Conflict tussen Evander Sno en trainer escaleert

19

Profvoetballer Evander Sno reist niet met NEC mee naar het trainingskamp in Portugal. Dat meldt Voetbal International. Sno revalideert nog van een hartoperatie en hij is in conflict gekomen met trainer Alex Pastoor.

Begin december had de voetballer van Surinaamse afkomst felle kritiek op zijn trainer, omdat die niets van zich liet horen toen hij aan het revalideren was van zijn hartritmestoornissen. Pastoor ontkende dat en in een vervolggesprek leek alles uitgepraat. Toch lijkt het conflict tussen de twee kemphanen nog niet gesust.

Volgens het Algemeen Dagblad stuurt Sno aan op een breuk. Bij NEC heeft de oud-speler van onder meer Feyenoord en Ajax nog een contract tot de zomer van 2014.

19 REACTIES

 1. gaymap

  mag sno zijn mening niet geven dan”in het boven vermelde nieuws staat dat hij nog herstellende is.dus wil jij zeggen dat hij toch nog moet gaan voetballen”gaymap ju ede boro”sno heeft gelijk;toen zijn trainer na de operatie geen contakt met hem heeft opgezocht om te weten hoe het met hem gaat,nu dat er in porugal geoefend moet worden moet hij als een ren paard mee”echt niet”die man is geen robot”goed zo sno,niet gaan”wat denkt die trainer wel.


  Maak melding

 2. Het is precies wat ik allang wist!
  Er zijn mensen die op dit forum schrijven maar die niet van surinaamse komaf zijn.
  Deze mensen hebben helemaal geen kennis van een surinamer
  en het land suriname.
  Laat ze maar over bloemkool en spruitjes schrijven,dat is het beste wat ze kunnen doen.
  Sranang mang oeng sa winnie.


  Maak melding

 3. GMAP, bij voorbaat racisme roepen is net zo stom als bij voorbaat racisme uitsluiten, beide zouden mogelijk kunnen zijn. Wat weten jij en ik eigenlijk over de persoonlijkheid van de twee betrokken personen, volgens mij niets. Als het echter waar is dat de trainer geen notitie heeft genomen van zijn ernstig zieke speler (het was geen griepje) dan is dat op z’n minst onbeschoft om niet te zeggen onmenselijk van die vent en zoals je weet zijn veel racisten onbeschoft en onmenselijk. En hoewel ik niet sympathiseer met de paarse fanaten zoals je ze noemt, moet je ook niet doen voorkomen alsof alleen mensen met een paarse politieke achtergrond wel eens onterecht racisme roepen, dat overkomt vast elke Surinamer die in Nederland woont, vergissing is nu eenmaal menselijk.


  Maak melding

 4. Deze Evander S snap ik niet, hij heeft als ie slim is tenminste waar ie gevoetbald heeft aardig wat doekoe verdiend, nu maakt zaken mee rond met zijn hart, als dat stopt, schijt ie peuken, en dan is het Evander exit forever, dus mi boi, no weer joe ede, tapoe, liebie,
  njang, dringie, bika a liebie diesie a sjatoe.


  Maak melding

 5. Ik ken het verhaal niet, maar de trainer heeft altijd gelijk.
  En Sno moet het gewoon rustig aandoen, zijn leven is kostbaarder dan het geld en ik denk dat hij tot nu toe genoeg verdiend heeft om een rustige levn te lijden, ga weer naar school en doe iets met voetbal en stopt met dat geruzie voor niks.

  je hebt een contract tot 2014 , ik zou desnoods rustig op de bank zitten en afspraken maken om omgeschoold te worden en mijn geld opstrijken.
  anders eindig hij als Royston Drenthe.


  Maak melding

 6. GMAP
  We gaan niet op het rasisme gooien maar een trap onder je mars gaan we je wel geven.
  een keer een ezel gaat altijd een ezel blijven.
  gaat je een keer laten na kijken idioot.


  Maak melding

 7. GMAP= Geestelijk Middelmatig Als Persoon

  De oorlog in Syrië is de schuld van Paars
  De storm in USA is de schuld van Paars
  Opwarming van onze aarde is de schuld van Paars
  Honger in de wereld is de schuld van Paars

  Blijf maar lekker in je gekooide geest zitten.


  Maak melding

 8. Alex pastoor heeft bij Exelsior gewerkt met meer donkere jongens dan blank,leroy George speeld zijn beste voetbal onder Alex pastoor, dat was met Guyon Fernandes oook het geval nu mag hij weg van trainer Koeman straks hoor jullie ook zeggrn dat Koeman een Racist is.
  Het is te dom en een minderwaardigheidscomplex bij sommige zwarte mensen om alles als op racisme te bestempelen.
  Racisme is dat de oorspronkelijke bewoners van suriname geen enkel vertegenwoordigers hebben in het parlement.


  Maak melding

 9. Lionel Messi heeft voor de 4e keer de Gouden Bal gewonnen. En hij is pas 25-jaar. En hij is een zuid-amerikaan(argentijn).
  Lionel, sie sind wunderbahr.

  Wie doet het hem na. Waar zijn de ‘beste’ dutch voetballers. Met hun grote bekje.


  Maak melding

 10. Sno is kan voetballen maar als het niet meer gaat of wat moet je stoppen.
  Denk aan je gezondheid gap .
  Rijk ben je toch al geniet van het leven wat die duurt maar even daarliet ben je er niet meer en dan gaan er anderen mensen van je geld genieten. Sterkte alias sranangmang


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.