dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit NederlandTwintig aangiften tegen reisbureau Elegant Travel in Zuidoost

Twintig aangiften tegen reisbureau Elegant Travel in Zuidoost

-

Does Travel - naar Suriname

Tegen het reisbureau Elegant Travel in Zuidoost zijn inmiddels twintig aangiften gedaan. Er is nog niemand aangehouden in de zaak omdat het politieonderzoek nog in volle gang is. Dat stelt een politie woordvoerder meldt AT5.

Het reisbureau raakte eind vorig jaar in opspraak nadat klanten tickets boekten naar Suriname, die ze nooit kregen. Een woedende menigte verzamelde zich vervolgens bij het reisbureau om verhaal te halen (zie video hieronder).

De eigenaresse van Elegant Travel beloofde in december al dat alle reizigers die een ticket naar Suriname hebben geboekt een vervangend ticket krijgen, of anders hun geld terug.(Bron: AT5)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Is heel erg triest dat een reisbureau de mensen voor de gek hebben gehouden. Van de andere kant zeg ik dat het helemaal niet moeilijk is om op het internet een vliegticket te kopen. Heel erg jammer voor de gedupeerden. Sterkte guys and don’t give up!


  Maak melding
 2. Vorig jaar was het nog eentje in Amsterdam-Oost, die de hele meute heeft geflest. Ik ben verre van een racist, maar merkwaardig genoeg lijken deze dieven allemaal op elkaar.


  Maak melding
 3. ik snap nog steeds niet waarom je een ticket koopt via een reisbureau terwijl je rechtstreeks via internet bij de KLM – SLM een ticket kunt kopen tegen dezelfde prijs.
  Lijkt wel dat sommige Surineds hardleers zijn of niet kunnen omgaan met een computer – laptop of hebben ze nog nooit gehoord van internet of ze zijn bang dat de laptop – computer bijt,
  tegenwoordig kun je ook via een tablet een ticket kopen.
  Enige wat wordt gevraagd is “heb je voldoende geld op je rekening om de aankoop te voldoen” en volgens mij zit daar de clou.
  Een kasmonie geeft je geld ma dang kan je het toch storten op je rekening of mogen instanties niet weten dat je geld hebt op je rekening?


  Maak melding
 4. PARAMAN: Ik ken ook een veroordeelde drugsbarron en massamoordenaar die op 8 dec. 1982 mensen die op hem leken zonder pardon in de rug heeft neergeschoten, en sinds 25 mei 2010 niet alleen mensen die op hem lijken maar ook een hele bevolking 24/7 aan het flessen is………


  Maak melding
 5. Wordt het niet tijd dat Surinamers elkaar meer gaan respecteren? En maar roepen dat jullie gediscrimineerd worden door Nederlanders, terwijl jullie de grootste racisten ter wereld zijn.
  Schaam je.


  Maak melding
 6. Dinsdag 15 januari 2013 om 12:56 uur, door who cares
  PARAMAN: Ik ken ook een veroordeelde drugsbarron en massamoordenaar die op 8 dec. 1982 mensen die op hem leken zonder pardon in de rug heeft neergeschoten, en sinds 25 mei 2010 niet alleen mensen die op hem lijken maar ook een hele bevolking 24/7 aan het flessen is………


  He he,
  Die notoire dieven voelen zic aangesproken,….Voermang!


  Maak melding
 7. Opdit moment zit een zekere verkavelaar de hele meute te flessen in Paramaribo-Noord. De mensen hun woningen blijken bij de minste regenbui wel een halve meter onder water te lopen. Naam???


  Maak melding
 8. 1 tip sranang mang in nl,ga en boek bij slm kantoor weet je zeker dat je in su, arriveert, flying white the trosting
  wings,i love su woon en werk….


  Maak melding
 9. @ henkie boy als jij 2x per 5jaar in su komt huil jij 15jaar lang want joe no ab monie,met jou kwaliteit…
  …多人 房 ..Duo ren fang…i love su woon en werk…


  Maak melding
 10. ik was van 1967 tot 2010 jaarlijks 2x in su.

  toen stonden bij jou de striemen van je luiers nog in je reet.
  in die tijd was su een prettig land, ZONDER DIEFIJZER voor elke deur, raam en balkon.

  Na de aanstelling van een coupepleger, diktator, drugsdealer, wapenhandelaar en seriemoordenaar als president heb ik mijn terrein verlegd naar heerlijke schone en zonnige oorden met parelwitte stranden, schone straten en wegen, waar mensen elkaar respecteren.

  Ik ben helemaal klaar met die klagers en vragers in su.
  en zal het ook nooit iemand aanbevelen.

  blijf jij maar lekker slaafs rondlopen in de kennel van baas bouta.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES