde bevrijdingsboodschap van bijvoorbeeld Jopie Pengel of Desi Bouterse vandaag


  Maak melding

 59. @dit kan ik niet volgen

  Natuurlijk ben jij in staat niks te volgen als je geen verband kan proberen te leggen tussen zaken!
  zowel breeveld en Simons hadden geen bezwaren dat mede namens hun een crimineel vrij mag rond lopen terwijl zij dat voorkomen konden hebben!!
  Maar heden willen ze hun’ macht ‘ tonen of gebruik maken van hun’macht’ door de straat op te gaan om het opzetten van een SEXHOTEL TEGEN TE GAAN?!
  ZIE JE HET VERBAND NU?!


  Maak melding

 60. Broeder Ray, dan je wel voor je toelichting. Mijn vermoedens zijn hiermee bevestigd. De Wolf runt nu ook een statestiekenbureau. Volgende stap zal zijn het bewerken van de media, krant+tv. Dit is natuurlijk erg. Hiermee kun je kiezers beinvloeden en zeker voor een blikje Morjon. Kun je nagaan wat er gebeurt als Santhoki een bordje Roti + Dhaal aanbied. Met andere woorden, er liggen kansen voor de oppositie.

  De oppositie moet op zoek gaan naar een goede spindoctor en sponsoren, desnoods uit nederland. Tijd is gekomen om de Wolf te scheren inclusief z’n balharen… Een fusie van alle Nieuw Front Partijen is de beste optie. Politiek landschap in SU is te versnipperd. Voor zo’n klein land heeft men teveel partijen en de Wolf maakt daar dankbaar gebruik van.


  Maak melding

 61. @Ray
  Hartelijk dank voor het bericht over de IDOS peilingen.
  Kijk ook naar “In de branding ” van apintie hoe de politiek analist en criticus Ramadhin de vloer aanveegt met die zogenaamde peilingen!
  SCHANDALIG GEWOON!

  Kan men niet rekenen of is dat gewoon verlakkerij van het NDP-stemvee omdat ze toch alles geloven!!

  Volgens de rekenaars van het IDOS is de NPS in Commewijne 236% aan kiezers achteruit gegaan.
  Mijn basisschool rekenleraar leerde mij 30 jaar geleden dat je bij 100% achteruitgang al op 0 staat!
  En de IDOS peiling komt uit op 236% achteruitgang voor de NPS.

  😀 😀 😀 😀 😀 😀

  P.S.
  Er staat een foutje (verschrijving) in het artikel!!
  Er staat :”dus dat alleen kiesgerechtigden worden aangesproken dus (< 17 ) … enz.
  ( 17 )
  Niet jonger 17 dan 17 jaar!
  Indien anna_z aanwezig was kon hij/zij (misschien een hermafrodiet) dit beamen!


  Maak melding

 62. @Anna_z
  Ik had het niet tegen jou,maar tegen anna_z!!!!!!!!
  Ben jij ook “pas nieuw” 😳 op dit forum Anna_z?
  Of ben je familie van sabidieri en sabidiri?
  Ik ken je niet!Zou jij je daarom niet eerst willen voorstellen en audiëntie aanvragen?? 😀 😀 😀 😀 😀


  Maak melding

 63. Medusa, nieuwe leden gaan eerst op de koffie de ballotage
  commissie.

  Volgende criteria wordt gehanteerd:

  – ben je ongeschoold
  – ben je woonachtig in Amsterdam Bijlmer
  – ben je loondienst slaaf van de ndp

  Kun je op deze vragen volmondig JA beantwoorden/ bespaar dan de moeite. Wij verwijzen je graag door naar MAMJO.com


  Maak melding

 64. Woensdag 30 januari 2013 om 17:43 uur, door Pimba
  MEDUSA:
  “Give me a brake!”

  “brake”
  Hihihi
  Kinderachtig hé? Koekje van eigen deeg.

  Wat blijft het toch stil aan de overkant van de oceaan.
  Hij kwam binnen hé? Dat was ook de bedoeling. Wie kaatst moet de bal verwachten.
  Als je anderen uitlacht word jij ook uitgelachen.
  Wie een ander belachelijk maakt, maakt zichzelf belachelijk.
  Zo zie je maar weer.


  Maak melding

 65. Piet , jij moet niet liegen. Jij gaat voor de sex naar suriname. Sextoerisme. In suriname kun jij de beest uithangen. Want in Cambodja word je goed in de gaten gehouden.

  vieze liegbeest dat je bent.


  Maak melding

 66. Ray, wat een bestaan heb jij zeg. heel de dag achter je computer op waterkant net. Je lijkt wel verslaafd. moet er geen geld verdiend worden Ray. En maar klagen hoe slecht het in suriname is. En jij maar achter de computer. Of woon je nog thuis bij mammie en pappie.

  Of ben je een verwend nest. En maar klagen over suriname hoe slecht je het hebt. Babyboy.


  Maak melding

 67. Ray mi boy, je hebt een open zenuw van kolibrie geraakt want die is helemaal over de rooien. whahahahaaaa ben trots op je broeder Ray. Blijf doorgaan met je missie.


  Maak melding

 68. Kolibrie, ik proef jaloezie bij je. Bakra Oom Piet wacht op je aan de noordelijk rand van Paramaribo. Begin alvast te lopen en boek die kamer. whahahahaaa


  Maak melding

 69. Dieven mag niet Roven mag ook niet…protesteren heeft geen zin door niemand ook geen DNA…anders ben jij buiten de wet.
  De gevolgen nu zijn, als men het terug wil draaien dan moet de staat miljoenen betalen aan de ondernemer.

  Wie krijgt dan minder geld de arme en de ondernemer wordt rijker…..en zo ziet men wie en wie met schurken loopt te spelen en lopen bedriegen en de arme mensen dom houden.


  Maak melding

 70. @kolibrie

  maar jij zit toch ook 1×24 uur achter je computer?!
  Van elke posting van mij plaats je een tegenposting,dan hoe dan?
  Geld verdienen en belasting afdragen ,doe ik op tijd. Zie wie van mijn zuur verdiende centjes geniet!Juist ..de NDP REGERING…
  kijk strakjes gaan ze weer naar Nederland met vakantie. De nederlanders van surinaamse afkonst hebben ze te weten gegeven dat ze niet van BOUTA houden en hun leven dat ze hebben in Nederland niet gaan offeren voor die bruut!
  Maar nee toch ,het reis seizoen is weer begonnen dus moeten ze reizen en dan maar even het smoesje van PSA diaspora gebruiken. En Lackin en je baasje, weet je wie betaald voor hun snoepreisjes?1juist ,wij degenen die werken!!
  Wij onderhouden de NDP regering!!Van baasje tot onderdanen!!Wij onderhouden ze!!
  En wat krijgen we als dank terug van ze…Precies een paar KOGELBRIEVEN!!


  Maak melding

 71. Beste Dagoeram, Oom Piet kan mij niet aan. Ik ben nogal wild. Bovendien valt hij niet op mij. Hij houdt van kindertjes, en van boys. Hij is uit Cambodja gevlucht. En in suriname is hij nog veilig. Hij kan in su de beest uithangen. Want su is toch geisoleerd. Wordt hij niet betrapt. En su heeft veel oerwoud en bos, hij kan zijn gang gaan. En met een Euro kan hij veel doen in su. Hij kan veel lokken. de bos in.


  Maak melding

 72. Nu al moet de staat enkele rijken met domeingrond, miljoenen USD. gaan betalen om ringweg door te laten lopen naar weg naar zee….Wat een boeven in het land wat een schurken en dit alles puur door domheid en zeer achterlijkheid van vooral NPS…..en schurken VHP lachen NPS gewoon uit….nu is het proberen bij NDP zo sluw is VHP best wel.


  Maak melding

 73. @Medusa en Koos

  Op het moment dat de IDOS zijn peilingsresultaten bekend maakte wist ik gelijk dat het surinaamse volk weer belazerd werd.Nu weten wij voor wie IDOS werkt. Niet te vetrouwen die IDOS !!


  Maak melding

 74. Beste Piet,

  Ik zuig dit niet uit mijn duim. Kijk maar in landen als Thailand etc… De grootste pedofielen komen vanuit Nederland en Duitsland . Ik ken vele families in suriname waarvan de kinderen ten prooi vielen aan blanke Nederlanders voor de sex. Dus absoluut geen excuus naar jou toe. Net als hoe jullie bv alle criminaliteit in Nederland toewerpen aan de allochtonen, zo doe ik het ook bij jullie blanken. We zijn de slavernij en apartheid nog steeds niet vergeten. Verder behandelen jullie ons nog steeds als tweederangs burgers, vandaar dat jullie PVV aanhang zo groot is. Dus jullie blanken blijven een geniepig, sluwe en racistisch volk.


  Maak melding

 75. Mike..
  Jij moeten eens afleren om iedereen over een kam te scheren..want jij beticht mij van dingen die echt niet kunnen..ik zeg niet dat alle nederlanders braaf zijn..ik zeg ook niet dat alle surinamers lui en crimineel zijn..als jij zegt “jullie nederlanders” dan bedoel je mij daar ook mee..en dat hoef ik niet te accepteren..door zo te praten verlaag jij jezelf tot hetzelfde nivo waar je anderen van beticht..ik heb alle respect voor je..maar relativeer de problematiek wel..en niet zo ongenuanceerd..en dat er een grote groep kortzichtige nederlanders achter wilders aanlopen..ja..maar er zijn er ook VELEN…DE MEESTEN die dat niet doen..
  Ik lees veel op het forum hier…en ik vraag me eigenlijk af wat de redactie hier mee doet..want er gebeuren zaken hier die echt niet door de beugel kunnen en alle vormen van fatsoen en respect overtreden..ik heb een brief geschreven naar een aantal surinaamse parlementariers en de aandacht gevraagd voor de forums op waterkan.nl..en de haatzaaiende reakties hier..en verzocht hier tegen op te treden..en de redactie van waterkant hierover aan te spreken..er zijn een aantal reakties die rieken naar smaad/smaadschrift..ook die van jou..ik probeer op een fatsoenlijke en respectvolle manier op jou te reageren..en nogmaals..ik praat het gedrag van een aantal nederlanders niet goed..maar wat genuanceerder praten mag wel..zoals ik ook met respect praat over de surinaamse bevolking..vriendelijke groet..piet..


  Maak melding

 76. Beste Pietje,

  Je mag een klacht gaan indienen bij de redactie van waterkant. Maar weet je dat je in een democratie leeft. Iedereen mag zeggen en denken wat hij of zij wilt. En als je de anderen ermee krenkt, so be it. Jullie tweedekamer leden doen ook niks anders dan andere groepen belachelijk maken en uitschelden. Inderdaad wederom PVV aanhang, VVD aanhang etc…. Ook is het doodnormaal om elkaar belachelijk te maken , desnoods tot zwaar geweld leidende spotprentjes in jullie kranten met als excuus persvrijheid en eigen mening. Dus houd op met die onzin van je. Kijk eerst naar je eigen soort alvorens te reageren. En met deze tekst mag je nu een klacht gaan indienen bij de redactie. Blijf jullie dus in het algemeen racistisch, niet te vertrouwen en geniepig vinden. Weet je dat de grootste groep verraders in de tweede Wereldoorlog de Nederlanders waren, nsb. Dus houd op met de hypocrisie. Ik mag zeggen en denken wat ik wil en mijn dossier is jullie vuile geschiedenis met slavernij, politionele acties, meedoen met oorlogen in Irak, Afghanistan etc… En in eigenhandig onderdrukken van allochtonen wat betreft godsdienst, werk, en perspectief. Goedemiddag Piet


  Maak melding

 77. “En in eigenhandig onderdrukken van allochtonen wat betreft godsdienst,werk,perspectief”

  @MIKE word het geen tijd dat ook jij gebruik maakt van de remigratieregeling? Nu kan het nog, dan ben je van die onderdrukkers af , en die onderdrukkers zijn jou dan ook kwijt. Mooi geregeld toch…..


  Maak melding

 78. Santhoki rekent op perverse wijze af met schandknaapjes.

  Een mooie gelegenheid voor Chandrikapersad Santhoki om z’n schandknaapjes Ray beter bekend als réétje en pasew lekker te pakken in dat sexhotel. Santhoki heeft z’n schandknaapjes al lekker op zeer perverse manier gepakt:

  1. President Bouterse opent VHP-conferentie Vision 2030
  PARAMARIBO, 22 dec – President Desiré Bouterse is uitgenodigd om de conferentie Vision 2030 te openen. De organisator, de Verenigde Hervormde Partij, VHP, Suriname nu en in de toekomst onder de loep nemen. “De president heeft zijn ondersteuning toegezegd”, zegt VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi. Hij heeft een gesprek gehad met Bouterse.
  2. VHP in Nieuw Front niet langer vanzelfsprekend
  PARAMARIBO, 17 jan – De Vooruitstrevende Hervormde Partij, VHP, bekijkt verschillende modellen voor deelname aan de parlementsverkiezingen van 2015. Het partnerschap in het Nieuw Front is niet langer vanzelfsprekend. Er zijn meerdere opties en volgens VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi worden die nu stuk voor stuk overwogen.
  3. Trio sex met rolmodel Chandrikapersad Santokhi
  Om te laten blijken dat het sexhotel wel degelijk z’n nut heeft, is Chandrikapersad bereid om het dunnetjes (lees: dik) over te doen met z’n schandknaapjes réétje en pasew. Nu middels een trio in het sexhotel, onder het genot van een “broodje Bouta” waar onze matie réétje (Ray) zo dol op is, hij krijgt er maar geen genoeg van.
  Chandrikapersad je bent hun idool (rolmodel) maar hou er toch een beetje rekening mee, tijdens het ………. réétje heeft een beetje meer ervaring dan pasewtje.

  We benne benieuwd!


  Maak melding

 79. Beste Piet,
  Probeer het kaf van het koren te scheiden en reageer op postings die een positieve bijdrage leveren aan het forum.
  Mike heeft gelijk voor wat betreft het recht op de vrije meningsuiting maar ook daarin zijn sommige posters doorgeschoten vanwege de PVV. Die meent dat recht te mogen gebruiken om anderen te kwetsen. Dat is niet de bedoeling, Mike. Je mag nooit een hele groep over een kam scheren want het kan kwetsend zijn. Het is geen rechtvaardiging om te generaliseren omdat de ander het ook doet.
  Ik ben een Surinamer in hart en nieren maar ik probeer de dingen zoveel mogelijk te relativeren anders word je een verbitterd mens misschien.


  Maak melding

 80. beste mike
  Lees eens goed..
  Ik zeg heel duidelijk dat ik ook niet het verkeerde gedrag van Nederlanders goedkeur..en ook niet goedkeur wat kmen in het verleden heeft uitgehaald..maar ik ben geen vuile slavenhandelaar..ik ben geen lid van de PVV…ik ben geen pedofiel..ik ben geen…noem maar op..maar je maakt me er wel voor uit..en dat heeft niets met vrije meningsuiting te maken..dat heeft te maken met fatsoen en respect..is hetzelfde als ik jou zou uitmaken voor een van de verantwoordelijken voor de decembermoorden..en dat doe ik niet..dat is het laatste wat ik er over zeg..


  Maak melding

 81. Snap het probleem niet. Suriname heeft nou eenmaal een naaicultuur (al dan niet) in pensions of in de open lucht. Nu er sprake is van een sexhotel staat iedereen meteen op z’n achterste benen. Wat schijnheilig allemaal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.