OM: ‘Geen aanwijzing voor wraakactie in zaak-Rishi’

13

De 17-jarige Rishi Chandrikasing, die in november op het Haagse station Hollands Spoor werd neergeschoten door een agent, zou het slachtoffer geworden zijn van een wraakactie. Dat meldt de site camilleri.nl op basis van bronnen rondom de familie van Rishi.

Rishi zou ruzie hebben gehad met de man die bij de politie meldde dat de 17-jarige jongen hem met een vuurwapen had bedreigd. De man zou in zijn melding een goed signalement hebben doorgegeven van Rishi. Na zijn actie zou de man zijn ondergedoken uit angst voor wraak van de vrienden van de 17-jarige jongen meldt de site.

Het Openbaar Ministerie (OM) zegt hierover geen enkele indicatie te hebben dat de 17-jarige Rishi doodgeschoten als gevolg van een wraakactie. Volgen De Telegraaf zegt justitie donderdag verder nog dat degene die bij de politie meldde dat Rishi met een vuurwapen zou lopen, geen bekende van hem was.

13 REACTIES

 1. @@ Roy je bent wel in de goede richting, maar je weet wel de uitsptaak van de Nederlandse officier van justistie. De mes snijdt aan twee kanten! Politieagenten worden nooit of bijna nooit in ongelijk gesteld!!!!!!

  Ik heb al een hele sterke vermoeden dat de politie in zijn gelijk wordt gesteld, alleen hoop ik, dat ik ernaast zit!!!! Voor Milly Boele is het goed afgelopen tegen de Buurman politie de AGENT de verkrachter en moordenaar(18 jaren met tbs). In mijn ogen is het nog te weinig!!

  We zullen het volgen wat de uitspraak is!!


  Maak melding

 2. @Wiep-Ding

  Ik weet het agenten worden altijd in bescherming genomen vooral bij twijfelgevallen.. ik ben benieuwd naar het verhaal van de persofficier..


  Maak melding

 3. men zal weer een of ander lul verhaal ophangen zoals altijd DAT DE SCHIET GRAGE AGENT RECHT MATIG HEEFT GEHANDELD. WANT DIE VOOR BEREIDING HEBBEN WE AL GEHAD (HIJ WAS EEN LASTIG JONG). DUS WAS RECHT VAARDIG
  EEN BUITEN LANDER MINDER


  Maak melding

 4. @suri b
  Jij woont zeker op planeet MARS!
  In Suriname wordt de schutter pseudo presidentje en zijn handlangers ministers,gewoon zo maar,en zo nu en dan worden ze Amnesialeiders(Lees amnesialijders).


  Maak melding

 5. Kan iemand zich nog herinneren, wat er gebeurd is met de ene Politieagent in SU, welke in het wild, een Marron op de mark had dood geschoten.


  Maak melding

 6. @suri b

  Die schietgrage schutter van Suriname ,bouta de decembermoordenaar ,heeft voor zijn vuur-en geweerkunsten het felbegeerde award alleen voor criminelen bestemd ,binnengehaald en het heet AMNESTIE!
  Ik heb nergens gelezen dat de agent in kwestie hier Amnestie heeft ontvangen of voor amnestie heeft gebedeld!
  Dat laten wij over aan onze schutter de lafaard bouta!


  Maak melding

 7. Langzaam gaat dit gedoe rond wat er in 2012 in Den Haag gebeurde dood bloeden, die gast die schoot gaat so wie so nooit de lik in, het echte fijne van de zaak zal nooit boven tafel komen, dus wij gaan gissen, anderen worden boos, gaan schelden, helpt geen ene malle moer.Safrie a torie o dede. Later dit jaar zeikt niemand er meer over.


  Maak melding

 8. Wiep-ding,wie ben je dat zo zeker weet dat de politie juist heeft gehandeld?je ben god?wiep heb 15 jar last van me/cvs,kun je mij vertellen wat ik mankeer dat ik last heb van vermoeidheid ziekte?
  groetjes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.