Gaat Royston Drenthe naar Rusland?

12

Oud-Feyenoorder Royston Drenthe is volgens de Russische krant Sovjetski-Sport dicht bij een akkoord met de Russische club Alania. Beide partijen zijn volgens de krant nog in onderhandeling over het salaris voor Drenthe meldt NU.nl.

De in Rotterdam geboren profvoetballer van Surinaamse afkomst zit sinds zijn vertrek bij Real Madrid zonder club. Als Drenthe en de Russische club eruit komen, kan hij zich in januari aansluiten bij zijn nieuwe team uit de stad Vladikavkaz.

Drenthe keerde De Kuip in 2007 de rug toe voor een financieel aanlokkelijk avontuur bij Real Madrid. Ondanks dat hij kampioen werd met de Spaanse grootmacht kwam hij nooit uit de verf bij Madrid. De club verhuurde hem onder meer aan Hercules Alicante en Everton. Dit jaar probeerde hij tot tweemaal toe met Feyenoord te praten over een terugkeer naar Rotterdam, echter zonder resultaat.

12 REACTIES

 1. Reaal Moego Tapoe van Brunswijk heeft ook wel iemand in de kaliber van Royston nodig om kampioen van SU te worden!! Grote gat in mark in SU hoor!!!!!


  Maak melding

 2. Ga maar Royston, je zakken kan je goed vullen bij die maffia bende daar,in Ned ben je nooit groot geworden,
  in Europa ook niet, In het voetbal jargon, een mislukt projectiel,groot zal je nooit worden, en als Feyenoorder ben ik blij dat Ronald jou niet heeft binnengehaald bij de club, maar gwe, go dape, ma loek boeng.


  Maak melding

 3. 23 dec. 2012

  @Henk Molenaar,

  Een opgaande lijn in de ontwikkeling van een sportman gaat altijd samen met discipline, doorzettingsvermogen en niet teveel vrienden/familie over de vloer krijgen.

  Dit is naar mijn weten het probleem bij Royston Drenthe. Als jong voetballertje in de wijk Alexander polder had Royston altijd problemen met de discepline.

  Je hebt gelijk: Een verdere opgaande lijn in zijn ontwikkeling als voetballer heb ik de laatste vier jaren niet ontdekt.

  Aan een ieder nog prettige feestdagen toegewenst.
  Srika


  Maak melding

 4. Beste Srika: ben je het nu een keer met mijn eens?

  Roy is een beste jongen maat geen topper als voetballer.
  Daarbij profiteert zijn hele familie van zijn roem en rijkdom dus deze jongen houdt aan het einde van zijn carriere geen cent over.

  Toen hij bij Real Madrid voetbalde teerde alle neefjes en nichtje op zijn zak en lagen de hele dag in zijn zwembad.


  Maak melding

 5. Royston jongen!!! nu de ijzer heet is, moet je gelijk smeden!!! Straks ben je nergens!!! Grijpen met beiden handen en je hebt niets te verliezen!!!!! DOEN, DOEN EN NOGEENS DOOOEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 6. Beste Royston,
  Als je dit leest hoop ik dat je mijn raad opvolgt.
  Ga in therapie bij een goede psycholoog en wel snel
  anders zit je over een paar jaar in de bijstand.
  Luister nou naar me.
  Gegroet
  Iemand die het kan weten.


  Maak melding

 7. jammer hoe er over roysten gesproken wordt hij heeft in zijn cariere al meer bereikt dan de meeste prof voetballers in nederland.dat real te hoog gegrepen was oke,maar dankzij het voetbal heeft hij een mooi leven.het doet er denk ik verder niet toe waar hij voetbalt als hij maar plezier heeft en zich onafhankelijk maakt .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.