Murthel Groenhart wint de K-1 Max Final 8

1

De Surinaams-Nederlandse super middleweight Muay Thai kickboxer Murthel Groenhart heeft zaterdag in Athene de K-1 Max Final 8 gewonnen. Na zeges op de Japanner Yasuhiro Kido en de Griekse favoriet Mike Zambidis won Groenhart in de finale van zijn teamgenoot Arthur Kyshenko.

De 26-jarige Groenhart, bekend als ‘The Predator’, woont in Nederland maar komt oorspronkelijk uit Suriname. Hij is aangesloten bij Mike’s Gym, waar hij getraind wordt door Mike Passenier.

Aan de K-1 Max Final 8 deden nog twee andere Surinamers mee, namelijk Cedric Manhoef en Andy Ristie. Die laatste verloor zijn partij tegen de Nederlander Andy Souwer. Murthel Groenhart mag met een bedrag van circa 300.000 US$ naar huis.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.