zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijJörgen Raymann: 'Meer medeleven in Nederland'

Jörgen Raymann: ‘Meer medeleven in Nederland’

-

Does Travel - naar Suriname

Jörgen Raymann wil dit jaar mensen erop wijzen hoe belangrijk het is dat we medeleven voor elkaar hebben. Dat vertelde de cabaretier en presentator vanmorgen in Koffietijd meldt NU.nl.

“De laatste tijd is empathie een beetje verdwenen uit Nederland”, vindt de 46-jarige Raymann. “We hebben geen geduld meer voor elkaar en luisteren niet meer. Terwijl als je je even probeert in te leven in de ander, kan het heel goed gaan.”

Raymann roept Nederlanders op meer oog voor de ander te hebben. “Veroordeel een ander niet om zijn denkwijze, maar probeer je er eerst in te verdiepen. Dan kun je van daaruit kijken hoe je samen een verandering teweeg kan brengen.” Lees verder op NU.nl.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. =Rayman je hebt groot gelijk en hoop dat een ieder met vrede met elkaar zult leven.

  @Mike, als je commentaar hebt, moet je dan niet kijken naar “Rayman is laat”. Je bent echt hypocriet.

  =Rayman is in Nederland geboren en heeft recht op alle voorzieningen die velen in Suriname NIET hebben.


  Maak melding
 2. Dat zou goed zijn maar het is eenmaal zo dat HAAT hier in NL de gedrag is van de NEDERLanders en dat discriminatie hun beste voordeel is om een bepaalde groep mensen te kwetsen

  DAt veranderd nooit en zal altijd zo blijven

  multicultureel op papier de werkelijkheid is apartheid

  En gemoderniseerd slavernij


  Maak melding
 3. @PAUL: Het is dus tijd dat je maakt dat je wegkomt uit hatelijk en discriminerend Nederland met hun gemoderniseerd slavernij nu het nog kan.Enkele reis graag.
  Vergeet vooral je Ned paspoort niet in te leveren bij vertrek op schiphol, en je probleem is opgelost.


  Maak melding
 4. Raymann, ik geef je groot gelijk. ”Sommige” mensen kennen geen medeleven en gelukkig zijn ze niet allemaal zo. Alleen beesten leven voor zichzelf!. En mensen die zorgen voor mensen, zijn voor elkaar in goede en slechte tijden. Discriminatie, hatelijkheid is niet altijd te voorkomen, omdat je overal wel rotte appels tussen hebt zitten, wat moeilijk te verwijderen is als onkruid, dat blijft toch ook altijd weer terug komen. Wat wijsheid zou zijn, is zulke rotte appels te negeren, is moeilijk, maar niets is onmogelijk. Als je je laat meeslepen in zulke dergelijke uitspraken, uitingen, dan zal er ook niets veranderen. O nee, ik bedoel niet leef als een bang haasje, je mag gerust wat van zeggen, je mag gerust voor terug vechten, maar pakt het wel professioneel aan, daar zijn proffesionals ook voor, om hun werk te doen, dan heb je meer bij gewonnen, dan verloren. Liefde en vrede is niet te koop of overal gratis verkrijgbaar, daar moet je moeite voor doen, maar de moeite loont op een dag!. Al is het niet gelijk, maar het loont.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES