dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameVoetballer/Aptijt-danser Guillermo ‘Tigri’ Dollart overleden

Voetballer/Aptijt-danser Guillermo ‘Tigri’ Dollart overleden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 jan – Guillermo ‘Tigri’ Dollart, danser van muziekformatie Aptijt en voetballer, is plotseling overleden. Tigri zeeg dood neer tijdens een voetbalwedstrijd van zijn club SV Flora. “Het is een enorm verlies”, zegt Aptijt-leider en voorzanger Michael Deira. Familie en vrienden liepen de drempel plat bij het lijkenhuis. Ook bij de voetbalclub heerst verslagenheid.

De wedstrijd was nog geen kwartier oud toen het noodlot toesloeg. “We dachten eerst dat iemand hem geslagen had of wan tegenstander ben aka a man”, zegt clubvoorzitter Frank Nijon tegenover de Ware Tijd. Dollart viel op korte afstand van hem neer. Noodhulp bleek niet beschikbaar, hoewel niemand zeker is of dat geholpen zou hebben. Dollart toonde geen teken van leven meer nadat hij was neergevallen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Mensen let op de uitspraak van de clubvoorzitter Frank Nijon!! Noodhulp bleek niet beschikbaar, hoewel niemand zeker is of dat geholpen zou hebben.

  Ik zeg niet geschoten is altijd mis!! Dit soort(clubvoorzitters en of het bestuur) mensen zijn ook nooit op voorbereid van stel, dat er iets verkeerd gaat, wat dan? hoe dan verder? het zijn malloten/ ding Dong kaw!!!

  Ik ken hem zelf niet en de naam zegt mij niets, maar al met al! ik wens de nabetaanden heel veel sterkte toe!!
  Gecondoleerd allen!!

  Guillermo ‘Tigri’ Dollart, waar je ook naar toe gaat,

  VREDE en RUST ZACHT


  Maak melding
 2. Dit lijkt op de beschrijving van een hartstilstand. Dan is noodhulp wel degelijk van belang. Reanimeren is het eesrte dat je leert tijdens een EHBO les. Maar ja, als je als clubbestuurder, trainer en als voetballer nooit over hebt nagedacht of door iemand erop bent gewezen. Dezelfde berichten lees je over mensen die plotseling doodvallen op straat, etc. En niemand weet wat hij moet doen. Ze wachten alleen totdat de dokter komt om de dood vast te stellen. De overheid blijft ook in gebreke want een simple campagne om EHBO lessen te volgen is voldoende om mensen bewust te maken. Triest hoor.


  Maak melding
 3. @Bifa als de ambulance hulp niet ter beschikking is dan kan men gewoon een beroep mdoen op het RODE KRUIS. kost niks, maar je kunt wel een van hun projekte onder steunen. zie daar dat de diensten van HI-Jet Helicopter (Trauma heli) nodig zijn. het zijn Venetiaan en de hebzuchtige bazen van de verzekerinsmaatschappijen die en bijdarage hebben geleverd dat deze dienst niet beschikbaar is in Su.hoop dat deze regering wel meewerkt dat het komt en dat DIDIDRI zich nich alleen laat rond rijden erin.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES