Surinaamse president op solidariteitstop Unasur

67

PARAMARIBO/CARACAS, 10 jan – President Desiré Bouterse zal in Caracas, Venezuela, de top bijwonen van de Unie van Zuid-Amerikaanse Staten, Unasur. De bijeenkomst over verdere nauwe samenwerking wordt overschaduwd door de afwezigheid van Venezuela’s Hugo Chávez. “Deze bijeenkomst staat in het teken van solidariteit en steun naar het volk van Venezuela in het algemeen en in het bijzonder aan president Hugo Chávez vanwege diens gezondheidstoestand”, meldt Bouterse’s perschef Cliffton Limburg.

Unasur bereidt zich voor op gemeenschappelijke projecten voor onderlinge steun. De top zal daar het hoofd over buigen. Suriname neemt dit jaar het voorzitterschap over. Minister Winston Lackin van Buitenlandse zaken is ook op bezoek in Venezuela. Hij woont er onder meer de vergadering bij van ministers van Buitenlandse zaken van Petrocaribe-landen.

Het betreft de landen die deelnemen aan het speciale oliefinancieringsplan van Chávez. Tijdens deze bijeenkomst zal het plan worden geëvalueerd. Petrocaribe levert Venezolaanse olie op rekening. Een deel moet direct betaald worden en de rest op termijn. Een deel van het geld wordt gereserveerd voor sociale projecten. Suriname heeft ook projectvoorstellen ingediend. De verwachting is dat op de bijeenkomst ook gesproken wordt over de uitvoering.

67 REACTIES

 1. Kijk dat is nou een goed voorbeeld van een staatshoofd die zich in alle bochten wringt om zijn onderdanen tevreden te stellen en om het land op te bouwen. Hij ijvert en offert zich constant op om het regeringsbeleid ten goede van het Surinaamse volk te realiseren, wat hem tot nog toe bijna altijd is gelukt. Men moet dan goed gek zijn om vooruitgang tegen te houden waar een ieder bij gebaat is. Alleen omdat Hij gehaat wordt, door mensen die de kans om het Surinaamse volk te benadelen verkeken is, mogen alle prioriteiten wijken? M.a.w. Niet de geachte President van Suriname is wreed, maar zij die kritiek op hem leveren zijn wreder dan hun eigen God. De kwaadaardigen van geest gunnen medemensen geen voordeel omdat hun baasje aan de macht is? Zelfs coupplegers hebben een hart en een goede kijk op allerlei zaken, buitendien is Hij Bouterse rechtmatig gekozen door de Surinaamse burgerij, hoe je het wendt of keert. Wat al dood is leeft dus niet meer en wie vandaag de dag nog zijn wonden likt is zijn goed recht. De doden zijn dood en laat de doden waar ze zijn, alleen de levenden spelen nog een rol in dit leven. Wie kan nu nog boos blijven op iemand die alles bijelkaar hosselt om land en volk te upgraden? Ik ben niet pro-Bouterse, maar ik ben in ieder geval nooit boos op Bouterse geweest hoor, maar wel op alle mensen die kinderen van kleins af aan beïnvloeden met hun vervloekte godsdienstleer en zodoende gif in de hoofden van onschuldige mensen brengen, want dit is veel en veel erger dan een paar loslopende figuren die in hun streven naar eigen baat regelrecht gesneuveld zijn in het aangezicht van hun God door verraad van hun eigen makkers. En als Bouterse zich ook daarvoor leent zal hij door eigen hand ten onder gaan, en ik trek mijn handen van hem af want onrecht straft zichzelf!
  django


  Maak melding

 2. @Django

  …ik begrijp dat je niet zit te wachten op pluimpjes en bijna nooit wederwoord geef op jou postings, maar ik wil je toch via deze weg bedanken voor jou nuchtere manier van denken waardoor ik een andere kijk ben gaan inzetten voor Suriname. Ik ben een èchte bakra en je hebt gelijk, ik ben ook diaspora van Suriname, ook al heb ik alles van lezen en horen. Bouterse doet inderdaad zijn best en de slechterikken zijn al die mensen die het niet kunnen hebben dat hun buren ook gedijen van de welvaart die de regering Bouterse heeft gebracht en nog meer zal brengen.


  Maak melding

 3. @Django Ik geef toe dat ik een Suriname hater was. Suriname was van ons en wij bepaalden wat er vroeger met Suriname gebeurde. Ik ben een Nederlander die eerst vond dat Surinamers een achterlijk volk was zonder dat ik besefte dat dit aan onze voorouders te wijten was en achtergesteld werden door de eeuwen heen. Ik haatte alle Surinamers, gewoon zomaar, maar vooral vanwege de negatieve berichten over Bouterse die ons land bereikte. Maar ik heb nooit stilgestaan bij de mening van het Surinaamse volk dat veel te verduren heeft gehad de afgelopen jaren. De coup was er op een gegeven moment, de verkiezingen volgden voor een democratisch beleid, maar de vooruitgang in handen van de zogenaamde geleerden in de democratisch gekozen regeringen kelderde zonder uitzondering naar niveau zero. Nu is de ook democratisch gekozen regering Bouterse aan de macht, waar er door een belanghebbende groep en een zich benadeeld voelende oppositie wordt geroepen…..Bouterse is dom, een moordenaar en nog veel meer negatieve woorden in het Nederlands terwijl ook dat onze taal is en ontworpen door Nederlanders. Surinamers hebben niet eens een eigen taal, behalve de taki taki die nu Surinaams of Sranang Tongo wordt genoemd, maar zelfs daar werd de grondslag ooit gelegd door Engelse en Nederlandse kolonisten van de taalgebruik die door mijn blanke soort naar het hoofd van negerslaven werd geslingerd en schreeuwerig bevolen. En als de slaaf niet deed wat hem luidop werd opgedragen, dan zwaaide er wat.

  Ik heb in Nederland meegedaan met manifestaties tegen de regering Bouterse omdat ik een paar Surinaamse vrienden had die mij van alles hadden wijsgemaakt die kant noch wal raakte. Daar kwam ik een paar jaar geleden achter doordat ik deze site had ontdekt en de waarheid eruit heb gefilterd, ook met behulp van informatie die in de media vast staan. Nu ben ik geen voorstander geworden van Desi Bouterse, maar ik wijs mijn vrienden en familie wel naar de ware feiten wanneer zij eens worden opgehitst door de media over de regering Bouterse. Ook de Surinamer is mens en niemand heeft mij ooit voorgehouden dat ik deel uit maak van de Surinaamse diaspora, behalve jij. En alleen omdat het haatdragende deel van het Surinaamse volk Bouterse haat moeten alle Surinamers creperen volgens GMAP en meelopers, dit is te zot voor woorden??? Ik ben ook gelovig met een goede wil voor mijn medemensen, en van mij mag je alle kwaadaardige gelovigen naar de afgrond drijven waar ze ook thuishoren, want voor Suriname en Surinamers zal zij nimmer een zode aan de dijk leggen.
  Suriname kan ze missen als kiespijn.
  Mijn complimenten zijn voor jouw Django wie je ook bent.


  Maak melding

 4. Sangggg de propaganda machine van de NDP draait op volle toeren. Indruk maakt het allerminst, sterker nog
  met een beetje realiteitsbesef weer je dat deze president niet deugd.


  Maak melding

 5. Beste Koos:

  het is te genant voor woorden hoe de MDP groupies op dit forum opereren als propaganda machine.

  De Paarse Stumpers vallen over elkaar ( over over zichzelf…) heen om de lofzang over Moordenaar Bouterse af te steken die maar weer eens in Venezuela zit omdat hij nergens anders het land in mag…..

  Piet = Django = KLaas Jan..

  Ze vallen door de mand omdat ze Nederlandse namen gebruiken uit de vorige eeuw….

  Wat een zielige stumpers.


  Maak melding

 6. @molenaar Ik sluit me aan bij de mening van piet. Ik ben een diaspora van Suriname en ik wou dat ik in de voetsporen kon lopen van Django. De een is de ander niet. En ben je bang molenaar dat je geen bijval meer krijg van Nederlanders, ben je wel een Nederlander of doe je alsof, ook jouw dagen zijn geteld om nog meer onzin uit te braken. Niet elke Nederlander is gepakt door de info die jij en jou vrienden verspreidt misbaksel dat jij bent.


  Maak melding

 7. @Piet Je hebt verdomd gelijk kerel, verrek ik laat me niet meer wijsmaken dat Suriname mij niets aan gaat. Ik ben ook diaspora van Suriname en als het aan mij ligt gaan we er op af om verhaal te halen.


  Maak melding

 8. Ik stel voor om meer Nederlanders wakker te gaan maken om het feit dat alle Nederlanders diaspora zijn van suriname. Nederlanders die Suriname een warm hart toedragen hebben ook recht van spreken. We moeten de Nederlandse media porren om een artikel te gaan wijden over diaspora. Mijn complimenten aan Django, de echte Surinamer.


  Maak melding

 9. Piet sluit aan bij Django, sluit aan bij Surifan die zich weer aansluit bij Diaspora….die zich weer aansluit bij Piet

  Over de ultieme zelfbevrediging gesproken…… en dat binnen 5 minuten….


  Maak melding

 10. Suriname kan voor mijn part barsten en zo denken nog steeds veel Nederlanders ook over Surinamers. Dat is niet terecht, wij zijn ook diaspora en kunnen onze regering niet kwalijk nemen dat zij debet was aan de coup die helaas anders is gekoerst. Nederland mag zich niet ervoor schamen door 60 jaar de gewraakte dossiers te bewaren. Leg ze ter inzage zodat wij Nederlanders trots op onze regering kunnen zijn en opnieuw kunnen kijken naar de mogelijkheden voor hulp aan Suriname en de bevolking, en ik doe mee. Nederland is diaspora van Suriname en het is logisch dat mijn volk zich bemoeit met Suriname. Een kind laat je niet zomaar los.


  Maak melding

 11. Henk Molenaar, natuurlijk is het genant om op deze manier een discussie aan te gaan. Overigens is dit kenmerkend hoe de paarse kliek te werk gaat. Met meerdere alliassen hun standpunten versterken in hoop meer groupies aan te trekken.

  Je zou haast denken dat ze hun stassie opleiding gevolgd hebben in Noord Korea. Voor Piet geldt zoals de waard is belazerd hij zijn gasten, iets anders kan ik er niet van maken. Deze clown kan je niet serieus nemen.

  Het blijft triest hoe het addergebroed een (massa) moordenaar verafgoden. Ze pretenderen ware patriotten te zijn, intussen wordt het land kapot geregeerd door incomptente bestuurders. Op z’n minst zou een ware patriot in verweer komen. Het land staat is in de uitverkoop. Over 5 jaar kun je in Paramaribo om de 10 meter naar de afhaal chinees. Belachelijk… een patriot
  accepteerd dit niet.

  Bij iedere besluitvorming wordt een rookgordijn opgeworpen. Of het nu om gouddeals gaat, bouw projecten of begrotings afspraken, transparant is het allerminst. Op vragen van de oppositie wordt geen fatsoenlijk antwoord gegeven. In een parlementaire democratie is dit ondenkbaar. Walgelijk !


  Maak melding

 12. @molenaar

  Landverraders zoals jou motten we hier in Nederland niet. Kruip maar gauw weer terug naar je mammie en zeg tegen je mammie dat je stout ben geweest en dat wij hier geen opstokers dulden zoals jou. je hebt een trauma van Django. bij mij weten zitten heel wat nederlanders deze site en daarmee ook suriname in de gaten te houden. of denk je dat deze site alleen zichtbaar is voor surinamers? ik laat mijn landgenoten niet door jouw afzeiken. lees nujij.nl dan zal je weten dat wij Django ook kennen en ook het surinaams verhaal


  Maak melding

 13. Dit is mooie dag voor alle Nederlanders die zich door de Surinaamse problematiek zich beledigd hadden gevoeld. Django heeft gelijk, Nederlanders zijn diaspora van suriname en dus hebben we meer in de pap te brokkelen dan we denken. Eerst zijn wij op het verkeerde been gebracht door Surinaamse rascisten die opgehitst werden door mensen zoals Henk Molenaar. Wij Nederlanders moeten ons vanaf nu in positieve zin gaan bezighouden met Suriname die bij Nederland hoorde. Ik ben een fan van mezelf en spreek voor mezelf en ook namens een heleboel mensen die hier niets zouden schrijven maar wel net zo denken als ik.


  Maak melding

 14. @KOOS: Inderdaad iemand heeft de putdeksel van het paarse riool weer open gegooid.
  En ik ben kort geleden nog met een dweil over het paars gepeupel heengegaan,door de w.c. gespoeld en daarna langdurig ontsmet met dikke bleek, ik denk dat ik opnieuw kan beginnen, of de riooldienst bellen.


  Maak melding

 15. @ Sinds enige tijd volg ik alle discussies op WKN maar ik heb in al die tijd nog nooit gereageerd. Vandaag heb ik er zin in mede doordat de diaspora kwestie mij en mensen die ik ken erg aanspreekt. Idd, alle Nederlanders zijn diaspora of men voor de onafhankelijk geboren is of nu nog. Ik was onlangs voor 3 weken in Suriname met vakantie, en ik kan iedereen die niets of niet veel van Suriname afweet vertellen dat de verhalen die op WKN en door foute Surinamers aan de Nederlandse media worden prijsgegeven er voor de helft niets van klopt. Nederlanders zouden nu meer moeten gaan bemoeien in Suriname. En hun leger, daar zal het probleem niet zitten, het stelt inderdaad niets voor, slechts een stelletje ongeregeld in een stoere pak, meer niet.


  Maak melding

 16. @Molenaar jij bent een gefrustreerde kip en zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten. Of heb juist jij een tig aantal nicknames die je gebruikt om jou mening over de regering Bouterse te ventileren? Ik denk dat jij en jou vrienden het alleenrecht willen hebben op 10 nicknames om onwetende mensen op te stoken. Ik ben het ook eens met Django, en ben ik nu ook een NDPer? Ik heb wel het boek gelezen “Django Story” en bij mij weten staat er niets over NDP . Ga iets meer lezen en je ietsje meer orienteren in de media voordat je uit je nek kletst en dit geldt ook voor jou vriendenkring op WKN die zoals jou zich bedienen met een tig aantal nicknames.


  Maak melding

 17. Die zogenaamde goede dingen van msssamoordenaar Bouterse wegen niet op tegen de misdaden en de achteruitgang die deze beest heeft begaan in Suriname.
  Misschien bedoelen django klaas-jan dat liegen bedriegen,reizen de goede dingen zijn van mega crimineel bouterse.
  Sommige paarse schapen denken dat wij gek zijn hahahahaa django probeer wat anders deze is te doorzichtig,het zou mij niet vebazen als django en klaas-jan de zelfde idioten zijn.


  Maak melding

 18. @KOLIBRIE, dat heb je goed gezien,en jij hebt als staflid van de Ghetto crew de volledige leiding over die verstandelijke en lichamelijke afgekeurde, zieke, riagg patienten die voor 99% uit paars gepeupel, boefjesknuffelaars en oppersxpook aanbiddeers (DDB) bestaat.
  En KOLIBRIE voor je informatie het RIAGG bestaat allang niet meer heet tegenwoordig GGZ,ik had verwacht dat je behandelaars je daarover reeds geinformeerd hadden.


  Maak melding

 19. @GMAP
  Ik vermoedt ook dat Django en klaas-Jan dezelfde zijn. Django is Django en Klaas-Jan komt altijd met liefjes maar rake antwoorden. Dit weet ik niet zeker en een vermoeden is geen bewijs. Deze twee namen zijn meestal actief zodra Django ergens op reageert heb ik opgemerkt, in tegenstelling tot GMAP …KOLIBRI….HENK MOLENAAR…en nog vele andere, die gespreidt over de hele dag soms wel honderden nicknames gebruiken voor hun mening dat ik me soms moet afvragen of ik nou de enige ben die zo eerlijk is om mijn mening te geven enkele reis…..Koest jullie en doe me een lol en wees bescheiden zoals Django….voor iedere WKN klant 2 nicknames per persoon please.


  Maak melding

 20. daar in Cuba hebben zij de stekker uitgetrokken en is DADA & lachin zich aan het voorbereiden op een Wake onder het mom Petrocaribe-deal!!!

  willen jullie samen met mij meebidden snik snik,…een homo sapien van wereldformaat gaat het aardse verruilen

  🙂


  Maak melding

 21. @sabidiri
  wat een drukte hier en de gemoederen zijn verhit, en Django heeft het gedaan heb ik begrepen. ik ben het met je eens 2 nicknames per klant is eerlijk.


  Maak melding

 22. @Henk Molenaar
  Je zegt:”Piet = Django = KLaas Jan.. enz.
  Ze vallen door de mand omdat ze Nederlandse namen gebruiken uit de vorige eeuw…”.

  Je spreekt in het meervoud???Het is één persoon en een en dezelfde dus spreek in het enkelvoud!!!
  Anders denkt hij dat we er werkelijk intrappen!-

  In deze korte periode hebben al 12 autochtone Nederlanders gereageerd,wel een beetje veel op deze vroege ochtend!Het valt zóóóó op!

  En nog wat!Vind je het niet opvallend dat velen met verschillende schuilnamen je van pedofilie beschuldigen?
  Ook die komen van datzelfde forumlid … en je mag 3 x raden wie die zelfde persoon met de vele schuilnamen is….. ! 🙂 🙂 🙂


  Maak melding

 23. En ha ha ha ha ha ha!
  Is deze sabidiri (alleen met i’s)een andere dan de sabidieri (met ie)?
  De vorige was sabidieri (met ie).
  Waar komt deze sabidiri (allen met i’s)alweer zo onverwacht vandaan? Ghéghèghèghèghèghèghèghèghè
  Al is de leugen nog zóóóóóóó snel …. ja ja ja!

  De vorige opgezwollen sabidieri(was Sranangtongoloog)en probeerde mij te corrigeren op mijn Sranangtongo spellingsfouten.
  Hoe hij dat in zijn waterhoofd haalde is mij nog steeds een groot raadsel!!
  “IE bestaat niet meer”:zei hij,terwijl hij zijn eigen naam zelf wel met ie schreef! 😳 😳
  Hij heeft zeker een stoomcursus Sranangtongo gevolgd;
  sabidieri is verworden tot sabidiri.:-) 🙂 🙂


  Maak melding

 24. met 1 nick kan/mag jij een mening geven waar jij pal achter staat!!!

  zo leren wij elkaar kennen, en weten/kennen wij en elkaars “koopwaar”!!!!

  waarom telkens een andere nick,…waarom telkens een ander “schuiladres”,….ie lobi kibrie ie doti noh????

  geef mij maar sra hoor….1 nick, …1 sexy boi…waar ben je mi gudu 🙂 🙂


  Maak melding

 25. Goed zo,Piet klaas-Jan,Surifan,Diaspora en alle anderen die Suriname een warmhart toe dragen.

  De bende van Molenaar,Ray,GMAP enz.enz. moeten niet hier hun gal uitspugen,ze moeten als ze zo haters zijn van deze Surinaamse regering een blok gaan vormen,net als de Molukkers,geen WOORDEN maar DADEN.Maar daar zijn deze zielepoten veel te laf voor,wat is makkelijker je haat jegens de Surinaamse regering te uiten dan het INTERNET,zogenaamd zijn ze erg begaan met de Surinaamse bevolking hahahahah wat een farce ze kiezen dit forum uit om hun rotzooi te verkondigen ipv dat ze met zijn allen de straat opgaan om te demonstreren. Laat je gezicht eens zien, zoek de media op ,roep een ieder die Bouterse en co haat op hahahah ik garandeer ze dat ze een handjevol op de been krijgen.


  Maak melding

 26. Ach ,die misdadiger bouta moest toch wat verzinnen om op reis te gaan ?!
  Hij is Suriname ontvlucht omdat hij de misere die hij zelf voor Suriname brengt geen 1 dag verder wil meemaken!
  Lekker zijn hoofd afkoelen daar
  Maar dan het is ook alweer een bijeenkomst van landen die niet serieus genomen worden!want hij gaat daar toch voor NIEMENDAAL ZITTEN.


  Maak melding

 27. bouterse en regering doen er goed aan om zich met die aangelegenheid te vereenzelvigen wat unasur betreft.
  het zijn goede stappen die de zuid-amerikaanse landen ondernemen en dat is een doorn in het oog van de haters die blind van jaloesie en haat zijn.
  bouterse is staats hoofd en daar ben ik trots op”stappen die hij onderneemt heeft front noch holland in hun regeer periode nooit ondernomen.

  respect,pres Bouterse en regering


  Maak melding

 28. ONTOPIC: dat suriname samenwerkingsverbanden aan gaat juich ik toe, maar tot op heden zie ik wenig voordelen
  in een samenwerking met Unasur. Deze samenwerking is gebaseerd op uitgestelde leningen. Unasur speelt bankier.

  Suriname staat aan de vooravond van de uitvoering van omvangrijke investeringen in goudmijnen en bouw projecten. De manier waar op dat gebeurt zou niet mijn eerste keus zijn, maar dat ter zijde. Daarnaast spelen de voedsel problematieken komende 10 jaar een belangrijke rol. Misschien is dit laatste wel de grootste uitdaging.

  Voedsel en drinkwater worden schaars en de Surinaamse landbouw verkeerd in crises. Dit alles vereist kennis. Kennis die Unasur niet heeft, immers zij hebben dezelfde problemen. Het valt mij op dat Suriname steeds zaken doet met de verkeerde partijen. Ik weet zeker dat Suriname in staat is om alle hongerige monden te voeden, men moet alleen bereid zijn consessies te doen en adviezen ter harte aan te nemen. Het is jammer dat de regering weinig aandacht geeft aan landbouw. Op een lege maag kun je immers geen huizen bouwen.


  Maak melding

 29. pasew

  houd mij buiten jou reactie’s

  ik ken jou niet en vrienden zijn en zullen wij nooit worden”laat mij met rust.
  ( )jij heb jou nog niet aan mij kenbaar gemaakt’neem die lef en wees een man en come face to face,maar omdat jij dat niet kan of durf is het beter voor jou om op afstand jou BOELER poging te doen;toch plassew


  Maak melding

 30. Een leider wordt niet gemaakt,je wordt geboren als leider.
  Een staatsman is iemand van onbesproken gedrag.
  Met man en macht proberen die paarse volgelingen crimineel.Bouterse.neer.te zetten als een grote leider terwijl hij een oplichter crimineel en massamoordenaar is.
  Wat hebben al die buitenlandse reizen van die criminele bende Suriname opgeleverd??


  Maak melding

 31. sra,

  overdag loop jij mij te bedreigen noh…wacht maar, des-avonds ga ik tegen jou zeggen;

  …….ik heb hoofdpijn…….

  MEDUSA no spang,…wo jokro deng 🙂


  Maak melding

 32. @Django
  Dat lijkt me een strakke bewering, dus ik ben ook diaspora Nederlander. Ik heb het niet eerder zo bekeken en ik geef je groot gelijk. Surinamers ….wij komen eraaannnnnn


  Maak melding

 33. Waar is die sabidieri (ALIAS SRANANGTONGOLOOG) gebleven?Heeft hij nu zijn 2-ling broer sabidiri op ons afgestuurd om ook afgemaakt te worden?

  ZIJN ZE NU BEIDEN VOORGOED VAN HET TONEEL GEVLUCHT OM ACHTER DE COULISSE IN DE VERGETELHEID TE VERDWIJNEN? 😳 Ghèghèghèghèghèghèghèghèghè


  Maak melding

 34. @bokapasie

  WOW,dit is echt iets dat je maar 1 keertje in je leven kan meemaken!
  Zet dag en datum hier voor ons neer hoor,de dag dat de PSAers de grote uittocht van Nederland naar Suriname gaan maken!
  Voor de ‘patriotten’ zoals jullie gaan we een warm welkom plannen met band en al op Zanderij!


  Maak melding

 35. Ik snap niet waarom mensen zich druk maken waar die President naar toe gaat en wat ie doet en weet ik veel.
  Ala hij thuis zou zitten, en naar buiten zou zitten staren, zou daarop ook het nodige te melden zijn, nou ja een ieder zijn manier van reageren, wat ik wel weet is dat ie schijt heeft aan al dat geleuter van mensen
  die commentaar hebben op hem. Want niemand zegt of durft wat te zeggen tegen hem en wel recht in zijn porum, dan ben je pas iemand die durft.


  Maak melding

 36. Ray, ik denk dat je toch maar naar de psychiater moet. Want je bent helemaal obsessed door bouterse en zijn amnesty. Je belast ons op waterkant hiermee. En dat is niet verstandig. want wij kunnen je toch niet helpen. dus Ray… zoek professioneel hulp.


  Maak melding

 37. @sra en kolibrie

  Ik denk nog gezond!
  Ik weet dat iemand met amnestie geen goed mens is!

  Jullie beiden moeten een dagje in santo boma gaan vertoeven en dan kom dan terug om mij te vertellen hoeveel gasten te santo boma jullie beiden graag zouden willen verassen met Amnestie!


  Maak melding

 38. =Vraagt een ieder zich af of de tekst wel de hele waarheid weergeeft??

  =Zie maar een stukje tekst::::

  Diverse regionale leiders zijn door de regering van Venezuela uitgenodigd om de alternatieve beëdiging ook bij te wonen, onder wie president José Mujica van Uruguay.

  Ook de Boliviaanse president Evo Morales en zijn Nicaraguaanse ambtgenoot Daniel Ortega worden verwacht. Staatshoofden en ministers van buitenlandse zaken uit negentien landen zijn volgens vicepresident Nicolas Maduro afgereisd naar Caracas.


  Maak melding

 39. ik meng mij niiet in jullie gescheld en gehaald, maar ik vestig wel de aandacht op dat u kijk? oplet wie minnetjes krijgt en wie de plusjes. dank u


  Maak melding

 40. Samenzweren met Chavez was al wedden op een verkeerd paard. Maar voor onze Bouta geldt: soort zoekt soort. Gezien de gezondheid van Chavez Is de toekomst van Venezuela erg onzeker geworden. Welke machtsstrijd gaat zich voltrekken na Chavez? En hoe gaat het volk reageren? Komt er weer democratie of weer een nieuwe dictator?
  En hoe gaat onze president reageren als de SU Amnestywet ter sprake komt, uiteraard in de wandelgangen. Velen vinden het gênant dat SU vertegenwoordigd wordt door een leider die bij gratie van zijn eigen Amnestywet in het zadel zit! Het is misschien strategisch handig om de minister van Buza straks als voorzitter te laten opdraven als SU Unasur mag voorzitten.


  Maak melding

 41. Wat zijn er toch een heleboel negatievelingen die wat over Bouterse te vertellen hebben. Steek de armen in eigen boezem dan beginnen we goed. Ik kan alleen respect hebben voor een persoon, en dat is Django. Ongelovig maar eerlijker dan dan de meeste negatievelingen op WKN


  Maak melding

 42. @Hossenbux Je hebt de spijker op de kop geslagen. Dit zijn waarschijnlijk mensen zoals medusa en ray die zich wel kunnen permitteren om de gehele dag voor het beeldscherm te zitten. Dan weet je ook wat voor soort kaliber deze mensen. Dit zijn de nietsdoeners met hun bek vol over een ander, maar overal de plank missslaan.


  Maak melding

 43. @bokapasie
  ( = alweer een naam die te maken heeft met de voorgaande schuilnamen :oops:)
  Broertje van sabidieri en van sabidiri en van vele anderen met schuilnamen,jouw taalgebruik is er een van “LIK MIJN VESSIE”!

  Lees maar analfabeet en HUIVER!Brrrrrrr!
  (De correctie geschiedt tegelijk met hoofdletter).

  “@MEDUSA hHou ;oops; nou eens je snavel, jij denKt 😳 dat je interessant benT :oops:. Je gedraagt je als een ordinaire hoer.

  @alfa
  Broertje van bokapasie,sabidieri,sabidiri en van vele andere schuilnamen,ook jouw taalgebruik is er ook een van “LIK MIJN VESSIE”!Het zelfde laken een pak dus!

  Lees maar analfabeet en HUIVER!Brrrrrrr!
  “Dan weet je ook wat voor soort kaliber deze mensen ZIJN 😳 . Dit DEZE of DIE 😳 zijn de nietsdoeners

  Aanwijzende en betrekkelijke voornaamwoorden niet door elkaar gebruiken boeriekie! 😀 😀 😀

  Bijvoorbeeld:(DEZE,DIE,DIT en DAT behoren tot de groep van aanwijzende en/of betrekkelijke voornaamwoorden).
  Bij DEZE mensen => DIE mensen.
  Bij DIT gelul => DAT gelul.
  Bij DIT gezeik => DAT gezeik.
  Je morst verder varkensachtige zwijn ……..

  “met hun bek vol over een ander, maar overal de plank missslaan”. 😳 MISSLAAN

  *In deze zin zit er qua constructie ook een hinderlijke grammaticale fout,maar de uitleg zal je niet snappen (dat is boven jouw kokosnoot). 😀 😀

  Jij lul hihihi …. ook over andere maar SSSSSSLA ook overal de plank MISSSSSSSSSSS! Ghèghèghèghèghè!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.