Justitie Suriname levert veroordeelde aan Curaçao uit

12

PARAMARIBO, 26 dec – De Surinaamse autoriteiten gaan binnenkort over tot uitlevering van een op Curaçao veroordeelde man. Dit meldt Dolfijn Nieuws. Curaçao heeft eerder om de uitlevering gevraagd. Paramaribo kon niet meteen aan het verzoek voldoen.

Er moest eerder worden nagetrokken of de man Surinamer was of Antilliaan. De man trachtte de autoriteiten om de tuin te leiden door te beweren dat hij Surinamer was. Volgens de Surinaamse grondwet mogen eigen onderdanen niet worden uitgeleverd aan het buitenland. De man trachtte daar gebruik van te maken en op die manier te ontkomen aan uitlevering. Uiteindelijk is toch vast komen te staan dat hij geen Surinamer was.

De man bleek in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort. De uitzettingsprocedure en uitlevering worden binnenkort alsnog ingezet. Hij is in Willemstad veroordeeld voor poging tot moord en overtreding van de vuurwapenwet. Na aanhouding werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijftien jaar. De man zag kan te ontsnappen en de wijk te nemen naar Suriname. Hij is intussen aangehouden en mag binnenkort zijn uitlevering tegemoet zien.

12 REACTIES

 1. krijg nou de kerstballen zeg…., waar blijft onze

  !!geduld, respect en saamhorigheid!!

  deze Swa past naaldloos in onze DADA brigade, derhalve pleit ik voor amnestie 🙂


  Maak melding

 2. En daarom moet de regering boeterse samen met deze eerbare burger gestuurd worden naar Cur.voor een wasi in het zee water van het eiland.Als boeterse terugkeert naar Sur.[wat onmogelijk lijkt]dan is hij warempel gereinigd van zijn zonden.Maar ik denk eerder dat hij onder het gewicht van zijn zonden eerder verzuipt.

  Cobie.


  Maak melding

 3. =Zo zie je maar weer hoe ze Suriname zien als een paradijs om rust te nemen als zij zware criminele activiteiten achter de rug hebben.

  =Amnestie aanvragen.

  =Dankzij Santhoki heeft Suriname in een aantal landen al een verdrag ondertekent


  Maak melding

 4. Wat een leuke Kerstgedachte dat Bouta ooit ook eens opgepakt en verscheept gaat worden, echter leveren we geen Surinaamse onderdanen uit.
  Voor Bouta maken we dan maar een uitzondering hij en zijn gehele aanhang welke zich schuldig maakt aan corruptie en drugshandel krijgen van mij de status persona non grata.
  Dag Bouta


  Maak melding

 5. Voor de amnestie wet en amnestie voor hem heeft bouta de misdadiger niet lang nagedacht en heeft hij eigenhandig en op illegale wijze onze bestaande grondwet nog een keertje onderste boven vertrapt.
  Het kan ook zo zijn dat hij het hoofdstuk ‘UITLEVERING VAN CRIMINELEN’,eruitgescheurd heeft om zijn eigen kont te redden natuurlijk!


  Maak melding

 6. Ja, opzouten met die gast, zo gauw mogelijk, en die lui daar op het eiland, kunnen hem dan dumpen in zee,
  dan zijn van hem af, voor goed en voor altijd, in Ned komt ie toch in een soort van guesthouse te zitten met drie keer vreten op een dag en meer.


  Maak melding

 7. Heeft Baas ook niet voor alle zekerheid zijn Nederlands paspoort behouden? Als koningsgier (graman tingifowru) dacht hij er vast over om samen met die valk er vandoor te vliegen als het mis mocht gaan met hun gezamenlijk coup plannetje. Nu kunnen we mooi dat oude vergeten Nederlands paspoort boven water halen, afstoffen en op Baas zijn kont plakken en hem met een enkeltje posten naar Nederland.


  Maak melding

 8. Je bent een Suri als je geboren bent in China,een plat ,gelig gezicht hebt,in T-shirt,jeans en badslippers gekleed gaat en meestal O benen hebt.Geen ander taal kent dan chinees en daarin ook je winkel aanprijst.

  Cobie.


  Maak melding

 9. Hey dat is goed nieuws: SU levert criminelen uit!
  Oh, nee toch niet! De grondwet verbiedt eigen onderdanen uit toeleveren aan het buitenland. Oh ja, dat is weer een massel voor SU criminelen die hun misdaad in het buitenland hebben gepleegd.
  Anderzijds, justitie in SU doet haar werk wel goed als het gaat om de vuile was van Curacao buiten de deur houden. En de eigen vuile was niet buiten hangen!
  Waaronder moet dat vallen? Klasse justitie? Mofina justitie? Bange justitie? Corrupte justitie? Etnische justitie? Karma justitie? Ontwikkelingsland justitie? Brood justitie? Amnesty justitie?
  Wie zal het zeggen??


  Maak melding

 10. Curaçao is een stukje Nederland in Zuidamerica!! Su heeft geen uitleveringsverdrag met Nedl. Dus niet doen! voeren enkel met bana, casaba naga dre batjauw!! Riet deng go gie geng!! In dit geval is het wel leuk een Surinamer te zijn voor hem!! Baastaard!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.