zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieFamilie van Rishi doet aangifte tegen agent wegens moord

Familie van Rishi doet aangifte tegen agent wegens moord

-

Does Travel & Cadushi Tours

Tegen de politieman die vorige maand een 17-jarige Hindoestaanse jongen doodschoot op station Hollands Spoor in Den Haag is vandaag aangifte gedaan wegens moord. De familie van het slachtoffer, Rishi Chandrikasing, is naar het Openbaar Ministerie gestapt meldt de NOS vandaag in een uitgebreid artikel. De familie wil dat de zaak voor de rechter wordt gebracht, ongeacht wat de uitkomst is van het onderzoek van de rijksrecherche. Dat heeft de advocaat van de nabestaanden, Michel van Stratum, gezegd.

De familie kiest volgens de raadsman bewust voor de zwaarste aanklacht, moord. “De ernst van het feit is duidelijk. Rishi was minderjarig, was nooit veroordeeld voor vuurwapenbezit en stond voor zover de familie weet bij de politie niet bekend als vuurwapengevaarlijk. Hij heeft de politiemensen niet bedreigd met een vuurwapen en toch is hij doodgeschoten. Er zijn geen minder ingrijpende middelen als pepperspray of een waarschuwingsschot gebruikt.”

Volgens Van Stratum heeft de familie geen vertrouwen in het Openbaar Ministerie in Den Haag en moet een ander parket het onderzoek overnemen. “Het onderzoek staat onder leiding van de hoofdofficier in Den Haag en die zit aan één tafel met de korpschef en de burgemeester van Den Haag. Hij kan dus niet onafhankelijk zijn”, stelt Van Stratum.

De aangifte is ook gericht tegen de persoon die de bewuste zaterdagochtend bij de politie meldde dat hij door Rishi met een vuurwapen was bedreigd. Volgens Van Stratum is er sprake van een valse melding, met het noodlottige gevolg dat een politieman Rishi neerschoot. Ook tegen de politie en de gemeente hebben de nabestaanden aangifte gedaan.

Volgens de familie zijn na de dood van Rishi persoonlijke gegevens gelekt naar de media, waardoor het beeld ontstond dat de jongen een crimineel verleden had. De gelekte informatie is niet juist, zegt Van Stratum. “Hij is niet veroordeeld voor betrokkenheid bij een steekpartij en ook klopt het niet dat hij een avondklok had toen hij werd neergeschoten.” (Lees verder op NOS.nl)

UPDATE: do 27/12/2012:
De vorige maand door een agent doodgeschoten Rishi is nooit vervolgd voor een steekpartij. Ook golden voor de 17-jarige Hindoestaanse jongen geen restricties in verband waarmee hij op 24 november niet op station Hollands Spoor had mogen zijn. Dat laat het Openbaar Ministerie in Den Haag donderdag weten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

117 REACTIES
 1. De Politie in ballindschap naar Cuba in Guantanamo bay sturen voor 35 jaren. Niemand heeft recht, iemand z’n leven te beroven!

  Let wel op!! dat deze mes (OM)wel van beide kanten snijdt!!


  Maak melding

 2. Deze agent moeten ze aan zijn ballen ophangen. HIj komt zich zelf wel tegen. Mischien kan deze agent asiel aanvragen in Suriname, in de Parimaribo ZOO, tussen de wilde dieren.


  Maak melding

 3. Zo werkt het in Nederland. Als een gekleurde ben je in Nederland NIETS waard. Kijk maar hoe justitie en politie over deze Rishi onjuiste informatie in de media heeft verspreid met als oogpunt de jongen te criminaliseren en daarmee de nabestaanden nog meer pijn te doen. Als moeder en vader weet je alleen wat het is als je kind verliest door zo’n misdadiger als politieagent.

  Nederland, schaam je eens diep, jullie lopen levenslang zogenaamd de barmhartig Samaritaan uit te hangen en veroordelen de landen waar men op basis afkomst of huidskleur anders worden behandeld. Jullie veroordelen de landen die de mensenrechten schenden, jullie veroordelen Surinamers dat zij Bouterse als president hebben gewild, jullie lezen altijd de ander een lesje, maar Nederland, kijk eens naar jezelf!.

  Wat is in Holland aan de hand?. Heeft Nederland zichzelf Amnestie verleend voor al haar misdaden, in het verleden en nu??. Kijken ze naar Suriname en kletsen die witte discriminerende kaaskoppen over Bouterse.

  Schande voor Nederland, politie en justitie.

  Mensen, hier blijkt weer dat het OM corrupt en zelf een grote misdadiger is. Waarom hebben deze idioten de nabestaande nog zoveel pijn erbij gedaan door te liegen over hun kind?.

  Ik adviseer de familie en hun advocaat om echt een grondig onderzoek in te laten stellen zoals ze nu willen. Geef niet op, als er videobeelden zijn, is het OM verplicht om die openbaar te maken voor de media en het proces.

  Zullen we weer zien hoe gekleurden in Nederland gediscrimineerd worden?

  Kijk wat jullie agenten allemaal doen:
  Sander V verkracht een minderjarige oraal en knijpt haar keel dicht.

  Nog enkele dagen gelede: 2 agenten pakken een zwerver pool op nemen hem mee naar een afgelegen plek en zetten een spade naast hem met mogelijk de bedoeling die man koelbloedig te vermoorden en te begraven.

  Enkele maanden geleden werd een man van buitenlands afkomst zwaar mishandeld terwijl de man nimmer verzette of agressief was.

  Ja dit is Nederland!. Een land dat echt corrupt genoemd mag worden, is Suriname nog niets bij. En over de schending van de mensenrechten in door en in Nederland niet gesproken!

  En dan nog over de pedo’s niet gesproken!


  Maak melding

 4. @ Lientje. In Suriname worden er ook mensen (al dan niet per ongeluk) doodgeschoten. Ik verwijs even naar het geval aan de Waterkant bij de Grote Markt. Over de vier dode (al dan niet) criminelen nog maar te zwijgen.

  Ik moet je echter teleurstellen. In Suriname is er NOG NOOIT een onderzoeksrapport naar buiten gekomen. Er zijn vuilnisbakken tekort in Suriname, maar doofpotten zijn er genoeg! En dat heeft niets te maken met je etnische afkomst.


  Maak melding

 5. Oke dan Lientje,

  Precies zo is het en niet anders hopelijk worden de ogen van de Suri’s geopend en dat ze nou eens eindelijk 1 worden met elkaar.

  @Henk,

  Amnestie?? Holland verleent zich zelf al eeuwen amnestie voor onmenselijke daden maar wacht jij maar af als de Dossiers openbaar worden gemaakt dan zal je anders blaffen en wreed op je bek gaan over wie nou eigenlijk de bak in moet.

  En maar ouwehoeren over allochtonen en buitenlanders maar zelf reizen ze wel heel de wereld over om meisjes en vrouwen vandaan te halen nadat ze zich zelf suf hebben afgerukt achter een pc! Stelletje goorlappen.


  Maak melding

 6. De Rijksrecherche heeft deze zaak in onderzoek.
  Wacht dat maar rustig af,

  Dan komt de rechter met een uitspraak.
  Daarna an men nog in hogerberoep.
  Zolang is er niemand schudlig.

  We weten al wel dat dit slachtoffer niet naar de politie luisterde en zijn handen naar zijn middel bracht.
  Mote je eens in jullie geliefde China of Frankrijk proberen.

  Wha Ha.
  In Suriname word je doodgeschoten omdat je een mango steelt.
  Wat zeg ik . Doorzeeft.

  ==

  Het OM laat weten het incident zeer grondig te laten onderzoeken. Daarbij worden niet alleen de camerabeelden betrokken, ook alle betrokken partijen worden grondig gehoord. Hoelang het onderzoek gaat duren durft justitie niet te zeggen. Doordat de agent die het schot loste als verdachte is gehoord, heeft hij onder meer recht op een advocaat. De agent die de jongen neerschoot werd deze week met de dood bedreigd. De politie liet weten elke vorm van bedreiging zeer serieus te nemen en niet te tolereren. Op verdere geruchten over het schietincident wil justitie in belang van het onderzoek niet ingaan. De tiener zat eerder vast voor een reeks inbraken. Ook liep er nog een onderzoek naar zijn betrokkenheid bij een steekincident. Vrienden en familie lieten weten dat hij weer op het rechte pad was.


  Maak melding

 7. Als zelfs in de rechterlijke macht hier in Nederland rechters, zoals Kalbsleben en Westerlaken, liegen en bedriegen alsof het gedrukt staat en dus mateloos onbetrouwbaar zijn ( in de schipshol zaak) dan vraag ik mij af hoe betrouwbaar de officieren van het OM zijn die met Korpschef en andere onderofficieren aan een tafel zitten om over de misstanden en optreden van hun manschappen te oordelen. Het onderzoek van de Rijksrecherche stelt mijns inziens dan helemaal geen enkele biet voor. De rapportage zal ook dit keer 60 jaren in de verste kluis verstopt worden, net zoals met de betrokkenheid van de Nederlandse inbreng bij de coupplannen in Suriname en zwijgen over het slavernij verleden gebeurt is. Vegen heet zulk verdwijn trucage. Legitieme misdaad noem ik zulk criminaliteit. In deze tijd waarin we leven denken vele Agenten dat ze boven de wet mogen opereren omdat hun macht hun gewelddadig optreden legitimeert. Het Racisme viert hoogtijd!!! Ook de ogen van de Hindoestaan dient open te gaan dat die liever niet blank moet proberen te zijn, want als het erop aankomt wordt ook die als een hond wordt neergeschoten. De Hindoestaan is beter af als die met andere bevolkingsgroepen een vuist probeert te maken en zo met lotgenoten sterk te staan dunkt mij!!!


  Maak melding

 8. De politieagent kickte ervan om iemand te doden met zijn wapen. En een allochtoon was zijn proefkonijn.
  De agent wilde zijn idioterie botvieren op een allochtoon. En dat was een mooi moment.

  Zijn droom is uitgekomen.


  Maak melding

 9. wat moet een 17 jarige jongen om 06.30 uur op zaterdag ochtend vroeg op een stations doen….rondhangen zeker!!!! moest hij soms naar zijn werk of zoo?? waar zijn de manieren die hindoestanen hun kinderen leren, niet onnodige problemen opzoeken en veroorzaken, dat pas niet in het beeld bij hindoestanen, kinderen van hindoestanen zijn juist het keurige voorbeeld die anderen van kunnen leren. Als ouders van rishi zijn zij gefaald….de kinderen van heden mogen toch alles; laat ze maar lekker gaan feesten alsof ze geen thuis hebben en komen bezopen de volgende dag thuis; alsof dat de normaalste zaak is tegenwoordig; en bijna elke weekend is het weer hetzelfde… wat zijn dat voor fatsoens en opvoedmanieren, begin daarmee eens weer aan te werken.


  Maak melding

 10. Die Hollanders of wannabee Hollanders hier klikken altijd op een duimpje naar beneden en weet je waarom omdat de waarheid hard is om te horen!

  Juist tjauwahing, die hindoestanen,surinamers moeten bundelen met andere allochtonen want hoe dan ook alle buitenlanders in Nederland zitten in het zelfde schuitje en ik kan nog steeds niet begrijpen dat er zo velen hindoestanen zijn die denken dat de wonder zal plaats vinden dat ze eens wakker worden met een wit bubba, blond haar en blauwe ogen. De meeste van die vrouwen hebben al een Blonde Tollie aan de haak geslagen waar ze als onderdanig gezien worden net als eeuwen geleden dus.

  Het maakt ook geen moer uit hoelaat iemand wel of niet op straat hangt en hoe oud diegene is als dat een probleem is dan moet Holland het in de wet zetten vanaf 15 jaar tot 18 jaar tot 21.00 uur buiten of zoiets.

  Kijk ik weet niet wat er is gebeurd en ik hoef het ook niet per se te weten, ik weet ook niet wie schuldig is en wie niet dat zoeken ze maar uit met zn allen het enige wat ik wel merk is dat er nog steeds veel Hollanders zijn die in de zomer liggen te bakken op het strand met de risico op huidkanker of ergens weg smelten in een zonnebank om een bruine kleur te krijgen, straat taal willen praten wat voornamelijk Surinaams is maar wel, het eten, naar Surinaamse feestjes gaan maar nog steeds raar naar Surinamers kijken en commentaar leveren.

  Kijk maar op waterkant chat hoeveel er wel niet zijn om een Surinaamse vrouwtje te scoren voor een pleziertje.


  Maak melding

 11. @blaka bakra

  Gaat mij hier niet om wat in Suriname gebeurt. Maar Nederland doet zich wel beschaafd voorkomen, maar het tegendeel blijkt steeds waar te zijn.

  Vergelijken wij onze waarden en normen van Suriname met dat van Nederland, dan wordt eerder verwacht dat dergelijke praktijken alleen in Suriname plaats vinden.

  In Nederland gebeuren nog veel ergere dingen met gekleurde mensen. Onderzoek heeft uitgewezen dat je door de Nederlandse rechter als gekleurde rechtzoekende op voorhand veroordeeld bent. Dus als de Nederlandse rechtspraak binnen een democratie zo werkt, wat is er in Nederland dan aan de hand?

  Dus ga het allemaal niet goed lopen praten voor Nederland. Het is en blijft een democratie voor ENKEL EN ALLEEN DE blanken.

  Ditzelfde geld voor de rechtspraak in Nederland. Het wordt in beginsel door de rechtspraak MET AANZIEN DES PERSOON TOEGEPAST.

  Dus kom me als Nederland niet leren naaien, maar kijk naar je eigen gebreken en openlijke racisme en discriminatie door de Nederlandse overheid en haar zogenaamde democratische rechtstaat.


  Maak melding

 12. Ik vraag mij nu af , hadden de blanken gelijk wat ze tijdens de slaven periode hebben gedaan met de zwarten omdat de zwarten niet goed opgevoed waren door hun ouders
  Antwoordt !!!!


  Maak melding

 13. Ik vind het erg wat er is gebeurd met Rishi.

  Maar net wat 1975 zegt. Velen van mijn soort naaien graag een holbewoner.

  De hindoestanen krijgen een koekje van hun eigen deeg.Ik hoop dat de hindoestanen nu wel wakker worden. Misschien was dit wel een eye-opener.


  Maak melding

 14. Als burger van dit land hebt jij het recht om aangifte te doen.
  Nederland is een rechtsstaat waar iedere burger zijn recht mag zoeken.
  En je word niet bedreigd bij het zoeken naar jou recht.
  Suriname zo juist moeten leren van Nederland hoe het op dit gebied aan toe gaat.
  Niemand staat hier boven de wet


  Maak melding

 15. de politie wordt gedirigeert naar het station, omdat er melding is van een vuurgevaarlijke situatie!!!

  elke agent,…ook die met stalen zenuwen rijdt er heen met een code rood instructie,.. tja en dan gaat er HELAAS iets fout,…HEEL ERG MAAR,..so it be!!

  wat in hemelsnaam heeft dit te maken met;

  holbewoners,
  surinamers met een blanke partner,
  opvoeding van hindu’s of in het algemeen,
  waarom telkens “gooien” op racisme en slavernij????


  Maak melding

 16. waar lullen jullie paarse honden nog over.
  jullie adoreren een seriemoordenaar.
  dus gewoon jullie grote bekken houden en die zwarte reet van serial-killer ddb blijven likken.


  Maak melding

 17. Je zult bij elk onderwerp lieden tegenkomen die gedijen op het polemieken…

  @Henk, De mensen kiezen ervoor, liever te worden uitgebuit en geleid door één van hunzelf dan door de kolonisator!


  Maak melding

 18. @@@@# kolibrie

  Je hebt gelijk wat je daar zegt ,laat die hindustaan het zelf uitzoeken.ik zag marokanen turken een paar blanken en creolen demonstreren om de dood van die jongen ….een hindustaan zou nooit gaan demonstreren als het een turk marokaan of creool was dood geschoten.mijn neefje wilde ook gaan demonstreren ik heb hem weerhouden om niet te gaan….laat ze het zelf uitzoeken het zijn hokjes mensen. Ze denken altijd etnisch en moet je voorzichtig zijn met ze
  Kolibrie je hebt gelijk .zag ook die verkrachting in india van die vrouw …het is een allerdaagse gebeuren in delhie…voor de onafhankelijkheid van suriname zeiden de hindustanen dat de creolen hun kinderen zouden verkrachten en daarom naar nederland zijn gegaan ….wat een belachelijke smoes..waarom zijn ze dan niet naar hun geliefde india gegaan waar de groeps verkrachtingen aan de orde van de dag zijn .ze vegen dit soort toestanden altijd onder de vloermat …en als de buiten wereld het weet moet je rekenen dat ze het niet leuk vinden .boitie koeli dinkie toch .alle negatief van andere bevolkings groepen weten deze mensen maar van hunnie mag niet naar buiten en daaromde familie eer moet worden gered.belachelijk toch.
  Jullie zijn buitenlander ook donker zelfs donkerder dan een afrikaan …..oordeel op karakter geen mens of ras is beter dan de ander .in belgie is een pakistaanse stel tot 25jaar gevangenis straf veroordeeld omdat hun dochter met een belg vandoor is gegaan…..ze hadden hun dochter uitgehuwelijkt met een pakistani maar dat meisje wilde niet uitgehuwelijkt willen worden en hebben ze haar vermoord .deze mensen mogen niet kiezen van wie ze houden ,er wordt voor ze gekozen in zuid azie met name pakistan,india, bangladesh,afghanistan,allemaal een pot nat taliban.


  Maak melding

 19. @ben

  Dit is de maatschappij wat wij zelf gecreëerd hebben.

  Deze apartheid is in Suriname het beste te zien, te voelen en te merken. Hindoestanen, creolen, javanen, chinezen en de hele zooi schelden en discrimineren elkander. Deze trend heeft zich doorgezet in Holland.

  Er is geen eenheid, in Holland zijn de blanken die het doen, maar een eenheid tussen mensen die uit hetzelfde land komen, is er niet.

  En dan verwachten wij het van de blanken dat we respect krijgen. Wij gekleurden maken menige keren ons eigen volk zwart bij de blanken, maar heb nooit mee gemaakt dat de blanke haar eigen volk bij ons zwart maakt.

  Wordt je Holland gediscrimineerd, zo zei het, want wij zijn zelf naar de blanke staat gekomen. Maar waar ga je naar toe als je door je eigen mensen wordt gediscrimineerd.

  Ikzelf ga bijna NOOIT naar een ander toe en dat wil ik ook niet. De mensheid begrijp ik niet en vraag me met enige regelmaat af waarom mensen zichzelf de volgende vraag niet stellen:

  Een ieder die op deze aarde vertoeft is hier omdat HIJ
  het goed vind. Een ieder heeft evenveel recht om hier te zijn. Waarom kijken we dan altijd zo verzuurd naar onze naasten?.

  Een luchtbel dat het leven is, geniet elke dag en wees dankbaar voor het leven. Gun een andere ook het beste wat ook goed voor u is. En er is vrede op aarde…… maar helaas mensen, helaas, velen denken dat ze zelf de almachtige zijn.

  Beste wensen aan allen.


  Maak melding

 20. @@ben kijk niet verder dan je kleine neus is!! Zie je eigen genoten in Africa!! dan over de Hindustanen neer halen samen met je genoot Kolere brie!! Groeten van je vader Idi Amin!!! verder ga ik ook niet op in!! want dan weet je wat je te wachten staat about AFRICA!!!!! EN DE ONGEDIERTEN!!!!


  Maak melding

 21. Beste Ben, als je goed mijn reactie had gelezen dan weet je ook dat ik een rasechte hindoestaan ben.
  Gelukkig hebben hindoestanen ook gedemonstreert. Maar het had heftiger gemogen. Hindoestanen moeten ook beseffen dat ze buitenlanders zijn. Hoe je het draait of keert.
  Maar op den duur krijgen ook de hindoestanen zoals ik al eerder zei ‘koekje van hun eigen deeg’. Dat blijkt nu al en dat zal ook steeds meer blijken. Een kwestie van tijd. Het komt als stront boven water.

  Iedereen die gezond kan nadenken weet dat wat Rishi is overkomen moord is. Hij is gewoon van achteren geexecuteerd. Door een hollandse politieagent.

  En de media liegt.


  Maak melding

 22. tjorie kare tjor bana…

  verdien de naam B O E F als gij zich begeeft op dit pad!!!

  aaj terie zindagie djaise kali raat hai!!

  en verder zult U bewandelen deze donkere paden Uwer leven,….totdat…..!!!????


  Maak melding

 23. Rishi is vermoord.
  Als het Theo van Gogh zou zijn geweest, zouden de kranten nog jaren van volstaan, zoals jullie weten. Schuldige vinger naar de allochtonen blijven wijzen. Moordenaar van Pim Fortuin hoor je niets over (dader was een blanke).
  Het is gewoon een racistische moord van de blanke superieure Nederlander. Laten ze eerst naar zichzelf kijken dan bijvoorbeeld te roepen dat Bouterse een moordenaar is.
  Kijk naar de geschiedenis hoeveel buitenlanders de nederlanders hebben vermoord of verraden(nsb).
  Ik noem dat in der rucke geschossen.

  Mensen pas op voor de blanken. Het zijn wolven in schaapskleren. Ze denken alleen aan zichzelf. Wees op je hoede. Ook al denk je lieve blanke familieleden of vrienden te hebben. Pas op!!!!


  Maak melding

 24. Thanks Kolibrie!

  @ Henk,

  Een seriemoordenaar?? Was jij erbij?? Dan kunnen ze je liever oproepen om te getuigen, dan had het geen 30 jaar geduurd om het eindelijk opgelost te krijgen.

  Zolang er nog niks bewezen is kan je niemand aanwijzen als moordenaar precies zoals het voor die politie agent ook geldt geldt het ook voor onze President Bouterse. Wij waren er niet bij dus wij moeten niemand aanwijzen als schuldige, dat is iets voor mensen die daar voor geleerd hebben en als we die vertrouwen komt het wel goed.

  Kont likken?? Hou op schei uit! Jullie soort vinden het zeker jammer dat jullie de konten van jullie criminelen, plunderaars enz niet kunnen likken omdat ze al eeuwen onder de zoden liggen en dus zijn jullie zo trots op hun dat jullie gebouwen, pleinen, straten, wegen, lanen naar ze vernoemen, ze waren vroeger zelfs op bankbiljetten met hun kop en dat terwijl het bekend is dat ze zeerovers waren en daarmee andere leed hebben toegebracht en van Bouterse is nog niks zeker.

  En nu staan jullie voor aan in de rij om in Somalie piraten te gaan bestrijden, waarom?? Is piraterij niet goed?? Maar toen jullie het vroeger zelf deden was het wel goed en nu opeens niet meer.

  Even voor de duidelijkheid : ik ben geen voorstander van piraterij of dat soort shit en van enig vorm van criminaliteit.

  En als Bouterse die dingen wel gedaan heeft dan zou die ook zn straf moeten krijgen, eerlijk is eerlijk.

  Vrolijk Kerstfeest aan alle srananmangs waar dan ook ter wereld, en vergeet niet one nation, one people, one love!


  Maak melding

 25. @1975

  …en was jij erbij?!!
  Want dan met jouw getuigenis dat je baasje onschuldig is hoefden wij niet 30 jaar lang roepen om de berechting van je baasje!
  Jij bent toch niet bang waarom kom je dan niet getuigen te Boxel waarom dan die show van de amnesialijders!?
  Heb jij ook getekend voor Amnestie voor je ‘onschuldige’ baasje??!!
  Want eerlijk je zou toch niet verwachten dat de ‘onschuldige’baasje van je dertig jaar later met amnestie moet rondlopen als bewijs van zijn onschuld!!??


  Maak melding

 26. @Lientje

  Je moet niet denken dat jij de rechtgeaarde surinamers gaat komen naaien met je elle lange verhalen!
  En over waarden en normen gesproken .
  In Suriname werden 4 ongewapende mannen geexecuteerd door belfort de verschrikkelijke,de tweede serie moordenaar van Suriname want op de eerste plaats staat je baasje bouta ,en belfort die gaat schotvrij!
  Netzo schotvrij als je baasje bouta,
  In Nederland komt er een onderzoek !!
  In Suriname komt eerst AMNESTIE!!
  Zie je het verschil nu!!
  O,ja,
  In Suriname zijn er ook PEDOFIELEN!!
  Je moet misdaad niet met misdaad gaan vergelijken.
  30 jaren lang zijn wij aan het vechten voor gerechtigheid voor de slachtoffers gemaakt aan de handen van je baasje!en je komt hier zitten huilen om Rishi!?
  Vecht jij voor gerechtigheid voor RISHI IN NEDERLAND okay!!en wij in Suriname wij zetten ons gevecht voor gerechtigheid voor alle slachtoffers gemaakt aan de handen van je baasje onverkort VOORT!!
  En geen enkele amnestie gaat je baasje kunnen helpen in de toekomst en ook niet belfort want ze schuilen beiden achter het bouta amnestie!


  Maak melding

 27. daarom,…als die papa & die mama zegt boi luister,…

  dan moet je ook luisteren,..dan hadden wij niet/nooit geweten jou (andere kant),…vandaag weet iedereen wie jou ouders zijn,…vandaag ben jij er niet meer, maar heb jij je familie flink bevlekt!!!!!


  Maak melding

 28. Kolibrie
  daarom hou ik van mandela ,kennedy ,abraham lincoln ,bill clinton en obama.
  Ik hou van die amerikaanse geschiedenis over de zwarte amerikaan hoe ze hebben gestreden in de amerikaanse burgeroorlog en hoe de zwarten hun gevecht voor burgerrechten voor ieder anders gekleurden in amerika .nu heeft amerika een zwarte president en dat zegt veel heel veel .en ik ben er trots op . Martin luther king
  was ook een voorbeeld voor de wereld .dankzij de zwarte amerikaan konden anders gekleurden amerika binnen komen …..zij hebben die strijd meer dan 250 jaar geleverd en terecht nu een zwarte president.


  Maak melding

 29. Goedzo Ben, voor jezelf en je roots opkomen, en je hierin ontwikkelen is een gezonde eigenschap. Heer Nelson Mandela is een hele goede en gezond denkende mens. Op dit moment is hij ziek. Hij is al in de 94 en toch heel sterk en gezond. om jaloers op te worden.


  Maak melding

 30. Black-mamba

  Je bent en zal een zwarte zuidazaitische taliban zijn en blijven .slijmen helpt niet in europa je zelf zijn en niet slijmen dan kom je ver .een nevger slijmt niet hij past zich aan en hij nereikt zijn doel .er zijn vele voorbeelden .niet hokken maar aanpassen.
  Black mamba ik vier kerst wat doe jij aabid hanoeman en de honderden goden .
  Behaandel die vrouwen en meisjes met respect hoor .


  Maak melding

 31. Goed zo familie van Rishi,laat je niet kisten door die onbetrouwbare OM.

  En weer heb je die wanna bee Surneds die Suriname erbij betrekken,zo graag sluiten zij hun ogen voor het onrecht dat veel allochtonen ,waar ook de Surinamers onder vallen,wordt aangedaan.En huppetee hahha wannabee blakabakra ,GMAP, enz.zijn de eersten die hun basjas ondersteunen.Let wel als je je blakabakra noemt of zo in de Blanke hun ogen blijf je een blaka.

  Ira waar blijf je met je commentaar als er iets over Nederland wordt getypt,dan ben jij de eerste die roept waarom betrekken jullie Nederland erbij,Mogen die wannabees Surneds,wel Suriname hierbij betrekken ,gaat wel om een PUUR Nederlandse aangelegenheid


  Maak melding

 32. @1975
  was jij bij de slavernij dan??

  laat je littekens eens zien,

  ik was van van 1967 tot 2010 jaarlijks in su.
  heb die ramp met die schoften uit DNA van nabij meegemaakt.

  Dus ik weet wel waar ik over praat en jij niet, want je lult alleen maar na wat je voorgekauwd wordt, papegaai.

  Jij bent geindoctrineert door die corrupte bende waar je nu als een laffe slaafse hond achteraan holt.

  Toon een keer karakter en ga dan de straat op om te protesteren tegen die moordenaar en laat hij zo flink zijn om naar Boxel te gaan, dan komt de waarheid wel aan het ligt.

  Als de rechters tenminste nog niet met kogelbrieven bedreigd zijn, want zo gaat dat in dat dictatoriale apenland.


  Maak melding

 33. Ik ben een geboren zwarte Surinamer die zich niet laat leiden door domme gefrustreede landgenoten die achter alles racisme zien,dat is vershil tussen jullie en mij,ik heb geloof in het rechtssysteen hier dit land.
  In plaatst dat wij als surinamer daarvan leren komen jullie met zaken naar voren die helemaal niets met de terechte aangifte te doen hebben.
  conclussie veel Surinamers hebben nog steeds last van het slavernij sydroom,en van minderwaardigheidscomplex. in hun land is een meervoudige moordenaar president en daar zijn ze super trots op, wat een stelletje schapenkoppen zeg.


  Maak melding

 34. Jij ben kortzichtig en vooringenomen.
  Kijk naar de feiten en naar de statistieken hoe vaak de Nederlandse politie is betrokken bij een dodelijke schietpartij en hoe vaak het om iemand gaat van buitenlandse afkomst dan spreek ik jou weer.
  Ik woon hier en ik volg het nieuws op de voet daardoor weet ik waar ik over praat.
  Ik luister naar de deskundige uitleg en niet naar zwart witte onzin van jullie.


  Maak melding

 35. Nederland geeft haar eigen al meer dan 200 jaar amnestie.oenng no mik ding wiit mang kies oeng….nu foen ze het op een manier waar het niet gelijk op valt.
  Wat er is gebeurt dat deze jonge manis neer geschoten hoor je van alles .
  Deze man wotdt gezegd wa crimineel bezig en had problemen op bruiloften .natuurlijk mag jij als agent niet op een ongewapende burger schieten.ineens hooor je weer dat hij gewapend was. Je weet echt niet wat je geloven moet.een ding is zeker die richi is dood.is het omdat het een zwarte is….ik weet het niet …iin iedergeval was het een buitenlander met een nederlandse paspoort …hij was een hindoestaan van surinaamse komaf en woonde in denhaag.


  Maak melding

 36. GMAP
  Jij ben kortzichtig en vooringenomen.
  Kijk naar de feiten en naar de statistieken hoe vaak de Nederlandse politie is betrokken bij een dodelijke schietpartij en hoe vaak het om iemand gaat van buitenlandse afkomst dan spreek ik jou weer.
  Ik woon hier en ik volg het nieuws op de voet daardoor weet ik waar ik over praat.
  Ik luister naar de deskundige uitleg en niet naar zwart witte onzin van jullie.

  Beoordeel +4

  Jij bent weijs no K@! Alles weet je. Je slijt jou dagen daar maar bent Suriname en Surinamers kenner? Ga bukken ff dokken hoor.


  Maak melding

 37. @ Ray ——-> beter lezen voordat je je muil open trekt!

  @ Henk,

  Mij een slaafse hond noemen?? Dat ben jij, en weet je waarom? Als 2 honden neuken wordt er een kleine hondje uitgepoept en dat was jij zoveel jaren geleden! Koppie Krauw!

  Lekker hoor een apenland, pure discriminatie van je.


  Maak melding

 38. @Ray

  Je bent een doorgedraaide figuur die geen verschil kan maken tussen 2 realiteiten.

  Ik hoop voor jou dat je nooit, als je die tenminste hebt, je kind verliest, want dan zal jij anders piepen.

  Jullie zijn echt meer dan zielig, al 30 jaar lopen jullie met jullie ziel onder de arm als het gaat om decembermoorden.

  Als jullie allemaal zo helder en slim waren, dan was Bouterse geen president geworden. Domme idioten zaten 15 jaren aan het stuur en wat hebben ze bereikt?

  Ze hebben eerst zelf Ronny Brunsie amnestie verleend en dat mocht allemaal?

  Geeft slechts aan wat voor leeghoofden aan het stuur zaten, want als ze de ballen hadden, was Bouterse allang veroordeeld geweest als die tenminste fout was.

  Je kunt geen appel met peren vergelijken door hier je gal te spuwen.

  Zodra je maar iets positiefs over de huidige regering in Suriname zegt, komen de VHP en NF stront aanhangers je zoal achterna.

  Voor jou duidelijkheid, ik ben geen aanhanger van een politieke partij. En nee Bouta is mijn baas niet. Wie is jou baas? Lik jij hier in NL graag die blanke boeba schoon ipv het te wassen zeker zodat je je verstand kwijt bent geraakt.

  Ik heb slechts bewondering voor de huidige regering in Suriname.

  Jullie Surinaamse hindoeland politiek heeft 15 jaar haar onderdanen in de steek gelaten. Door jullie regering kon jarenlang spelletjes worden gespeeld met de rechtspraak. Door jullie Hof van Justitie heeft Ombre persoonlijk vele mensen benadeeld door openlijke corrupte spelletjes te spelen. En ja bij wie moesten die burgers klagen?. Bij de toenmalig minister van justitie?. Wat mij betreft is NF VHP de verleden tijd.

  EN JA, IK ZEG HET JE NU:

  IK ZAL ALLES AANDOEN OM NF VHP TE LATEN VERLIEZEN, DAT BELOOF IK.

  Nu gebeurt er ten minste iets in Suriname, maar helaas hebben mensen als Ray oogkleppen op en hebben slechts een tunnelvisie.

  Nog een fijne 2de kerstdag!


  Maak melding

 39. beste GMAP, dat moet je vooral blijven doen.

  De hollandse media op de voet volgen en vooral naar hollandse deskundigheid blijven luisteren en volgen. Dat is goed voor je ontwikkeling. Dom mannetje.


  Maak melding

 40. @lientje
  Allereerst jou gelukwensen voor een zalig kerst heb ik niet nodig,het is eerder een vloek!Ik hoop alleen maar dat jij zelf geen kinderen heb want een moeder hebben zoals jij hoeft niemand te hebben!

  Je hoeft echt niet 30 jaren lang te gaan huilen om rishi!Het zal echt niet 30 jaren in beslag nemen om een uitspraak in deze zaak te verwachten ,bovendien zal aan niemand hier in deze zaak Amnestie geboden worden ,nog zullen er shows opgezet worden starring amnesialijders zoals wij in Suriname meemaken!

  Als kontlikker van bouta zou jij geweten moeten hebben dat je baasje niet gekozen is via democratische wegen maar op wijze van verraad,achter gesloten deuren!
  Je zou ook geweten moeten hebben dat de surinamers in angst leven sinds 1980 tot heden want je baasje is tot alles in staat te doen!

  Me MARS,jij gaat de VHP nooit kunnen stoppen om bij de volgende verkiezingen als overwinnaar uit de bus te komen!Ga jij maar alvast Hennep planten met je baasje!

  Ga alvast de surinaamse geschiedenis leren,
  Brunswijk werd amnestie geboden samen met je baasje maar je baasje die weigerde het want toen dacht hij dat hij voor altijd noch de macho man zou blijven zoals hij de surinamers had laten geloven dat hij was!
  Toen was het einde hoofdstuk en brunswijk werd amnestie geboden.
  Heden is er een normale strafzaak tegen je baasje gaande en raad eens je baasje komt met amnestie gezeik.Nu wil hij Amnestie ..och hij heeft zichzelve amnestie geboden?Waarom ?misschien kan jij het ons uitleggen ,is het dat je baasje hiermee wil zeggen’
  Amnestie is het bewijs van mijn onschuld of amnestie is bewijs van mijn schuld’.
  Amnestie betekent dat je pardon heb ontvangen van de overheid voor je criminele daden. Deze amnestie heeft je baasje hardhandig zich eigen gemaakt op illegale wijze!

  Jij ziek mens,
  je komt hier krokodillen tranen huilen om rishi maar intussen vindt je het niet erg dat je baasje ook slachtoffers heeft gemaakt hier in Suriname?!
  Jij Mamapima, het is je baasje die het rechtsgebeuren in Suriname in zijn bloedige greep heeft al langer dan 30 jaren ,want 30 jaren eerder en 30 jaren erna zijn de rechters nog even bang voor je baasje ls altijd. Strontzak het is niet de VHP die een uitspraak moet doen maar de rechters jouw imbeciele neger!
  En je hoeft je niet te schamen dat jij een kontlikker bent van bouta,want idioten zoals jij doen het telkens zo, eerst baasje de hemel inprijzen en dan doen alsof je je baasje helemal niet kent.

  Ps
  ik hoop van harte dat jij geen moeder bent!
  Een moeder zoals jij verdiend niemand!
  En mocht het zijn dat jij een moeder bent ,dan bidt ik voor ze!Zijn verdienen jouw echt niet!


  Maak melding

 41. Ik ben benieuwd wat hieruit komt, volgens mij geen ene moer, want ik denk niet dat oom agent voor lange tijd de lik indraait, dat gaat niet gebeuren, het blijft tragisch wat er gebeurt is, nooit goed te praten, maar goed de wet in Ned zit boeng friktie in mekaar.


  Maak melding

 42. Het blijft een racistische moord.
  Mensen die het hier tegenspreken hebben teveel blanke vrienden of hebben een relatie met een blanke.
  Kijk in de spiegel, dan zie je een Surinamer en geen blanke.
  Zo ja, zijn jullie witte man kontenlikkers.
  Als een buitenlander iets doet, kloppen ze het erg dik aan. Bij de blanke hoor je er nagenoeg niks van.
  Het blijven ratten die blanken. Ze willen alleen maar profiteren van Surinaams gezelschap, eten,dansen etc… Maar andersom krijg je een mes in je rug. Mensen nogmaals pas op voor de Bakra


  Maak melding

 43. @lientje

  Net als je baasje lijdt jij aan hallucinatie waanzin/stoornissen!
  Amnestie heeft voor je baasje alle wonden en ziekten geheeld,althans zo denkt hij,
  Wanneer ga jij de hulpmiddel Amnestie voor jezelve bewerkstelligen,vervloekte moeder van het jaar!


  Maak melding

 44. .@Mike

  En de moorden die door bouta je baasje zijn gepleegd,hoe noem je die moorden dan?!
  En in Surinmae hebben wij onze eigen BACKSTABBER!!
  Ja en zijn naam is bouta aka de decembermoordenaar!
  En hiuj nheeft Amnestie!
  Hmmmmmmm…even nadenken hoor,
  hoe komt het dat alle schuldigen in Suriname rondlopen zonder amnestie ,en de enige ‘ONSCHULDIGE’ bouta die rondloopt met Amnestie?
  Want volgens de filosofie van bouta is iedereen in Suriname schuldig en hij alleen is ‘onschuldig’!


  Maak melding

 45. Autochtonen zijn mijns inziens vooral zeer oppervlakkig geinteresseerd in allochtonen: kleding, muziek, eten. Zodra de relatie dieper moet gaan en men de allochtoon echt leert kennen en diens gewoonten en gebruiken moet accepteren, haakt de blanke man/vrouw af. Men staat vaak gewoon niet open voor andere meningen en uitingen waar men niet mee bekend is, vooral de Hindoestaanse. En discriminatie, racisme en soortbehoud bepalen bij velen het gedrag en de denkwijze. Zo wordt een ongewapende en ongevaarlijke allochtoonse jongere (Rishi, in dit geval) als zeer gevaarlijk gezien door de politie en dood geschoten, terwijl een criminele blanke jongere nooit op die manier wordt behandeld. Allochtonen krijgen voor dezelfde misdaad hogere straffen dan autochtonen. Het is terecht dat de familie van Rishi hier een zaak van maakt. Ook al zouden ze niet winnen, het kan leiden tot een meer voorzichtige optreden van de politie.


  Maak melding

 46. waar blijft een blijk van steun betuiging van de overheid functionarissen aan de familie van Rishi??? wanneer er een kick boksende politie agente in het nieuws komt, staan ze te dringen om haar een bloemetje te geven! hiermee moedigen ze dit crimineel gedrag van de politie alleen maar aan bah bah bah


  Maak melding

 47. Degene die de trieste dood van deze jongen misbruiken om hun domme frustratie te uiten vindt ik achterlijk. racisme is wanneer er een patroon is in het bewust doden van buitenlandse mensen.justice volgens jou onzin moeten de autogtonen zich aanpassen aan die honderden nastionaliteiten die hier in Nederland wonen?


  Maak melding

 48. Deze agent wordt ook vrijgesproken. De justitieapparaat is absoluut niet neutraal.

  Wie herinnert zich de schoppende en slaande agente op een weerloze man in Rotterdam op videobeelden??? Terwijl er getuigen waren die zeiden dat de man niets deed.

  Wel, deze agente is vrijgesproken door zn collega’s…Bij dit geval zal het ook zo gebeuren.


  Maak melding

 49. Blanke, rellende, hooligan door politie in HvH neergeschoten, heel Nederland in rep en roer.

  Allochtoon door politie neergeschoten, iedereen is het al vergeten… Dit zijn keiharde feiten….


  Maak melding

 50. Paagal is pagla.
  Het is echt er gesteld met jullie echtwaar.
  Agenten die in het nauw werden gedreven en daardoor schoten moesten lossen voor hun eigen veiligheid, vertel de waarheid paagal lieg niet me boi want met leugens en bedrog kom je er niet.


  Maak melding

 51. @Paagal @Raj

  Probeer het aan Ray aan het verstand te brengen!

  Maar ja, ze hebben volgensmij Ray bakasee gepakt en is ze daardoor haar verstand kwijt!

  Ray lijkt wel een radicaal persoon die verbitterd is en de kansen gemist heeft. Ze probeert zo zijn/haar frustratie op een ander bot te vieren.


  Maak melding

 52. @Paagal

  Probeer het aan Ray aan het verstand te brengen!

  Maar ja, ze hebben volgensmij Ray bakasee gepakt en is ze daardoor haar verstand kwijt!

  Ray lijkt wel een radicaal persoon die verbitterd is en de kansen gemist heeft. Ze probeert zo zijn/haar frustratie op een ander bot te vieren.


  Maak melding

 53. Het is goed dat de familie aangifte doet, dat is hun recht.
  Tenminste wordt er in NL nog onderzoek gedaan naar die schietpartij (al heb ik m’n twijfels over de onafhankelijkheid v.d. onderzoekers v.d. rijksrecherche, want dat is een onderdeel v.d. politie, en het lijkt er nu iets te veel op dat de slager z’n eigen vlees zit te keuren). In Suriname worden 4 ongewapende mannen afgeknald en dat zaakje werd gelijk in de doofpot gestopt want zowel P.G. als minister hadden zich gehaast om te melden dat de schietpartij gerechtvaardigd was. De stomme Surinamers die hier de dood van Rishi misbruiken om hun frustaties op NL en de blanken te botvieren moeten maar kijken naar hun eigen land (Suriname) want daar gebeuren zaken die veel erger zijn.


  Maak melding

 54. @ Ray2

  In Suriname kan gebeuren, kijkt niemand van op, alleen als de media groot nieuws van maakt. Maar dat je in Nederland op basis van je kleur als gevaarlijk wordt gezien?. Dat je dan zomaar kan worden omgelegd?

  Een jongen van 17 jaar die ook naasten heeft die van hem hielden en houden.

  Ik hoop echt dat deze politieagent zelf kinderen heeft of zal krijgen, want geloof me meneer de agent, u zult oogsten wat u heeft gezaaid!


  Maak melding

 55. wat was de reden dat er door die agent geschoten is?,volgens horen zeggen dat hij een wapen bij zich had maar niet zo was’,dus heeft die agent doel bewust geschoten(schieten om te doden)en niet vooraf een waarschuwings schot maar doel bewust een surinamer met nl paspoort vemoord;Het is dus moord geweest en niet handelen door bedrijging,maar moord


  Maak melding

 56. Wat voor rechtstaat is nedland die zeggen dat zij de rechten van de mens voorop stellen maar hun handelingen laat zien dat zij de grootste racisten zijn die met mooie woorden spreken maar jou eens gelijk jou rechten ontnemen.


  Maak melding

 57. GMAP

  Je ben waarschijnlijk vergeten dat er heel veel kritiek op de politie agenten waren die in HvH had geschoten. In het hele land…waarom? omdat het om een blanke jongen ging…..

  Nu gaat het om een zwarte dus iedereen kan het niks schelen.


  Maak melding

 58. GMAP

  Paagal is pagla.
  Het is echt er gesteld met jullie echtwaar.
  Agenten die in het nauw werden gedreven en daardoor schoten moesten lossen voor hun eigen veiligheid, vertel de waarheid paagal lieg niet me boi want met leugens en bedrog kom je er niet.
  hu kom jij vaak weg?? met halve waarheden, hele leugens en inrtiges die de waarhied niet met zich dragen dan wil jij anderen jou wil oplegeen om de waarheid te schrijven??plaats je zelf eerst voor een spiegel en vraag je spiegelbeeld of jij vaak de waarheid vertelt. verbetert de wereld begin bij je zelf


  Maak melding

 59. Tedje

  De Rijksrecherche heeft deze zaak in onderzoek.
  Wacht dat maar rustig af,

  Dan komt de rechter met een uitspraak.
  Daarna an men nog in hogerberoep.
  Zolang is er niemand schudlig.

  We weten al wel dat dit slachtoffer niet naar de politie luisterde en zijn handen naar zijn middel bracht.
  Mote je eens in jullie geliefde China of Frankrijk proberen.

  Wha Ha.
  In Suriname word je doodgeschoten omdat je een mango steelt.
  Wat zeg ik . Doorzeeft.

  ==

  Het OM laat weten het incident zeer grondig te laten onderzoeken. Daarbij worden niet alleen de camerabeelden betrokken, ook alle betrokken partijen worden grondig gehoord. Hoelang het onderzoek gaat duren durft justitie niet te zeggen. Doordat de agent die het schot loste als verdachte is gehoord, heeft hij onder meer recht op een advocaat. De agent die de jongen neerschoot werd deze week met de dood bedreigd. De politie liet weten elke vorm van bedreiging zeer serieus te nemen en niet te tolereren. Op verdere geruchten over het schietincident wil justitie in belang van het onderzoek niet ingaan. De tiener zat eerder vast voor een reeks inbraken. Ook liep er nog een onderzoek naar zijn betrokkenheid bij een steekincident. Vrienden en familie lieten weten dat hij weer op het rechte pad was.

  Beoordeel wanneer het je goed komty ben je tedje een andere keer heb je andere forumnaam. dit noem men een AGAMA in su, je tek a kleur fu ju omgeving


  Maak melding

 60. Ray (réé), pasew en GMAP maken agent binnen hooguit een (1)week knettergek!

  Deze zielige agent moet men voor straf een week lang tezamen met een Ray (réé), pasew en GMAP in een kamer stoppen. Dan is hij automatisch overgeleverd aan de waan, de waan dat ie goed gehandeld heeft.

  Want waar hij dacht de buitenlander(s) c.q.
  allochto(o)n(en) pijn te doen, wordt hij hier door drie (3) zwaar geïndoctrineerde allochtonen, bejubeld en in het gelijk gesteld.

  Of deze agent hiervan niet knettergek wordt, dan weet ik het niet meer.

  Ray (réé), pasew en GMAP, kom op jongens gek maken die agent! Laat merken hoe gehersenspoeld jullie zijn, liegen, liegen, liegen en nogeens liegen is het geblazen!

  We benne benieuwd!


  Maak melding

 61. @ Ray, bedankt voor de tip om de geschiedenis te gaan leren van Su vanaf 75 tot heden, ga ik zeker doen!

  En als Srananmang heb ik ook een tip voor jou en ik hoop zo dat je die ook ga uitvoeren zoals ik de jouwe,
  laat je aub nakijken bij een gekkendokter zoniet opnemen want dat er 1 en ander daar boven in die kop van jou niet 100 is is wel duidelijk!

  O,ja nog 1 ding laten we elkaars ouders en kinderen hier buiten laten en ons fatsoenlijk gedragen.

  Go Lientje & Mike en de rest die niet vergeten wie ze zijn en waar ze vandaan komen ongeacht waar ze zich bevinden op deze aardbol.

  Bouta for presdident, o nee Ray, de wereld verbeteraar en de betweter.

  Wat maakt het verdomme uit wie er president is of welke partij regeert het gaat er toch om dat het land vooruit gaat en dat het volk er beter van wordt.


  Maak melding

 62. @ Lientje
  Dus volgens jouw eigen woorden is Suriname dan een of andere crimineel bananenrepubliekje waar ongewapende mensen zomaar afgeknald kunnen worden door de machthebbers, waar er geen onderzoek naar de schietpartij gedaan wordt en dat is vervolgens iets wat we allemaal maar moeten accepteren. Nou dacht het niet hoor, Suriname kan veel beter en ik wil dat ook voor het land en de bevolking, maar mensen met jouw mentaliteit belemmeren dat want jullie leggen je neer bij het negatieve en steunen dat ook i.p.v. actief te streven naar vooruitgang.
  Hoe weet jij trouwens dat die jongen op basis van zijn kleur is neergeschoten??? Kan je soms de gedachten en motieven van die agent lezen?? Wauw, dan zal je wel een of andere superwoman met superkrachten zijn, NOT!! Hou je speculatieve praatjes maar voor jezelf totdat de resultaten v.h. onderzoek gepubliceerd zijn en dan gaan we kijken hoe dat onderzoek is uitgevoerd en of er sprake is van een doofpot. Tot die tijd zit je gewoon te raaskalen als een zwaar gefrustreerde allochtoon die misbruik maakt v.d. situatie door haar haat richting NL rond te spuiten.
  Mensen die trouwens aanhanger zijn van de crimineel Bouterse moeten hun grote hypocriete bek dichthouden over deze schietpartij want zij heulen met een massamoordenaar en dat is vele malen erger dan wat er is gebeurd.

  ps. gratis tip: wie het in NL niet bevalt, staat het vrij om op te rotten, NL is namelijk een vrij land.


  Maak melding

 63. Oh beste Lientje en anderen die naar aanleiding van deze zaak zitten te janken over racisme en discriminatie in NL: racisme en discriminatie komt in iedere gemeenschap wel voor, het is in NL op die gebieden zeker niet slechter gesteld in vergelijking met andere landen. Het is in NL zelfs beter in vergelijking met de Derde Wereld landen van herkomst van veel allochtonen. Suri’s die hier zitten te janken over racisme en discriminatie van de NLse blanke gemeenschap doen er goed aan om eens een blik in de spiegel te werpen en als ze eerlijk zijn dan zullen ze er zelf achter komen dat ze hun eigen racistische/discriminerende gevoelens zitten te projecteren op de NLse samenleving. Uit eigen ervaring weet ik dat er veel meer discriminatie is binnen en tussen allochtonen gemeenschappen en hun landen van herkomst dan bij de hollanders, dus allochtonen die deze schietpartij aangrijpen om hun frustaties bot te vieren op de bakra’s en NL zijn gewoon hypocriet bezig, typisch gevalletje van de pot die de ketel verwijt zwart te zien.


  Maak melding

 64. @@henry alleen maar luchtkastelen beloofd en straks 1000,– srd voor de oudjes!! Dat is wat tot nog toe veranderd is, sinds de komst van de DDB(DiDiBrie) nu nog de 180000 (lucht)woningen en de bruggen.


  Maak melding

 65. Wilders heeft gezegd, dat zijn levensdoel is uitroeien van alle Marokkanen en moslims tot zijn dood.
  Hier hoor je geen enkele blanken over klagen.
  Blank is racistisch vooral de hypocriete Nederlanders en m’n Wilders aanhang.
  Het zijn pedofielen, hebben zelfs een pedopartij.
  Hypocrisie ten top.


  Maak melding

 66. Beste Mike : ” Wilders heeft gezegd, dat zijn levensdoel is uitroeien van alle Marokkanen en moslims tot zijn dood”

  Ik daag je uit te bewijzen dat Wilders deze uitspraak heeft gedaan.

  Als je mij dit bewijs ka leveren stort ik 3000 euro direct op je rekening.

  Als je het niet kan bewijzen bent je een domme NDP kakkerlak die 10 x zo erg is dan welke raciast dan ook.

  Dom Paarse Gepeupel.


  Maak melding

 67. Rascisten heb je overal. Ook in Su. Elk volk heeft zn eigen rascitische trekjes…. Het zit in de aard van de mens.

  Het wordt pas gevaarlijk als de politiek ook rascistisch wordt zoals inderdaad de PVV van Wilders.
  Maar Wilders is een produkt welk gevoedt wordt door zn eigen volk. Zonder deze hulp zou hij nooit zo gegroeid zijn.

  Hitler had zonder hulp van zn volk ook nooit zo groot geworden kunnen zijn.

  De rechtstaat van Nederland is ook wettelijk gezien rascistisch ingesteld. Over christenen en moslims mag je alles zeggen en beledigen. Vrijheid van meningsuiting.

  Maar als je iets over joden zegt ben je wettelijk strafbaar. Dit is dus duidelijk discriminatie waar vrijheid van meninguiting niet geldt.

  Dat is dus meten met twee maten…


  Maak melding

 68. Jongens eerlijk, is de dood van Rishi echt ’n verlies voor de samenleving? Nee toch. Ten tweede, iedereen die het hier niet bevalt kan toch oprotten? Ten derde, allochtonen voegen helaas niets positiefs toe aan onze samenleving anders dan criminaliteit en asociaal gedrag.
  Kun je je voorstellen dat de de gemiddelde Nederland lotst op allochtonen?


  Maak melding

 69. john damen, ga met je piemeltje spelen jongen.
  Nu, snap ik waarom jullie hollanders europees en internationaal en ook nationaal doodgetrapt worden. En het zal ook met de tijd toenemen dat de holladers doodgetrapt zullen worden. Hollanders worden overal doodgetrapt. Zijn nergens gewild.
  De allochtonen komen uit een grote wereld.


  Maak melding

 70. Soemi

  Henk Molenaar
  flikker tog op naar je eigen land jo kankerrassist.

  ” Flikker, tog, kankerrassist”

  Zie hier het niveau van de gemiddelde Paarse Trol.

  Treurig


  Maak melding

 71. Volgens mij werden er een paar maanden geleden door se schietgrage Surinaamse politie 5 ( ongewapende) mannen doodgeschoten die werden VERDACHT van een overval. Enkele mannen kwamen levend uit de doorzeefde auto maar waren 10 minuten alsnog met een nekschot omgebracht.

  Een diepgaand onderzoek zou volgens….

  En niemand in Suriname maakt zich druk om deze standrechtelijke executie van mannen die slechts verdacht waren.

  En als er een hindoestaanse jongen in Den Haag wordt doodgeschoten zijn alle Nederlanders plotseling racisten.

  Gek he?

  We zijn inmiddels 9 maanden verde…


  Maak melding

 72. Henkie,

  Kijk maar naar jullie eigen moordlustige geschiedenis. Indonesië politionele acties. Surinaamse slavernij. Verraders in de tweede Wereldoorlog. Pedofielenpartij. Grote Wilders aanhang .
  Dus hoezo Surinamers moorddadig?
  Jullie blanken zijn juist de hypocrieten. Alleen maar profiteren en wat niet in jullie straatje past wordt weggewerkt. Jullie verdraaien de geschiedenis.


  Maak melding

 73. Beste Mike: een discussie met jou heeft geen zin.

  Jij bent zo verblind door haat tegen alles wat blank is dt ik bijna medelijden met je krijg. bijna…………


  Maak melding

 74. John Damen, ik heb een vraagje….

  Zou je alleen de volbloed buitenlanders in concentratiekampen willen vergassen of ook de halfbloedjes, dus zeg maar half blank, half zwart..???

  Daar heb je ook al honderdduizenden van namelijk???


  Maak melding

 75. Henkie en Henry,

  Jullie blanken nemen het altijd voor jezelf op.
  Het blijft een feit dat Nederlanders de grootste racisten zijn. Kijk maar naar apartheid in zuid Afrika grondleggers waren de Nederlanders, evenals de hebberigheid en kolonisator van Indonesië en suriname . Moordmachines in Afghanistan en Irak. Veel aanhangers onder jullie racistische politici onder andere geverfde Wilders. Grootste pedofielengroep van de wereld. Ga maar kijken overal waar er pedofielennetwerken worden opgespoord leidt dit naar Nederland. Wat doen al die oude blanke mannetjes in Thailand, Vietnam, phillipijnen, Indonesië ,suriname etc… Met jonge kinderen?
  Grootste verraders in de tweede Wereldoorlog. Grootste groep NSB .
  Kortom jullie soort zijn niet te vertrouwen, en maar afgeven op de allochtonen.


  Maak melding

 76. Henkie,

  Als iemand een racist is zijn het jullie soorten. Kijk maar naar jullie Wilders aanhang.
  Je kan de waarheid niet onder ogen zien en dan geef je de ander de schuld voor racist.
  Kijk je geschiedenisboeken na.
  Ik ben zeer geletterd want ik ken de geschiedenis.
  Conclusie: Nederlanders zijn uitbuiters en profiteurs. Willen altijd gelijk hebben, zijn egoïsten , verraders, pedofielen aanhangers en verschrikkelijke racisten.


  Maak melding

 77. mike deze is voor jou,je geeft aan dat je zogenaamd zeer geletterd bent,en dat nederlanders uitbuiters zijn en profiteurs
  en dat je de geschiedenis kent en zo,ik ken ook een geschiedenis dat er in suriname 15 mensen zijn vermoord
  zogenaamd op de vlucht neergeschoten,
  hoe noem je dat dan?


  Maak melding

 78. Henry en Henkie,
  Klopt dat dit in ons geschiedenis is gebeurd. Maar dat was ook het enige. Jullie geschiedenis zit vol met moordpartijen en verkrachtingen. En… Dit gaat maar door. Wij hebben geleerd van ons geschiedenis, jullie niet. Kijk maar hoe jullie buitenlanders behandelen. Marokkanen en andere allochtonen worden zwaar beledigd en onderdrukt ook op de arbeidsmarkt. Is jullie moderne vorm van overheersing.
  Het word tijd dat de allochtonen gaan overheersen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES