ma 25 sep 2017 07:41

[UPDATE] Gratis maandblad Pleasure Magazine stopt ermee

post thumbnail

LET OP DIT IS EEN OUD BERICHT – Entertainment magazine Pleasure opnieuw uitgebracht

Het gratis maandblad Pleasure Magazine, dat zich richt op de Latin, Caribische en urban doelgroep, stopt ermee. De uitgevers zien zich genoodzaakt om het blad na bijna 29 jaar niet meer uit te brengen. Dat melden ze vandaag in een bericht naar relaties.

Als oorzaak wordt aangegeven dat de advertentiemarkt heel erg is ingezakt. Ook is het aantal evenementen gericht op de doelgroep afgenomen en zijn productiekosten toegenomen. Het is voor het bedrijf, dat volledig afhankelijk is van de advertentie inkomsten, daarom financieel niet meer haalbaar maandelijks een gratis blad te drukken met zo’n hoge oplage en het gratis door heel Nederland te distribueren.

Caribbean & Latin Magazine Pleasure begon bijna 29 jaar geleden als uitgaansagenda voor de Antilliaanse, Arubaanse en Surinaamse gemeenschap in Nederland. In die periode groeide Pleasure uit tot een landelijk en gratis full colour info & entertainment magazine dat 10 keer per jaar uitkwam met een oplage van 60.000 exemplaren.

UPDATE: Entertainment magazine Pleasure opnieuw uitgebracht

<- klik hier om te reageren op dit bericht


31 Reacties | Plaats Reactie

 1. Boeit me niet, het waren in grote delen maar advertenties, dan dat er iets zinnigs te lezen was.
  Doe mij maar een goeie krant met weinig advertenties,en goed leesmateriaal.

  donderdag 20 december 2012 om 15:51 uur.
 2. Sang werii

  donderdag 20 december 2012 om 16:10 uur.
 3. heel jammer dat het stopt,ik heb er heel lang van
  genoten,vooral de mooie foto,s en de uitgaands
  advertenties het was een mooi blad voor de alochtone
  bevolking waarvan er weinig over is

  vrijdag 21 december 2012 om 10:08 uur.
 4. Oke het was toch wel een leuke krant.Je kont op de hoogyte blijven van allerlei artieke evennementen en shons in Nederland en waar er een feestje is. Overal hebben ze te maken met dalende advertenties inkomsten. De pleasure kan een turnover maken door over te stappen op kostendekkend aandelen uit te geven en meer goede informaties te geven over doelgroep, minder uitlages te drukken.Meer aandacht voor de Surinaamse en caribische sporters, ieder keer aandacht voor enkele rijksgenoten die het ver hebben geschopt in Nederland, als een soort imago verbetering van de doelgroep in Nederland.Intervieuw met onze artisten. Laten wij de krant boeiend maken door goed leesmateriaal, advertenties over feesten moeten zeker wel blijven ook een kombinatie met internetsites.etc etc etc.

  vrijdag 21 december 2012 om 10:23 uur.
 5. Corectie Je kon op de hoogte blijven van allerlei artistieke evennementen en shows in Nederland.

  vrijdag 21 december 2012 om 10:26 uur.
 6. Weri maar je weet zelf het is CRISIS! en voor de mensen die zich te hoog voelen omdat aan te nemen check weer een voorbeeld, en maar kankeren op en over Su, derde wereld land en weet ik veel wat allemaal maar zoals jezelf weet een medaille heeft 2 zijden.

  De goeie kant keert zich langzaam maar zeker richting Su en de slechte kant keert zich super snel richting Holland.

  zondag 23 december 2012 om 23:16 uur.
 7. Wij bieden leningen, variërend van € 5.000,00 tot € 5.000.000,00 alle in aanmerking komende lener bij hun lokale Land Valuta wijten aan de lopende vertraging van de economische activiteiten (wereldwijde recessie) in de meeste landen van de wereld. voor meer informatie en vragen contact op On: complincefinancials@live.com

  dinsdag 9 april 2013 om 00:05 uur.
 8. Great web site you have got here.. It’s difficult to find good quality writing like yours nowadays. I really appreciate individuals like you! Take care!!

  maandag 6 mei 2013 om 11:46 uur.
 9. Wonderful web site. A lot of helpful information here.
  I am sending it to several pals ans also sharing in delicious.
  And of course, thanks on your effort!

  My blog; free itouch

  woensdag 8 mei 2013 om 12:12 uur.
 10. hallo,
  Sind Sie auf der Suche nach einem Business-Darlehen oder jede Art von Darlehen. KONTAKT US AT: allsaintcatholicchurch@live.com für die Lösung Ihrer finanziellen Probleme.

  Joseph Uche
  Gemeinde Priest
  Allsaint katholischen Kirche

  zondag 9 juni 2013 om 10:24 uur.
 11. hello,

  Bent u in financiële puinhoop of u een dringende lening af te betalen schuld nodig? indien ja, vriendelijk contact de enige vertrouwde geldschieter ooit gevestigd in de VS, de heer Russell Milan Credit Funds Company. Contacteer ons via e-mail: russellmilancreditfunds@gmail.com

  Vul de onderstaande gegevens

  naam:
  land:
  Bedrag dat nodig is:
  Telefoonnummer:
  Looptijd van de lening

  Neem contact met ons en je zal heel blij zijn u deed
  dank
  De heer Russell Milan

  woensdag 3 juli 2013 om 13:55 uur.
 12. Ik ben een particuliere geldschieter en belegger, Heeft u een eerlijke, snelle, legit en gerenommeerde lening nodig? Ik kan je helpen, we biedt zakelijke en individuele lening voor meer informatie contact met mij op legitfinaid01@gmail.com

  zondag 7 juli 2013 om 17:29 uur.
 13. U bent op zoek naar financiering van activiteiten of doorstart uw
  Hetzij voor een project of om te kopen u een
  Appartement, maar helaas is de bank vraagt ​​u om voorwaarden die u
  Zijn niet in staat s sake Ik ben een individu I octroyai van
  Leningen van 5000-1000 € 000 aan alle personen in staat om te voldoen
  Zijn ook de rente is 3% per jaar.
  Ofwel je geld nodig om andere redenen, aarzel dan niet om me te contacteren
  Contact op voor meer informatie. Mijn e-mail: dnca-finance@hotmail.fr
  Met vriendelijke groet …

  donderdag 25 juli 2013 om 12:40 uur.
 14. WAt een hoop Nigeriaanse maffia actief hier, ongeloofelijk.

  donderdag 25 juli 2013 om 15:56 uur.
 15. Heb je problemen met je financiën hebt of je wilt opstarten van een bedrijf dat ervoor zorgt dat uw droom door. Contacteer ons vandaag nog voor onmiddellijke hulp met lening via e-mail: greenwichcreditunion@live.com

  zaterdag 3 augustus 2013 om 01:25 uur.
 16. Ik ben een particulier geldschieter/investeerder, dit betekent dat o.a. een eventuele negatieve BKR aantekening
  geen bezwaar is , ik ben namelijk geen bank !!
  Ook wanneer men een lage inkomen heeft zou het kunnen zijn dat ik toch een lening verstrek
  Het feit dat ik geen bank ben betekent niet dat ik de genoemde criteria “niet” hanteer
  Voor een eventuele aanvraag hanteer ik standaard deze
  eisen en voorwaarden :
  Hogere rente dan bij een bank
  U kunt aantonen voor welk doel u het geld nodig heeft
  U heeft de Nederlandse nationaliteit
  U woont aantoonbaar in Nederland
  voor al u vragen en verzoeken kunt u mij mailen
  op deze email adres : standardfirm01@gmail.com

  Rivera

  woensdag 4 september 2013 om 21:25 uur.
 17. Heeft u een dringende lening? Als vandaag ja weer terug naar ons op mauricefinance@hotmail.com

  zaterdag 28 september 2013 om 20:15 uur.
 18. WAARSCHUWING> Reageer NIET op deze oplichters.

  zaterdag 28 september 2013 om 20:42 uur.
 19. ik snap echt niet dat al bovenstaande onzin hier toegelaten word, stelletje mafkezen

  zaterdag 28 september 2013 om 21:40 uur.
 20. Dit is een lening Aanbieding van Capital Finance Group Lening Firm voor serieuze mannen en vrouwen die grote of kleine financiële zoek We geven leningen tegen 4%
  rente. We geven leningen variërend van US $ 5.000 tot US $ 100 miljoen aan particulieren en bedrijven, wordt de lening geopend voor alle ongeacht de Nationaliteit. Zodra u vult dit formulier hieronder zal ik ervoor zorgen dat uw
  lening proces onmiddellijk .. Kanaliseren al je reageert op dit Email: mrmartinsbrown@hotmail.de

  naam:
  adres:
  Geslacht:
  Bedrag Vereist:
  Telefoon:
  duur:
  Doel van de lening:
  Aanvrager Plaats van het werk:

  best Regard

  Met vriendelijke groeten

  donderdag 24 oktober 2013 om 04:45 uur.
 21. Hallo, goede dag aan u, hier komt de heer Mark Henry, een legitieme, gerenommeerde kredietgever. We geven lening om bedrijfs Zakenlieden en vrouwen die in zakelijke transacties en we zijn het geven van kerst lening nu en we geven er ook op korte termijn lening voor 1 jaar tot 25 jaar maximaal met een lage rente van 3%, in deze kunt u ook vertellen ons het bedrag dat u nodig hebt als lening. Lening wordt gegeven in Ponden euro en $ USD het maximale wat we geven is $ 50.000.000 zowel in ponden, euro’s en $ USD en de minimum van $ £ 3.000 euro en USD $ dus als je echt geïnteresseerd bent contact met ons op via (markhenrycompany@yahoo.com of markhenrycompany7@gmail.com) voor meer informatie over hoe u de lening te krijgen.

  Met vriendelijke groeten

  De heer Mark Henry

  zaterdag 26 oktober 2013 om 13:09 uur.
 22. Het is mij een genoegen om anounce aan het grote publiek dat ik echt mijn lening te krijgen van Brama Hitch lening bedrijf (bramahfund@gmail.com) nadat ik zag de post van ene Dr Patricia , Vera Somada en de heer Victorlic. Ik dank God vandaag voor het helpen van mij alles wat ik verloren gaat door de handen van enkele oplichter op het internet terug te krijgen. Het is van het rooster vreugde zakendoen met Brama Hitch lening Company (bramahfund@gmail.com) en al mijn blijven dankzij hen.

  Robert Suzan

  woensdag 16 juli 2014 om 14:57 uur.
 23. Beste lening zoekers,

  Ik ben gelukkig en rijk weer en ik ben dankbaar voor deze geldschieter die kwam om mijn leven te geven een betekenis weer, ik was al hoop opgeven op mijn zelfvertrouwen denken dat er geen lichaam kan mij helpen, want ik geloof niet eerlijk kredietverstrekkers zoals dit nog steeds bestaan ​​op de hoge snelheid oplichting over de hele wereld, vond ik het moeilijk te geloven dat ene Dr Patricia en Johan Elly die poste dat hij een lening van Brama Lening Firm, maar als ik zie de post ik bang was en omdat ik heb geen keuze ik neem een nu proberen ik heb bevestigd dat het fysiek met bewijzen dat de kredietgever Brama Hitch is echt een echte lening geldschieter. Ik zou dit aanraden eerlijk geldschieter bramahfund@gmail.com . maria

  woensdag 27 augustus 2014 om 10:17 uur.
 24. Hallo,

  bent u behoefte aan een lening om te betalen wat schulden of
  het opstarten van een bedrijf? Hier is een kans voor u om een
  ​​echte lening zo dringend te krijgen als je wilt, wij bieden
  leningen aan enige betrouwbare mensen bij kunnen zijn vertrouwde en
  zijn serieus met business.If u geïnteresseerd bent, vriendelijk weer
  terug naar ons met de details van de onderstaande informatie: williamsjamesfirm@gmail.com
  NAAM:
  LAND:
  GESLACHT:
  BEDRAG:
  DUUR:
  REDENEN VOOR LENING:
  HEBT U Solliciteer voor:
  Telefoonnummer:
  CONTACT ADRES:
  Burgerlijke staat:
  Bedankt!

  vrijdag 29 augustus 2014 om 01:01 uur.
 25. goede dag
  ik ben Clarisa Steve uit Noord-Brabant Nederland, toen ik had behoefte aan een lening van € 80.000 om de doorvoer een bedrijf mijn vriend stelde Brama Hitch lening bedrijf om mij omdat ze een lening van hen enige tijd geleden, dus ik was zo bang, omdat van de oplichting op het internet, maar mijn vriend moedigde me aan om ze eens te proberen en ik gaf ze een keer te proberen en ik heb mijn lening binnen 4 uur en hun wegen was erg makkelijk zonder credit check, geen medeondertekenaar, geen onderpand en de rente is slechts 2%, dus ik zal iedereen die er zijn die een lening nodig hebben om hen te contacteren via hun E-mail adviseren: (bramahfund@gmail.com).

  donderdag 9 oktober 2014 om 00:42 uur.
 26. Hallo,
  Dit is om het grote publiek dat de heer Bill Johnson, een onderhandse lening geldschieter heeft het openen van een financiële kans voor iedereen die behoefte hebben aan enige financiële hulp te informeren. We geven lening tegen 2% rente aan particulieren, bedrijven en bedrijven onder een heldere en begrijpelijke termen en conditie. contacteer ons vandaag nog via e-mail op: (johnsonbill804@gmail.com)

  vrijdag 7 november 2014 om 13:50 uur.
 27. Kann ich dir vertrauen mit einer Transaktion von usd 8,3 Mio.? ($ 8,370.000.00) Antworten Sie mir, wenn interessiert
  Herr Ma Delun

  dinsdag 27 januari 2015 om 19:31 uur.
 28. Wij bieden lening tegen lage rente van 3%. Heb je een lening nodig? Ben je in een financiële crisis of heeft geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u lening nodig hebt om uw schuld te vereffenen of betalen van uw rekeningen of start een leuk bedrijf? Je hebt een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Hier is uw kans om een lening te krijgen van onze organisatie. Wij bieden leningen aan particulieren voor de volgende doeleinden en nog veel meer. Persoonlijke Lening, Business Expansion, Business Start-up, Onderwijs, Consolidatie van de schuld, Hard Geld Lenen. Contacteer ons vandaag nog via e-mail: (harley_credit@yahoo.com).

  vrijdag 21 oktober 2016 om 02:02 uur.
 29. Hallo iedereen,
  Mijn naam is Mrs.Irene Query. Ik woon in de VS en ik ben vandaag een gelukkige vrouw? En ik zei zelf dat elke kredietgever die mijn familie redt uit onze arme situatie, ik iemand zal verwijzen die op zoek bent naar lening voor hem, hij gaf me geluk aan mij en mijn familie, ik had een lening nodig van $ 150,000.00 naar Begin mijn leven alsof ik een alleenstaande moeder met 2 kinderen ben. Ik ontmoette deze eerlijke en GOD-vreselijke manleningslener die mij met een lening van 150.000 dollar US dollar helpt. Dollar, hij is een GOD angstige man, als je een lening nodig hebt en je de lening terugbetaalt, neem dan contact met hem op, vertel hem dat het Mevr. Iren Query is, dat verwijs je naar hem. Neem contact op met de heer Mark Harry, via email: (farrukhloan@yahoo.com.sg) Dank u.

  woensdag 3 mei 2017 om 12:01 uur.
 30. Fantastic website. A lot of useful information here. I’m sending it to several friends ans also sharing in delicious. And certainly, thanks to your effort!

  zondag 7 mei 2017 om 09:34 uur.
 31. Denk je dat je een lening krijgt? Heb je serieus behoefte aan een dringende lening om je eigen bedrijf te starten? Ben je in de schuld? Dit is uw kans om uw wens te behalen, wij geven persoonlijke leningen, zakelijke leningen en bedrijfsleningen en allerlei leningen met rente op 2% voor meer informatie, neem contact met ons op via email: (fmerinder1111@gmail.com)

  zondag 11 juni 2017 om 23:54 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com