ma 25 sep 2017 10:05

OM: ‘Geen aanwijzing voor wraakactie in zaak-Rishi’

post thumbnail

De 17-jarige Rishi Chandrikasing, die in november op het Haagse station Hollands Spoor werd neergeschoten door een agent, zou het slachtoffer geworden zijn van een wraakactie. Dat meldt de site camilleri.nl op basis van bronnen rondom de familie van Rishi.

Rishi zou ruzie hebben gehad met de man die bij de politie meldde dat de 17-jarige jongen hem met een vuurwapen had bedreigd. De man zou in zijn melding een goed signalement hebben doorgegeven van Rishi. Na zijn actie zou de man zijn ondergedoken uit angst voor wraak van de vrienden van de 17-jarige jongen meldt de site.

Het Openbaar Ministerie (OM) zegt hierover geen enkele indicatie te hebben dat de 17-jarige Rishi doodgeschoten als gevolg van een wraakactie. Volgen De Telegraaf zegt justitie donderdag verder nog dat degene die bij de politie meldde dat Rishi met een vuurwapen zou lopen, geen bekende van hem was.

<- klik hier om te reageren op dit bericht


13 Reacties | Plaats Reactie

 1. neem het van mij aan de politie juist heeft gehandeld. nu en altijd
  I

  donderdag 3 januari 2013 om 19:04 uur.
 2. @wiep-ding

  eerst het volledig onderzoek afwachten en dan kan je een (eigen) conclussie trekken.

  donderdag 3 januari 2013 om 19:09 uur.
 3. @@ Roy je bent wel in de goede richting, maar je weet wel de uitsptaak van de Nederlandse officier van justistie. De mes snijdt aan twee kanten! Politieagenten worden nooit of bijna nooit in ongelijk gesteld!!!!!!

  Ik heb al een hele sterke vermoeden dat de politie in zijn gelijk wordt gesteld, alleen hoop ik, dat ik ernaast zit!!!! Voor Milly Boele is het goed afgelopen tegen de Buurman politie de AGENT de verkrachter en moordenaar(18 jaren met tbs). In mijn ogen is het nog te weinig!!

  We zullen het volgen wat de uitspraak is!!

  donderdag 3 januari 2013 om 19:27 uur.
 4. @Wiep-Ding

  Ik weet het agenten worden altijd in bescherming genomen vooral bij twijfelgevallen.. ik ben benieuwd naar het verhaal van de persofficier..

  donderdag 3 januari 2013 om 20:03 uur.
 5. men zal weer een of ander lul verhaal ophangen zoals altijd DAT DE SCHIET GRAGE AGENT RECHT MATIG HEEFT GEHANDELD. WANT DIE VOOR BEREIDING HEBBEN WE AL GEHAD (HIJ WAS EEN LASTIG JONG). DUS WAS RECHT VAARDIG
  EEN BUITEN LANDER MINDER

  vrijdag 4 januari 2013 om 10:00 uur.
 6. HE ROY WOON JE OP DE MAAN ER VALT NIETS AF TEWACHTEN DE SCHUTTER WORD IN HET GELIJK GESTELD

  vrijdag 4 januari 2013 om 10:04 uur.
 7. We zien het wel maar ik geef de Politie agent 99 procent kans dat hij vrijuit gaat…..

  vrijdag 4 januari 2013 om 15:01 uur.
 8. @suri b
  Jij woont zeker op planeet MARS!
  In Suriname wordt de schutter pseudo presidentje en zijn handlangers ministers,gewoon zo maar,en zo nu en dan worden ze Amnesialeiders(Lees amnesialijders).

  vrijdag 4 januari 2013 om 18:28 uur.
 9. Kan iemand zich nog herinneren, wat er gebeurd is met de ene Politieagent in SU, welke in het wild, een Marron op de mark had dood geschoten.

  vrijdag 4 januari 2013 om 18:54 uur.
 10. @suri b

  Die schietgrage schutter van Suriname ,bouta de decembermoordenaar ,heeft voor zijn vuur-en geweerkunsten het felbegeerde award alleen voor criminelen bestemd ,binnengehaald en het heet AMNESTIE!
  Ik heb nergens gelezen dat de agent in kwestie hier Amnestie heeft ontvangen of voor amnestie heeft gebedeld!
  Dat laten wij over aan onze schutter de lafaard bouta!

  vrijdag 4 januari 2013 om 18:59 uur.
 11. @suri b

  …en de ene geweldige’held’ belfort die 4 ongewapende mannen executeerde in de straten van Paramaribo, is hij al gestraft ?!

  vrijdag 4 januari 2013 om 19:18 uur.
 12. Langzaam gaat dit gedoe rond wat er in 2012 in Den Haag gebeurde dood bloeden, die gast die schoot gaat so wie so nooit de lik in, het echte fijne van de zaak zal nooit boven tafel komen, dus wij gaan gissen, anderen worden boos, gaan schelden, helpt geen ene malle moer.Safrie a torie o dede. Later dit jaar zeikt niemand er meer over.

  zondag 6 januari 2013 om 14:51 uur.
 13. Wiep-ding,wie ben je dat zo zeker weet dat de politie juist heeft gehandeld?je ben god?wiep heb 15 jar last van me/cvs,kun je mij vertellen wat ik mankeer dat ik last heb van vermoeidheid ziekte?
  groetjes

  dinsdag 10 december 2013 om 11:16 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com