Vrees voor domino-effect homohuwelijk Uruguay

78

PARAMARIBO, 17 dec – Parlementariër Ronny Asabina (Bep) maakt zich ernstig zorgen, nu Uruguay het homohuwelijk erkent. Hij ziet voor Suriname de bui al hangen. Beide landen maken immers deel uit van de Unie van Zuid-Amerikaanse staten, Unasur. En daar wordt gestreefd naar blokvorming en één nationaliteit. De ontwikkelingen in Uruguay beloven niet veel goeds.

De erkenning van het homohuwelijk is immers het resultaat van Westerse beïnvloeding. “We zien dat steeds meer burgers in landen zich willen reflecteren naar de witte man. Alsof blankheid en wit zijn geassocieerd worden met het ultieme goede”, zegt Asabina tegenover de Times of Suriname. Homoseksualiteit wordt ‘gepropageerd’ in westerse landen. Dat wordt maar blindelings overgenomen door andere landen, “omdat het westers is.”

Suriname dreigt als het ware mee gezogen te worden. Het land is volgend jaar voorzitter van Unasur. Voor Asabina is het aanleiding genoeg te vragen of homoseksualiteit dan op de agenda staat. Hij vreest een waar Sodom en Gomorrah de komende jaren. “Een vriend van me heeft me gezegd dat ik de strijd zal verliezen, omdat we te maken hebben met een geaardheid die voor een belangrijk deel uitgedragen wordt door mensen in de entertainmentwereld.”

78 REACTIES

 1. Wat is de reden dat Mr Asabina zo fel gekant is tegen de homo-emancipatie? Waarom maakt hij zich druk over het feit dat in Uruguay homo’s mogen trouwen? In Suriname zijn er ook homosexuelen (mannen en vrouwen) en ik hoop dat ook zij op een dag gewoon mogen trouwen. Of dacht de heer Asabina dat Surinamers dat in Holland hebben geleerd. Zou hij het boek over de MATTIE cultuur moeten lezen, over vrouwen die samen kinderen grootbrachten en samenleefden, in het begin van vorige eeuw.


  Maak melding

 2. het gaat om gelijke rechten, een surinamer zou beter moeten weten en voorstander zijn. en fyi uruguay is een blank land maar de bep weet waarschijnlijk niet eens op een map uruguay te vinden. in argentinie is het al legaal, brasilie volgd snel.


  Maak melding

 3. Is Ronny Asabina weer bezig met z’n zogenaamde “slimme uitspraken” in het DNA?

  Dan heeft hij het nota bene over “SODOM & GOMORRAH”!!!

  Als ik mij niet vergist, hebben wij reeds geruime tijd
  ‘Sodom & Gomorrah in Su.
  En zijn volgelingen in Papatam en Bronsberg moet hij vergeten.

  Kan men zich nog zijn domme uitspraken in het DNA herinneren over Homo’s?

  Misschien is Ronny Asabina bang geworden dat hij deze kleine gespierde ‘bodybuilder’ kwijt zal raken aan ………!!! Zie foto bij…..

  GOED JAAR VOOR SURINAAMSE BODYBUILDER
  Toen hij zes jaar terug voor het eerst een dumbell aanraakte kostte het Koese Soepe(midden) veel moeite op de sportschool om denigrerende opmerkingen over zijn klein gestalte te overwinnen.

  Maar het zijn vaak van die figuren, die zogenaamd tegen het homobeleid zijn, ook nog een ‘dubbel” leven leiden.

  Mi gudu switi (sra-JUDESKA):
  Wees uiterst voorzichtig dat je niet flink wordt aangepakt door Ronny Asabina.

  Het wordt dan geen einde DOE JAAR maar……….!!!


  Maak melding

 4. De erkenning van het homohuwelijk is immers het resultaat van Westerse beïnvloeding.

  Beste hr.Asabina er zijn nog meer zaken die het resultaat zijn van Westerse beïnvloeding.
  Grondwet,Mensenrechten,democratie,de Nederlandse taal etc.Zelfs in een mooi pak “gejast en gedast” achter het spreekgestoelte het woord mogen voeren ….dus wees maar niet bang!
  ALLES KOMT TERECHT!


  Maak melding

 5. Fer odi mang..tjek deze,…

  deze Asi–bina uit Albina maakt dat mijn kans bij 🙂 sra 🙂 zero is, maar ik ga, nu het een beetje gloort aan de kim, weder een poging wagen;

  …sra mi gudu…wil je met mij trouwen???

  als huwelijkskado krijg jij een ezelin 🙂


  Maak melding

 6. Stomkop Asabina zit zich weer eens zijn homo-hatende onzin rond te spuiten.
  Asabina zou zich veel liever druk moeten maken over wat er in het Surinaams binnenland (waar zijn achterban woont) allemaal op seksueel gebied gebeurt en gebruikelijk is tussen volwassen mannen en jonge meisjes. Dat is namelijk vele malen schandaliger dan de invoering van het homohuwelijk (iets dat in feite gewoon een mensenrechtenkwestie is en gelijke rechten voor zowel homo’s als hetero’s)


  Maak melding

 7. Eey Asi-bina,..waarom zo bang voor een + + rela?

  jongu pasew da hoe moet het met ons verder!!

  hoe bedoel je??

  pasew, die + + brengt geen kinderen voort, en dan hebben wij straks een tekort aan vrouwen!!

  hoeveel heb je nu??

  ie sabi tog pasew 😳

  jo vuile beest ju


  Maak melding

 8. Landgenoten WATERKANT druft het verhaal van ontvoering van Suri jongen naar Nedreland door RTL5 zondagavond te zien niet te publiciren.
  Waterkant poept in zijn broek.
  Hoe de bakara;s een kind uit Suriname gewoon meesommlekd.
  Alle dommerikken de surinaamse amtenaren.
  De bakaras heeft weer kunnen winnen van de surinamers.
  Wat zijn we een domme vlok.


  Maak melding

 9. @socra
  En geef zoals anderen doen advocaat Telting niet de schuld;ZE HEEFT BLIJK GEGEVEN EEN DYE HARD PROFESSIONAL TE ZIJN;zoveel mogelijk emoties aan de kant geschoven.
  Gelukkig dat er nog mensen van dit kaliber in Suriname rond lopen.Ik ben trots op haar en blij voor Suriname!
  De andere partij had een amateuristische advocaat.
  WAT EEN AFGANG!


  Maak melding

 10. @ socra,
  Vertel de waarheid en geen leugens a.u.b
  De rechter in Nederland heeft die jongen toegewezen aan zijn vader en de moeder heeft die jongen zonder toestemming naar Suriname ontvoerd, niet voor niets was die jongen op een internationale opsporings of vermissings lijst.
  Twee dingen zijn mijn opgevallen A. Limbo als perschef van de president met zijn zwart witten troefkaart en B de advocaat telting haar verhaal deed, Surinamers moeten leren om te praten over moeilijke gevallen als deze beter kon zij het niet verwoorden.
  De moeder heeft met haar hoogspel zich zelf in de vinger gesneden.


  Maak melding

 11. Asabina, als twee (volwassen) homo’s elkaar respecteren en liefhebben is dat te verkiezen boven een heterostel waar respect en liefde ver te zoeken zijn, waarom zouden de homo’s dan niet mogen trouwen, terwijl de hetero’s dat wel mogen? Het maakt niet uit of de ene partner (meestal de man) na het huwelijk de andere partner en de kinderen mishandelt, hetero’s mogen volgens jou wel trouwen en homo’s niet! Asabina als jij geen homo bent of, wat ik vermoed,je je homoseksuele geaardheid ontkent, is dat je goed recht, bemoei je maar met je eigen leven en laat andere volwassen mensen hun leven leiden zoals zij dat zelf willen, zolang ze daarmee de rest van de samenleving niet schaden omdatt ze alles wat ze op seksueel gebied, net als hetero’s overigens, niet in het openbaar behoren te doen. Homoseksualiteit is niet besmettelijk en het heeft niets met etniciteit te maken. Voordat men ooit een witte man had gezien kwam homoseksualiteit in de rest van de wereld, inclusief Afrika, al voor. Als het volgens jou onder invloed van de witte man is ontstaan dan kun je toch altijd naar een land als Uganda verhuizen waar de invloed van de witte man (op dat gebied in ieder geval) de laatste jaren sterk is teruggedrongen. In Suriname is het verboden homo’s om hun geaardheid te vermoorden, vanwege de universele rechten van de mens, die grotendeels onder invloed van de westerse beschaving tot stand zijn gekomen, ik heb sterk de indruk dat jij, gezien jouw eerdere uitspraak; homoseksualiteit moeten we met wortel en tak uitroeien, met alle plezier homo’s zou willen vermoorden, in Uganda wil men dat in de wet laten verankeren, ga daar maar je geestverwanten steunen zodat je daar legaal je moorddadige primitieve neigingen kan gaan botvieren en laat de rest van de Surinamers met rust, Als de meerderheid van de Surinaamse bevolking, jouw zienswijze niet deelt en het homohuwelijk wil erkennen, dan is dat hun goed recht.


  Maak melding

 12. Hoe moet het verder met de voortplanting van de mensheid. Wat zal de Almachtige schepper des hemels en der aarde hiervan vinden.Voor mij in elk geval geen vette kerel!


  Maak melding

 13. ahahahaha….asabaina is bang dat de mensen die op hem lijken in de picture zullen zijn. Maar het gaat niet alleen om die mensen, maar alle mensen. Ga maar naar de discotheek waar alleen homo’s komen, da zul je zien hoeveel ‘assabina’s ‘er daar komen. Heb het zelf gezien. Maar nogmaals, het gaat om mensenrechten. Als Uraguay dat bepaalt, dan mogen ze dat ook doen. Uraguay heeft zijn eigen wetten!!!


  Maak melding

 14. GMAP

  @ socra,
  Vertel de waarheid en geen leugens a.u.b
  De rechter in Nederland heeft die jongen toegewezen aan zijn vader en de moeder heeft die jongen zonder toestemming naar Suriname ontvoerd, niet voor niets was die jongen op een internationale opsporings of vermissings lijst.
  Twee dingen zijn mijn opgevallen A. Limbo als perschef van de president met zijn zwart witten troefkaart en B de advocaat telting haar verhaal deed, Surinamers moeten leren om te praten over moeilijke gevallen als deze beter kon zij het niet verwoorden.
  De moeder heeft met haar hoogspel zich zelf in
  hij die moedwillig leugens en valse insinuaties verspreidt vraag aan een ander om dat niet te doen? je moet je schamen


  Maak melding

 15. @ikke
  Jij schrijft:”Ga maar naar de discotheek waar alleen homo’s komen, da zul je zien hoeveel ‘assabina’s ‘er daar komen. Heb het zelf gezien”.

  Heb je het zelf gezien?????En wat zocht jij daar!!


  Maak melding

 16. Ik laat het aan de bezoekers van WKN over om te bepalen wie een leugenaar is, en wie zich moet schamen.
  alleen, wie gisteren heeft gekeken en eerlijk is kan met een plus of een min uitmaken wie die leugenaar is.


  Maak melding

 17. HOMO hater Parlementariër Ronny Asabina wil weer even goedkoop scoren. Wat een misselijk makende vertoning.

  Hij zou zich zorgen moeten maken over de verkrachting van de Surinaamse rechtsstaat door een groep criminelen politici.


  Maak melding

 18. Er speelden naar mijn mening 3 bepaalde doorslaggevende argumenten een rol in deze kwestie.

  1.Collin is een NEDERLANDS jongetje.
  2.Zijn moeder ONTVOERDE hem …..
  3.Zijn vader Leo HEEFT HET GEZAG (door de rechter toegewezen) over Collin en ZORGT voor hem.


  Maak melding

 19. @socra:

  Ga liever met je stom en krom verhaal naar MAMJO.

  En niet vergeten!!!
  Zo snel mogelijk aanmelden bij de Biep.

  Onze (Paraman) maakt zich ook al zorgen om de “voortplanting”.
  Wat een lolbroek zeg!!!


  Maak melding

 20. Man maak je je druk om een homo huwelijk??? ..Er is genoeg werk te doen in Suriname.
  Zorg er voor dat de prijzen voor iedereen betaalbaar blijft.
  Zorg er voor dat de zorg voor alle Surinamers de beste wordt ter wereld.
  Zorg er voor dat de kinderen van de naschoolse opvang te eten krijgen.
  Zorg er voor dat de criminaliteit in Suriname omlaag gaat.
  Zorg er voor dat de jongeren werk vinden na hun opleiding.
  Zorg voor de toekomst van Suriname dat ook onze kinderen en klein kinderen het beter krijgen dan wij!!!!!


  Maak melding

 21. Ronny Asabina

  Deze man laat zich graag stiekem volpompen. Zoals zovele in Suriname dat doen. Thuis hebben ze vrouw en kids en stiekem lopen ze de hele familie af te naaien. Incest wordt veel gepleegd waarbij jongens worden misbruikt, vooral neefjes….

  Dus kom me geen bullshit vertellen.

  In Nederland werken jongens van jou soort graag als prostituee en laten ze zich graag volpompen door de ouwe witte tollie.

  Dus kom me niet leren naaien Ronny Asabina


  Maak melding

 22. Ronny Asabina of wil je ook voor betaald worden?

  Ja dan wordt je in een klap een gay van het moment.

  Ik vind het echt lachwekkend, mannen als jou die zich hevig tegen verzetten blijken in regel al jaren de grootste boelers alletijden te zijn


  Maak melding

 23. =Ik wordt kotsmisselijk van sommige mensen om steeds de westerse landen de schuld te geven van alles.

  =Meneer Asabina, ik zal geen naam noemen maar kan jou vertellen dat zowel in het binnenland tot aan Nickerie toe er homo’s en lesbienne zijn.

  =Sins de mens op deze aarde bestaat gebeuren dit soort dingen. Ik zou zeggen aan Asabina, pas op voor wat je zegt, want als een van jou kinderen een homo of lesbienne wordt zal jij de eerste zijn met een stop om jou hals door schaamte.

  =Advocaat Telting heeft gelijk om te zeggen dat het Surinaamse volk nooit willen toegeven dat zij fout zijn.


  Maak melding

 24. @socra, jij bent de GROOTSTE dommerd hier om weer tegen een blanke uit te halen, terwijl de moeder FOUT zat en NIET de vader.
  =Ik heb mij ook diep geschaamd om te horen dat met het over een verkapte vorm van racisme heeft.

  =WAAROM HEEFT DIE ZWARTE DAN EEN KIND MET EEN BLANKE GEKREGEN??????????????

  ==Zo zie je maar weer dat sommige Surinamers WEL kunnen lezen en NIET begrijpen wat ze lezen.

  =Alles was Juridisch sterk aan de kant van de vader.


  Maak melding

 25. In de bijbel noemt God het een gruwel als twee mannen met elkaar omgaan als man en vrouw. Teh zelfde geld voor vrouwen. Ik ben het niet eens met het Homohuwlijk omdat homosexualiteit onnatuurkijk is en tevens buiten Gods plan voor de mensheid valt, echter gebied God ons ook elkaar lief te hebben en te respecteren. Dus ook van de homo als persoon moet je houden en je mag ze niet discrimineren daar ook zij God,s schepping zijn. Ik persoonlijk ken iemand die homo was, tot bekering kwam en nu pastor is in een pinkster kerk en hij is nu zelfs getrouwt en heeft kinderen (met een vrouw natuurlijk……..)

  er zijn ook velen die mijn geloof niet delen en bij voorbaat ……….RESPECT


  Maak melding

 26. @minolobwitmang, ik merk gelijk dat je een NDP’er bent.

  =Ik ben niet blank en zeg gewoon waarop het staat. Blanken steeds uitschelden, maar wel met hun trouwen en kinderen krijgen.


  Maak melding

 27. Omdat iets geschreven staat in een heel oud religieus sprookjesboek wilt nou niet zeggen dat het een zinnig argument is voor de overheid om rechten (zoals het recht om te kunnen trouwen) te weigeren aan een groep mensen vanwege hun aangeboren seksuele voorkeur. Als hetero’s met elkaar mogen trouwen dan moeten homo’s dat recht ook hebben, dat heeft niets te maken met het ‘propageren van homoseksualiteit’ maar is gewoon een kwestie van rechtvaardigheid en gelijke rechten voor iedereen. We leven niet in een theocratie waar religieuze wetten heersen maar in een seculiere staat. Dat homo’s (nog) geen juridische verbintenis in de vorm van een huwelijk met elkaar mogen aangaan is van het hetzelfde niveau als het verbod op interraciale huwelijken dat decennialang geleden in bepaalde delen v.d. wereld gangbaar was. Dat was ook overheidsdiscriminatie en dat verbod werd ook gelegitimeerd met religieuze argumenten. Ik ben er zeker van dat in steeds meer delen v.d. wereld homo’s met elkaar zullen mogen trouwen en ik vind dat geen slechte zaak.
  M.b.t. de Sodom en Gomorrah vrees van stomkop Asabina, daar hebben Surinamers al zelf voor gezorgd met hun oversekste en overspelige gedrag, overspel is ook in strijd met de bijbel en als dat strafbaar zou worden gesteld dan zou 95% van de Surinaamse bevolking achter de tralies verdwijnen.
  Wat mensen met wederzijdse instemming, in de privacy van hun slaapkamer, allemaal met elkaar willen doen gaat niemand anders iets aan, ze doen niets crimineels en tasten andermans rechten niet aan, leef en laat leven is dan mijn motto. Suriname heeft te maken met echte en veel grotere problemen dan homoseksualiteit (iets dat al duizenden jaren bestaat en ook in de natuur voorkomt). Laten politci als Asabina zich maar over de echte problemen druk maken.
  M.b.t. dat stomme anti-Westerse gezeik van Asabina, het Westen heeft o.a. gezorgd voor de ontwikkeling van concepten als mensenrechten, vrijheid, democratie en de rechtstaat, dat is iets waar het Westen trots om kan zijn. Wat heeft Asabina tot nu toe gepresteerd behalve zijn domme anti-homo gelul??? Ik ben benieuwd wat hij ervan zou vinden als zijn familie net zo behandelt zou worden zoals hij homoseksuelen wilde behandelen (“met wortel en tak uitroeien”), iets zegt me dat hij dat helemaal niet leuk zou vinden.


  Maak melding

 28. Afgezien van het feit dat ik dit gezwam van Asabina met een container zout neem, omdat ik vind dat dit onderwerp niet in de volksvertegenwoordiging thuis hoort, kan ik uit eigen ervaring zeggen dat homostellen, getrouwd of niet, met kinderen of niet, het RECHT hebben op een non-discriminatoir bestaan. En het zijn over het algemeen betere ouders dan hetero-stellen. En wat nou domino-effect? Is hij misschien bang dat een van zijn kinderen vandaag of morgen zegt: Pa, ik val op jongens, of meisjes. Ik kan alleen maar respect opbrengen voor mensen die met hun geaardheid uit de kast komen. En wat de bijbel er ook over zegt: het zijn MENSEN, die ook respect verdienen. Asabina is nog van het vooroorlogse stempel. Hij kijkt niet wat er in de rest van de wereld gebeurt. Ik zou hem wel eens willen vragen hoe hij denkt over incest of kinderverkrachting, of veelwijverij, of tig buitenvruwen, Misschien vindt hij dat wel normaal.


  Maak melding

 29. Ira bedankt.
  @die kortzichtige die het over de bijbel heeft wil ik dit kwijt, ik de bijbel staat ook Gij zult niet moorden.Kijk wie de macht heeft in ons mooie land.


  Maak melding

 30. Asabina
  Jij hebt gelijk om onnatuurlijk sexueel gebruiken buiten Su te houden .
  Het zou verstandig zijn als aankomend voorzitter van unasur om duidelijk te maken dat Su zich niet aan zulke praktijken zal neerbuigen maar er alles aan zal doen om het de kop in te drukken ,’het gaat namelijk ook om gezondheid van het bevolking.
  Er zullen ziektes voor komen die het sterfte geval zal vermeerderen.
  Su zal zich niet aanpassen aan zulke gebruiken ,’natuurlijk zijn er land genoten die zich kwa mentaliteit èn denken aan de westerse gebruiken hebben neergebogen”maar dat wil niet zeggen dat het Su regering èn bevolking dat goed zou moeten keuren of de wetten daarop aanpassen.
  Men móet nu eindelijk gaan leren dat wij geen westerse gebruiken in ons leef systeem toelaten ,het zal altijd verdeeldheid en ook onnatuurlijk handelingen met zich mee dragen dat ten nadele voor ons als niet westerse land zal hebben.
  En als jij toch homo in Su ben ,zal jij voorzichtig moeten zijn,’het zal niet goed met jou aflopen als men erachter zou komen .

  Vieze boelers passen jullie maar op ,jullie zijn gewaarschuwd.

  Asabina
  Het gaat oorlog worden tussen homo’s en de normale bevolking die dat nooit zullen exepteren.


  Maak melding

 31. SRA, “Het gaat oorlog worden tussen homo’s en de normale bevolking die dat nooit zullen exepteren” ???

  Hoeveel blikken sardien heb je gegeten om tot deze conclusie te komen ? Je bent niet goed bij je hoofd.
  De Surinaamse bevolking leeft al jarenlang goed naast elkaar. We hebben respect voor elkaars ras en geloof.

  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat minstens één op twintig ouders een homoseksueel, lesbisch of biseksueel kind heeft. Daaruit kan men dus afleiden dat 5 tot 10 procent van de bevolking holebi is.

  Suriname is een tolerant land. Ook voor anders denkenden is er plaats in Suriname.


  Maak melding

 32. @Koos,
  Je moet niet op die kortzichtige aandacht zoeker reageren,hij leeft buiten de realiteit.
  In Suriname gebeurd het onder hun ogen, ga maar kijken bij de vrouwen voetbal en basketbal, openlijker kan het niet.


  Maak melding

 33. Koos

  Jij lult uit jou nek “jij hebt een verkeerd beeld van Su ,’in die gemeenschap is verdraagzaamheid een middel om elkaar te tolereren voor een goede verstandhouding en heeft niks met homo’s te maken.
  Jij weet zelf dat een homo zijn rotzooi niet in het openbaar in Su moet uitoefenen in tegenstelling tot nedland die alles wat god verboden heeft doet,”als een homo dat wel in su zou doen ,zal hij/zij in problemen geraken :
  De meerderheid in Su is tegen homo rotzooi,,als jij het wil accepteren of niet ,”


  Maak melding

 34. Forummers, Odi odi.

  En daar heb je wederom het verhaal van onze simpele ziel (sra-JUDESKA) op deze ochtend.

  Mi gudu switi (sra-JUDESKA)!!!
  Denk je ons voor de gek te houden met:

  Dinsdag 18 december 2012 om 09:17 uur, door sra

  Vieze boelers passen jullie maar op ,jullie zijn gewaarschuwd.

  Asabina
  Het gaat oorlog worden tussen homo’s en de normale bevolking die dat nooit zullen exepteren.
  ……………………………………………….

  Je bent zeker weer bezig geweest met (pero) op een
  SLUMBEREST MATRAS.
  Je was toch ook bezig ‘oorlog’ te voeren op zo’n lekker matras?

  Kom gewoon uit de kas mijn Lieve Switi Gudu (sra-JUDESKA).
  Wij (forummers) zijn reeds lang op de hooogte van jou geaarheid hoor.
  En dat is helemaal geen schande mijn switi gudu (sra-JUDESKA).
  Ook Ronny Asabina doet het in ’t geheim, maar camoufleert het gewoon met zijn zogenaamde anti homo/lesbo praatjes in het DNA.

  “Kom uit de bedstee mijn liefste” (sra-JUDESKA)

  Maar ik heb nog een kleine tip voor jou.
  Zoek zelf maar uit naar ‘wie van de drie’.
  Zie foto!!!
  GOED JAAR VOOR SURINAAMSE BODYBUILDER.

  Je dient wel Ronny Asabina in de gaten te houden hoor.


  Maak melding

 35. sra mi gudu…gestel jij ligt in het ziekenhuis voor een gal-ingreep!!!

  na de operatie vraagt de zuster of jij nog pijn voelt, en jij wijst zowel naar je buik als daar achter,…

  da weet jij wie de chirurg geweest is…. 🙂


  Maak melding

 36. SRA, veel lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders voelen zich niet veilig genoeg om uit de kast te komen op hun werk, school, sport, in de (ouderen)zorg en in hun wijk. Wil Suriname geen paria zijn in de rest van de wereld, dan zullen ze sociale acceptatie van deze groep moeten verbeteren. Deze paarse regering kan haar kop wel in het zand steken, maar vele deuren (oa. EU en VS) zullen voor Suriname gesloten blijven.
  Suriname kan zich dit niet permiteren.

  Idd een homo moet zijn rotzooi (zoals jij het noemt) niet in het openbaar uitoefenen. Maar geldt dit dan ook niet voor een hetro ? Snap niet dat jij hier haat zit te prediken jegens een groep anders denkenden. Zo lang de mensheid op de aarde rondloopt, bestaat homoseksualiteit.


  Maak melding

 37. Fer.e
  Dan ken je mij beter dan ik mijn zelf ken “,dat jij en pasew mij aan de schaand paal wil hangen is al duidelijk.
  Zie mijn bericht aan jou hol maatje pasew “,voor jou het zelfde ‘


  Maak melding

 38. Die SRA zit zo diep in de hol van Bouterse dat een bruine arm van hier tot Tokio heeft. En loopt te klagen over homoseksualiteit.

  Hoor hem “als jij wil vechten”,ontmoet mij maar in vandijk ,para of flora ,’zeg het maar” ?? Nu weet ik het
  zeker, met deze idioot is een discussie niet mogelijk.
  Forumleden bedreigen is de grens.


  Maak melding

 39. sra jij schrijft,…ontmoet mij maar in vandijk,para of flora

  no mang..ik kijk wel uit, van dijk, dat is de eerste volkshuisvesting in de ’60 jaren…mi gado, een ware boevennest was dat!!!

  ken jij p(b)oelepantje nog 🙂


  Maak melding

 40. Koos
  Jij klets weer uit jou nek .
  Su moet niks ,”omdat jullie je beesten gedrag wil blijven doen wil niet zeggen dat Su zich daaraan moet onderwerpen.
  En dan lullen jullie over jeugd van Su ‘dat zij geen goede voorbeeld van de leiders krijgen terwijl jullie erger zijn met je vieze vuile voorbeelden.
  Dan heb ik liever dat Eu of Vs hun deuren gesloten houd en hun rotzooi voor hun zelf houd.
  Su is zelfstandig en hoef niet aan die praktijken mee te doen .
  If jou dont like it ,bite it


  Maak melding

 41. SRA, met andere woorden liever leven in isolement dan het accepteren van homoseksualtiteit ? Gelukkig heeft niet het merendeel van de Surinamers op het NDP gestemd. Merendeel is voor tolorantie en zijn echt niet homofoob. In 2015 worden de kaarten opnieuw geschud en dan is de NDP historie. Alles beter dan de NDP, een populistische partijtje die haar volk gebakken lucht verkoopt.


  Maak melding

 42. Koos
  In 2015 ?
  Het gaat een teleurstelling voor jou zijn als ndp nog een aantal jaren het voor het zeggen gaat hebben en niet front/nedland.
  Jij wil dat zo graag vanwege jou westerse mentaliteit’,vergeet het maar .( )over wat voor isolement praat jij ,of denk jij dat Su niet zonder jou baasjes kan “zij hebben Su nodig en niet andersom.
  Jij weet wel wat zij van ons nodig hebben,vandaar hun politiek spelletje.


  Maak melding

 43. @pasew, Odi odi.

  Fawaka mang!!!

  Onze Lieve Gudu (sra) is vandaag de oorlog begonnen tegen alle lieve homo’s en lesbo’s.

  Dus mijn Lieve Switi Gudu (sra-JUDESKA) gaat voor LUXE LEVENSBEHOEFTEN naar Berg & Dal.

  Mag (Panka) ook mee naar Berg & Dal?

  Mijn zegen heb je hoor mi gudu.
  Wees gerust alles komt terecht.
  Alle zegen komt van boven.

  (sra-JUDESKA) mi gudu!
  Heb je de Paus van Papatam en Bronsberg wel eens gezien?
  Google even naar Ronny Asabina met div. foto’s.


  Maak melding

 44. Fer,..tjek deze!

  kerst nadert,..maar het is opvallend stil op Papatam!

  mss op 21 -12 -2012, als burgervader sra het startsein geeft tot roven & verkrachten!!

  hij is een egte hutu….geen mededogen dan het Nubische afgoderij 🙂


  Maak melding

 45. Pasew ,Fer,e

  Wat is jullie probleem.
  Als jullie iets persoonlijk tegen mij hebben zal dat geen effect op mij hebben tenzij jullie fysiek een handeling naar mij zouden willen uitvoeren,maar dan gaat dat niet goed voor jullie aflopen.


  Maak melding

 46. En onze roeptoeter SRA maffiamaatje en beroepsleugenaar met zijn kulredeneringen en falende hersenfunkties is weer terug uit Napels aan de Surinamerivier.


  Maak melding

 47. @blaka bakra
  Jij shrijft:” En het zijn over het algemeen betere ouders dan hetero-stellen”.

  Wat een uitspraak!!!!Zou het?
  Waar heb je dat vandaan?
  Mogen we m.b.v. een link ook meelezen?


  Maak melding

 48. Homohuwelijk,wat mij betreft mag dat ook in suriname worden ingevoerd. Dit mag en mocht geen taboe zijn. Waar mensen zijn heb je hiermee ook te maken. Hoort bij de maatschappij.

  Het heeft niks men zwart/wit of westers te maken. Maar met de geaarheid van de mens.


  Maak melding

 49. @sra
  Ik weet het maar wilde het uit je eigen mond horen!
  Dan weet ik op dit forum of ik jou(dat deed ik al niet hoor)serieus moet nemen.
  Kom op!Zeg het zodat vanaf nu een ieder op dit forum het hoort!
  En probeer dit niet te ontwijken.KOM OP!!!IK DAAG JE UIT!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.